Runkkarit

Nainen 23

Miehet harrastavat chattiä tasan yhdestä syystä : Runkatakseen. Muuhun heistä ei ole, muuta he eivät halua. Minun mielestäni he ovat ymmärtäneet asian aivan väärin. Chat tarkoittaa juttelua, ei runkkaamista. Mutta yritäpä kertoa tämä miehille. He ovat runkkareita, heidän elämänsä on pelkkää runkkaamista, eikä siitä sen kummempaa tule. Minulle juttelu tarkoittaa juttelua, chat-miehille juttelu tarkoittaa runkkaamista. Mitä ihmeen miehiä nämä chat-miehet ovat, kun eivät muuta osaa ? Entä sitten naiset, jos nyt naisia ovat, jotka tuollaista " huomiota " osakseen haluavat ?

Joku ehkä vastaa, että asia ei ole ollenkaan noin.

Mutta kun se ON juuri näin. Turha minulle on alkaa selittää, mitä chat on, kun olen sen omin silmin nähnyt.

Täällä ei ole normaaleja miehiä, vain häiriintyneitä runkkareita.

42

6266

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • joojoojuujuu.

      Voi voi ja voi, mitä voin sanoa? Ehkäpä Sinun kannattaisi jättää provojen kirjoittelu sellaisille ihmisille joilta se onnistuu.

      Nyt onnistuit lähinnä kyllästyttämään jatkuvalla itsesi toistamisella. Miehet ovat runkkareita, niin, mitä sitten? Maansuruko pitäisi julistaa? Vai sulle Nobelin palkinto vuoden tarkkasilmäisestä huomiosta?

      Tyttö-parka....

    • Joopa

      Kylläpä oli provoa tekstiä. Eipä siitä sen enempää.

      • Anonyymi

        niiijustiiiinsa ;))


    • sulovilen

      se nyt ihan niinkään,mulla ei ole viellä näppäimissä speerniikkeliä ja tuskin chattaillessa näin ihanasti pääsee käymäänkään

    • Eräs nainen

      Joo.. mutta osa miehistä haluaa myös tavata livenä, eli haluavat seikkailla. Toinen tapa on myös udella puhelinnumeroa, että saavat huohottaa puhelimeen ja touhuta siinä samalla, ei heillä mitään asiaa muuten ole soitella. Tätä se on täällä. Tänne tulevat sellaiset ihmiset, jotka eivät saa normaalilla tavalla kontaktia toiseen osa-puoleen, saatika sitten seksiä. Juttelua varten tämä chat on kai tarkoitettu.. mutta ovatpahan keksineet muun tarkoituksen.

      • Tämä on tosi

        Sama kuin sanoisin, että naiset ovat täällä vain pettääkseen miehiään...

        Niin monesti varatut naiset ovat halunneet kanssani lähempää tuttavuutta, sen kummemmin tuntematta.

        Hyvät ihmiset meitä on täällä moneen junaan, valitkaa itse kenen kanssa juttelette.


      • Anonyymi

        "osa miehistä haluaa myös tavata livenä, eli haluavat seikkailla. Toinen tapa on myös udella puhelinnumeroa, että saavat huohottaa puhelimeen ja touhuta siinä samalla, ei heillä mitään asiaa muuten ole soitella"

        olet niin väärässä kuin olla ja voi !

        Kun vielä olin sinkku, niin etsin chatista tyttöystävää/vaimoa, ja tietenkin halusin puhelinnumeron, koska tutustuminen on parempaa omalla äänellä kuin näppäimistöllä - jatkuvalla näppiksen takomisella saa jännetupintulehduksen ranteeseensa !

        No, suominainen on kai niin tyhmä, ettei tuota tajua, ei vaikka sen aivan suoraan kerroin.
        No, hankin sitten ulkomaalaisen vaimon, ja Aasiassa suurin osa naisista antaa kyllä sen puhelinnumeron kun vain pyytää!

        Toki monella tuntuu olevan niin paljon muita kiireitä etteivät ehdi treffeille, mutta sitten pitää vaan soittaa niin monelle että joku suostuu treffeillekin.

        Mutta naiset: jos kieltäydytte soittamasta ja/tai antamasta puhelinnumeroa, niin ihan turha ihmetellä kun olet sinkku vielä 20v päästä!

        Ja edelleen:
        JOS (kuten valitettavan moni nainen tekee) tuhlaat parhaat vuotesi roikkumalla chatissa, mutta kieltäytymällä puhelimessa juttelusta ja treffeistä, niin kun sitten 10-20 v päästä löydät miehen, niin luuletko, että mies suostuu siihen, että heti ensimmäiseksi tehdään vauva (koska biologinen kellosi tikittää) ? Voin kertoa: yksikään älykäs mies ei ainakaan suostu!

        Eli liian kiire tehdä vauva (naisen puolelta) = ei ole tyttöystävä- / vaimomateriaalia !

        Hölmöily on typerää, mutta valitettavasti se ei ole laitonta.


    • me too

      Mikä on "runkkari"-sanan alku?

      Rungaistuspotku?

    • Etkä

      mitä miehet sättäillessä tekee ,näet vaa kirjotukset loppu hyi likasta mielikuvaa .Ja mistäs sitä tietää mitä tytöt sättäillessä tekevät,ei oo kuvayhteyttä harmi.

    • >Marsu<

      Ei pidä kaikkien kohdalla paikkaansa!! tiedän monia jotka todella kaipaavat vain puhe kaveria, se mitä tekee näppiksen vieressä/ulkopuolella, on jokaisen oma ongelmansa. eikä siitä pidä kenenkään kaivaa verta nenästään puuttumalla asiaan!!!

    • Karvakäsi

      Jos käyt seksi ym pornochateissa,niin mitä luulet saavasi....suklaata vai...ei muuta kuin kädet liikkeeseen pojat

    • nimimerkki kokemusta on

      Totta joka sana!!Jos haluun pika runkut,menen 30 !puolessa minuutissa saa jo kahteen kertaan!40 :ssa saa nauttia jo pitkään..50 alkaa jo hiertää...60 ..mielessä pyörii suomalainen villasukat jalassa ja pinkit mummokalsarit jalassa sänkyssä piereskelevä suomalaisnainen....ei tule millään....känsiä käteen ja hukkaan heitetty runkku!

      • nainen

        otan osaa :( ei ole helppoa sinullakaan.


      • totuus

        sisäsiittonen sikolätti että siellä jos runkkaat saat viruksen koneeseen!


    • Muuten vaan

      Kyllähän meitä juttelijoitakin täällä on. Taidetaan vaan olla vähemmistönä. Kärsivällisyyttä tarvitaan että löytää sitä haluamaansa juttuseuraa seksihörhöjen seasta, mutta kyllä sitä löytyy. Siitä oli tässä äskettäin tällä palstalla juttua että ihmiset eivät osaa käyttää chattia ja etsiä itselleen sopivia huoneita. Seksin tyrkyttäminen ei koskaan pysy seksihuoneissa vaan sitä on joka paikassa. Vähän jos käyttää aivojaan, tietää missä huoneissa kannattaa tyrkyttää ja missä ei. Kaikiltahan se ei koskaan onnistu, mutta se taas on niitä ikuisuuskysymyksiä täällä chatmaailmassa.Tässä kun on huoneita jokaiseen makuun niin pitäisi kyllä kaikkien löytää omansa.

    • SnowBlind

      Asioilla tuppaa aina olevan toinenkin puolensa.

      Miksi esim. näissä chateissa (Suomi24n) runkkareita on? -Siksi koska moni on kokenut että huoneista löytyy NAISIA jotka eivät hae muuta kuin seksiä.

      Joten menee aika feministiseksi väittää että miehistä ei muuhun ole kuin runkkaamiseen jos chattiin eksyyvät. Sama pätee noilla ehdoilla 100% todennäköisyydellä myös NAISIIN.

    • UUNO

      kulli seiso niin milläs runkkaat,häh

    • pervo metsuri

      mua ei sillee niiku kiinnosta ne muut arvot elämässä oon kiinnostunu vaa runkkaamisest. että onko se ny sitte pahaki synti eikö se nii oo että jokaane on hyvä jossaan ja sopu sijaa antaa. mä en osaa jutella mut osaan runkata ja se on mun harrastus. että jos paan tohon mailiossun nii lähetäkkö kuvas ja sitte sellaset pikkupöksyt jotka on ollu sulla viikon ajan käytös että olis hyvät aromit. no ei mulla oikeestaa muuta moi.

    • jane do

      Tiedän että joukossa on paljon niitä jotka harrastavat kyseistä aktia...ja vielä ruikuttavat sitä moneen kertaan,mutta joukossa on myös niitä jotka ovat kunnollisia ja hyviä jutustelioita...minä olen löytänyt muutaman hyvä kaverin täältä ja heidän kanssaan emme ole puhuneet seksistä muutakun yleisesti,olmme sentään tunteneet toisemme jo kohta vuoden ja päivittäin vaihdetaan kuulumisia...en voi muuta kun toivottaa onnea että sinäkin löytäisit sellaisen ystävän...

    • orkku

      totta puhut, ja kun saisin rinkata sun naamalles niin aaahhh

    • Maideniitti

      Täältä ei löydä juttuseuraa eli ihmisiä jotka olisi kiinnostuneet vaan keskustelemaan. Kaikki haluaa joko tapaamista tai sitte tosiaan sitä nettiseksiä eli runkkaamista. Ihan kivaha se olis välillä jutella mut minkäs teet jos toinen vaan yrittää kokoajan urkkia jotain seksijuttuja. Mä en halua etsiä poikaystävää tätä kautta joten mulle tää on kyllä ihan turha juttu. Niitä asiaallisia tyyppejäki täällä kyllä on mutta tapaamista nekin haluaa eli siis seksiä. No sitte on nää jotka puhuu ylellä, mut ei selanen taas voi kiinnostaa ketään koska niissä jutuissa ei ole mitään järkeä. Et ei tää kyllä niin toimi kun mitä vois kuvitella, et ihmiset tosiaan keskustelis täällä toistensa kanssa.

    • BUT

      TRUE

    • hymis

      niin helvetin hyvin hyvin tiedät, että mitä täällä on odotettavissa,,niin miks sitten täällä pörräät..mee muualle valittamaan..ja vie kaveris kans mennessään...hah,,hahaa

      • Nainen 23

        Mene itse, kusipää. Tuskin täällä kukaan SINUA kaipaa.


      • mr burns
        Nainen 23 kirjoitti:

        Mene itse, kusipää. Tuskin täällä kukaan SINUA kaipaa.

        Vieläkö ihmettelet että törmäät vain runkkareihin.


      • Nainen 23
        mr burns kirjoitti:

        Vieläkö ihmettelet että törmäät vain runkkareihin.

        Ihmettelen kyllä. En ole tehnyt sellaista tilausta.


      • Anonyymi
        Nainen 23 kirjoitti:

        Ihmettelen kyllä. En ole tehnyt sellaista tilausta.

        Painakaa vittuun runkkarit!


    • Niin he ovat, ainakin he jotka kirjoittavat yksityisviestejä. Jos ei olisi naisia chatissa, he eivät olisi kirjautuneet sisään. Monet heistä ovat sosieelisesti vammaisia, kirjoittavat esimerkiksi heti: "Ooks varattu" tai vastaava. Ei kannata vastata heihin, jos ei jäljelle jääneistä roskista kaipaa seuraa.

      • Anonyymi

        ihme miesvihamielinen asenne !

        sinkkunaisen kannattaa soittaa ja sopia treffit... voi vaikkapa sinkkuus tulla päätökseensä.... vai eikö suominaisesta ole enää naimisiin, eli siis vaimoksi ?

        vai onko naisten enemmistö jo L -kerholaisia?


      • Anonyymi kirjoitti:

        ihme miesvihamielinen asenne !

        sinkkunaisen kannattaa soittaa ja sopia treffit... voi vaikkapa sinkkuus tulla päätökseensä.... vai eikö suominaisesta ole enää naimisiin, eli siis vaimoksi ?

        vai onko naisten enemmistö jo L -kerholaisia?

        Mielestäni ei ole vihasta kyse. Suomalaisista naisista en tiedä kovinkaan paljon, mutta he ovat kuten muutkin. Viestesi on tosi epämääräinen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ihme miesvihamielinen asenne !

        sinkkunaisen kannattaa soittaa ja sopia treffit... voi vaikkapa sinkkuus tulla päätökseensä.... vai eikö suominaisesta ole enää naimisiin, eli siis vaimoksi ?

        vai onko naisten enemmistö jo L -kerholaisia?

        L-kerhosta on moni siirtynyt xxl kerhoon. Kehitys painottuu.


    • Anonyymi

      Spruit.

    • Anonyymi

      HUOM! Tämä on hylätyksi tulleen naisen avaus!

      • Anonyymi

        Sätin miesvihaajan kirjoittama avaus, joka pätee tänäkin päivänä ainakin erääseen ammeilevaan miesvihaajaan sätissä. =))


    • Anonyymi

      Mun ei itse tarvi ku muijan pikkusisko tykkää käydä välil salaa mua runkkaamassa.se on hulluna siihen hommaa ja vatkaa mällit naamarii het

    • Anonyymi

      Mie saan tänään vieraista naapurin sormee.

    • Anonyymi

      voisin olla erilainen,haluan puhua en runkata,ainakaan sinulle..

    • Anonyymi

      Entäs naiset? ;))))

    • Anonyymi

      Kauhistuttavaa puhetta, eikö chatit oo keskustelua varten? Voihan sitä keksustella vaikka kukista ja kastelusta, saati puutarhanhoidosta? Jokainen tavallaan ja taidoillaan.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      141
      2072
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1928
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1878
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1680
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1478
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1170
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1147
    Aihe