Matkakohde nuorelle parille

matkalle...

Terve!

Täällä olisi nuori pari joka etsii tulevalle syksylle sopivaa matkakohdetta.Tarkoitus olisi päästä lämpimään,mutta välttää pahimmat turistirysät. Matkan ei tarvitse olla mikään "pakettimatka" vaan olisi itseasiassa mukavaa jos voisimme itse rakentaa matkamme.Opiskelijoina myös matkakustannukset tulisi saada minimiin.

Kuten sanoin nuorina olemme erittäin avomielisiä matkakohteen suhteen ja olisikin mielenkiintoista kuulla vinkkejä ja kertomuksia omista kokemuksistanne.KIITOS JO ETUKÄTEEN!!

4

1010

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Etelän tyttö

      Kroatia,
      erityisesti Dalmatian alue ja viereiset saaret kuten Hvar jne. Kroatiaan ei todellakaan ole vielä paljoa turisteja eksynyt. Kun olin siellä niin vastaan tuli yksi ainoa suomalaispari. Kroatiassa viereiset saaret ovat halvempia kuin itse manner.
      Kroatiassa saa aikaan millaisen seikkailun tahansa! Voi valita vapaasti. Kiinnostaako sukellus, vaellus lukuisissa luonnonpuistoissa tai pelkkä hengailu rannoilla...yms yms! Itse Kroatiassa ollessani joka päivä oli erilainen. Yhtenä päivänä kävin shoppailemassa, toisena vietin aikaa rannalla, kolmantena kävelin ja katselin...ja niin edespäin. Plussia löytyy ja ruoka on todella hyvää =)

      Kreeta,
      on halvempi kuin itse Kreikka. Vähän rauhallsiempaan menoon Kreeta on hyvä. Tietysti turistikaupungeista löytyy jos jonkinmoista menomestaa mutta on aika Kreetalla vietin pikkukaupungissa. Ei mikään tuppukylä mutta mukavampi kuin turistitungos. Parina päivänä toki lähdin autolla ajelemaan vähän suurempiinkin paikkoihin. Rannat ovat kultaiset ja jos tykkää rantaelämästä niin Kreeta on loistava!
      Erinomaista ruokaa, varsinkin salaattia ja viiniä.
      Paikalliset ovat ystävällisiä ja minulle ainakin jäi mieleen tapaamani perheen järjestämä illallinen heidän lammastarhallaan.
      Itselläni oli hauskaa silloisen poikaystävän kanssa matkassa mutta, kuten yhdessä ravintolassa tapahtuikin, niin jokainen työntekijä tuli vuorotellen pöytäämme istumaan ja uteli menemmekö naimisiin, kauanko olemme seurustelleet jne. =)
      Kuka tykkää ja kuka ei mutta joidenkin suomalaisten mielestä Kreetan ihmisten avoimuus on mennyt hieman yli.

      • Etelän tyttö

        ...Kroatiassa, varsinkin pienemmät "kalastaja kylät"
        ovat myös todella romanttisia kun hämy laskee ja rauhoitutaan iltaan. Ravintoloiden pöydillä palaa kynttilöitä, kukat tuoksuvat kaikkialla, linnut (ja jotkut sirkat :o)laulavat viimeisiään ja satama lamput syttyvät..harmitti hieman Kroatian iltoina kun tein silloin matkaa yksin. Tunnelmaa jos siitä tykkää.

        Olkaa vain hyvät vinkeistä jos niistä on yhtään apua!


      • kuulosti

        mielen kiintoiselta. Oliko millainen hinta taso, kallista, halpaa ja oliko ympäristöt siistiä entäs hotellit?


    • suosittelen

      Gambia Länsi-Afrikassa on toiveittenne mukainen matkakohde. Lento välilaskuineen kestää 10 tuntia, mutta paikka kaikkineen on hintansa väärti. Lukekaa juttuni osoitteesta Matkakertomukset Suomi24 keskustelu, toinen sivu, Matkakokemuksia Gambiasta, liitteineen. Paikka ei ole turistirysä eikä kallis. Ihmiset ovat erityisen ystävällisiä ja hinnat suomalaisittain edullisia. Myös omatoimimatka sinne onnistuu. Tjäreborg My-Travel-yhtiön koneilla sinne lennättää ja on hyvä jos turvaudutte heihin. Paikan päällä, jos osaatte vähänkin tankeroenglantia, paikalliset oppaat ja taksinkuljettajat osaavat asiansa paremmin kuin suomalaiset oppaat. Parempaa ilmastoa ja lomaympäristöä on suomalaisten vaikea löytää. Maan asukkaat ovat vieraanvaraisia ja rehellisempiä kuin muissa suomalaisten suosimissa matkakohteissa. Matkailukausi alkaa Tjäreborgilla tosin vasta lokakuussa. Nyt siellä on savanni-ilmaston sadekausi. Sopivin ilmasto suomalaiselle on helmikuu, mutta te nuorina ihmisinä pärjäätte siellä erityisen hyvin syksylläkin, jolloin on lämpimintä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1837
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1717
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1323
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1141
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      839
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      795
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      777
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      735
    10. Mikä tekee kaivatustasi

      haluttavan?
      Ikävä
      45
      717
    Aihe