HUOLISSANI!

Hís

Me ei-kristityt olemme saaneet tuntea vuosisatojen ajan vainoa kirkon ja kristinuskon taholta. Nyt kun ajat viimein ovat hieman helpottuneet, on maahamme tunkeutunut uusi uhka, "pakolaisten" tuoma islam.

Omat kristilliset vallanpitäjämme ovat tuon vihollisen invaasion sallineet. Ehkä he pitävät sisaruskontoaan pienempänä pahana kuin useinmiten luontoon suuntautuvaa uuspakanuutta.

Minä ainakin tunnen huolta omasta ja jälkeläistemme turvallisuudesta, vapaudesta, ja onnesta! Tulevaisuus näyttää pahalta!

Pitäisikö asialle tehdä jotain! (En päätä kysymystäni kysymysmerkkiin vaan huutomerkkiin)

16

662

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hís

      Erityisesti syytä huolestua on naisilla, sillä muslimien ensimmäinen toimi on kieltää heiltä sexuaalinen vapaus, paljas pinta, ja uimarannoilla käynti.

    • vielä arvostamaan

      meitä kristittyjä, vaikkemme täydellisiä olekaan.

      • arvostettavaa

        siinä on, että juuri te kristityt vallanpitäjät olette pettäneet maanne ja samalla oman väkenne avaamalla portit Muhammedille?

        Ette, ette todellakaan ole täydellisiä! Kaukana siitä!


      • Noidan Tytär

        arvostaa kristittyjä, joiden myöstä niin monia sotia on käyty? Ne kristityt joita tunnen, ovat hyvin ahdasmielistä sakkia, kuuluivat he sitten lestadiolaisiin, jehovalaisiin, helluntalaisiin ym. Itseäni kohtaan eräs helluntalaisnainen muuttui hyvin ilkeäksi, koska en suostunut lähtemään hänen matkaansa lukuisista hänen pyynnöistään (tuli ihan ovelta pyytämään) huolimatta kokouksiin. Sitten hän toimi hyvänä esimerkkinä hoidossaan oleville lapsille, miten aikuisetkin (kristityt) saavat kiusata toisia.
        Pari vuotta myöhemmin näin hänet ja kenelläkään ihmisellä en ole aiemmin nähnyt niin pirullista ilmettä kun katsoin häntä. Monet pahat ihmiset piiloutuvatkin uskonnon taakse; "Minä olen uskovainen, siispä minä olen parempi kuin tuo ateisti, tai tuo vääräuskoinen". Tämähän menee jo narsismin puolelle. Hyvin harvassa uskovaisessa näkee todellisen uskovaisen ja hyvin harva pappi on muuta kuin leipäpappi.

        Kyllä se on niin, että uskovaiset ovat useimmiten niitä itsekeskeisimpiä omaan napaansa tuijottajia, jotka eivät näe malkaa omassa silmässään ja eivät osaa olla itsekriittisiä, vaan näkevät viat aina muissa ihmisissä. Itse he ovat täydellisiä, koska ovathan he uskovaisia ja parempia ihmisiä kuin muut. Pysyn kaukana kaikista uskovaisista piireistä. Olen kuullut niistä niin ahdistavia juttuja ja kokenut itse muutamista "uskovaisista" henkilöistä sellaisia asioita, että taatusti en niihin piireihin itse eksy. Jos tosiaan on niinkuin he uskovat, niin aika harva heistä todella sinne taivaaseensa pääsevät. Sen varjolla, että on kristitty, on helppo kiusata ja ylentää itsensä muita arvokkaammaksi.
        Aloittajalle; Teille kristityille on olemassa ihan oma palsta täällä Suomi24:lla.


      • wänwäng

        En todellkan arvosta teitä kristyttyjä, enkä ortodokseja, enkä islmisteja, enkä ylipäätään ketään kuka kuuluu johonkin kolmionaiuus/monoteismiseen uskontoon.

        Te olette tämän maapallon viirus, teihin kyllä löytyy joskus lääke. ;)

        (vaikka sitten pB)


    • valveutunut*

      En näkisi islamin uskoisia todellisena uhkana meille vaan pikemminkin länsimaisen nykykehityksksen.
      Euroopan unionissa muutetaan pian pakolliseksi oman uskontontonsa kertominen viranomaisille tarvittaessa ja voidaan kysyä, että mitä he tällä tiedolla tekevät?
      Ottakaa selvää asioista hakusanoilla
      New world order, micro chip implant, bilderberg, illuminati,yms Meidät kaikki tullaan pian (20 vuoden sisällä) asettamaan tiukan kontrollin ja valvonnan alle. Ja tämän valvonnan alle joutuvat aivan kaikki ja jokainen johonkin "hengelliseen" uskontoon nojautuva ja eettisesti tätä hanketta vastustava tullaan leimaamaan terroristiksi. Taktiikka on yksinkertainen: hajoita ja hallitse.
      Ottakaa selvää asioista pian!

      • Qad

        Ja minkäköhän uskonnon meitsikin sitten viranomaisille ilmoittaisi, kun ei mikään uskontokunta sellaisenaan nappaa?

        Jos joku uskonto tai oppi mikä hyvänsä alkaa tässäkin maassa ihmisiä määräillä, niin sittenhän sitä voi heittäytyä täysin castanedistiselle linjalle ja pelailla mitä parhaaksi näkee sortajien ja päällepäsmäreitten kanssa. Ja onhan nytkin jossain muslimimaassa heimo joka uskoo reinkarnaatioon, mutta päällepäin esiintyy kunnon muslimeina. (Mitenkähän muuten onnistuu nykyään kun tämä tieto esittämisestä on valunut maailmalle...?)


      • TOTUUDEN TORVI

        Ootko tosissas ?
        Laitappa hakusanaks Aku Ankka, Seppo Hovi ja Hare Krishna.
        seuraavan 2,5 päivän sisällä nämä kolme terroristia tuhoavat koko maailmankaikkeuden , siinä Illuminati ei kerkiä tekemään mitään.


      • Herätkää, vartiotorni kaatuu!
        TOTUUDEN TORVI kirjoitti:

        Ootko tosissas ?
        Laitappa hakusanaks Aku Ankka, Seppo Hovi ja Hare Krishna.
        seuraavan 2,5 päivän sisällä nämä kolme terroristia tuhoavat koko maailmankaikkeuden , siinä Illuminati ei kerkiä tekemään mitään.

        ...Sebastian Slot & Tenavatähdet. Esimerkkinä siitä mihin orjuutus tulee johtamaan.

        http://youtube.com/watch?v=9PcFTS7iVoo

        http://youtube.com/watch?v=YClFk8c6dzc

        http://youtube.com/watch?v=vFUcyLN8xxY

        Ja kertauksen vuoksi

        http://youtube.com/watch?v=ZcmfJ_BBb2g

        Vaviskaamme. Tulevaisuus on synkeä.


      • on...

    • kirjis

      Kaikki sivilisaatiot perustuvat "primitiivisen" koroilla elämisen sijasta pääoman syömiseen, jolloin kulutetun luonnonpääoman tarjoaman elinvoiman ehtyessä sivilisaatio on pakotettu kasvamaan ja kasvamaan saadakseen hallintaansa yhä lisää ja lisää kulutettavaa pääomaa, ja jos kasvu tyrehtyy niin sivilisaatio romahtaa ekologiseen katastrofiin. Näin on käynyt kaikille sivilisaatioille ja näin käy tälle viimeiselle oljyyn addiktoituneelle globalisaatiosivilisaatiolle. Näillä näkymin pikemmin kuin myöhemmin.

      Kun öljyn barrelihinta noussut muutamassa vuodessa 600 prosenttia kysynnän ylittäessä tarjonnan ja arviot maailmanlaajuisen öljyn tuotantohuipun ohittamisesta tai huipputasanteen saavuttamisesta vahvistuvat, mikä merkitsee kasvun rajoihin törmäämistä ja kasvuideologiaan perustuvan eriskuntajärjestyksen romahtamista (samaan syssyyn fossiilisen energian polttamisesta johtuva ilmastomuutos jne. yhteisvaikutukset), niin mikäs sen mukavampaa kuin kiinnittää huomio epäolennaisuuksiin ja etsiä hyviä vihollisia ja syntipukkeja sieltä sun täältä, vanhaan perinteiseen fasismin massapsykologian tyyliin. Visusti peiliin katsomatta.

      T. Tuomiopäivän pasuuna

      • sie!

        Ekonomia on ikuista aaltoliikettä, ei sen nousut ja laskut uskontoja kaada. Talouden nousukausina uskonnollisuus yleensä hieman laskee, ja huonoina nousee, mutta pitkällä aikajuoksulla ekonomialla ylipäätään ei ole merkittävää osaa uskontojen historiassa.


      • kirjis
        sie! kirjoitti:

        Ekonomia on ikuista aaltoliikettä, ei sen nousut ja laskut uskontoja kaada. Talouden nousukausina uskonnollisuus yleensä hieman laskee, ja huonoina nousee, mutta pitkällä aikajuoksulla ekonomialla ylipäätään ei ole merkittävää osaa uskontojen historiassa.

        Vuan kuulekkos sie? Emmie ekonomiasta huasta, vuan ekologiasta, ja logos/Logos on ensisijainen suhteessa nomokseen. Kunhan huastelen siitä jostain näkökulmasta ikävästäkin tottuuvesta, että maapallon kantokyky on ohitettu moninkertaisesti ja että jatkuvan kasvun ideologiaan (vrt. syöpä) perustuvan sivilisaation viimeinen täysin globalisoitunut vaihe on pikavauhtia saavuttamassa romahduspisteen.

        Uskonnot ja tieteet jne. ovat maailmankuvia kaikki tyynni. Typerimpiä ja vahingollisimpia maailmankuvia ovat sellaiset, jotka luovat perustansa sille tai tälle me-vastaan-ne -asetelmalle.


    • John Doe

      ei ole suurempaa vaaraa tällä hetkellä kuin islam!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      947
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      860
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      694
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe