hääohjelma

joo...

Auttakaa hyvät ihmiset nyt minua...
Olen selannu läpi kaikki hääohjelma jutut netistä enkä oikein löydä mitään hyvää ohjelmaa...
Meillä on jo se tuttu-juttu leikki ja sulhanen pitää puheen morsiammelle.
Kysiselle pariskunnalle on vaikea laittaa mitään kun toinen on bakteerikammoinen eli se rajottaa todellapaljon.En niinku mitenkään löydä enkä ole keksiny mitään lisäksi. Kertokaa minulle mitä ohjelmaa on ollut häissä. Kiitos teille jo kun viitsitte auttaa.

15

11995

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • näitähän riittää

      Mites ihan tosi perinteiset eli kimpun heitto ja morsiamen / sulhasen ryöstö?
      Sitten morsiamen ja sulhasen vieroitusvalssi, koko poppoon letkajenkka.

      Myös koko yleisön mukaan ottavaa ohjelmaa kannattaisi harkita.

      • kaikille osapuolille

        Tylsää tylsää tylsää...mutta niinhän häät aina tuppaavat olemaan. Vedetään se pakkollinen ohjelma läpi, vaikka kukaan ei nauti siitä. Miksi ihmeessä ei voisi suunnitella ohjelmaa ja kutsuvieraslistaa sellaiseksi, että morsian ja sulhanen JA vieraat nauttisivat häistä?!!

        Suosittelen niin pieniä häitä (1-2 isoa pöytää), että ihmiset suurin piirtein tuntevat toisensa ennestään tai sitten ovat motivoituneita tutustumaan ja voidaan seurustella koko aika, muutamia puheita tai musiikkiesistyksiä (jos porukasta löytyy musiikki-ihmisiä) lukuunottamatta. Hyvää ruokaa ja viiniä ja loppuilta tanssia. Olen ollut parissa tuollaisissa häissä ja ne ovat olleet ainoat hauskat ja mieliin jääneet häät kaiken hikisen massahutun joukossa.


      • Vähemmän ohjelmaa paremmat ...

        Mitä enemmän pakkopullaa (ohjelmaa) häissä on, sitä varmemmin porukka karkaa pihalle, jos vain on mahdollista. Olin vuosi sitten häissä, joissa kaaso ja bestman yrittivät epätoivon vimmalla saada porukoita seuraamaan väkinäistä ohjelmaa ja leikkejä. Jengi viihtyi paremmin pihalla juttelemassa keskenään! Kannattaa huomioida se, että ihmiset alkavat olla tympiintyneitä noihin tuttu-juttuihin jne.


    • häät tulossa

      Meidän häissä ei tule olemaan paljonkaan ohjelmaa. Me kun ei haluttu mitään, missä joku voisi joutua kiusalliseen tilanteeseen tai tahtomattaan esille. Tarkoituksena on, että alkumaljoihin liitetään juhlarauhan julistus, jossain vaihees tietokilpailu pöytäseurueittain morsiusparista, eli tyyliin kumpako on tällainen ja tällainen. Sit hääkarkkien jako (morsiustyttö) ja hääkimpun heitto. Muuten juhla koostuu tarjoilusta nauttimisessa ja vapaasta seurustelusta. Ehkä tylsää joidenkin mielestä, mutta tämä on meille sopiva ratkaisu.

      • Ohjelmahullu

        Meidän häihin on pakko järjestää ohjelmaa, sillä muuten tulee kaksi täysin erkaantunutta leiriä, koska kyseessä on kaksikieliset häät. Meidän on mietittävä koko porukkaa yhdistäviä pelejä ja leikkejä, eikä sekään ole helppoa.


      • ???
        Ohjelmahullu kirjoitti:

        Meidän häihin on pakko järjestää ohjelmaa, sillä muuten tulee kaksi täysin erkaantunutta leiriä, koska kyseessä on kaksikieliset häät. Meidän on mietittävä koko porukkaa yhdistäviä pelejä ja leikkejä, eikä sekään ole helppoa.

        vähät välittävät peleistä ja leikeistä. Jos minut kutsutaan häihin vieraaksi, en taatusti mene sinne leikkimään typeriä seuraleikkejä. Ellen saa vapaasti seurustella tai vain seurata muiden touhuja poistun vaivihkaa paikalta. Yleensä kun ohjelma alkaa, häipyy porukka pihalle. Pakottaa kun ketään ei voi. Jos johonkin leikkiin tarvitaan vaikka 12 osallistujaa ja löytyy vain 10 halukasta, olisi huonoa käytöstä ja junttimaista painostaa ihmisiä mukaan.


      • Kohta naimisiin
        ??? kirjoitti:

        vähät välittävät peleistä ja leikeistä. Jos minut kutsutaan häihin vieraaksi, en taatusti mene sinne leikkimään typeriä seuraleikkejä. Ellen saa vapaasti seurustella tai vain seurata muiden touhuja poistun vaivihkaa paikalta. Yleensä kun ohjelma alkaa, häipyy porukka pihalle. Pakottaa kun ketään ei voi. Jos johonkin leikkiin tarvitaan vaikka 12 osallistujaa ja löytyy vain 10 halukasta, olisi huonoa käytöstä ja junttimaista painostaa ihmisiä mukaan.

        Olen myös ollut häissä, jossa porukka pitkästyi, kun aikaa oli jätetty ihan liikaa seurausteluun. Tunnelma oli odottava, että koska tapahtuu jotain. Jos häät ei koostu pelkästään ruokailuista ja sitä välittömästi seuraavasta tanssista, on pari tyylikästä leikkiä hyvä olla. Mieluiten sellaisia, mihin kaikki voivat ryhmänä osallistua, ei mitään vapaaehtoisien etsimistä. Tai sitten pitää olla sovittuna jo etukäteen nämä "vapaaehtoiset", ettei kenenkään tarvitse karata pihalle pelkäämään.
        Suomenruotsalaisissa häissä voisi esimerkiksi keksiä jonkun tietokilpailun suomen- ja ruotsinkielisistä murresanoista (että yhdistyvät suvut sitten paremmin ymmärtävät toisiaan jatkossa).


    • Mummo 2009

      Onko kenellekään tieto edullisista ja hyvistä pitopalveluista Helsingin alueelta. Olemme järjestämässä kesällä 2010 hääjuhlat. Tiedoista Kiitollinen Mummo

    • Rentoja juhlia

      Nämä häät jo pidetty? Mutta tulevia pariskuntia ajatellen...

      Eka ajatus, ei tuttua pappia, joka antaa vähän puheelle PITUUTTA!

      Älkää odotuttako juhlaväkeä käymällä kirkon jälkeen hääkuvassa!

      Ei pitkiä puheita hääjuhlassa.

      Ohjelmaa.
      Max kesto 5-10 min. jos ei jotain tilattua ammattilaista asialla.

      Sukulaiskaraokemestarit tai runonlaulajat, max yksi esiintyminen, sama pätee pääsääntöisesti muihinkin sukulaisten esiintymisiin!

      Organisoikaa ruokailut ym. hyvin ennalta. Vältytään pitkiltä jonoilta jne..

      MAhdolliselle bandille viesti. Ihmiset haluavat keskustella.

      Jotain erilaista pimeneviin iltoihin voisi sukkanauhan ja kimpun jälkeen olla ilotulitus!

      http://tarjousnet.fi/pk.php?p=1

      Tuolta ylä tai oikealta bannereista, en linkitä suoraan jottei poisteta.

      Lisäksi suosittelen laadukasta hääjuhlien video tai valokuvausta, sen sijaan että luottaa sukulaisten kerättyihinkokoelmiin, mutta en kyllä mainosta omaa palvelua, koska kommenttini poistettaisiin = )

      Ja Pssänä vielä. Nykyään harvat häät kestävät aamu neljään...

      • Juhlavana

        Foliopallot vois olla kanssa kiva idea koristeena.
        Muutenkin paikka pitäis olla kivasti koristeltu.
        Aika ankeeta on jos on vaan joku kukkanen pöydissä eikä mitään muuta.


      • Morsian-10

        Todellakin, mikään ei ole niin rasittavaa kun vieraana joutuu istumana paniikissa penkissä ja toivoa ettei joudu johonkin typerään leikkiin nolaamaan itseään tuntemattomien ihmisten edessä. Lisäksi puheet, joita joka vanhempi sukulainen haluaa pitää ja lausua päälle jonkin runon ovat pitkästyttäviä. Vaikka juhlat ovatkin hääparia varten, olisi kiva jos vähän hekin miettisivät vieraita. Varsinkin jos olet vähän oudompi vieras ja istut takapenkissä, pitkät puheet ja typerät leikit pilaavat koko hääjuhlan. Minusta ei olisi kiva jos kuulusin juttua, kuinka hääni olivat tylsät! :D


    • Aikaa siihen , että kuvaaja kuvasi hääparin kanssa kaikki vieraat pieninä ryhminä ! Nykyisenä digiaikana
      on helppo jakaa kaikille romput , joissa on kuvia juhlista . Ainakin kesähäissä homma on helppo toteuttaa ja
      systeemi takaa kaikille muiston juhlista ja tunnelmiin on helppo palata jälkikäteenkin ! Ruokailun ja kaffeen
      välissä kaikki saivat vähän liikuntaa pihalla ja hauskaa oli !!!

      • morsmaikku2010

        Meillä oli 21.8 suuret häät. Paljon olemme muiden häitä kiertäneet joten tiesimme mitä on hyvä valita juhlaan ja mitä ei. Ensinnäkin häiden perusjäykkä alkutunnelma on hyvä koittaa vapauttaa jotenkin. meillä se tapahtui siten,että ruokailun jälkeen morsiamen äiti piti tyttärestään jahääparista yhdessä hyvän puheen, joka sai ihmiset nauramaan ja morsiamen tietenkin kyyneliin.
        Sen jälkeen menimme valokuvaan juhlapaikan järvenrantaan,se keski 30 minuuttia ja silläaikaa kaaso piti äitinsä kanssa hauskan sananmuodostuskilpailun johon oli etukäteen pyydetty ja valittu henkiöitä jotka mielellään ottavat osaa kaikkeen ja tykkäävät hauskuuttaa. Naurunremakka kuului järvenrantaan asti eikä kukaan edes huomannut että olimme hetken poissa. Sitten olikin hetki aikaa seurusteluun jonka aikana bestman toteutti omaa vedenkantotehtäväänsä. Ammattiviedokuvaaja kiersi sulavasti vieraiden joukossa,teki haastatteluja ja kuvasi tilanteita. Tunnelma oli selkeästi vapautunut ja kaikki kehuivat mahtavan hyvää ruokaa! Sitten alkoikin olla hääkahvien ja valssien vuoro ja booli kannettiin tarjolle. Bändi oli suosittu ( maksoikin kyllä mutta se panostus kannatti) vieraat kehuivat taukoamatta kuinka upeasti soittavat ja laulavat ja juuri vanhoja kunnon lavatanssikappaleita sekä uudempaa sovivasti sekaisin sekä "hupailubiisejä", Porukka viihtyi lattialla aivan hikipäässä,niin myös hääpari. Bändin ekan tauon aikana morsian joutui/sai pitää miehelleen puheen.Sitä varten oli keätty adjektiiveja polttarireissulla. Puhe oli hulvaton ja kaikki nauroivat ratketakseen. Sitten tapahtui myös morsiamen ryöstö,vaan ei mitenkään perinteisesti. morsian kävi vaihtamassa sambapuvun päälleen ja esiintyi sambakoulunsa esiintyvän ryhmän kanssa. Tämä oli yllätys kaikille. Rumpuryhmän miehet veivät koreografian loputtua morsiamen piiloon ja tanssijat hakivat sulhasen sambaamaan. vieraat taputtivat ja huusivat "lisää,lisää!". Sitten sulho vielä lauloi kappaleen upealla lauluäänellään ja lopulta morsian palasi takaisin ablodien saattelemana. Jatkettiin tanssia bändin toisella setillä ja sen jälkeen hääpari halusi kiittää polttariporukoita siten,että pääsivät näyttelemään karhunkaatoa. tämän jälkeen sambaajat palasivat lavalle ja hakivat vieraita mukaan. Siellä sambasivat lopulta jopa mummot ja vaarit, tanssilattia aivan ääriään myöten täynnä. Jopa minun ms-tautia sairastava äitini nousi rullatuolista ja pysyi seisaallaan kolmen kappaleen ajan ja tanssi!
        Vihkiminen alkoi kahdelta päivällä ja ensimmäiset vieraat alkoivat poistua häistä kahden jälkeen yöllä.Suurin osa oli varannut hotellista huoneen tai tullut asuntoautolla. Kuulimme,että näitä häitä oli odotettu ja olivat myös arvanneet etukäteen että tulossa on jotain poikkeuksellista. Eilisen päivän ja tämän päivän on puhelin soinut taukoamatta kun ihmiset kiittelevät miten hauskat häät olivat.


    • nykyinen rouva

      Meillä toimi stand up komiikka todella hyvin :)) vieeraat ja pari saivat naurettua turhan jännityksen tipotiehen... suomen komiikkateollisuus / suosittelen muillekin tuon lisäksi oli perinteinen ohjelma :)) vieraat soittivat perään ja kyselivät omille synttäri juhlilleen henkilöitä , ja puhumattakaan kummoiset kehut saimme kun kaikki olivat NIIN iloisia

    • outimat

      Itse ole ollut aika paljon häissä, ihan työn puolesta ja en ole koskaan kyllästynyt perinteisiin, ihan niihin vanhoihin juttuihin.
      Mun mielestä ne pistää naurattamaan ja tulee hyvälle mielelle.
      Ohjelmaa ei saa olla liikaa ja voihan tehdä niinkin, että joku keksii ihan spontaanisti jonkun jutun, voi olla vanhakin, kunhan se ei tunnu liian valmistellulta so. järjestävät henkilöt voi itsekin "töpeksiä" hieman ja kaiken ei tarvikaan mennä ihan putkeen, mikäs se hauskempaa kun jokin menee vähän pieleen.
      Kaikkein hauskimpaa on ollut häissä missä ei ole ollut liikaa suunniteltu ja fiilis on tullut luonnollisesti ei "tekemällä".

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      140
      10142
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      53
      2934
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      192
      2747
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2097
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1858
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1679
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1577
    8. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1556
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1533
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1348
    Aihe