Selvänäkijä traumatisoi

traumatisoitunut

Kävin muutama vuosi sitten Inkeri Kirves -nimisen selvänäkijän luona Karhulassa ja kysyin häneltä, miten voisin saada kanavani auki henkimaailmaan ja oppia auttamaan ihmisiä. Hän vastasi: "Et voi koskaan saada kanaviasi täysin auki, ellet ensin pyydä Jumalaa parantamaan homoseksuaalisuuttasi."

Yritin selittää, etten ole mikään irstailija, vaan haluan löytää (samaa sukupuolta olevan) elämänkumppanin, jota voisin rakastaa. Inkeri Kirves totesi vihaisena: "Ei se ole rakkautta, vaan lihanhimoa! Äitisikin kärsii sinun takiasi!"

En ole koskaan tuntenut itseäni niin arvottomaksi enkä ole vieläkään toipunut tästä tapaamisesta, vaikka siitä on jo monta vuotta. Mietin vielä tänäkin päivänä, olenko todella niin huono ihminen vain siksi, että satun pitämään samaa sukupuolta olevista ihmisistä.

4

1183

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • cyberanimus

      On se mielenkiintoista, kuinka nykyään tuo kristinuskon yksioikoisuus vie pohjan vanhoilta ns. pakanauskonnoilta, joissa varsin usein shamaani tai muu hengellinen opas oli homoseksuaali tai ainakin hyvin avomielinen, sillä usein näissä uskonnoissa opas esiintyi sekä naisena että miehenä erilaisissa riiteissä. Muinoin hengellisyys oli myös ainoa tapa päästä irti perheen perustamisen ikeestä ja olla muulla tavalla hyödyllinen yhteisölleen.

      Kurjaa, että sinulle tuo nainen sanoi noin. Mikään sukupuolisuuntautuminen ei ole este henkimaailmasta tietoiseksi tulemiseksi tai ihmisten auttamisessa, enemmänkin ahdasmielisyydestä ja itsekkyydestä on persoonallisuudenpiirteinä haittaa.

      Jos haluat opetella henkisiä teitä, mahdollisuudet alkavat ihan rajatiedon kirjallisuudesta aina ryhmämeditaatioihin yms. saakka. Suosittelenkin sinua rohkeasti tutkimaan, ottamaan selvää ja opiskelemaan. Sitä kautta se henkinen tie sitten avautuu, ja muista, aina on niitä, jotka eivät ymmärrä sinua tai tavoitteitasi. Siihen törmää ihan heterokin ihminen, jolla on yliluonnolliseen taipumusta.

    • kaikesta seksuaalisuudesta

      Tuo henkilö jätti sanomatta, että kyllä se sama juttu pätee heteroseksuaalisuuteenkin. Yleensäkin seksuaalisuus tulee jalostaa. Sen sijaan ei siitä kannata yrittää parantua tai vapautua. Jalostamalla seksuaalisuus muuntuu ei-lihanhimoksi, sellaiseksi johon ei takerruta. Tietäjät jotka puhuvat seksuaalisuudesta parantumisesta, tarkoittanevat seksuaalisuuteen takertumisen lopettamista, jolloin kanaviin ei jää sellaista henkistä likaa, joka voisi niitä tukkia.

      Sellainen rakkaus, joka takertuu kohteeseensa, on "lihanhimoa", erosta antiikin kreikkalaisittain.

      Kreikkalaiset puhuivat agapesta, filosofisesta rakkaudesta ja buddhalaiset puhuvat myötätunnosta ja rakastavasta ystävällisyydestä. Sama asia parapsykologian termein voisi olla universaali rakkaus.

      Ideana on se, että seksuaalisuutta voi toteuttaa, mutta mihinkään seksuaalisuuden muotoon tulee olla takertumatta. Näin minä asian näen.

    • tähän:

      Sun kannattaa nyt viimeistään unohtaa tuollaiset höpöpuheet.

      Tiesitkö että monet historian lahjakkaimmista meedioista ovat olleet homoja? Tämä tuo jonkinlaisten herkkyyden ihmiseen. En osaa tätä asiaa sulle selittää, koska siitä vuosia kun olen asiasta lukenut. Monissa henkisissä kirjoissa on ollut siitä juttua. Muistelen että Pekka Ervast esimerkiksi olisi myös asiasta kirjoittanut.

      olenko todella niin huono ihminen va

      Et todellakaan. Monissa alan kirjoissa esim kanavoiduissa, on käsitelty homoseksuaalisuutta. Viesti on ollut melko lailla sama: sielulla ei ole sukupuolta, eikä henkimaailmasta katsota kumpaa sukupuolta rakastat vaan rakkauden tunteen syvyys ratkaisee.
      Lisäksi homous ei ole todennäköisesti ole sattuma, vaan se kuuluu luultavasti sielunsuunnitelmaasi.

      voisin saada kanavani auki henkimaailmaan

      Voit ruokoilla ja meditoida päivittäin sekä mahdollisesti osallistua esim hiljentymispiireihin. Kehitys menee eteenpäin kun olet siihen valmis. Itse ei kovin paljon voi asiaan vaikuttaa ja psyykkisiä kykyjä ei saa yrittää avata väkisin. Sun täytyy luottaa tässä asiassa henkimaailmaan ja uskoa että sieltä otetaan yhteyttä jos näin on tarkoitettu ja olet siihen valmis. Sulla voi olla myös jotain maallisia läksyjä ja kokemuksia, jotka täytyy oppia ja hankkia ennen sitä. Henkimaailma ei voi kiirehtiä ennenkuin se entinen läksy on käyty loppuun ja he tietävät milloin on aika ottaa seuraava askel henkisessä kehityksessä.

    • ollut

      törkeä akan rutale. En tuosta osaa sanoa kuin sen että ihminen elää hetkessä mikä on annettu. Jos olet homoseksuaali niin en oikein jaksa uskoa että niin ei olisi tarkoitettu! Itse kun heräsin tutkimaan henkistä puoltani huomasin miten tasapaksu ja joskus kylmä luontonenkin olin ollut, järkeilevä, ja hyvin tunteensa peittänyt. Toisaalta en koe sitä huonoksi asiaksi tällä hetkellä. Nyt kummin olen herännyt tuntemaan asioita rikkaammin ja uskokin että homoseksuaalit usein ovatkin juuri tälläisiä feminiisempiä tunne rikkaita ihmisiä joilla olisi paljon kykyjä tuonne henkimaailman puolelle jos ympäriltä ei tulisi kokoajan niin sanotusti lokaa niskaan kun on homo. Nyt siis itsetuntoa kohdalleen laittamaan ja pelkoja voittaamaan. Arki asioissa oikean ja väärän erottaminen sydämmellä ja kykyä kääntämään ne sinne positiiviselle puolelle.
      Voin vain kuvitella miten paljon joudut päivittäin pohtimaan ja ikään kuin jarruttamaan oikeaa persoonallisuuttasi ja miellipiteitäsi.Itse ainakin jonkun verran joudun jarruttelemaan koska en halua olla liian kärkäs sanomaan toisille asioista jotka heidän on itse opittava. Homo ei homo ihminen minulle. Yhteiskunta on vain oppinut homo kammoisuuden jostain liekkö kirkolta en tiedä. Sen "oikeellisuudesta" en osaa sanoa mitään muuta kuin elä itsellesi niin elät myös muille.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2122
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1674
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1501
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      32
      1486
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1425
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1407
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1341
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1260
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe