Hyvä editointi-ohjelma ??

1234

Kun olen jo hiukka kyllästynyt tuohon windows movie makeriin niin mikä vois olla hyvä editointi-ohjelma? Ei mikään älyttömän kallis. Oon kuullu että Vegas ois hyvä, mutta mistä sais ja saako muualta kuin verkkokaupasta (siis Suomesta)? Voi listata hyviä ominaisuuksia :)

40

7062

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • :DD

      YouTubesta löytyy ohjeita, miten Sony Vegas 8.0 PRO:n pystyy lataamaan ilmaiseksi. Tai sitten voit ladata Sonyn sivuilta 30 päivän kokeilu version..

    • Minäse Olin

      Itse olen käyttänyt Vegas 7.0 ei liian vaikea käyttää jos vähän ymmärtää mutta ajan kannssa kaiken oppii.

      • Clemuliini

        Voisiko joku linkittää tänne osoitteen, jostai voisi ladata jonkun hyvän ja ilmaisen videon muakkausohejlman... Movie Makeri kyllästyttää myös, ja siinä on paljon puutteita. Mm. sueppea valikoima lopputekstien suhteen.


      • Hyvä ...

      • clemuliini

      • TietokoneHerra

        Se ei oo ilmanen mut aika halpa!


    • 3333eee

      Sony Vegas Pro 11 tai Adobe Premiere Elements jne.

      • Anonyymi

        Adobe on aika luotettava ja suht helppo käyttää :)


    • Ultimatte

      Ite olen käyttänyt Pinnacle studio 15 ultimatea. Hommasin sen viime maaliskuussa. Aloin käyttää sitä yhtään ohjetta lukematta. Siis todella helppo. Varmaan on muitakin, jokaiselle joku, josta valittaa tai kehuu. Kaikilla kuitenkin editoidaan

    • tyytyväinen

      on myös "Adobe Premiere CS6" omistan ja hyvä on

    • Paras vaihtoehto

      Adope Premiere Pro CS6 ja Final Cut Pro 7 ova täysiverisiä ammatilaisohjelmia, joilla voi hyvin leikata vaikkapa pitkän Hollywood-elokuvan. Nämä softat valitettasti maksavat lähemmäs tuhat euroa.

      Adope on kuitenkin julkaissut netissä ilmaiseksi vahemman version Premierestä eli "Premiere Pro 2.0"
      http://www.adobe.com/downloads/cs2_downloads/

      Tämä on noin kuusi vuotta vanha ohjelma, mutta perus kuluttajalle aivan yhtä hyvä kuin uusinkin versio. Ammattilaiselle erolla on toki merkitystä, mutta AP:lle suosittelen tämän kokeilemista yli kaikkien muiden vaihtoehtojen.
      En ole kuitenkaan kokeillut tätä Win 7 käyttiksessä, koska ohjelma on kirjoitettu XP:n aikaan. Uskon että seiskassakin toimii.

    • KÄyTÄN ja ToiMII
    • Editoija

      Sony Vegas Pro 11 on helppo myös crackata. Todella hyvä editointiohjelma ja muutaman tutoriaalin kun katsoo läpi ja pääsee alkuun, niin todella hyvä editointiohjelma :) Saa HD-laatuista videota (: En suosittele hankkimaan, jos kone ei ole kovinkaan tehokas *nimimerkillä koneesta loppui tavallaan tehot kesken, niin loppui myös HD-editointi -.-*

      • Virkavaltaa

        Rikokseen yllyttäminen on myös rikos.


    • videoeditori

      Onko ohjetta miten AVS Video Editor :iin saa sen license key -koodin imaiseksi? Eikö siihen ole joku murtamisohjelma?

      Tarvitsen vain editointiohjelman, jolla voi leikata ja liimata .avi videota (movie maker on huono).

      • π-rate

      • ilmaisia-ohjelmia

        VirtualDub on pieni, tehokas ja ilmainen AVI-editointiohjelma. AVI:n leikkaus/liimaus laadun kärsimättä on sillä hyvin helppoa.
        Canonin ilmaisessa Zoombrowserissa on helppokäyttöinen videoeditori, jolla voi editoida ainakin joidenkin muunkin merkkisten kameroiden (esim. Olympus) AVI-tiedostoja. Riittää vallan hyvin leikkaus/liimaukseen. Editoidun AVIn voi tällä tallentaa myös mov/mp4:na, jolloinka se on suoraan YouTuben suosimassa formaatissa, ja jälki on laadukasta.
        Virtualdubin ja Zoombrowserin käytön voi myös yhdistää, eli että AVI:n tekee pätkimisen Virtualdubissa ja yhdistelyn Zoombrowserissa.


    • Testari

      Adoben After Effects on kuulemma hyvä, ammattilaisten käyttämä. Vantaan aikuisopistossa just ilmoittautuminen 2,5 pv:n vkl kurssille (huhtikuu/2014). Tosi halpa kurssi, sinne tutustumaan, aion ainakin itse mennä.

    • on suomenkielinen.

      hyvää ja parasta en tiedä ja olen vähän sitä mieltä että tärkeintä on se että osaa käyttää. Osaaminen on yhtä tärkeää kuin runsaat ominaisuudet.

      Käytän vieläkin Pinnacle studio 14 perusversiota tavallisiin elokuvan kokoamisiin, jos elokuvan kuvanlaatu on riittävä, koska osaan sen täydellisesti ja kun osaa, se ei kaadu todella koskaan, vaikka kuinka paljon laittaa "töitä" ja paineita ohjelmalle.

      Pinnacle studio 17 Ultimate on, sillä teen videot jotka teen 4K muotoon ja videot joissa joutuu korjaamaan valkotasapainoa, tm. Tai on joutunut ottamaan nopealla valotusajalla ja joutuu korjaamaan valoisuutta.
      Olen muuten sitä mieltä että 4K elokuvat ovat parempilaatuisia samalla bittimäärällä ja samalla tiedostokoolla kuin HD laatuiset, vaikka tekee ne tavallisen HD kameran kuvauksista.

      Myös valokuvista ehkä kannattaa tehdä elokuva 4K Ultra HD, eikä tavalliseen 1920x1080 kokoon.
      4K Ultra HD- televisiota ei kannata ostaa, vuoden kuluttua se on todella vanhanaikainen, kun uusiin tulee runsaasti uusia ja laadukkaampia ohjelmia ja toimintoja.

    • Tämä!

      Final Cut Pro X on helppokäyttöinen ja todella hyvä ohjelma.
      Ilman muuta paras!

    • Canonisti_minäkin

      Jos koneen vaihto tulee eteen, niin ostamalla iMac'in saa mukana iMovien. Se ei ole ammattilaisohjelmisto, mutta sillä pärjää aika pitkälle myös harrastaja. Ensimmäiseksi alkaa varmaan tulla vastaan rajoitukset äänimaailman teossa, mutta koneen mukana tulee myös Garageband, joka taas käy myös leffojen ääniraitojen tekoon.

      http://www.apple.com/mac/imovie/

    • antiqwa

      Ovatko kaikki sellaiset (Windows-)ohjelmat maksullisia, joilla onnistuisi yksinkertainen videon leikkaaminen ja kappaleiden asettelu dvd-käyttöä varten? Kiitos.

      • Anonyymi

        Eivät. Ilmaisen OpenShot ohjelman saa nykyään myös Windowsille.


    • tyytymätön-.-editoija

      Olen kyllästynyt myös koneeni omaan ilmaisohjelmaan jossa ei toimi kaikki.:( olen katsellut muita editointi ohjelmia ja tullut siihen tulokseen että Sony Vegas Pro 11 ja Pinnacle Studio 15 Ultimate näyttävät lupaavimmilta, mutta en ole vielä kokeillut .Teen sen sitten kerralla kun on aikaa. Toivon että ne ovat hyviä koska editoin videoni YouTubeen..........Toivottavasti toimivat :) :p

      • Canonisti_minäkin

        Vaihda Mac'iin.


      • Anonyymi
        Canonisti_minäkin kirjoitti:

        Vaihda Mac'iin.

        Ei ikinä maccäriin


    • ohjeet-ensin

      Ilmaisesta Openshot ohjelmasta on nykyisin tarjolla myös Win-versio (tosin beta vasta), mutta voi sitä kannattaa kokeilla ainakin.
      Ohjeetkin kannattaa sitten lukea etukäteen.
      http://www.openshot.org/download/

    • Gallialainen

      Olisiko joku teistä ystävällinen ja kertoisi millainen olisi Nero 2016 Platinum,tarjoaa minulle noin 30,00e hintaan latausta.Tarpeeni olisi DVD levyille kootut kaitafilmit VOB muotoisina,aiheet sikinsokin ja pitäsi jotenkin saada järjestykseen. Lisäksi titenkin poltella ne eri levyille,vai olisiko USB tikut sittenkin parempia.Kiitos tiedoista.OKU

    • openshot-on-hyva

      Olen itse useamman vuoden etsinyt ilmaista videoeditointiohjelmaa jolla voisi editoida videokameran tuottamia 1920x1080 50 fps AVCHD .MTS tiedostoja ongelmitta ja konvertoida MP4:ksi YouTubea varten.
      Vallan yllätyin kun kokeilin Openshot 1.4.3 editoria (saatavilla vain Linuxiin). On helppokäyttöinen ja ominaisuuksia on ihan tarpeeksi eikä käyttäjää kiusata turhilla nippelitiedoilla.
      Ei Openshot tietenkään täydellinen ole mutta on kuitenkin parasta mitä olen tähän mennessä kokeillut.

    • rahatpois

      Ei ainakaan AVS video editoria! Ohjelma kyllä toimi ja ehdin tehdä yhden testivideon kunnes koneeni osat sanoi yllättäen kaput ja ostin uuden koneen. Mutta, eipä saa ohjelmaa siirrettyä! Se lisenssi (jota kukaan ei koskaan lue) sanookin että ohjelma on vain sille koneelle mille ostit ohjelman! Kusetusta koko roska, vaikka itsehän ne pienet präntit pitäs lukea asianajajien kanssa ennen ostoa. Vähemmälläkin masentaa kaikki

    • rewqq

      "että ohjelma on vain sille koneelle mille ostit ohjelman!"

      ei mulla ainakaan niin ole ollut, mutta pitää poistaa se ohjelma siltä koneelta johon aseneit, koneen ollessa netissä. Kun se on poistettu asenna uudelle koneelle, ex. riittää ainakin mulla aina.

      Tosin jos kone on rikki, sit en tiedä kuinka enson poistat jo asennetun, vanhan.

    • jdfhasjf

      Oliskos tällainen mitään. Ainakaan ei maksa mitään.
      Latasin itse, mutta en ole vielä ehtinyt muuta, kuin vanhoja videoita katselemaan.
      https://shotcut.org/

      • Anonyymi

        Openshottia kun olen tottunut käyttämään niin kyllä nuo muut ilmaiset Linuxille tehdyt videoeditorit on melkoisen monimutkaisia ja hankalia siihen verrattuna.


    • kaikkimaksaa

      voin linkata vegas pro 11 ilmaisena jos joku on kiinnostunut

    • Anonyymi

      Kaikissa videonmuokkausohjelmissa on paljon bugeja, että kannattaa varautua aina ohjelmien kaatumiseen tai siihen että joku efekti ei lopullisessa videossa toimikkaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 183
      1975
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1888
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1578
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      141
      1447
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1184
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1175
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1143
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1118
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1109
    Aihe