Milano-Monaco uimaranta .. ?

Riviera

Ajetaan autolla Milanosta Genovan kautta Monacoon, missä lähin uimaranta Välimerellä johon kannatta pysähtyä .. siis Genovasta länteen .. ?
muita vinkkejä?

6

1183

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mutta kiinnostaa

      teidän autoreittinne. Lennämme myös Milanoon ja mietimme jatkoa. Riviera kiinnostaa myös. Vuokraatteko auton? Mistä? Millä hinnalla?.Täytyy hankkia kartta, mutta paljonko kilometrejä Genovaan Milanosta? Ja omaan kysymykseenne vastausta. Pian Genovan jälkeen alkaa ns Italian Riviera, jossa tietysti lomarantoja. Muistaakseni Aurinkomatkat on vienyt perinteisesti tänne.

      • kannattaa vuokrata

        auto, hinnat edulliset ja valinnanvaraa riittää. Suosittelen varmistamaan että vakuutuksen omavastuu kolaritapauksessa on kohtuullinen ja kilometrit ovat vapaat. Milanosta genovaan noin 160km. ja Milanosta Monacoon n. 300km.


    • ^^^^

      Italian puolta en tunne, mutta heti Ranskan puolella on Mentonin kaupunki, jossa on hyvät rannat, ja muutenkin hyvät palvelut. Siitä Monacoon onkin sitten enää lyhyt etappi.

    • ovat makuasioita

      Genovasta Monacoon lienee noin 200 km. Kannattaa hankkia Ligurian kartta, jonka suhde on 1:200.000 (1cm=2km). Vähemmän tarkka ei ole hyvä. Genova on sekava satamakaupunki. Sen länsipuolella on jonossa rantakaupunkeja. Kannattaa ajaa rantatietä pitkin, jos ei ole aivan tolkuton ruuhka. Riippuu myös ajankohdasta kuinka täynnä kaikki yöpymispaikat ovat. En osaa suositella mitään erityistä paikkaa, mutta matkanvarrella kannattaa käydä Laiguegliassa, joka on pieni kalastajakylä, ja Ventimigliassa, jossa talot melkein roikkuvat vuoren rinteellä. Ventimiglissa on myös rannikon suurin kerran viikossa oleva tori, jonne tullaan sekä Ranskan että Italian puolelta ja ruuhka on senmukainen.
      Rannikon moottoritie kulkee ylempänä ja aina kun huomaa huikaisevan kauniin näköalan, niin tie sukeltaa tunneliin.

      • Castellareso

        Genovan ja Monacon välillä on lukuisia upeita rantakaupunkeja. Suosittelen esim. Alassiota, upea ranta! Samoin Diano Marina. Arma di Taggia ja San Remo myös upeita rantapaikkoja ja muutakin nähtävää löytyy. Rantatie (Via Aurelia) on kesäisin tosi ruuhkainen eli ei tosiaankaan kannata ajella sitä koko matkaa Genovasta Monacoon. Moottoritielle nousee ramppeja n. 20km välein...


      • ovat makuasia
        Castellareso kirjoitti:

        Genovan ja Monacon välillä on lukuisia upeita rantakaupunkeja. Suosittelen esim. Alassiota, upea ranta! Samoin Diano Marina. Arma di Taggia ja San Remo myös upeita rantapaikkoja ja muutakin nähtävää löytyy. Rantatie (Via Aurelia) on kesäisin tosi ruuhkainen eli ei tosiaankaan kannata ajella sitä koko matkaa Genovasta Monacoon. Moottoritielle nousee ramppeja n. 20km välein...

        Ligurian rannat ovat kooltaa Adrianmeren puoleisia rantoja vaatimattomampia ja pienempiä, mutta tyylikkyydessä (ja hinnoissa) ne voittavat. Muistaakseni Alassion joku kaupunginisä (pormestari?) vaati tässä takavuosina paksuilta turisteilta polvihousuja säädyllisempää pukeutumista, jotteivat pilaa maisemia. Bildissä nousi hirveä haloo tästä.
        Joka tapauksessa Ligurian rannat ovat viehättävät!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe