Lihava nainen

Jennifer

Taas lähestytään viikon keskivaihetta, joten hauska aihe on paikallaan:) Kyllähän tämä on rankkakin aihe, mutta toivoisin, ettei nyt vaan kukaan tästä loukkaannu..;o

Aina täällä paasataan, että ei se ulkonäkö mitään vaikuta, vaan se sisäinen kauneus, joten kysynkin nyt, että mitä ajatellaan oikein kunnon lihavista naisista. Ei mitään 100 gramman ylipainoa, vaan 30-40 kg:n ylipaino.

Mitä ajatuksia teissä herättää tällainen ulkomuoto? Jääkö hän auttamattomasti ilman kiinnostustanne vai herättääkö esim. hersyvä huumori huomionne? Mitä pukeutuminen vaikuttaa vai vaikuttaako mitään? Entä tyyli? Kummassa siedätte enemmän ylipainoa poikamaisessa vai naisellisessa naisessa?

Itse voin jo omalta kohdaltani sanoa, että tunteeni ovat ristiriitaiset, kun nainen on oikein lihava. Tässäkään ei minulla ole juu-tai- ei-kantaa!

32

3450

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ihan hyvä äo

      Taas lähestytään viikon keskivaihetta, joten hauska aihe on paikallaan:) Kyllähän tämä on rankkakin aihe, mutta toivoisin, ettei nyt vaan kukaan tästä loukkaannu..;o

      Aina täällä paasataan, että ei se älykkyys mitään vaikuta, vaan se ulkoinen kauneus, joten kysynkin nyt, että mitä ajatellaan oikein kunnon tyhmistä naisista. Ei mitään pienen pientä tyhmyyttä, vaan ihan kunnon idiotismista.

      Mitä ajatuksia teissä herättää tällainen tyhmyys? Jääkö hän auttamattomasti ilman kiinnostustanne vai herättääkö esim. hersyvä huumori huomionne? Mitä puhuminen vaikuttaa vai vaikuttaako mitään? Entä tyyli? Kummassa siedätte enemmän tyhmyyttä poikamaisessa vai naisellisessa naisessa?

      Itse voin jo omalta kohdaltani sanoa, että tunteeni ovat ristiriitaiset, kun nainen on oikein tyhmä. Tässäkään ei minulla ole juu-tai- ei-kantaa!

      • Jennifer

        ..ettei täällä voi keskustella lihavuudesta?

        Olen tarkoittanut tämän aivan asialliseksi keskustelun aiheeksi. Kurjaa, jos noin loukkaannuit aiheesta. Voit pitää minua toki idiotismin ilmentymänä täällä, jos se helpottaa..;)


    • juulia

      vaikea kysymys...sinänsä minulla ei ole yhtikäs mitään lihavia ihmisiä kohtaan, mutta luulenpa, että koska itse olen kovin pienikokoinen ( 155cm ja pituuteen nähden normaalipainoinen,ehkä vähän alle) niin en jotensakaan osaisi kuvitella ihastuvani hurjan paljon eri kokoiseen ihmiseen kuin minä...Tai siis ihastua ihmisenä voisin tietty,mutta varsinaisesti rakastua...Sama koskee hurjan pitkiä ihmisiä,en vain osaisi kuvitella seurustelevani itseäni 20-25 cm pidemmän naisen kanssa...poikamaisuudella tai naismaisuudella ei minulle ole merkitystä.Kaipa sitä alitajuisesti hakee itsensä kaltaista kumppania,muutoinkin kuin henkisesti,tiedä häntä...?

    • LeSbO

      en pidä laihoista naisista, jotain pitää olla mistä "saa kiinni". pieni pyöreys on vain kaunista, varsinkin naisellisessa naisessa. (tänäänkin taas ihailin jumalaisen ihanan luokkatoverini pehmeitä muotoja...valitettavasti häntä saa vain katsoa, ei koskea...)mutta taaskaan ääripäät eivät juurikaan minua kiinnosta, ei yli-laihat eikä yli-lihavat. toisaalta, ei koskaan pitäisi sanoa ei koskaan. olenhan usein ihastunut naiseen, johon en olisi koskaan kuvitellut ihastuvani...

    • Jorma

      lihavat naiset on lihavia naisia.

      M.O.T.

    • Pir

      en olekaan niitä, joille merkitsee vain sisäinen kauneus, niin kyllä reilusti ylipainoinenkin voi olla upean näköinen. Kyse on pitkälti siitä, miten kilonsa kantaa, niin, ja persoonallisuudesta. Kaipa sen huumorinkin voi laskea plussaksi, vaikka ei pitäisi typistää pulleroiden roolia vain rehevään iloisuuteen.

      Aivan varmasti lihavat voivat olla eroottisesti vetovoimaisia. Ja ovat kautta historian olleetkin ja joissakin kulttuureissa erityisesti yhä ihannoidaan isoja ja komeita naisia (ns. rubenslaisia muotoja), vastaavanlaisia miehiä myös. Meillä lännessä ollaan terveysmoralisteja, vaikka itsekin eletään epäterveesti. Ja ollaan turhan kriittisiä.

      Mutta voisinko ihastua kovin ylipainoiseen? Enpä kai, olen itse aika pienikokoinen.
      Mutta vannomatta paras, ensimmäinen naisystäväni oli lähes parikymmentä senttiä pidempi, se ei ainakaan ollut este.

      • Jennifer

        Olen miettinyt oikein toden teolla tätä lihavan naisen olemusta ja sitä, miksi minäkään en juurikaan lihavan perään haikailisi..

        Voiko lihava nainen olla eroottinen?

        Mielestäni vain erittäin harvoin näen lihavan naisen, jossa on tippaakaan eroottisuutta. Mieluummin he ovat iloisia ja puuskuttavia ilmestyksiä. Mukavia seuraihmisiä, mutta ei romanttiseen rakkauteen sopivia ainakaan minulle.

        Tuo mainitsemasi rubensnainen kävisi taas minulle, sillä naisen pehmeys saa minun hormoonini hyrräämään ja pehmeät vatsamakkarat ovat vastustamattoman hellyyttäviä.
        Toisaalta myös se vaikuttaa, että onko toinen lihonnut seurustelun aikana, jolloin se ei minua niinkään häiritse, koska kehitys on ollut hidasta ja siihen on tottunut.

        Mihinkähän muuten ovat nämä isot tytöt häipyneet kuvioista, kun vielä 10 vuotta sitten ne olivat aikamoisen suuri joukkio?


    • Hapsu

      nimetä yksittäistä piirrettä, mikä saa ihastumisen aikaan toisessa ihmisessä. Helpompaa on varmasti sanoa, mikä ei saa aikaan sitä? Jos katsoo elämäänsä taakse päin ja miettii, millaisiin ihmisiin on ihastunut, niin ehkä voi jonkinlaisen yhteenvedon tehdä itsensä kanssa.

      Tein yhteenvedon ja huomasin, että kaikki ihastumiseni/seurustelu kohteeni ovat olleet kieltämättä ns. normaalipainoisia. Miksi näin? Sattumankauppaa? Vai siksikö, että itse olen normaalipainoinen (inhottava kuvaus, mutta en muuta tähän keksi) niin alitajunnaisesti bongailee muita suht samankokoisia?

      Kuitenkaan ei voi sanoa milloinkaan, että selvästi ylipainoiset ihmiset eivät olisi kiinnostavia tai mukavia, fiksuja ym. Totta hitossa he ovat ja pari erittäin hyvää ystävääni ovat myös "hyvässä kunnossa" ja en ikimaailmassa luopuisi heidän ystävyydestään, toivottavasti he ajattelevat samoin minusta!

      Ja sitten eräs asia, mihin olen usein törmännyt. Lähes kaikilla tapaamillani selvästi ylipainoisilla ihmisillä on ollut mielettömän hyvä huumorintaju. Siihen itse kiinnitän huomiota ja tästä tullaankin siihen, etteivät he täysin huomiotta ainakaan jää minun kohdallani.

      Kysymykseen kummassa sietää enemmän ylipainoa poikamaisessa vai naisellisessa naisessa on pakko vastata seuraavasti: ei väliä, koska mitäs sietämistä meillä aliravituilla siinä oikeastaan on? Jokainen omat lihansa ja luunsa kantakoon...

      • molishrub.hero

        itse olen noin 20-25 kg ylipainoinen ja tyyliltäni olen muuten värikäs mutta kaverit ovat sanoneet minun kasvojenipiirteiden olevan julman ja ilkeän näköiset(johtuu oudosta tavastani meikata[eli erittäin kalpea iho ja raskas tumma silmämeikki])ja olen aika tyttömäinen...tai no silleen tavallisesti...ja seurustelen, eikä asia ole koskaan ollut este, tyttöni pitää minua seksikkäänä...hän on itse hiukan pyöreä...eli enintään 5kg liikapainoa... eli mitänyt yritän sanoa on että riippuu tilanteesta ja ihmisistä..en kyllä usko että erittäin lihava haluaisi itsekkään seurustella pienen ihmisen kanssa...en minä ainakaan...se nyt vaan on näin...


    • lady

      Olen itse normaalivartaloinen, mutta pidän pulleista naisista..heissä on jotain pehmeää naisellisuutta josta pidän...itse24wee

    • lebardi

      Liian monet ihmiset ovat huolestuneet ulkonäöstään vaikka syytä olisi murehtia sitä että sisältö on roskaa ja pää tyhjä.

      • Jennifer

        ..naisia en ole ainakaan minä tavannut, että "sisältö olisi roskaa ja pää tyhjä".

        Taidat olla nyt liian kriittinen..

        Huono päivä...?


      • Tsot tsot
        Jennifer kirjoitti:

        ..naisia en ole ainakaan minä tavannut, että "sisältö olisi roskaa ja pää tyhjä".

        Taidat olla nyt liian kriittinen..

        Huono päivä...?

        "Tällaisia
        Kirjoittanut: Jennifer, 3.9.2003 klo 16.26

        ..naisia en ole ainakaan minä tavannut, että "sisältö olisi roskaa ja pää tyhjä"."

        naisia tavannut.

        Toinen vaihtoehto: Valehtelet rankasti.


      • Jennifer
        Tsot tsot kirjoitti:

        "Tällaisia
        Kirjoittanut: Jennifer, 3.9.2003 klo 16.26

        ..naisia en ole ainakaan minä tavannut, että "sisältö olisi roskaa ja pää tyhjä"."

        naisia tavannut.

        Toinen vaihtoehto: Valehtelet rankasti.

        Minun naiseni ovat kyllä olle v....tun vaikeita kumppaneina, mutta mitään roskasia tyhjäpäitä eivät koskaan.


    • simpukka

      Mitähän tuohon nyt sanoisi? Luulen, että en ihastuisi lihavaan naiseen. Ei minulla ole mitään heitä vastaan, mutta.. En kuitenkaan usko, että näin kävisi. Minä pidän erityisesti sellaisista, joilla on kauniit naiselliset kasvonpiirteet ja lyhyet hiukset. ..tai voi ne hiukset olla pitkätkin, kunhan on tummat. =o) Hmm..itse asiassa olen heikkona kauniisiin silmiin ja hymyyn. Kun ihminen hymyilee tai nauraa, hänen silmänsä loistavat ja sekoittuvat kauniiseen hymyyn.. Olen mennyttä. =o)

    • susa772

      Olen itse ollut aina melko hoikka ja hoikkana luultavasti pysynkin enkä osaisi kuvitella ihastuvani paljon itseäni isompaan naiseen.. Pieni pyöreys on vain mukavaa, se myönnettäköön, mutta reilusti ylipainoiset naiset eivät kiinnosta. Jokainen olkoot sellainen kuin on, mutta minä pysyn vastedeskin hoikissa naisissa :)

    • Sina

      Niin minäkin ajattelin että en voisi koskaan ihastua reilusti ylipainoiseen naiseen, mutta kuinkas kävikään. Tutustuimme ensin ihan kaveri pohjalta mutta aloin kiinnostumaan hänestä aina vain enemmän ja olen tätänykyä täydellisen rakastunut häneen. Olemme olleet yhdessä nyt kaksi vuotta :)

    • 14.03

      Itse olen kiinostunut hieman lihavista maskuliinisista poika tytöistä(ehdottomasti poikamaiset tai ainakin lyhyet hiukset. )Itse olen hoikka ja tyttömäinen jota luullaan aina heteroksi, mutta en varmaan koskaan tule saamaan tuolaista koska ei sellaiset kiinitä varmaan minuun mitään huomiota, koska en näytä yhtään lesbolta. Enkä tiedä miten voisin tuodä vähän sitä esille että olen lesbo, muutenkuin poikamaisuudella ja sateenkaarilla, koska en ole yhtääään poikamainen. Että jos jollain on vinkkejä millä sitä voisi tuoda esille tai missä voisi tulustua lesbo/bi/pan tyttöihin(ei naisiiin vaaan tyttöihin koska olen itsekkin vain kohta 15)ni ketokaa ihmeesssää

      • o.sancta.simplicitas

        Miettisit sinä miten kohtelet muita ihmisiä?


    • niminic

      en koskaan katso naista kokonsa perusteella vaan sen kokonaisuuden perusteella

    • MissPiggyEiKiitos

      En tykkää, lihavat naiset usein röyhtäilevät ja piereskelevät

    • Aku65

      On komeat muodot mistä pitää kiinni vaatteet muuttaa paljon Kyllä tykkään sinusta muodoistasi olen 52v 100kg mies 08

    • ei.se.koosta.kiinni

      Ulkonäkö ja etenkin olemus vaikuttaa tottakai jotain kiinnostukseen, mutta itsellä ne on jotkut tietyt, ei niin helposti määriteltävät ominaisuudet, ei henkilön koko tms

      Kiinnostun yleensä helpommin sellaisista "tavallisista" naisista, ei liian naismaisista tai miesmäisistä, pätee kaikenkokoisten kohdalla.. Voi olla poikamaisemmankin näköinen, jos olemuksesta löytyy riittävästi naisellisuutta.
      Voi meikata tai ei.. Toivoisin kuitenkin että on jotain halua tehdä asialle jotain, jos kasvot kiiltää paljon tai on jotain muuta helposti korjattavaa... sellaista perussiisteyttä.
      Sellaiset, joille itsensä ehostaminen on ylitärkeää, eivät niin kiinnosta. Itseään voi laittaa, kunhan siihen ei mene kohtuuttomasti aikaa.

      Itse oon normaslipainossa.
      Minusta huomattavasti isokokoisemmat ihmiset ovat viehättäviä siinä missä muutkin, riippuu ihmisestä. Toisia ylipaino myös "pukee" paremmin kuin toisia..
      ja vaikka ei pukisikaan, niin kokonaisuushan se ihmisessä, mikä kiinnostaa ja ratkaisee.. luonne, arvot jne etenkin ja ulkonäönkin kohdalla ne ei niin selkeästi määriteltävissä olevat asiat.

      Voin ihastua hyvin erinäköisiin ja oloisiinkin ihmisiin, mutta viehättää erityisesti sellaiset lempeän näköiset ja helposti lähestyttävän oloiset naiset.. ehkä siksikin että olen itse ujo, ja ajoittain tuimempi ilmeeltäni.

      Ylipainoisia on elämäntavoiltaan hyvin erilaisia siinä missä muitakin.
      Toivoisin kutakuinkin melko normaaleja elämäntapoja, joita ylipainoisilla lähisukulaisillani ja ystävillänikin on.
      Häiritsisi jos kyseinen henkilö ei olisi halukas juuri liikkumaan ja olisi erityisen kova mättäämään ruokaa, joka on joillakin ylipainoisilla varsinainen syy ylipainoon ja sen nousuun entisestään.

      • Jaahas__

        Miten reilusti (?) ylipainoisella voi olla terveet elämäntavat? Ylipainohan tarkoittaa väistämättä epäterveellistä mättämistä, liikaa kaloreita ja liian vähän liikkumista tai liikkumista, mutta silti suhteessa liikkumiseen liikaa kaloreita joitakin harvinaisia sairauksia tai lääkkeiden sivuoireita lukuunottamatta. Jos on sairaalloisen ylipainoinen niin kyllä se tarkoittaa väistämättä epäterveellistä mättämistä ja sairaalloista (tunne?)ahmimista.

        Tuimailmeisyys varmasti karkoittaa ja kauas...


      • o.sancta.simplicitas

        .
        Eiköhän laihdutus on ihan oma työnsä. Silloin pitää kuluttaa tavallista enemmän ja/tai syödä vähemmän/tarkemmin. Mutta eiköhän tässä ollut kyse ihan normaalista arkielämästä, ei laihdutuksesta...?
        Ja alat haukkumaan vielä toisen ulkonäköä.. "VARMASTI karkoittaa" - viisaan ihmisen puhetta? Tunnetko kirjoittajan, jolle vastasit, tiedät siis tasan tarkkaan miltä näyttää ja hänen elämästään tämän seikan?
        Mistä tässä puhuttiinkaan..?
        tyhmyys se vasta karkoittaakin ja kauas


      • Jaahas_
        o.sancta.simplicitas kirjoitti:

        .
        Eiköhän laihdutus on ihan oma työnsä. Silloin pitää kuluttaa tavallista enemmän ja/tai syödä vähemmän/tarkemmin. Mutta eiköhän tässä ollut kyse ihan normaalista arkielämästä, ei laihdutuksesta...?
        Ja alat haukkumaan vielä toisen ulkonäköä.. "VARMASTI karkoittaa" - viisaan ihmisen puhetta? Tunnetko kirjoittajan, jolle vastasit, tiedät siis tasan tarkkaan miltä näyttää ja hänen elämästään tämän seikan?
        Mistä tässä puhuttiinkaan..?
        tyhmyys se vasta karkoittaakin ja kauas

        Jos on epäterveelliset elämäntavat ja niistä johtuva sairaalloinen (?) ylipaino niin kyllä se on hyvinkin olennainen osa henkilön arkielämää.


    • koookkook

      Mun mielstä se et sanotaan et tyhmä on kans väärin. Se vaikuttaa itse tuntoon. sama asia mut eri asia mitä lihava

      • ElokuunAamu

        On, etenkin silloin, jos toinen ei ole sanonut mitään ilkeää
        Muulloin ymmärrettävempää, mutta ihanteellisinta silloinkin pyrkiä kohtelemaan toista asiallisemmin kuin hän osaa kohdella muita


    • Munmielipide

      Mä oon lihava ja ollu kiinnostunu lihavmista naisista. Sellame pikkunen ja laiha ei oo mun silmissä nainen vaan lapsi.onneks kaikille löytyy oma match.

    • Mitenvaaa

      Riippuu täysin siitä, miten kilonsa kantaa. Itse olen aloittanut seurustelun alipainoisen ja normaalipainoisten kanssa. Avoliitoissa painoa on kertynyt aina ja nykyinen puolisoni on ylipainoinen kuten minäkin. Lihosin jo edellisessä avoliitossani. Olen ollut aina ”normaalia” rotevampi ja harteikkaampi ja painoindeksit eivät ole koskaan olleet kohdallani pitäviä. 10 vuotta taaksepäin olin huippukunnossa ja silti ”ylipainoinen”.
      Normaalipainoisiin ihmisiin ehkä ihastun kuitenkin helpoiten. Mutta kyllä kokonaisuus aina ratkaisee.

    • Painosta

      Pyöreys naisessa ei haittaa, kurvit ovat seksikkäitä. Olen rakastunut muutamaan otteeseen pyöreään naiseen, eikä se ole ollut ongelma. Tärkeämpää kuin kilot on se, kuinka itsensä kantaa. Jos on hyväryhtinen, karismaattinen ja sopivalla tavalla itsevarma ja rohkea, ei kiloilla ole väliä. Pyöreänäkin lihaskunto voi olla parempi kuin laihana, monet näennäisesti laihat naiset ovat treenaamattomia "höttöjä" ja laiha voi olla heikommassa fyysisessä kunnossa kuin kurvikas. Sellainen ei viehätä.

      Pyöreyden täytyy kuitenkin olla sellaisissa rajoissa, että ihminen jaksaa liikkua. Jos ei nyt pitkiä matkoja juosta, niin kävellä, uida, pyöräillä ja vaikkapa hiihtää. Silloin kun ylipaino alkaa merkittävästi rajoittaa liikkumista, ollaan jo ison terveysriskin äärellä. Sellaisen naisen kanssa en halua olla, koska toiveena on elää pitkä ja terveellinen elämä. Toiveena on myös liikkua yhdessä. Jos toinen ei siihen kykene, jäävät monet unelmat toteutumatta.

      Kilot kertovat tietenkin aina jostakin ja etenkin pidemmän päälle ne voivat mietityttää. Ajan kuluessa alkaa syntyä käsitys siitä, mistä kilot saavat alkunsa. Yleensä taustalla ovat epäterveelliset ruokailutottumukset ja/ tai liikkumattomuus. Ylipaino ei ole ongelma, vaan pitkässä juoksussa näistä syistä saattaa tulla ongelmia, koska itse pyrin elämään terveellisesti. Kun toinen ei elä yhtä terveellisesti, saattavat arjen valinnat synnyttää ristiriitoja.

      Usein ylipainoiset ihmiset kokevat elävänsä terveellisesti, ja siitäkin voi tulla ongelma. Tosiasiassa kun kilot eivät koskaan tule itsestään. Usein pyöreät naiset saattavat kokea, että on esimerkiksi ihan normaalia ottaa aterian päätteeksi pari keksiä tai ostaa työpäivän aikana suklaapatukka. Kun tällainen toistuu päivästä päivään, yhtälö on valmis. Kyse on usein pienistä asioista, mutta ongelmia aiheuttaa se, että niille ollaan sokeita tai ne kielletään. Silloin niistä on myös hankala keskustella. Täysin kurinalaisesti ei tarvitse elää, mutta olla rehellinen. Jos on sokea, huonot valinnat opettaa myös esimerkiksi lapsilleen. Sellainen ei ole hyväksyttävää, siinä kulkee raja. Lapsen ylipaino on äärimmäisen harvoja poikkeuksia lukuun ottamatta vanhemman syy.

      Silloin kun itsekuri on huono, herättää se myös huolen siitä, koskeeko sama rajattomuus tai itsekurin puute myös muita elämän osa-alueita. En tiedä tutkimuksista, mutta väittäisin, että ylipainoisuus on vähäisempää korkeammin koulutettujen ja ylempien sosiaaliluokkien joukossa. Esimerkiksi terveydenhuoltoalalla törmää melko usein ylipainoisiin hoitajiin, mutta harvemmin lääkäreihin.

      Minun libidooni naisen ylipaino ei vaikuta. On ihanaa, kun naisessa on jotain mihin tarttua. Sillä ei ole mitään heikentävää vaikutusta halukkuuteeni. Merkittävä ylipaino voi kuitenkin vaikuttaa myös negatiivisesti seksielämään, tehden esimerkiksi joistakin asennoista hankalia toteuttaa. Seksissä nautin monipuolisuudesta, joten on sääli, jos toisen ylipaino sitä rajoittaa.

      Eli, pieni pyöreys ei ole haitaksi, mutta sokeus omille elintavoilleen ja/ tai merkittävä ylipaino ovat.

      • Anonyymi

        Sulla saattaapi olla ortoreksia.
        On tosiaan ihan normaalia ostaa suklaapatukka työpäivän aikana.
        Ei rento nautiskelijanainen ylikiloineen haluaisi edes olla ihmisen kanssa joka suoraan sanottuna kuulostaa terveysterroristilta.
        Toki saat olla semmoinen jos haluat.


    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      138
      1955
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1908
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1858
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1650
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1158
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe