AKs UTG sundaymillion

huonoo tuuria vai huonoo pe...

Olin eilen sunday warmupissa (215buyin)parin tunnin pelin jälkeen hyvissä asemissa noin sijalla 50/1500. UTG:ssä käteen napsahti AKsuittari keskiarvostäkki oli 13 000 ja minulla 45 000. Blindit oli 500/1000. Korotin 5000tuhanteen ja kaveri keskipositiosta jolla oli noin 60 000 pelimerkkiä limppaa mukaan. Floppi A Q 2 sateenkaarena. Kaveri lyö 10 000 lisää harvinaisen pitkän harkinnan jälkeen. Maksan ja molemmat chekkaavat turnin. Riverillä kaveri pistää all in (pöydässä mahdollisuus suoraan ainoastaan jos kaverilla 3 ja 6).
Tipun turnauksesta kun kaveri näyttää taskukakkoset.
Vitutti tippua tolla kädellä, mutta nyt vasta tajusin että oikea peli tilanteessa olisi ollut ainakin 12 000 -15 000 preflop raise jossa kaikki muut pöydässä paitsi tuo 2-pari kaveri olisi ollut käytännössä all in ja 2-parilla ei aasikaa kato floppia tolla hinnalla!
Ja jos 2-pari kaveri olisi vetänyt all in niin foldaus tai kolikonheitto.
Oli kallis oppitunti 215 dollaria... Kommentteja?
Kyllä tuossa kaverilla kävi myös tuuri setin kanssa.

5

311

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pieni korotus

      Halvalla päästit kaverin kattomaan... Blindit 1500 5000...

      Olisi se 15k ollut ehkä tarpeeksi suuri korotus tiputtamaan tämän 22 tyypin... jos nyt ei ihan tiltissä pekannut... Olisit voinut saada jonkun menemään all-in...

      Tuo on kyllä tyypillistä että laittaa liian pientä korotusta.. Suosittelen kuitenkin että opiskelee nuo korotukset hyvin ja laittaa vaikka hieman extrakorotusta ettei tule juuri tuonkaltaisia maksuja... Usein isot stakit maksavat hieman "heikommillakin" korteilla liian pieniä korotuksia...

    • Näin meillä

      Höpsis 15xbb on liioittelua sidot itsesi käteen eikä sulla ole mitään mahdollisuutta päästää tuosta irti 15xbb pf lyönnillä ainut millä saa maksun on isot parit ja pareja 22-QQ olet coin flipissä ja KK,AA käsiä pahasti perässä. Eli jos joku on kiinnostunut potista tulee vastaan todennäköisesti all in ja AA KK käsi vastassa ottaen huomioon taas potin siinä vaiheessa et voi oikein muuta kuin maksaa. Eli tuommoisella korotuksella jätät käytännössä käden käyttämättä ja saat pelkät blindit. Blindit olivat tässä 1500 ja varastat blindeja kymmen kertaisella chippi määrällä ? sitoen itsesi täysin tuohon käteen. AK on kuitenkin vain kaksi korttia mikäli osumaa ei tule.

      Tuo on aika iso by in jos haluat pelata turnauksia paljon niin kannataa treenata pienemmillä.

      • ↑­­­

        Siks vihaankin AK'ta nykyään. Kun alotin holdem pokerin joku muutama vuos sit, luulin et nyt ollaan maailman kuninkaita ku on AK, ja vielä suited.

        Paskan vertaa se merkitsee, se on lopuks kuitenkin vaan ässähai. Kyllähän sillä voi korottaa jossain tilanteissa mutta enää en sillä mene esim. all in jos on 2 muuta pelaajaa, enkä taatusti maksa sillä tyhjään floppiin.

        Taskupareilla on mukavampi korotella esim SB positiosta vaikka olisi pienempikin (esim 6-6 tai alempi), jatkobetti flopilla on taskuparilla yleensä aina pelkkä semibluffi koska sulla on vakuutena ainakin 1 pari, mahdollisuutena setti.


      • Dealer
        ↑­­­ kirjoitti:

        Siks vihaankin AK'ta nykyään. Kun alotin holdem pokerin joku muutama vuos sit, luulin et nyt ollaan maailman kuninkaita ku on AK, ja vielä suited.

        Paskan vertaa se merkitsee, se on lopuks kuitenkin vaan ässähai. Kyllähän sillä voi korottaa jossain tilanteissa mutta enää en sillä mene esim. all in jos on 2 muuta pelaajaa, enkä taatusti maksa sillä tyhjään floppiin.

        Taskupareilla on mukavampi korotella esim SB positiosta vaikka olisi pienempikin (esim 6-6 tai alempi), jatkobetti flopilla on taskuparilla yleensä aina pelkkä semibluffi koska sulla on vakuutena ainakin 1 pari, mahdollisuutena setti.

        Olen huomannut tuon saman AK:n toimimattomuuden flopin jälkeen.. Joissain tapauksissa on hyvä iskeä re-raise ennen floppia, joku voi tulkita kätesi AA:ksi ja KK:ksi ja jättää suosiolla flopin katsomatta. Tätä uskottelua voi jatkaa sitten vaikkei floppi osukkaan, mutta silloin tällöin se onnistuu vastustajalle.

        Niinkuin tossa vihjasit, että AK on vain kaksi korttia niin on myös 27o tämä toimii tuossa edellisessäkin tapauksessa. Silloin kyl toivon et älkää maksako ja tietysti jos joku maksaa niin jonkin sopivan korkunen jatkolyönti.

        AK:n kohalla toi jatkolyönnin maksukaan ei oo huono juttu - voit saada A:n tai K:n pöytään turnilla.


    • Dealer

      Juu. Minusta teit noihin blindeihin kokoon nähden oikean korotuksen 5bb ite käytän skaalaa 2,5-5, mut yleensä tota 3bb. Sorsapari-äijällä oli varaa maksaa tuo korotus ehkä mietti kun korotus oli iso mutta 60k ja vain 5k. Jos saan setin vien varmasti kaiken. Reilu 10k potti siihen 10k lyönti - jatkolyönti. Turnilla näyttelee, että pelästyi sinun mahdollista ässä.. vastustaja tod. näk. tietää että sulla on tod.näk AK.. Kun sökötit turnilla pelasit ilmeisesti pimennossa. Riverilla kaveri lyö allin näytelläkseen että voi varastaa potin kun et lyönyt turnilla. Tilanne vaikuttaa varmaan "aika" sairaalta? Ei oikeen ymmärrä yhtään mitään. Tossa riverilla olis voinu myös miettiä miksi vastustaja riskeeraa koko stackkinsä? Todennököisesti jotain hyvin pahaa.. AQ olis ollu ehkä voinut olla looginen, mutta tuonkin pelaaminen vaatii sitten pelityylin tuntemista - jos sul on tiukka imago AQ:ta on aika vaikea pelata. Muistaaksen yleensä keskikokoiset parit on noita maksu käsiä. Sun olis pitänyt varmaan laittaa vastustajan käteen QQ lopussa.

      Mielestäni olisi pitänyt lyödä ton vastustajan lyöntiin flopilla re-raise 20-25k tällä tavalla saisit informaatiota.. Silloin vastustajan on ymmärrettävä, että sinulla kädessä AK, tai AQ ja kipata kätensä.. Jos ei kippaakaan tota lyötiä niin silloin on hyvin todennäköistä, että vastustajalla voi olla 22 tai QQ tai AQ.

      Tuolla vastustajan liikkeellä on olemassa oma nimensä, joka löytyy harringtonin 2. kirjasta.

      Tuota vastustajan liikettä kannattaa myöhemmin itekkin käyttää. :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 154
      4493
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      116
      4095
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      25
      2740
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1901
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1764
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1659
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      21
      1653
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      92
      1590
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1563
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1521
    Aihe