Parinvaihtoa mökkeillen

Jussi

Parinvaihtoa mökkeillen



Olimme tuttavapariskunnan kanssa mökillämme eräänä elokuun viikonloppuna. Söimme, joimme , saunoimme ja juttelimme mukavia. He asuvat keskellä Helsinkiä ja käyvät parikertaa vuodessa luonamme vierailulla. Joskus myös mökillämme joka sijaitsee Päijänteen rannalla Keski-Suomessa. Siellä nautimme luonnosta ja yksinkertaisista asioista.

Eki on muusikko ja muutenkin taiteellisen taitava monella osa-alueella. Hänen vaimonsa Ritva on sosiaalitarkastajana tunnetussa valtion organisaatiossa.
He ovat tosi mukavia ja välittömän aitoja ihmisiä. Hyviä tyyppejä, kuten sanotaan.

Mökillä ei ole paljonkaan mukavuuksia. Ei edes verkkosähköä. Energiaa tuotetaan tarvittaessa aggrekaatilla, ja aurinkopanelilla. Lämmitys hoituu puilla.
Se on meille ihan periaatteellinen juttu, että ei tehdä siitä vapaa-ajan asuntoa, vaan se on mökki.
Rantasauna, aitta, huussi ja päärakennus tupa ja makuukammari , sekä keittiönurkkaus.

Paikka on tosi hieno maisemallisesti. Kallioinen niemi suojaisella paikalla ilta-auringon puolella. Sinä viikonloppuna olimme varanneet runsaasti eväitä ja herkkuja. Tuttavamme ovat myös erityisen mieltyneitä nautiskeluun hyvien ruokien osalta varsinkin. Heille maistuu myös Alkon tuotteet hyvin. Sanoisinko että he ovat kovia ottamaan. Kyllä mekin otamme ihan kohtuullisen runsaasti varsinkin jos on hyvä porukka ja sopivat olosuhteet. Valkkaria oli monta pahvipakettia. Kaljaa ja siideriä lisäksi. Taisipa olla joku saunanlämmityspullokin.

Olemme tunteneet toisemme jo opiskeluajoista lähtien. Jossain vaiheessa ajauduimme eri paikkakunnille töitten takia, mutta ystävyytemme on säilynyt siitä huolimatta yli kymmenen vuoden ajan.

Sauna lämpenee ja viini virtaa. Perjantai ilta vasta alullaan. Iloista seurustelua. Syömistä, huulenheittoa ja muuta mukavaa. Sitten perinteisesti naiset saunaan ja miehet jäävät juttelemaan keskenään. Naisemme ottivat saunalle mukaan yhden aloitetun viinipaketin sekä siideripullot. Me teimme silläaikaa paukkuja pikkukossusta. Saatoimme varautua siihen, että saunavuoromme ei olisi ihan heti. Tiesimme ennestään, että he voisivat siellä viipyä parikin tuntia.
Akat juoruavat meistä ja etsivät meistä vikoja, totesimme huumori mielessä. Mutta kehutaan me puolestamme heitä. On meillä senverran mukavat ja kauniit ja seksikkäät ja suloiset ja hyvät vaimot, eikö niin Eki sanoi.

Kun he olivat olleet saunalla jo yli tunnin, päätimme jo pienessä sievässä ja yhteisestä tuumin mennä mukaan. Tätä emme aikaisemmin olleet tehneetkään. Otimme mukaan juotavaa ja painelimme saunalle. Riisuimme kuistilla melko ääneti ja yllättäen kapusimme lauteille ihka alastomien naistemme viereen.

Olimme senverran huppelissa koko porukka, että ei siinä sen kummempaa.
Tulihan sieltä selänpesijätkin, tehdäänpä tilaa. Saatkin Erkki pestä ton mun vaimoni selän, kun minä olen sen niin usein tehnyt, että nyt on sun vuorosi, sanoin Ekille. Sopii hyvin hän vastasi. Jäimme Ritvan kanssa vielä lauteille istuskelemaan ja katsoimme, kuinka Erkki huolellisesti pesi vaimoani.

Kun selkä tuli pestyksi ja pakaratkin oli jo " puhdistettu " vaimoni kääntyikin ja sanoi, että jatkappa vaan ihan koko pesuna. Minä vilkaisin Ritvaa mutta hän vain nautti tilanteesta ja katselusta. No taitaa se tulla minunkin vuoroni, hän vaan totesi. Kuin vahingossa käteni siirtyi Ritvan reidelle sitä varoen hivellen.
Mitäpä siinä. Vaimoni näytti saavan Ekiltä hyvin huolellisen puhdistuksen . Ei siinä jäänyt kyllä mitään paikkaa käymättä läpi. Tuntui vähän oudolta ja kihelmöivältä katsella vierestä, kun Erkin sormet liikkuivat kultani vaahdotetulla iholla. Varsinkin vatsan seudulla rinnoilla ja tummassa tuuheassa jalkovälissä. Hän tosiaankin pesi myös vaimoni pimpsan ihan kunnolla. Mulla alko jo pikkuisen seisomaan. Oli se sellaista katseltavaa.
Hän sai lopulta homman päätökseen ja he menivät uimaan , sekä vilvoittelemaan jo syksyisen viileään veteen.
Ritva sanoi että hän haluaisi vastapalvelukseksi pestä minut jos käy . No minä asetuin lauteiden eteen lattialle seisomaan ja Ritva aloitti selkäni vaahdottamisen. Kaluni oli ennestään jo puolikovana, eikä se siitä ainakaan alaspäin mennyt Ritvan pestessä selkääni ja peppuani. Nolotti, kun arvasin, että hän haluaa pestä myös etupuoleni hetken kuluttua. Ritva pyysi minua kääntymään ja samalla hän katsoi ylöspäin sojottavaa kaluani. Voi kun nätti, ja vieläpä komian kokoinenkin. Tämän minä kyllä haluan pestä ihan heti, kun se noin mukavasti seisoskelee. Hän kumartui lähemmäksi elintäni. Samassa hän jo ottikin sen huulilleen ja nuoli terskaa pitkillä vedoilla. Veljet, kun tuntui ihanalta, ajattelin puoliääneen.

Samassa ovi avautui ja Eki ja Päivi tulivat uimasta. Täällähän onkin jo pesuhommat näin pitkällä, vaimoni lausahti. Olet näköjään jo kuivaus vaiheessa, hän nauraen ilmaisi . Ritva päästi kaluni huuliltaan ja sanoi, että on sulla mukava ja söpö lelu tässä , en malttanut olla sitä vähäsen lipaisematta. Mutta nyt me menemme uimaan, että saadaan tehtyä teille tilaa. Otimme kuistilla pitkät olutryypyt ja
menimme Ritun kanssa uimaan. Kylmässä vedessä kaluni hieman rauhoittuikin. Ritva tuli vedessä eteeni seisomaan ja suutelimme melko himokkaasti toisiamme. Hänen isot ja viileät rintansa painuivat märkään rintaani Puristin hänen pakaroitaan tiukasti ja hän hankasi itseään minuun jolloin melani sojahti jälleen pystyyn painautuen tiukasti Ritvan vatsaa vasten.
Haluan tätä, hän otti sen käteensä ja puristi lujasti.

Emme tunteneet kylmyyttä. Oli jo hämärä elokuinen ilta. Siirryimme laiturille. Ritva levitti pyyhkeen laudoitukselle. Minä asetuin selälleni ja Ritva nousi päälleni istumaan kivikovan kaluni taakse. Se sojotti kohti napaani. Hän otti sen käteensä, kohottautui ja ohjasi sen sisäänsä. Aaah tuntui niin taivaalliselta. Vieraassa, mutta kuitenkin niin tutussa. Miksi emme olleet koskaan ennen, ajattelin. Tämähän on ... Kiihkeää ratsastusta ja hekumaa. Ritvan rinnat pomppoilivat rytmikkääsää liikehdinnässämme. Ritun pillu oli tiukka ja kaluni täytti sen tiiviisti.
Olimme niin himokkaita ja kiimaisia, että laukesimme melko pian. Ritun sai sisäänsä kuuman sykkivän lastini. Sitä valui pitkin reisiäni. Siihen oli sekoittunut hänenkin eritteensä. Sykkivä tiukka emätin lypsi mehut minusta. Suutelimme pitkään ja nousimme toisistamme kiinni pitäen. Olit hyvä, hän sanoi. Tätä minä olen halunnut jo kauan. Niin kai minäkin, en vaan ole uskaltanut ennen edes ehdottaa. Horjahdellen jo humaltuneina tunteesta ja viinistä kävelimme kohti saunamökkiä.

Saunojat olivat siirtyneet pukuhuoneen sohvalle. He olivat varmaan kuistilta havainneet touhumme. Niin sanotusti hyväksyneet tämän leikin. Nyt ei heilläkään olisi enää mitään esteitä jatkaa. Eki istui jalat pitkällään sohvan reunalla selkä ovelle päin ja Päivi panetti itseään takaapäin. Hän istui selin Ekin sylissä. Ekin kalu jyysti vaimoni litisevää pimppiä. Samalla hän hypisteli ja sormeili vaimoni isoja rintoja. Me Ritvan kanssa katsoimme ovelta hetken. Eivät edes huomanneet meitä, kun pujahdimme saunaan lämmittelemään. Olimme saunassa niin kauan, että he olivat saaneet hommansa päätökseen. Vain äänet paljastivat sen, mitä kiimaiset kumppanukset puuhasivat.
Saunassa Ritu nuoletti ihanaa spermalleni maistuvaa pilluaan ja välillä runkkasi huulillaan ja kädellään minua. Välillä hän hamusi turvonnenn ja puolikovan meisselini suuhunsa.
Ritu oli tosi taitava suustaan Hän piti kovasti kullistani. Tunsin sen hänen liikkeistään ja katseestaan.

Tämähän menee ihan kivasti, ajattelin ja sanoinkin jotain sinneppäin. Ekillä ja Päivilläkin taitaa olla ihan kivaa tekemistä. Nyt he tosin olivat jälleen uimassa. Vuoroin uidaan ja vuoroin naidaan sanoin Ritulle. Joo vastasi hän. Haluan taaskin ja nyt tuolla tuvan puolella, että ei tää sun mussukkasi vaan saa kylmää. Ei varmaan saa, saakoon vaikka kuumaa ja kosteaa, ilmaisin vastaukseksi. Ryyppyjen väli meinasi harventua, joten siirtyessämme alastomina saunatuvan puolelle joimme vuorotellen kossupullosta suoraan pitkiä siivuja. Äääh kun on sopivan terävää.
Naimme siellä tuvassa pitkään ja rajusti. Ritun ihanan tiukka ja kiimainen tussu tuntui aivan erityisen haluttavalta. Senvuoksi kalunikaan ei ollut juuri luovuttanut seisokkiaan. Se pysytteli vireänä kuin odotellen seuraavaa laakia. Yhdyimme monella tapaa ja toisistamme nauttien monta monta kertaa. Varmaankaan spermaa ei enää tullut kuin muutama pisara jälleen kerran lauetessani. Terskan pää oli jo ihan turvoksissa ja kipeä pureskeluista, imemisestä ja nussimisesta. Se oli kokenut ihania tuntemuksia kaivellessaan Ritun pillun perukoita. Taisimme jossain vaiheessa sammahtaa. Aamuyöstä kuitenkin heräsin. Muistin hyvin melkein koko illan..

Tunsin vierelläni tiiviisti selin makaavan , lämpimän vartalon. Kurkistin lähemmin. Se oli oma kultani Päivi. Ihanaa krapulaisena herätä tutulla tavalla. Oman vaimokultani viereltä. Mitenkähän hänellä ja Ekillä oli yö sujunut. Varmaan olivat kokeneet myös ihania hetkiä, ainakin uskoin niin. Minua ei kaduttanut eikä morkannut yhtään. Ei tosiaankaan pienintäkään mustasukkaisuutta tai häpeää.

Muita ei näkynyt saunatuvalla. He olivat varmaan menneet aittaan nukkumaan.

Käänytessäni tunsin Päivin tuoksun. Silitin hänen niskaansa ja suutelin sitä. Hän hymisi ja hyväili selkääni. Laittoi pienen kätensä minun aamukankealle elimelleni. Hän puristi sitä varoen ja hyväili sen tahmeaa vartta. Olimme hiljaa. Laitoin sormeni hänen uomalleen ja sivelin turvonneita pulleita häpyhuulia. Hän oli ihan kosteana edelleen. Levittäen jalkojaan sain esteettömän pääsyn hänen vakoonsa. Se tuntui vaikuttavan halukkaalta. Ohjasin takaapäin kipeän ja puolikovan kaluni huulille hänen koukistaessa polviaan. Varovasti ja hitaasti painuin häntä vasten. Liikuimme hitaasti ja rauhallisesti. Emme halunneet, emmekä jaksaneet sen enempää. Olimme vain toisissamme.
Raukeina ja onnellisina . Nukuimme kai tai olimme puoliunessa. Tuntui vaan niin ihanalta.

Rakas Päivi Olet ihanin ja kultaisin.

Jussi

5

13656

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nafu

      Oho, lisää tälläista!

    • Juutas8

      Jussi heräsi hyvin nukutun yönsä jälkeen.he he

    • Kädetön eunukki

      Wittu mä oon turkkilainen eunukki joka kantaa paskapökälettä lasipurkissa ja wittu mä tiedän että kaikki on pelkkää paskaa :P

      • Joo

        Tuntuupa ottavan koville, mutta koeta kestää ja toipua.

        Oot varmaan ymmärtänny, että lukutaitoa vaaditaan että näistä saa selvää. Sitäpaitsi toiset saa ja toiset ei.

        Joo


    • Kehuja

      Hyvä, hyvä. Lisää tätä!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      86
      6183
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2576
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      28
      2083
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      63
      1827
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1631
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1428
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1337
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1331
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1269
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1223
    Aihe