APUA MITEN

minä**^*

minkälainen korsetti tai minkä laittaisin hääpuvun alle jota vatsa ei rumasti pömpöttäisi kun häät ovat elokuussa ja odotan tällä hetkellä vauvaa ja laskettu aika on heinäkuun alussa.. niin vatsaa jää melko rumasti.. osaan hirveen huonosti muotoilla tän asian mutta kyllä kai tästä jotain ymmärsi :D mutta minkälaisia alusvaatteita tai sellaisia hääpuvun alle yleensä laitetaan..

6

831

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jonkinlaista

      korsettia tai housuliiviä tarkoitat.

      Häiden ajankohta on tietysti aika mielenkiintoisesti ajoitettu, kun jo alle 2 kuukautta synnytyksestä on juhlanne.

      Tietystihän tuon voit ottaa huomioon hääpukuasi hankkiessasi. Koska teillä on ainakin yksi lapsi ja vihkiminen on noin pian synnytyksen jälkeen, niin tuskinpa mitään valkoista prinsessamekkoa tms. pidät ylläsi, vaan sinulla on jokin hillitty puku ylläsi. Voithan siis valita sellaisen puvun, missä mahdollinen pömpötys ei näy, esim. jakkupuku jossa on pitkä jakku. Juhlavasta materiaalista valmistettuna on varmasti kiva!

      Asiantuntevasta alusasuliikkeestä voit hankkia korsetin korseletin. Ongelma tietysti tässä vaiheessa on se, että et varmaankaan voi enää alusasua sovittaa raskautesi ollessa varsin pitkällä. Täytyy siis ottaa riski siitä, että etsit alusasun vasta sitten, kun olet palautunut niin "normaaliksi" kuin ennen häitä ylipäänsä ehdit. Alusvaatteen hankkiminen jää siten ihan parille viimeiselle viikolle ennen häitä, ja sittenhän voit myös ottaa huomioon asun toimivuuden imettäessäsi jne.

    • löysinkin

      jo sopivan mallisia korsetteja mistä aion valita jonkinlaisen hääpuvun alle, minulla siis on jo mekko vasta ostettu sovitin sitä nyt vaikka vatsani on iso ja se meni hyvin päälle ja kiinnikkin vielä mutta siinä puvussa onkin sellainen että sitä voi tarvittaessa helposti pienentää montakin koko koska siinä on sellainen nyöritys systeemi, ja häiden ajankohta on siksi silloin koska juhlimme samaan aikaan ristiäisiä.

    • varoittaja

      Selvitä ensin se, saako korsettia ylipäätään käyttää odotusaikana. Muistelen joskus nähneeni kirjoituksen, jossa käyttöä kehoitettiin välttämään terverydellisten riskien vuoksi..

      • en minä

        nyt raskausaikana vaan häät ovat vasta sitten synnytyksen jälkeen kun la on 10.7 niin häät ovat 30.8 :)


    • Henni78

      Tampereen Morsiusgalleriasta saa scarlett-korsettia, joka on todella suosittu morsiammien keskuudessa ja tarkoitettu juuri hääpuvun alle. Useat tuttavanikin ovat raskauden jälkeen tilanneet sellaisen ihan jokapäiväiseen käyttöön ihan vatsaa kasaamaan ja selkää tukemaan. Morsiusgallerian nettikauppa on remontissa tällä hetkellä, joten netin kautta ei nyt voi tilata, mutta nettisivuilta (www.morsiusgellria.com) löytyy liikkeen puhelinnumero,johon voi soittaa ja antaa mitat niin he lähettävät sinulle sopivan. Googlettamalla scarlett-korsetin, pääset myös sitä katsomaan netissä. Toinen, mistä saa sellaista rintojen alle tulevaa puolikorsettia on alusvaate.fi. Tilasin itse juuri myös sellaisen (n.63e) ja on ihan nappiostos, kun mullakin vielä maha pönköttää vauvan jälkeen ja pukuun pitäis mahtua. Nämä ovat siis kunnollisia luutettuja korsetteja, eikä mitään alusvaateliikkeiden kevytkorseletteja, jotka eivät vedä kyllä mitään sisään yhtään mistään kohdasta. Kannattaa kokeilla :D

      • oikein kunnolla

        haluaa investoida (tosin toimitusaikakin on huomattavasti pidempi), niin oikean historiallisen (tightlacingiinkin) sopivan korsetin voi teettää Belle Modestella http://www.bellemodeste.com .


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      7936
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2892
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2472
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      120
      2198
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1855
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      11
      1616
    7. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1459
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1456
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1415
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1374
    Aihe