Numerokyltti

UHK-YT

Mistä saa tilata/ostaa näitä talojen seinään kiinnitettäviä osoitenumerokylttejä? Palotarkastuksessa sanottiin, että kyltti tulisi vaihtaa, joten mistä niitä saa ja mitä maksaa? Löytyykö ihan K-Raudasta vai onko tilattava joltain tietyltä firmalta?

5

2485

  Vastaukset

  • Ostin itse juuri hämärätunnistimella varustetun numerokyltin ja paketti sisälsi jopa tarranumerot sekä kirjaimet. Hinta vain 39 € ( Espoon bauhaus )
   Rakennusmääräys sanelee että numeron tulisi olla n. 12 cm, mutta tässä pakkauksessa numerot olivat kokoa 10cm ja meni läpi tarkastuksessa. K-rauta, bauhaus myy myös erikseen numerot ja valaisimet. Hinnat n. alka 25€-200€ valaisimelle.

  • Osoitekyltit yms saa samasta paikasta, sori käsitin jutun aluksi väärin.
   Bauhaus ja k-rauta tekee tilauksesta näistä eri kokoisia kylttejä.

   • Et ole mitään väärin käsittänyt, siis numerokylttiä juuri etsin (siis sitä mikä laitetaan talon seinään) esim. Koulutie 4, siis se 4 numerokyltti. Mitä sä siis tarkoitit?


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   691
   14932
  2. Pelkkää rahastusta kunnallinen hammaslääkärikäynti

   Luulisi, että EU:n kireimpiä, jo tapissaan olevia veroja maksavat suomalaiset saisivat kohtuuhintaisen kunnan hammaslääkäripalvelun, kaikkea kanssa!
   Maailman menoa
   126
   2315
  3. Kotisiivous vähintään 40e/h

   Suomen kotityöpalveluyhdistys ry mukaan alin kannattava hinta siivouksesta on 40e/h. Tämä on outoa, koska puhdistusaineita ja vettä kuluu 1h aikana k
   Maailman menoa
   67
   1539
  4. Martina bailaamassa. Taas.

   Kattokaa sen ig storya. Se tylsä joka paikkaan tunkeva wannabe joku jekku b. nuolee martinan naamaa.... ovat ilmeisen humalassa...?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   115
   1535
  5. Upea kämppä!

   Ilmeisesti ekat pätkät uudesta asunnosta, tai talosta siis. Remppa kesken mutta näytti kyllä hienolta. Korkea viistokatto ikkunoineen. Vähän oli kolkk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   103
   1297