tyydytystä

Parvekkeella

Moi, tämä tapahtui muutava vuosiu sitten Turussa kun asuttin.
Oli iso parveke ja kesä. Kuuma kun oli ja minulla vielä pari päivää lomaa, menin aamulla kumipatjalle parvekkeelle ja kun aamuaurinko siihen paistoi oli mukava loikoilla. Asuimme toisessa kerroksessa kolmikerroksisessa talossa.

Olin joskus fantasioinut että joku parvekkeella minut näkisi, mutta kai se oli mahdotonta. Korkeat reunukset ja ylöspäin kolmanteen kerrokseen ei ollut mitään näkyvyyttä.

Aurinko paistoi klo 11 aikoihin valtoimenaan heinäkuun loppua kun oli. Riisuin kaikki vaatteeni (no okey, pelkät shortsit) ja kävin patjalle ilman vaatteita. Tiesin että kukaan ei voi nähdä tätä juttua.

Uskotteko... kiihoituin aivan valtavasti siinä selälläni maaten. Vaimoni oli mennyt töihin ja pikku tyttäreni kouluun ja minulla pari päivää vielä lomaa. Annoin auringon lämmintää kaluani ja sehän kasvoi huimiin mittoihin, joita siinä katselin ja samalla mietin että olisihan tätä näkyä kiva näyttää jollekin.

Kullini nousi tahattomasti korkeuksiin.. Jotenkin kuitenkin julkinen paikka vaikka kukaan ei nähnyt alkoi kiihottaa aivan tavattomasti.

Supistelin tahdon voimalla ja äkkiä alkoi kyrpäni päästä tulla jotain ja varoin koskemasta sitä. Kaikki tuntui äkkiä kiihottavalta ja varsinkin että olin ulkoilmassa....

Mulkun lihaksia ilman koskemista pumppasin supistelemalla lisää precumia.. ja sitähän tuli aivan valtoimenaan....
Ensimmäistä kertaa elämässäni ajattelin että voiko mies saada orkun koskettelematta?
Jatkoin peniksen lihasten supistelua rytmikkäästi ja lisää precumia tulee... Tämähän kiihotti taas itseäni lisää...

Äkkiä iski kokeilun tarve! En koske kaluuni lainkaan vaan kokeilen onnistuuko orgasmi ihan näin ajatuksen voimalla. Ja kyllähän se onnistui.
Muutaman minuutin jälkeen lihaksia supistamalla laukesin voimakkaasti ihan siinä julkisesti parvekkeella vaikka katsoin kyllä tarkasti etukäteen : kukaan naaapureista ei voinut sitä nähdä..

Voi olla että tämä vaatii maksimaalisen halun, mutta voin sanoa että kyllä se onnistuu. Ja nautinto on taattu...

t. Pete

14

15537

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • joojoo

      Enpä nyt oikeen tiedä...

      • handsfree

        Kandee uskoa tämä! Ei se ole mitenkään UFO-juttua. Noin yksi 5000:sta kykenee siihen, minäkin mukaanlukien. Kerran selailin erästä seksuaalisuuteen liittyvää kirjaa, missä tästä asiasta kerrottiin. Silloin ajattelin että justjoo... mutta ajatus alkoi pyörii mielessäni. Päätin kerran kokeilla, mutta eihän siitä mitään tullut... se nimittäin ei ole mikään "tostanoinvain" -juttu. Monet kerrat se tuntui olevan niiiin hilkulla, mutta ei vaan tullut. Tapoja on siis ainakin kaksi: käyttämällä vehkeen lihaksia hyväksi, tai sitten pelkällä ajattelulla. Silloin kun sen ainoan kerran tähän mennessä onnistuin, niin aloitin sen sillä ajatusleikillä. En ajattele mitään muuta kuin sitä laukeamista. Sydän hakkaa aivan sairaan lujaa... välillä tuntui siltä, että on pakko lopettaa kun tuntuu et sydän halkee. Mut jatkoin vaan... pääsin jälleen tosi lähelle ja aattelin et taaskaan ei onnistu, mut sitten jatkoinkin ajatusleikin lisäksi pumppaamalla niinkuin tämä toinen kaveri. Sitten sain "sen" varman tunteen että nyt tällä kertaa saan sen. Vähän aikaa pumppasin ja tuntui, että nyt loppuu jo siihenkin voimat... jatkoin sisukkaasti ja sitten alkoi ensimmäiset merkit orkusta tuntua ja sen jälkeen räjähti. Mahlaa roiskui pitkiä suihkuja niinkuin kusella ois ollu:) vatsa oli ihan selkärankaa vasten kun kouristi niin v*tusti. ja mahlaa vaan pumppusi vatsalle. oudointa tässä oli se, että silloin kun aloin sitä pumppausta niin vehje veltostui ihan pohjamittoihin, mutta sitten lopussa alko taas jäykistyä.

        Seon ollut ainoa kerta kun se onnistui, ja voin kertoa sulle, että kandee yrittää. Eipähän tarvii miettii et on runkkari:))))


    • Lissu

      Olen joskus ennenkin kuullut, että ihminen voi saada orgasmin koskematta itseään. Itse en ole kokenut sitä koskaan, mutta voi kai se olla mahdollista.

      Joku nainen on kuulemma lauennut istuessaa supistellessaan alapäänlihaksiaan ollessaan erittäin kiihottunut. Kai tällaiseen laukeamiseen tarvitaan sitten todella kiihottunut olotila. En tiedä, olisi mielenkiintoista kokea tuo joskus.

      • Maija

        Hei,

        Tämä on todellakin mahdollista; nimittäin tapahtui minulle bussissa pari vuotta sitten.
        Äärimmäisen häpeällinen tilanne... Viereeni tuli aamubussissa komea mies ehkä n. 25v (itse olin silloin 21 tai 22). Hyvältä tuoksuva partavesi tuoksui kun hän istui viereeni. Olin ensin vähän hämmentynyt kun hänen reitensä koskettivat omiani kaikissa mutkissa, mutta sitten aloin nauttimaan siitä. Tahallani painauduin häntä vasten ja tuntui että hän minua...En tosin ole tästä varma, koska en edes vilkaissut häneen.

        Mulla oli loppunut oma suhde jotain pari kuukautta aiemmin. Duuniin kulutin kuitenkin kaikki vapaa-aikani. Tätä ei tosiaan ollut koskaan aiemmin tapahtunut; En edes ollut miettinyt seksiä muutamaan viikkoon kun työ vei kaiken ajan. Olen ihan ok näköinen, mutta en mikään kaunotar ja missi, joten julkisilla paikoilla harva mies ei kontaktoi avoimesti, mutta discoissa kyllä kaikki yli 1 promillen tapaukset liimautuvat....En harrasta discoja kuin poikkeustapauksissa.

        Yhtäkkiä aamubussissa alkoi sykkiä! Olin matkalla töihin ja tuon miehen tuntemattoman jalat koskettelivat omiani ja olin aivan kiimassa... En uskaltanut vilkaistakaan häneen päin ja ehkä hän oli ihan muissa maailmoissa, oletin. Tai sitten hän tajusi kiihkoni, olen monesti tätä jälkeenpäin ajatellut, mutta en koskaan häntä nähnyt senjälkeen.

        Sitten tajusin, että jos jatkan tätä unelmoimasta, orgasmi on tulossa; niin kiihottunut olin. En tiedä tajusiko tuntematon vieressä mitään, mutta haagassa aamulla keväällä v. 2001 n. klo 8.10 koin väistämättömän orgasmin bussissa koskematta itseeni lainkaan!
        Ei ikinä ole tapahtunut aiemmin eikä sen jälkeen...
        Olen kyllä jälkeenpäin miettinyt, että ko. tuntemattoman on täytynyt huomata se, vaikka kuinka yritin peitellä. Vetäydyin sivuun ikkunaan päin ja jotain yritin yskiä jotta peittäisin äänet... hävettää jälkeenpäin. Mutta todellakin yritin kaikkeni estääkseni sen, mutta ei voinut mitään.

        Maija


      • JARE

        Mä seurustelin joku vuosi sitten yhden tytön kanssa niin se sai töihin mennessä,autolla ajaessa orgasmin, kun se ajatteli minua. en kyllä uskonut heti sitä koska en ollut kuullut koskaan että olisi jollekkin käynyt näin. Miehelle minun mielestä ei voi näin käydä mutta naisille voi. Ajattele millaista on mennä duuniin kun joutuu menee vessan kautta ja jne... Ajatuksena se kuulosti tosi kiihottavalta, varsinkin kun se oli ajatellut minua. Toivottavasti sinäkin koet joskus sellaisen, ainakin toivon niin, koska hän kertoi niin haltioissaan tapahtuneesta


    • Koulua heinäkuussa

      joopa joo...

      Moi, tämä tapahtui muutava vuosiu sitten Turussa kun asuttin. Aurinko paistoi klo 11 aikoihin valtoimenaan heinäkuun loppua kun oli. Vaimoni oli mennyt töihin ja pikku tyttäreni kouluun ja minulla pari päivää vielä lomaa.

      Vain Turkulaiset on näin tyhmiä, että pitää viedä lapset kouluun heinäkuussa!?

      • Pete

        Joopa joo!
        Vaimoni taisi kuitenkin viedä tyttäreni esim. isovanhempien luokse, tai pyöräilyyn tms. Tosi paha virhe muistaa kuukausi väärin...

        Tuntuu siltä, että täältä löytyy muutama kirjoittaja, jotka saa kicksejä löytääkseen virheitä...Jatka toki viitoittamallasi tiellä! Voi voi, säälini sinulle...Elämäsihän on lukea näitä juttuja ja ah, wot, virhe löytyi!!!! Pitääpä laittaa kommentti takaisin!


      • Hembo

        Kevyttä kusettamista valtoimenaan, kuten myös "valtaviin mittoihin" paisunut elin:))))))))))) buuuhahahahhahhaaaaaa


        ... olemmääki kerran turuus


      • Dindandaa
        Pete kirjoitti:

        Joopa joo!
        Vaimoni taisi kuitenkin viedä tyttäreni esim. isovanhempien luokse, tai pyöräilyyn tms. Tosi paha virhe muistaa kuukausi väärin...

        Tuntuu siltä, että täältä löytyy muutama kirjoittaja, jotka saa kicksejä löytääkseen virheitä...Jatka toki viitoittamallasi tiellä! Voi voi, säälini sinulle...Elämäsihän on lukea näitä juttuja ja ah, wot, virhe löytyi!!!! Pitääpä laittaa kommentti takaisin!

        älä jaksa selitellä... mokasit juttus!


      • Terhi

        vaikka olenkin nainen, niin kuvittelisin että eiköhän tuo aivan mahdollista liene, vaikea sanoa.
        Itse olen kerran kiosoitellut miestäni koskematta vain puhaltelemalla hänen peniksen varteen ja terskaan. N. 10-15min jälkeen hän huohotteli ja kiemurteli ja lopulta päästin hänen paineet. En tiedä olisiko tullut ilmankin, mutta varresta kiinni kädellä ja yksi pumppaus, niin jo spermat lensi. Sitten rakastelussa toiseen kertaan.
        Tämä tapahtui kun emme olleet nähneet kahteen viikkoon.


      • hirvi

        minä luulen että pete loukkaantuisi
        jos näkisi tuon..
        hölömö


    • Kaiser

      Itsekin Turusta olen ja alan jo uskoa, että turkulaiset ovat tyhmiä, mutta mitäs helvetin precumia sun kullista tulee. Jos sulla on lapsi jne. niin miten se sperma oli kuin joku uusi ilmiö ... onko tää precum joku uusi nimitys touhutipalle...

    • ...there ;)

      Heh, saattaapi olla hieman maustettu juttu, mutta siihen fysiologiseen osaan kyllä uskon!!

      Itse olen saanut orgasmin ilman apukeinoja näillä sivuillakin, muutamia tosi kiihottavia novelleja lukiessa...siis ihan vaan istumalla ja lihaksia jännittämällä! Helppoa ja hauskaa puuhaa kun käy aika illalla pitkäksi !! ;)

      • Minä utelias

        Kerro ihmessä mikä/mitkä tarinat ovat niin kiihottaneet? Vanhoja vai uusia ja millä osastolla, kenen kirjoittamia?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 169
      4809
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      125
      4383
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2851
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1921
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1784
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1699
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1690
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      104
      1665
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1593
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1541
    Aihe