Vastaus sinulle Unto Jääpuro

jos joku on niin pikkumainen

että kirjoittaa tänne toisen ihmisen nimellä, niin älkää asiaan kuulumattomat ottako siihen kantaa, eikö tuo liene ainoastaan hänen asia kenen nimeä käytetään, ja tietysti ylläpidon asia.

Ei todellakaan minulla ole minkään näköistä tarvetta esiintyä kenenkään nimellä ja vielä vähemmän esiintyä miehenä, olen ihan tyytyväinen omaan identiteettiini, enkä missään tapauksessa haluaisi olla joku mies, vaikka kyseessä olisi isommastakin herrasta kyse kuin Lindistä.

Ei ihme jos suomen romanit ovat niin kovasti takapajulla esim. heimonsa tavoista ja vanhasta kulttuurista, koska siellä on sellaisia ihmisiä keulahamoina ja asioita viemässä eteen päin, niin kuin sinäkin Unto Jääpuro

Etkä sinä ole ainoa romani suomessa joka on hukannut oman identiteettinsä.
En ymmärrä miksi romanin täytyy muuttua ensin valkolaiseksi tavoiltaan ja ajatus maailmaltaan, ennenkuin siitä voi jotain tulla

Suuremmalla osalla teistä jotka suomessa ajatte heimonne asioita, on tuo identiteetti kriisi, teillä on valtava tarve muuttua valkolaiseksi, teette sen kaikin keinoin, pukeutumisilla, nimen vaihdolla, ja kuka milläkin tavalla.

Luuletteko tulevanne paremmiksi ihmisiksi, kun pyritte mukautumaan täysin valtaväestön tavoille?
Olen ollut mukana joissakin romani asioita käsittelevissä tilaisuuksissa ja tuo teidän johtohenkilöittenne tapa esiintyä maailmalla, ei sovi millään yksiin teidän kulttuurinne kanssa, jos sitä yhtään katsellaan historian valossa.

Tokkopa teiltä itseltänne kukaan saa todellista materiaalia kirjaansa, ei Lind eikä moni muukaan.
Tuntuu aivan kuin tämän sukupolven ihmisistä useimmat ovat unohtaneet (tai ainakin pyrkivät unohtamaan) jopa omat vanhempansa.

Luulette, että tuollainen käytös antaa fiksun kuvan teistä, mutta tiedän että kaikkea muuta.
Olen ollut paikalla missä lukeneet valtaväestöön kuuluvat ovat arvostelleet historianne valossa teidän tuollaista käytöstänne ja se on kaikkien mielestä erittäin naurettavaa.
Myös heimonne ulkomaalaiset jäsenet nauravat teille.

T:K.Fagerlund

10

2284

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • bulfighter

      The theme you are talk about, is saved here and with the wholly story as well. So, Don't you think you are driving on a late horse? I don’t know what bring you, and your brothers here but I dare to say; there is anything to tells about the subject before mentioned, nothing, absolutely nothing.
      I don't want you imagination be taken from you, and I say this with all the respect required.

      http://www.grthm.co.uk/history.html

    • Kaija, hyvä!

      Kaalot valitsevat keskuudestaan monasti henkilöitä ajamaan asjojaan, jotka eivät oikiasti osaa niitä ajaa. Kun nämä sitten kaalojen edustajina menevät erilaisiin palavereihin he loistavat tyhmyyttään ja saavat normaalikaalotkin siinä sivussa näyttämään typeriltä. Oletko Kaija samaa mieltä, että nämä kaalot jotka on nostettu ylös ajamaan asioitamme ovat viranomaisten vasikoita? Eivät he oikiasti osaa tai tahdo ajaa normaalikaalon asioita vaan omia etujaan ja saadaksen näitä etujaan toimivat viranomaisten rakkikoirina. Tiijän monia tapauksia joissa näin on käynyt. Mitä mieltä olet Kaija, tiedätkö itse tällaisista tapauksista?

      Ja Untolle
      tehän lupasitte oikein Jeesuksen nimessä olla ottamatta kantaa enää tähän kirjakeskusteluun, miksi nyt kuitenkin taas otatte?

      • Viisas-mies

        Sinulle kirjoittaja joka pysyt nimimekkisi takana voin tosiaankin olla tänne kirjoittamatta ja,niin lupasinkin ,mutta moenien pyynnöstä päätin joihinkin vastata kuten nyt tähän sinukin viestiisi ei oele sinulla raukalla oiken täyttä tietoa kuka ja ketkä todella tekev ät sitä romani työtä ja kehottaisin sinuakin ottamaan selkoa paremmin asioista ennekuin lausut perättömiä asioita lähimmäisistäsi voit minusta ihan rauhassa kysellä mitä olen saanut aikaiseksi saat varmasti rehellisen vastauksen ei muuta kuin harkintaa sinullekkin vaan.


    • untojääpuro

      Toossa sinun kirjoituksessasi loistaa jokin semmoinen et se ei ole tasapainossa oman jatuksesi kanssa.Olen aikoinani vaihatanut nimeni lapsieni tähden koska silloin olin vielä maalimassa ja tuli tehtyä kaikkea sitä mitä ei normaaliihmisen kuuluisi tehdä,ja siitä johtuen vaihdoin nimeni ja sinulle sanon suoraan sen et ei minua ole kaajeitten heilaukset muuttaneet kaajeiksi ja sen ajtteliaksi mutta olen myskin huomaqnnut en et se joka uskaltaa avata suunsa ja puhua asiat suoraan siitä ei pidetä koska se totuus on vaikeaa kuultavaa kuten sinustakin sen huomaa selvästi.Toivoisin ´sinun ottavan parempaa selvää asioista ja puhua ,sitten suulla suuremmalla et silleen en tosiaankaan tiedä kuka sinä olet ,mutta kirjoituksesi ei ole ajatuksia rassaava,että asiallisuutta sinullekkin ja asioista selvää ottaen näin sanoo Unto Jääpuro sinulle ja toivottaa hyvää viikon loppua ,

      • viisas-mies

        Taisi olla minullew tuo viesti ja kiitän sinua tietämättömyydestäsi ,jos sinulla on tuommoiset ajatukset kehottaisin sinua nopeasti ottamaan yhteyttä kyseiseen henkilöön tapaamisen merkeissä oili kerrassaan hienoa saada keskustella semmoisen aidon kaalon kanssa ,kyllä täytyy sanoa asia suoraan et ei aina kirjoittaja tiedä kaikkea asioita mitä hän tänne kirjoittaa.Minulla ei totisesti ole mitään syytä valhedella kenellekkään ja itse tiedän ihan samalla tavalla ne kaaleitten tavat kuten sinäkin et silleen ja sen johdosta haluaisinki kanssikeskustella oiken nokat vastakkain saisimme varmasti asioita selvitetyksi ,olen luvannut etten enää tänne kirjoittele koska täällä ei monikaan siedä itseensä kohdistuvaa asioimista ja suora sukaisuutta,pyydettiin kovasti minua jatkamaan kirjoittelua ja olenkin vileä muutamiin vastannut ,mutta tää on varmasti minun viimeinen vastaukseni ,kiitos sanoistanne.


    • Sörkänkundi

      Jokainen eläköön niin kuin haluaa kulttuureista viis jos ne ei oo tätä päivää ja leimaa ihmistä koko loppu iän.haitaten normaalia elämistä valtavaestössä. Kuin myös ammatin saamista tai työtä.kukin taplatkoon tyylillä terveisin kundi sörkästä.

    • Jeenovaan

      Onko tästä tehty ne uuno turhapuro elo kuvat

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      967
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe