Mistä löytyy kodintavaroita

Pariisiin menossa

esimerkiksi sisustustavarat, suihkuverhot ym?
Viimeksi Pariisissa käydessäni en nähnyt pieniä sisustustavarakauppoja kuin vain yksittäisiä vaateputiikkeja ja tavarataloissa ( Lafayette, Printemps)myydään lähinnä vaatteita,kenkiä muttei kodintavaroita suihkuverhoista lautasiin ym.ym.
Miten on mahdollista, että Helsinki joka on paljon pienempi kuin Pariisi on täynnä toinen toistaan ihanimpia liikkeitä kuten Artek, Benico, Papagena, Kuisti, Pentik ym. joissa myydään ihania sisustustavaroita ja jonkin verran huonekalujakin mutta en nähnyt vastaavia Pariisissa ??
Luulisi em. löytyvän yhdestä Euroopan suurimmista kaupungeista.
Vai etsinkö vääristä paikoista?

6

883

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • alkuper.

      Helsingistä löytyy myös Moko, Day- sisustustavaraliikkeitä. Onko Pariisissa vastaavia? Olisi kiva tehdä niissä löytöjä niin itsellemme kuin tuliaisiksi.

      • en tajua

        Pariisiin ostamaan kattiloita kun saa Helsingistäkin? Minä olen käynnyt Pariisissa 6. kertaa enkä ole kattilakauppajo tai Pentikkiä kaivannut. Ja takuu juttu on että Ranskan "pentik" on mutta missä niin ei minua kiinnosta.


      • Pariisinkävijä

        Suurin ja kaunein, eli Samaritaine on peruskorjauksessa pitkään, eikä tulevaisuudesta ole tietoa.

        Kulje jalan, älä metrolla. Pariisissa on lukuisia pikku liikkeitä, jotka ohitat kiitäessäsi metrojunalla. Kulje joka kerta hotellille vähän eri reittiä, niin löydät joka kerta jotain uutta. Periaatteessa sisustusliikkeiden tyyli on suoraan verrannollinen ympäristön asujamiston kukkaron kanssa. Eli Marais'ta löydät erilaista tavaraa kuin vitosesta.

        En erityisesti viimeksi hakenut tuon alan kauppoja. Halleilla käytiin parissa sisustusliikkeessä ja heti Louvren pohjoispuolella oli jotain. Muuten Louvresta koiliseen olevat kauppakadut kannattaa vilkaista samoin kuin kauppakujat.


      • alkuper.
        en tajua kirjoitti:

        Pariisiin ostamaan kattiloita kun saa Helsingistäkin? Minä olen käynnyt Pariisissa 6. kertaa enkä ole kattilakauppajo tai Pentikkiä kaivannut. Ja takuu juttu on että Ranskan "pentik" on mutta missä niin ei minua kiinnosta.

        menen Pariisiin? No koska minulla on siellä asuva ystävä jota käyn tapaamassa ja minusta on muutenkin mukavaa ostella sieltä tuliaisiksi kaikenlaista tavaraa, vähemmän tai enemmän. En tarkoittanut kodintavaroilla kattiloilla vaan pikkusisustustavaroita taikka verhoja tms.tekstiilejä. Pariisista löytyy ihan erityylisiä tekstiilejä kuin Suomesta. Muutkin hankkivat em. tuotteita muualta kuten Aasiasta, USA:sta ym. On kysymys makuasioista.
        Muuten kiitoksia paljon teille jotka viitsivät antaa asiallisia neuvoja ! Annan sille arvoa. :)


    • ................
    • tässä kiinnostuneille

      Monet sisustusliikkeet löytyisi varmaan helpommin kaupungin ulkopuolelta kuin itse Pariisista. Isoja ostarialueita on Pariisia ympäröivällä alueella, mutta turistin on vaikea niihin päästä.

      Tuossa aiemmin mainittu Habitat on hyvä, Halleilta löytyy jotain sisustusliikkeitä, kokeile tavarataloja BHV (metroasema Hôtel de Ville) tai le Bon Marché vasemmalla rannalla (metro Sèvres-Babylon). Samoin ostari les Quatre Temps Défensen kaunpunginosassa.

      Ranskalaisten oma IKEA on Alinéa, muita ketjuja on Conforama, Castorama, Fly;Lepeyre samoin kuin Leroy Merlin on vähän samantapaisia kuin Suomen Starkit yms eli rakennustavaran lisäksi sisustusjuttuja.

      Ostapa pari mitä tahansa ranskalaista sisustulehteä matkaltasi, takaa löytyy pitkät rivit ainakin nettiosoitteita eri sisustuskauppoihin ja siten voit löytää ehkä itseäsi kiinnostavia kauppoja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 121
      2843
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      83
      2612
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2141
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1747
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1658
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1489
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1459
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1417
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1387
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1302
    Aihe