Grand Baie, hotelli Le Mauricia?

matkaa odotellessa;)

Hei!


Onko kokemuksia kyseisestä hotellista? Itse olimme viimeksi flic en flacissa, oli hyvä hotelli, mutta mitään muuta ei oikeastaan lähimailla ollut. (kauppoja, ravintoloita yms.)
Onko kokemuksia all inc.? Onko kohteliasta antaa ns. tippiä, vaikka on valinnut all inc.? Joissain maissa näytetään nyrpeää naamaa, jos rahaa ei anna...

7

2780

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Asuttu on

      Hotelli on hyvätasoinen ja palvelu erinomaista. uimarannan vesi on hieman sameaa,johtuen kovasta veneliikenteestä.Mutta kun menette hotellinportille ja siitä vasemmalle n.100m,sen jälkeen oikealle n.50m , vasemmalla puolella on yleinen uimaranta.Siellä saa olla rauhassa ja vesi on "kristallinkirkasta" hyvä snorklaukseenkin. Kun menee rantaapitkin kävellen kaupunkiin,niin rupeaa tulemaan kauppoja. On vaatekauppaa,kultasepänliikkeitä ravintoloita ,paikallisia snakareita ym.Sitten on vielä SUPER U marketti,josta saa vähän kaikkea.(HINNAT KOHTUULLISET).Me annoimme tippiä(meillä puolihoito),kaikki eivät antaneet eivätkä tarjoilijat näyttäneet nyrpeäänenää.Jos haluatte hyvän taksikuskin ottakaa hotellin portilta tai pyytäkää respaa soittamaan Franqois Rioux (Taxi No.:3115)huippu opas samassa persoonassa ja ei ole koskaan kiire.Hän puhuu hyvää englantia.

      • Mauritius;)

        Kiitokset tiedoista, etsimme varmasti kyseisen kuskin käsiimme!;) Mukava kuulla, että olette olleet tyytyväisiä reissuun, eli paikka on ollut hyvä valinta!


    • 123

      Me oltiin Le Maurician sisarhotellissa Le Canonnierissa, joka on melko lähellä Grand Baien toisella puolella. Kysyttiin oppaalta siitä tipistä,ja he sanoivat ettei hotellissa ole tapana antaa, koska juuri kukaan ei kanna rahaa siellä mukana vaan kaikki menee allekirjoituksella huoneen laskuun (jos all.inc. niin tietenkään laskua ei tule, mutta allekirjoitus silti joka vaaditaan).
      Me käytiin syömässä ja viettämässä iltaa myös Le Mauriciassa (menee myös all.inc. piikkiin), joten sama onnistunee myös toisinpäin.Le Canonnierin rannat oli aivan ihanat ja kirkkaat, paljon aurinkotuoleja niin rannalla kuin altaallakin. Rauhalliset rannat ja näkymät vain merelle, Le Mauricia on vähän lähempänä keskustaa ja tosiaan meriliikennettä. Mutta kaunis hotelli myös se!

      • tahtoo tietää;)

        Katsottiin kartalta, näytti noiden sisarhotellien välillä olevan matkaa aika lailla, yli kymmenen kilsaa? Onko näin? Millä kuljitte välin jos ette kävelleet?
        Vielä pari kysymystä...voiko sinne Le Canonnierin uima-altaalle / rannalle tulla Le Mauriciasta? Onko kaikki palvelut siis ns, yhteisiä?
        Menittekö illalla kävellen kylille/kylillä, onko turvallista liikkua jalan?
        Entäpä mukavat ystävämme hyttyset, oliko niistä riesaa?


      • 123
        tahtoo tietää;) kirjoitti:

        Katsottiin kartalta, näytti noiden sisarhotellien välillä olevan matkaa aika lailla, yli kymmenen kilsaa? Onko näin? Millä kuljitte välin jos ette kävelleet?
        Vielä pari kysymystä...voiko sinne Le Canonnierin uima-altaalle / rannalle tulla Le Mauriciasta? Onko kaikki palvelut siis ns, yhteisiä?
        Menittekö illalla kävellen kylille/kylillä, onko turvallista liikkua jalan?
        Entäpä mukavat ystävämme hyttyset, oliko niistä riesaa?

        Olihan siinä vähän matkaa, taksilla mentiin molempiin suuntiin. En nyt muista paljonko se maksoi, muttei mielestäni kovinkaan paljoa, kannatti kuitenkin käydä, mukavaa vaihtelua.
        Kyllä minun mielestä voi myös rannalle mennä, ainakin yhteen tyttöön törmättiin rannalla, joka kertoi asuvansa Le Mauriciassa. Kaikki ruuat ja juomat ravintolassa ja baarissa toimi ainakin samalla all inc., miksei muutkin palvelut...
        Syömisessä oli ainakin niin, että piti etukäteen ilmoittaa, että ollaan tulossa syömään. Se tapahtui vain pyytämällä respaa soittamaan sinne, eli se on hyvin helppoa. Hotellien edessä on vartijat, joten niiden pitää vissiin tietää, että vieraita on tulossa. Varmaan kannattaisi ilmoittaa, vaikka rannallekin on menossa. Mutta mielestäni Le Canonnierissa oli parempi ranta, joten kannattaa käydä, allasalueet oli minusta molemmissa tosi hyvät.
        Hyttyset ei meitä vaivanneet lainkaan, meillä oli jotain myrkkyä mukana, mutta ei taidettu kuin parina ekana päivänä käyttää..
        Grand Baie vaikutti melko turvalliselta, mutta täytyy myöntää, ettei siellä juurikaan käyty, perus turistipaikalta se minusta vaikutti. Joten en siitä valitettavasti kovinkaan paljoa osaa sanoa. Le Mauricia on siinä suhteessa paremmassa paikassa, että sinne on lyhyempi matka ja kävellen pääsee hyvin.


    • Takaisin haikaleva

      Hei,

      Olimme viime talvena Mauriciassa 2 viikkoa ja pidimme kovasti! Millään ei oltaisi haluttu lähteä pois ja ikävä on ollut takaisin! Jo vastaanotto teki vaikutuksen, se ei ollut ihan tavanomainen... Hotelli on iso ja siisti, upein jossa olen ollut.

      Ranta oli selvästi pidempi kuin esim. naapurissa olevan suomalaishotellin, mutta vesi tosiaan sameaa ja lahdella on paljon veneitä. Visiitti Le Canonnieriin tai länsirannikolle on varmasti paikallaan, jos haluaa idyllisemmille rannoille. Meiltä sisarhotellivierailu jäi väliin, mutta on varmasti hyvä idea. Sinne pääsee helposti bussillakin ja lähes ilmaiseksi, busseja menee yhtenään rantakatua pitkin. Me seikkailumielisinä liikuttiin jonkin verran busseilla ja muistaakseni matka pääkaupunkiin maksoi peräti 40 senttiä...

      Me valitsimme puolihoidon ja se oli oikea ratkaisu meille, suosittelen sitä! Niissä (ihanissa...) lämpötiloissa ei olisi jaksanut enää aamiais- ja illallisbuffetin välissä syödä kolmatta isoa ateriaa. Pieni purtava GB:n kylällä riitti mainiosti. Tippiä emme katsoneet aiheelliseksi, koska kaikki juomat pantiin huonelaskuun.

      Mielestäni parasta Mauricia-hotellissa olivat ilmaiset vesiurheilumahdollisuudet (snorklaus, vesihiihto, lasipohjaveneet, polkuveneet, purjehdus, melonta). Joissain muissa hotelleissa ovat ilmaisia vain All Inc. asukkaille. Myös vesijumppaa oli joka päivä altaalla.

      Suosittelen erityisesti katamaraaniristeilyä ja syvänmerenkalastusta. Niistä jäi parhaimmat muistot, vaikka en kalastaja olekaan. Käykää ainakin katselemassa GB:n laiturilla iltapäivällä klo 16-17 kun kalastusveneet saaliineen rantautuvat!

      • lomailija

        Mukava kuulla positiivisia kokemuksia hotellista.
        Meillä varattuna joulukuuksi kahden viikon loma Mauritiukselle kyseiseen hotelliin.

        Kävittekö Finnmatkojen retkillä? Jos kävitte niin mitä piditte niistä? Lisää muutakin tietoa ja neuvoja otetaan vastaan. Matkakuume on jo kova!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      260
      2501
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      187
      1599
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      58
      1406
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      79
      1136
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1129
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      219
      993
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      990
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      885
    9. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      710
    10. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      709
    Aihe