mistä mahtoi johtua

valoleikki

Mistähän tässä oli kyse, mieheni tuli kävellen töistä aamuyöstä kotiin ja yksi katuvalo alkoi vilkkua kun hän oli sen kohdalla ja kaksi seuraavaa sammuivat, kun hän tuli niitten kohdalle. Kun hän tuki kotiin ja istahti keittiöbn pöydän ääreen keittiön lamppu poksahti rikki, lasinsirpaleita vain lenteli ympäri keittiötä. Onneksi yksikään ei osunut häneen. Tätä ennen, eikä jälkeenpäin ole tapahtunut mitään outoa.

5

802

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vähän tietäväisempi?

      1. mahdollisuus: Miehesi harjoittelee jotain, minkä seurauksena energiat hänessä virtaa voimakkaasti aiheuttaen hänen lähi ympäristöön purkauksia, jotka ilmenee poltergeistinä. Itselläni käy samalla tavalla, tavaroita tippuu, ovet paukkuu kun harjoittelen jotain. Naisystäväni taas saa sulakkeet posahtamaan ja lamput rikkoutumaan.

      2. mahdollisuus: Miestäsi jahtaa jokin henkiolento, kannattaa kysellä häneltä, että onko hän saanut outoja ajatuksia päähänsä, tai koskeeko päähän tms.

      3. mahdollisuus: Kaikilla ihmisillä on taipumusta telekinesiaan, ainakin jollain tasolla, toisilla enemmän ,toisilla taas vähemmän. Näin ollen jos ei harjoittelisi mitään elämässään, tulee ainakin kerran kokemaan jotain erikoista ympärillään, esim. tavaroiden tippumista,sulakkeiden palamista ilman syytä. Jos haluat tietää mistä lähteä tele/psykokinesiaa harjoittelemaan ,suosittelen katsomaan: http://www.s8.createphpbb.com/mielenvoima/viewtopic.php?t=7&mforum=mielenvoima

      • Tunguska

        Koin samanlaisen jutun viime keväänä. Kävelin katulampun ohi, ja se sammui juuri, kun olin sen kohdalla. Lamppu pysyi pimeänä noin viikon, kunnes syttyi taas - ja arvatkaa mitä - juuri sillä hetkellä, kun kävelin sen ohi!


    • eräs selitys

      Minulla lamppuja on mennyt rikki joskus siitä syystä, että energioideni on tarvinnut purkautua jokseenkin vaarattomalla tavalla. Hankalat energiat eivät mene toiseen ihmiseen vaan lamppu purkaa ne.

      • ---

        "Minulla lamppuja on mennyt rikki joskus siitä syystä, että energioideni on tarvinnut purkautua jokseenkin vaarattomalla tavalla. Hankalat energiat eivät mene toiseen ihmiseen vaan lamppu purkaa ne."

        Mitä käy jos purkaa tahallaan tai tahattomasti energiaa toiseen ihmiseen?


      • ..seurauksia
        --- kirjoitti:

        "Minulla lamppuja on mennyt rikki joskus siitä syystä, että energioideni on tarvinnut purkautua jokseenkin vaarattomalla tavalla. Hankalat energiat eivät mene toiseen ihmiseen vaan lamppu purkaa ne."

        Mitä käy jos purkaa tahallaan tai tahattomasti energiaa toiseen ihmiseen?

        1. Jos purkaa tahallaan _negatiivista_ (itsekästä) energiaa toiseen ihmiseen, tulee negatiivisia seurauksia itselle tekojen tasolla ja oma persoona huonontuu.
        2. Jos purkaa tahattomasti_negatiivista_ energiaa toiseen ihmiseen, tulee negatiivista karmaa itselle tekojen tasolla (ihmiset tekevät sinulle negatiivisia asioita), mutta oma persoona ei huonone.
        3. Positiivisilla energioilla syntyy vastaavasti positiivista karmaa.

        Ihmisellä on suojaus. Jos suojaus on riittävä, lähetetty negatiivinen energia heijastuu takaisin lähettäjään, usein moninkertaisena voimakkuudeltaan. Tällöin vain lähettäjä kärsii.

        Jos energia on _positiivista_ (epäitsekästä) niin on mahdollista että se menee suojauksen läpi kasvattaen hyvässä sekä lähettäjää että vastaanottajaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      574
      3814
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3298
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2781
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2719
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2114
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2071
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1917
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1835
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1770
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1729
    Aihe