Hyviä vaatteita

pikkuriikkisille

Kertoisiko joku keskoslapsen vanhemmista, kenen valmistajan vaatteet ovat parhaita mahdollisia käyttää alle kahden kilon keskosvauvoille? Hinta ei tällä kertaa ole kriteeri, koska olemme porukalla ostamassa työkaverin keskosvauvoille hyvän paketin minivaatteita. Tärkeintä siis käyttömukavuus. Ja niis, mistä sellaisia vaatteita löytyisi?

9

3824

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • meillä ostettiin

   Meillä synti poika alle 2kg, ja kotia päästyä ensimmäiset vaatteet olivat kokoa 44cm. Siinä hötäkässä en ehtinyt paljoa miettimään, mistä niitä sen kummemmin saisi, ne piti vaan saada nopeasti. Menin lähikauppaani Jumboon ja sieltä niitä löytyi Stockmannilta ja H&M:ltä. Kummankin vaatteet kestivät kyllä sen, mitä ne käytössä olivat. Ja pysyivät hyvänä. Nopeastihan sen ikäinen kasvaa, ja jo muutaman viikon päästä oli käytössä 50cm vaatteet, ja niitäkin haettiin kummaatakin ed. mainitusta liikkeestä. Stockan vaatteet on ehkä laadukkaammat, tai no, ainakin kalliimmat. H&M:llä oli taas hyvä valikoima sen kokoisellekin pikkuvauvalle vaatteita. Sitten kokoa 56cm löytyy jo muualtakin kaupoista.
   Ostakaa niitä vaatteita useampaa kokoa, älkää satsatko vaan tiettyyn kokoon. Niin niistä on iloa pidempään.

  • Aradiatar
  • åpoiuytrr

   Osoitteessa myytävänä keskosten vaatteita. Sivustolla on myös kirpparipalsta, josta voit vihjata kaverillesi. Palstalle pääseminen edellyttää rekisteröitymistä, suosittelen kaverillesi. Paljon hyödyllistä tietoa ja vertaistukea muiden keskosten vanhemmilta.

   • Keskoslapsen äiti

    Suosittelen tätä sivustoa kaikille keskoslasten vanhemmille. Keskusteluissa runsaasti tietoa, kokemuksia ja vertaistukea!


  • tai Prisma

   Prismasta löytyy hyviä 44cm kokoisia vaatteita ja H&M:n pienimmät vaatteet ovat TOSI pieniä. Prisman vaatteet vähän tylsiä (valkoista/ vaaleanpunaista/ vaaleansinistä), H&M:ltä löytyy kauniita ja värikkäitä. Itse katsoisin että saumat ovat mahdollisimman litteitä etteivät paina.

  • hyviä vaatteita

   Googleta embia. On hyviä ja kestäviä kaikenkokoisille lapsille, sekä äideille. Embia on lahtelainen yritys.

  • löytöjä netistä

   Olen tehnyt koko viikonlopun töitä löytääkseni hyviä, ekologisia ja kauniita keskosvauvan vaatteita ja onnistuin löytämään sellaiset sivut kuin Jutta Design.

  • omia löytöjä

   Nyt kun olen oikein selaillut nettiä, olen löytänyt taas yhden uuden kohteen, josta voi tilata kauniita keskosvauvan vaatteita:
   www.katriinasusanna.fi

  • merkki johan

   Meidän pieni kotiutui 1,9kg painoisena. Työkaverit oli jostain nettikaupasta ostaneet 44cm bodyjä. Itse ostin 50cm vaatteita ja niitä käytettiin pitkäääään, alkuun hihat käärittyinä ja sukat jalassa. 56cm meillä ei sitten käytetty oikeestaan yhtään, vaan siirryttiin 60cm.
   Itse pidin parhaina Stokmannilta löytyivä Johan-merkkisiä vaatteita, olivat sopivan mallisia hoikalle vauvalle. Monet pikkuvauvan vaatteet kun on yhtä leveitä kuin pitkiä ja keskoset ei "yleensä" ole pullukoita. Ja ihan vain bodyja ja potkareita, myssyjä ja sukkia: niin pienelle ihan perusvaatteita. Joku fleecepukukin on pienelle kesävauvalle kiva.
   Ja vinkiksi kaverillesi: rautatahrat lähtee vaatteista kun laittaa sitruunamehua, hieroo suolaa päälle ja sitten pesukoneeseen. :)

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina, Jasser ja kaik neljä tytärtä Järvisydämessä

   Sinne se Jasseri kiitää pitkin baanaa. Esko oli niin kiva, että antoi autonsa hälle. Noin toimii fiksu, avarakatseinen ex.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   370
   4023
  2. Sairas Pride-Helsinki: Naiseksi pukeutunut mies lukee satuja lapsille kirjastossa

   Mies joka haluaa esiintyä naisena ihan vakavasti, ei ole normaali. Eikä tää nyt liity mitenkään mihinkään uskovaisuuteen. Eikä ole normaalia, että n
   Maailman menoa
   437
   1786
  3. En minä alussa sua pitänyt kauniina

   Mutta nyt olet silmissäni maailman ihanin nainen. En edes käsitä, mitä tapahtui. Pikkuhiljaa muutuit silmissäni haluttavimmaksi naiseksi koko maailmas
   Tunteet
   154
   1633
  4. Stefu ei ole tänäkään viikonloppuna tyttärensä kanssa

   Onneksi tytöllä on hieno äiti joka kasvattaa ja huolehtii rakastavasti ja vastuullisesti.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   113
   1279
  5. Sofia ei ole Järvisydämessä

   Kaunis ja laadukas lomanviettopaikka mutta valitettavasti Sofia ei löytänyt maksajaa lomalle. Mummotunneliin on tänäänkin tyydyttävä.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   205
   1202
  6. Tämäkin vielä! Steppi suviseuroissa

   Nyt on maailmankirjat sekaisin, En ollut uskoa silmiäni. Selvänä teltassa lauloi muiden mukana.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   46
   1038
  7. 51
   1006
  8. Mummoja un sulla näköjään

   Olet siirtynyt mummoihin
   Ikävä
   82
   930
  9. Militantti pride -liike tarvitsee ulkoisia viholliskuvia

   Välistä kaltaiseni tavalliset hiljaiset ihmiset joudumme suu auki ihmettelemään pride- liikkeen agressiivista mellastamista. Oma seksuaalista suuntaut
   Luterilaisuus
   361
   927
  10. Voisitko mies kirjoittaa

   Jotain kivaa ja siten että tunnistaisin itseni varmasti? Ei ilkeilyjä..
   Ikävä
   43
   856
  Aihe