kytky

kyyykkyyyyyyy!

Itsellä on Soneran kytky. Itse olen kouluarvosanoon 4-10, niin seiskapuolen tyytyväinen tuohon. Malli tietenkin on jo vanha, 6630 on ollut myynnistä pois jo toista vuotta... mutta puhelimen tekniikassa ei ole ollut ongelmia.

Mutta arvostelen yleisesti jotain kytkyissä.

1. Ekan arvosteluni on kaksi eri asiaa... Kytkyjä on ainakin alussa tuupattu ihmisille jotka niitä ei koskaan tule sellaisinaan tarvitsemaan.

EKA
varmasti 3/5 ei koskaan käytä esim. tiedonsiirtoa. Harva esim. osaa tai tietää, että 3G on oiva laite pankkiasioissa ja mailin lukemisessa. Harva on opiskellut tai viitsii ajatella, että sillä voi jopa kirjoittaa postia.

TOINEN

Mm. Tällä palstalla... on paljon myynnissä määräaikaisella sopimusella olevia laiteita, eli jotku vaan ottaa niitä ja pistää myyntiinö... maksetaanko niitä puhelimia sitten ollenkaan loppuun saakka? Onko tarkoituskaan?

KOLMAS

Ainakin pari vuotta sitten laiteita myytiin puhelinmyynnissä todella sellaisille joilla ei ole käyttöä tai mitää lisääarvoa ostaa 3G puhelinta. Tällä tarkoitan operaattoreitten oikeasti jo eläkeiässä olevia asiakkaita. Siis yli 75v ihmisiä joille kerrotaan ummet ja lammet ja sitten pistetään isot puhepaketit ja kallis laite, jonka opettelemiseen menee kahdesta vuodesta puolet.

NELJÄ

Kyllä 30 e o kivaa jos sitä maksaa puoli vuotta, mutta sitten ku on erä numero 7/24, nii alkaa kyrsiä. Sopimukset on pitkiä. Jos se olis vaikka vuoden soppari ja se maksais 60e/kk, nii ehkä nää asiaa tekevätkin ymmärtäs sen asian merkityksen. Markka kerroin olis vielä tarpeen.

Tälläinen v. 2006 tehty 6630 paketti jossa on 800 minuuttia puhetta, nii maksaa kuukaudessa liki 50e, mikä o jo tosi iso.

Mutta jos sais toivoa jotain operaattoreilta, niin ainakin 3G paketin sisään pitäs laittaa automaattisesti se tiedonsiirto. Eli joku 20 - 30 megaa tiedonsiirtoa. Se ei kaiketi maksaisi paljoakaan nykyhinnoilla, ja olisi sen 3G:n perusasia, miksi niitä pitää ottaa... eli internetin tavoitettavuus olisi parempi.

Nyt tuon internetin käytön joutuu ostamaan kytkysopimuksen ulkopuolella n. 5e/kk hintaan. Kun tarkoitus kuitenkin on olla operaattorilla asiakkaana se tiettyaika ja maksaa vielä se päätelaite, niin tuo tiedonsiirto kyllä kuuluu tuollaisen systeemin osaksi ilman eri sopimusta.

Se o vähän sama homma ku myytäs autiomaahan puuvene.

Muutenkin kannatan paketteja, sillä niillä asiakas voi hahomttaa laskujen suuruuden, ja välttää ylläreitä.

Jos Soneran puheminuutin hinta on 0,079/min ja jokaiseen puheluun laitetaan aloitusmaksu, niin aloitusmaksuilla kyllä paketin ostamalla maksaa kummasti muutakin.

Tämä olisi tämä ehdotus, miten kehittäisin #g kytykkauppaa...

1. Asiakkaan tarpeet
2. Asiakkaan aito sitoutuminen.
3. Pakettiin pitää kuulua laitteen tarjoamien palveluiden käyttämiseen kuuluva käytön mahdollisuus ilman erillistä sopimusta.

2

531

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tehkää se aina pienimpään

      puhepakettiin ja viestipakettiin.sitten nostatte jos tarvetta ja aina voi taasen laskeakkin paketttia.sitä pakettia jonka kytkyyn ottaa ekalla kerralla ei voida enään sopimuskaudella laskea:=)

      • aloittaja vastaa......

        Nykyään voi paketin kokoa myös pienentää... Soneralla paketin koon pinentäminen maksaa 9,90e. kovan vääntämisen jälkeen sain netin kautta vastauksen soneralta, että verkossa myös paketin pienentäminen maksaa 4,45e, kun sen tekee itse.

        Itsellä ei ole ollu mitää ongelmia Soneran kanssa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      591
      4071
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3418
    3. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2959
    4. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2901
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2234
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2171
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      2107
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1935
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1930
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1879
    Aihe