NORDKAPP

BUSSIMATKA TILATTU??

Onko kukaan matkustanut Eskelisen busseleilla
Nordkapille?
Ihan kysyisin millaisia kokemuksia on ollut, jotka bussilla ovat käyneet.?
Heinäkuussa olisi takoitus lähteä.
Joskus olen käynyt , mutta ei bussilla.
HIENO PAIKKA.

7

1094

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • !!?

      Miten joku viitsii lähteä istumaan päiviä bussissa päästäkseen Nordkappiin ?!?!?!? Eihän siellä ole mitään todellisia maisemallisia nähtävyyksiäkään. Senkin rahan voisi käyttää toisenlaiseen Norjan reissuun.

    • norjasta Norjasta

      Mistä saakka ajattelit Eskelisellä matkustaa Nordkappiin? Eskelinen on Nordkappissa 22:20 Norjan aikaa eli 23:20 Suomen aikaa ja lähtee takaisin 1:00 Norjan aikaa. Kannattaa jo lippua ostaessa kysellä paluukyydistä Nordkappista Honningågiin, koska siitä pitää maksaa erikseen. Kuski vaihtuu Honningsvågissa. Honningsvågissa bussi on 1:40 ja jatkaa matkaa 5:15. Bussissa ei ole mahdollisuutta oleilla tuona aikana. Kannattaa yrittää hommata jonkinlainen majapaikka siksi aikaa, ellei ilma sitten salli ulkosalla torkkumista.

      Itse kävin Nordkappissa Eskelisellä muutama vuosi sitten heinäkuun lopulla. En ollut majapaikkaa hankkinut, kun ajattelin, että kyllähän sitä kolme ja puoli tuntia ulkosalla viettää... Yö oli sumuinen, tuulinen ja sateinen, niin se kolme ja puoli tuntia tuntui uskomattoman pitkältä ajalta kävellä pitkin katuja ja värjötellessä ulkosalla... Keskustassa olisi ollut kyllä hotelleja, mutta huonehinnat olivat sitä luokkaa, etten sellaiseen viitsinyt rahojani muutaman tunnin takia tuhlata. Eri asia tietysti, jos alun perin tarkoituksena on jäädä päiväksi paikkakunnalle. Lisäkseni muutama muukin matkalainen odotteli aamuvarhaisella lähteviä busseja. Hetken aikaa yritimme lämmitellä hotellin respassa, mutta meidät käskettiin poistumaan sieltä. "Kaupungilla" lämpimikseni kävellessäni huomasin joidenkin matkailijoiden menneen erään pankin eteiseen nukkumaan.

      • Kuljettaja9357

        Noh noh... kyllähän toki autossa saa yötä olla, mikäli Nordkapilta ostaa lipun suomeen... Tosiaan auto on klo 1.40 paikallista aikaa Honningsvågissa, josta matka jatkuu aamusta kohti suomea. Ja autossa voi myös viettää aikaa vaikka nousee aamulla 1.40 Honningsvågista kyytiin.


      • norjasta Norjasta
        Kuljettaja9357 kirjoitti:

        Noh noh... kyllähän toki autossa saa yötä olla, mikäli Nordkapilta ostaa lipun suomeen... Tosiaan auto on klo 1.40 paikallista aikaa Honningsvågissa, josta matka jatkuu aamusta kohti suomea. Ja autossa voi myös viettää aikaa vaikka nousee aamulla 1.40 Honningsvågista kyytiin.

        Sepäs hyvä. Silloin tosin kuski sanoi, ettei se ole mahdollista. Saattoi olla väärinkäsityskin, kun samassa bussissa oli ulkomaalaisiakin. Itse en asiaa kuskilta kysynyt suoraan, mutta noin minua informoitiin. Kiitos, kun oikaisit väärinkäsityksen. :)


    • kärkikolmio77

      Pari kertaa olen kyseisellä vuorolla käynyt Nordkapilla ja tosiaan autoon on voinut jäädä nukkumaan Honningsvågissa. Ei ole ollut reissuissa valittamista!

    • Pohjoista leveyttä

      Sanokaas onko Nordkappin tuntumassa alkukesällä tarjontaa mökkimajoituksesta? Paikka on kuitenkin niin pitkässä matkassa, ettei edestakainen ajo (omalla autolla) ilman kunnon yöunia houkuttele.
      Kesäkuun alkupuolella ei ainakaan pimeys haittaa, mutta pakko on joskus huilatakin.

      Nordkapp voisi olla "kerran elämässä" -paikka, ja minulla se on vielä kokematta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      91
      6390
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      25
      2614
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      32
      2170
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      63
      1847
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1651
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1437
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1357
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1341
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1279
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1233
    Aihe