Numerokyltti

UHK-YT

Mistä saa tilata/ostaa näitä talojen seinään kiinnitettäviä osoitenumerokylttejä? Palotarkastuksessa sanottiin, että kyltti tulisi vaihtaa, joten mistä niitä saa ja mitä maksaa? Löytyykö ihan K-Raudasta vai onko tilattava joltain tietyltä firmalta?

5

2504

Vastaukset

 • Ostin itse juuri hämärätunnistimella varustetun numerokyltin ja paketti sisälsi jopa tarranumerot sekä kirjaimet. Hinta vain 39 € ( Espoon bauhaus )
  Rakennusmääräys sanelee että numeron tulisi olla n. 12 cm, mutta tässä pakkauksessa numerot olivat kokoa 10cm ja meni läpi tarkastuksessa. K-rauta, bauhaus myy myös erikseen numerot ja valaisimet. Hinnat n. alka 25€-200€ valaisimelle.

 • Osoitekyltit yms saa samasta paikasta, sori käsitin jutun aluksi väärin.
  Bauhaus ja k-rauta tekee tilauksesta näistä eri kokoisia kylttejä.

  • Et ole mitään väärin käsittänyt, siis numerokylttiä juuri etsin (siis sitä mikä laitetaan talon seinään) esim. Koulutie 4, siis se 4 numerokyltti. Mitä sä siis tarkoitit?


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  200
  4327
 2. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  32
  1616
 3. Tulipolttaaa...

  Liehuletti poltti viimeyönä parakkinsa,eikö pitäisi viiä suletulle.
  Haapavesi
  28
  540
 4. Autogallup

  Millainen on kaivattusi auto. Väri ja merkki?
  Ikävä
  71
  492