Geeteeaa

tappamisen ilo

Pleikkarin GTA pelissä on kivaa kun voi ottaa minkä auton vain kadulta käyttöön. Voi mennä liikennevaloissa odottavan auton viereen painaa vihreää kolmiota ja katso, venäläis rosvo lyö autossa istujaa olkoon sitten mies, nainen, vanhus..Heittää ulos autosta ja siitä sitten liikenteeseen.
Krafiikka on uskomaton - siitä tulee mieleen että mihin oikein ollaan menossa ja olen sitä mieltä että tämä maailmanluokan gigabisnes imee kohta 5% kotien menoista ja 60 % lasten rahoista.
Okei, ottamatta kantaa markkinatalouden silmittömiin rahavirtoihin tai vaalirahoituksen todella hämäriin puuhiin tahdon tuoda esille että
KUINKA HELVETIN KAUNIISTI IHMISET POSSAHTAVAT RIKKI KUN NIITÄ PÄIN AJAA KATUKÄYTÄVÄLLÄ AUTOLLA. VERI ROISKAHTAA NIIN AIDOSTI ETTÄ SITÄ ON MUN 46 TUUMAISEN LG:N RUUDUSSA MUTTA SEILLÄ TOISELLA PUOLELLA.
MUUTEN, KOSKA NE TULEE SIELTÄ TOISELTA PUOLELTA SINUN KOTIISI KUTEN RINGISSÄ.

SUOMEN ISÄT JA ÄIDIT, PELATKAA G T A TAPPAMISPELIÄ JA TODETKAA KUINKA HELPPOA JA TUNTEETONTA JA MIKÄ PARASTA H A U S K A A ON TAPPAMINEN.

7

1118

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sitä sopii miettiä

      Saa nähdä millainen joukko uusia empatiakyvyttömiä lapsia muodostaa ensi vuoden luokkani.

      Lapsen tulisi oppia kotonaan kasvun myötä ennen 6 ikävuottaan ymmärtämään milloin esim. aiheuttaa toiselle ihmiselle tai eläimelle kipua ja oppia pidättymään tahallisesta kivun aiheuttamisesta. Nyt on nuoria, jotka mm. ajavat tahallaan toisten lemmikkejä kuoliaaksi ja ylpeilevät sillä. Luokkatilanteessa on tullut ilmi, miten sääliä ei tunneta. Aika harva nuori osoittaa kykyä sellaiseen...

      Olen todella huolissani nykytilanteesta.

      Terveisin lastenne opettaja

      • Jippijaijei!

        Mun kokemuksen mukaan pelejä pelaavat eniten kiltit tai ainakin hiljaiset ja ujot, yksinäiset nörtit ja näiden ominaisuuksien eri variaatiot. Lemmikkejä huvikseen tappavat lapset ja aikuiset ovat sitten muutenkin empatiakyvyttömiä ääliöitä, pelasivat tai eivät.

        Nämä empatiakyvyttömät ääliöt usein lemmikkien lisäksi kiusaavat myös nörttejä. Nörtit masentuvat ja uppoutuvat yhä enemmän turvallisiin pelimaailmoihin. Ääliöillä taas ei pahuuksiltaan jää juurikaan edes aikaa pelata. (huom. ehkä vähän kärjistettyä)

        Näitä ääliöitä joutuu välttelystä huolimatta kohtaamaan esimerkiksi koulussa. Ääliöt ovat julmia. Ei ihme, että silloin tällöin joku Maailman sadoista tuhansista nörteistä saa tarpeeksi tarpeekseen ja järkkää vaikkapa GTA:n tyyliin "komean" lopun ääliöille, itselleen ja parille sivullisellekin. Lehdet sitten repivät lööppejä ja seuraukset tiedetään.

        Joku tuossa hehkutti kuinka helppoa tappaminen on. Onhan se helppoa, tyylejä on monia, sitä jopa opetetaan armeijassa ja sen osaa käytännössä jokainen joka tietää mitä se on. Erityisen helppoa se on empatiakyvyttömille ääliöille.

        Tämä juttu tuntuu nyt venyvän ja venyvän, on myöhä ja teksti huonoa joten lopetan tähän. Pointiksi piti kuitenkin tulla se, että saahan peleistä näyttäviä ideoita verilöylyihin ja tihutöihin mutta eiköhän ne ongelmat oo kuiteski jossain aivan muualla. Tappaa osaa kuka vaan ja se on ihan yhtä kamalaa tekee sen millä tyylillä tahansa.

        Luottakaa minuun! Mulla on jonkin verran kokemusta peleistä, pelaajista ja ääliöistä.


    • marikka k

      Sopii siis pienille psykopaatin aluille.

      Ja jos kotiympäristössä kännätään ja harrastetaan muutenkin kaaosmaista perhe-elämää riitoineen, niin yhteiskunnalla on odotettavissa korkeakoulutasoinen, etevän tunteeton tappajakone täydessä työssään muutaman vuoden kuluttua?

      Maailmaa kai valmistellaan kolmanteen maailmansotaan. Toisaalta... sehän on jo osin menossa. Harmagenonin ihminen valmistuu.

    • Jippijaijei!

      "SUOMEN ISÄT JA ÄIDIT, PELATKAA G T A TAPPAMISPELIÄ JA TODETKAA KUINKA HELPPOA JA TUNTEETONTA JA MIKÄ PARASTA H A U S K A A ON TAPPAMINEN."

      Jaahas,jaahas... Pelaaminen on hauskaa, ei tappaminen. Kai sen nyt lapsikin ymmärtää, että peli on peliä. Ainakin pitäisi ymmärtää. Ellei ymmärrä niin on kyllä tavallista tyhmempi tapaus kyseessä tai kasvatuksessa jotain pahasti vialla.

      Omituista ettei kaikilla aikuisillakaan oikein tuo pelien ja reaalimaailman raja ole selvillä. Merkillisen usein peleistä vauhkoontuvat juurikin ne ihmiset jotka niitä vähiten pelaavat.

      Nii, että kaikki isät ja äidit jotka haluaa tietää kuinka helppoa, hauskaa ja tunteetonta on tappaa, siitä vaan kadulle kokeilemaan. Ajakaa vaikka jonkun lemmikki kuoliaaks ens hätään..

    • khkhkh

      Ei siinä gta:ssa nii aidosti verilennä on raaempiakin pelejä missä ihmiset räjähtää palasiks, mutta gtaassa ne pysyy ehjinä vaikka ampuisit singolla.

      Gta ei oo pelkästää tappamista tai autojen pöllimistä tai nussimista.
      Nussia ei tartte koko pelin aikana jos ei halua ja autoja ei tartte pölliä, mutta helpompaa on jos ottaa auton ku on matkalla tehtävä paikalla.
      Eikä joka tehtävässäkään tapeta.

      on niitä pahempiakin pelejä kuin gta, mutta gta on suositumpi ku siinä pääsee moneen eripaikkaan ja saa olla kaupungissa eikä pelikenttä jää pieneks.

      • aloittaja

        Anteeksi että olen mollannut GTA peliä.
        Onhan se kehittävä ja korkea-älykkäille nörteille tehty ei idiootelle syrjäyneille köyhin yksinhuoltajien huoripennuille (ei yksinhuoltajalla ole edes varaa ostaa konsolia)
        Olen nyt muuttanut mieltäni ja tuomitsen nuorten poikien terveen ulkoilun. Sotapelit ulkona lähimetsikössä (Älkää nyt Skattan tai Krunikan asukkaat kommentoiko kun ei ole metsää). Muu ulkoilu, polkupyörällä uimahalliin meno (kuskataan autolla). Tarkoitan TERVEIDEN SUOMEN POIKIEN LEIKKIÄ TELMIMISTÄ ULKONA.
        Pelimaailma on aina kehitävämpi ja varsinkin se todella teveellinen ruokavalio siinä vierellä koko ajan - kokis, sipsit, subway sämpylät....
        Niin väärässähän minä aina ole, en ole mitään, olen taantumuksellinen matalaotsainen.


    • Anonyymi

      mekgvhugijhb

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1877
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1574
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1286
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1224
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1222
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1186
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1170
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1161
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      9
      1150
    Aihe