Oletko saanut

hyvää palvelua

tai ystävällistä hymyä tällä viikolla jossain?

15

2708

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • äk2524

   Infossa ja Tiimarissa iloiset kassaneidit tänään.

  • Käväsin

   Thai hieronassa. Ja kyllähän nämä eksoottiset ja hyvää palvelu tarjontaa tarjoavat pikku neitokaiset hymylivät.
   Nämä kaunottaret suorastaan kikottivat minua hoidellessaan.
   Eikä siinä vielä kaikki kun otat huomioon minkä nautinnon tuosta palvelusta saa kumpikin osapuoli.
   Ei maha olla monta palvelualan yritystä näillä leveyspiireillä missä saat myös tämän miesarvo tunteen kotiin lähtiessäsi tuskinpa sitä ainakaan Tiimarista lähtiessään saa.
   Täälä kokkolassa valitaan joka vuosi vuodenyrittäjä ihmettelenkin nyt että miksi ei tämmösille kaunottarille löydy sijaa tuommoseen pestiin.??
   Mielestäni ihmiset jotka kärsii kaikenlaisista masennus ogelmista niin lääkärien pitäisi kirjoitta jonkun asteen saate mikä ohjais nämä potilaat noitten suloisten suklaasilmien hellään hoitoon.
   Omalta kohdaltani voin sanoa että kun tein Maanataina tuon arvokkaan reissun niin olen laulanut melkein kaikki Tapio Rautavaaran äänitykset pelkästä ilosta ja hyvin voinnista.

   Ystävällisesti:Salvatore Riina Alias (Totto)

  • työlla ja palkalla

   ei paljoa kyl hymyilytä. Meinaa olla vähän motivaatio hukassa, kun palkka on reilu 7 € tunti muut lisät(joita harvemmin teen). Sitten pitäis jaksaa olla niin häpi häpi asiakkaille, kun ei tuumaa päästä aina edes pienelle kahvitauolle. Musta ei saa mitään hangon keksiä tällä meiningillä. Kyllähän ne normi hymyt, tervehdykset ja kiitokset tulee..eri asia sitten tuleeko niin sydämen pohjalta ;). Tottakai sitä hymyilis ja palvelis tosi mieluusti jos olis oma yritys tai edes reilu 9 euron tuntipalkka ja muuta.

   • jatkuvasti

    Arvostelun kohteena on kassaneidit,kun niissä liikkeissä on muutakin henkilökuntaa jotka palvelevat,kassat tekee todella urakalla töitä palkkakin pitäisi olla sen mukainen.


   • valittaja

    ei oo kyllä tosikaan!


  • zakuza

   Sain hyvää palvelua Pienkone Ketolan liikkeessä.
   "Onko tällä kiire?"
   "no ei" sanoin
   "käykö jos iltapäivällä on valmista?"

   ihan ok paikka

  • Kopelow

   Kävin siis luovuttamassa verta ja kyllä on aina niin hyvä palvelu että... Terveiset vaan tytöille!

   • ainakin on niin

    ihanaa sakkia että:-). Mulla oli vasta 3. kerta viime viikolla, mutta on itsestään selvää että käyn sallitut 4 kertaa vuodessa. Virtasella mulle hymyiltiin tuhat kertaa eilen:-)). Ja...CipCap vai mikä se on se kenkäputiikki? Ja...Koivuhaan Salessa, ja Pihlajan Siwassa. Johan siinä on. Voisko mitenkään olla niin, että tietynlaiseen käytökseen vastataan tietyllä tavalla...? HYmyyn vastataan hymyllä, ystävälliseen käytökseen ystävällisesti. Yksinkertaista....!


  • ärsyttää

   kun työnantajat ei kouluta rauhassa meitä kassatyttöjä, vaan joudutaan sitten noloon ja tosi stressaavaan tilanteeseen jos tulee jotain uusia asioita eteen. Ihan mieluusti tekis kaiken ammattitaidolla ja iloisesti, mutta kun ei ne taidot tule ilman oppeja =/. No toivottavasti jengi ymmärtää, ettei se ole kassatyttöjen vika jos menee välistä kieli solmuun.

  • hyötykäyttöasemalla

   Kokkolan hyötykäyttöasemalla saa tällä hetkellä Kokkolan parasta palvelua! Ja moni on kanssani samaa mieltä.

   • Nizefela

    Kassatyöntekijän arki ei mitään nannaa todellakaan ole, kuormat tulee joka päivä ja ne pitäisi vuoron aikana purkaa ja tehdä sata kymmenen eri asiaa vielä senkin lisäksi. Ja just ku oot saanu hommat hyvin hanskaan ja alotettua jonku pers.. homman, niin tulee sata asiakasta ja kaikki tahtoo heti palvelua.

    Ymmärrättekö, miksi kaikki ei aina ole niin iloisia? :)

    Onneksi meillä halkokarilla on niin mahtava asiakaskunta, ettei huonoa päivää oikeastaan olekaan. Suurin osa ihmisistä on aina niin hyvällä tuulella, että itsellekin tulee hyvä mieli, ja se hymy irtoaa helpommin.

    Ja itse asiakkaana koettua: Hymyile, ja ole kohtelias, niin sulleki hymyillään, ja ollaan kohteliaita.

    Näin kassatädin näkökulmasta :>


  • Anonyymi

   Joku löi minua kun pelastin nurmikkoa

  • Anonyymi

   Olen saanut tällä viikolla,kiitos. Röh röh terveisin aikuinen huumorintajuinen mies

   • Anonyymi

    Juuri tuota tasoa se suomalainen huumori on röh töh ja Prrrt eli pieru ja kakka vitsit ja se, että esitetään vammasta tai mies pukeutuu naiseksi.
    Itse en ole koskaan nauranut esim kummelille tai hirveesti muillekaan suomalaisille sketsi ohjelmille.. taitaa enemmän pyree henkisesti jälkeen jääneisiin toi toisten kulttuurrin ja vaimmaisten pilkkaaminen ja homojen ja transihmisten i pilkkaaminen.
    Itse nauranut hyville mies on tyhmä vitseille .
    Eli se mtyyjä ei nauranut Su jututulle vaan sulle ku luulet olevasi hauska niin ku kaikki boomerit luulee mut ei ole


  • Anonyymi

   Ollakseni aivan rrrehellinen en ole saanut en tällä viikolla enkä vähään aikaan,en kyllä ole saanut oikein kunnon aasikaspalveluakaan paitsi Kokkolan tokmannilla se ihana aasiakaspalvelija neiti eräänä sunnuntaina pelasti päiväni töykeydellään rakastan pisteliäitä naisia muuten:) Ja sitten vielä ettei unohtuisi pohjanmaan poiliiseille minun pitääkin tarjota ne munkkikahvit kun kohdataan tai jos säästän kun kerran poliisikin joutuu säästämään ja ehkä myös irtisanimaan työntekijöitään no se siitä,Eli pohjanmaan poliiseille joko sitten pelkät kahvit tai munkkikahvit ja tälle ei naureta!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kiinteistökuningattarelle satelee nyt tuomioita oikein urakalla

   https://www.is.fi/viihde/art-2000008926919.html TELEVISIOSTA kiinteistövälittäjänä tunnetuksi tullut Kaisa Liski sai yhden vuoden ja kahden kuukaude
   Kotimaiset julkkisjuorut
   80
   3815
  2. Suomi on allekirjoittanut NATO:n liittymissopimuksen

   Tätä hetkeä on odotettu: Nato-maat allekirjoittivat tiistaina aamupäivällä Suomen ja Ruotsin liittymispöytäkirjat. ”Yhdessä olemme vahvempia”, Haavi
   NATO
   322
   1602
  3. Kuka uskoo Martinan ja lippis jonnen tulevaisuuteen

   Toinen asuu Tanskassa 2 muksun kanssa, toinen Suomessa 2 muksun kanssa. Jos vuodessa näkevät muutaman kerran ja pistävät lakanat sekaisin, niin en kyl
   Kotimaiset julkkisjuorut
   204
   957
  4. Pommi-isku Lapua prideen!

   Kirjastossa räjähti pommi trans-keskustelun aikaan. Onneksi ketään ei kuollut tai edes kai loukkaantunut. Mitä tuollaisen terroristin päässä on oik
   Lapua
   94
   838
  5. Mitä mun pitäisi tehdä

   että saisin tietää onko sulla yhtään tunteita minuun? On niin nolo lähestyä, jos oot vaikka onnellisesti naimisissa tai suhteessa.. tai jos en ole mie
   Ikävä
   76
   806
  6. Miten reagoisit?

   Noita pyllybikinialoituksia on tullut parikin kappaletta ja pyllyistä tuli mieleeni seuraavaa. Olen nyt pari kertaa ollut seuraavanlaisessa tilantees
   Sinkut
   178
   748
  7. Eikö sua mies oikeasti yhtään haittaa

   jos pakkaan tavarani ja katoan jonnekin kauas sinulta? Mua haittaisi tuhannesti jos sä niin tekisit.
   Ikävä
   99
   714
  8. Onko sulla muru

   uudet kesähiukset? 😍
   Ikävä
   39
   702
  9. En ole ollut sinulle uskollinen

   mutta tuskin sellaista odotitkaan? Tilanne kun on mitä on, ellemme muuta sitä...
   Ikävä
   79
   691
  10. Rakastan sua mies

   Saanko laittaa sulle viestiä vaikka perjantaina jollain tekosyyllä?
   Ikävä
   60
   622
  Aihe