Raivostuttavaa

omistaja itsekkin

joka ikinen kerta kun ollaan puistoon menossa koirani kanssa,aina on joku idiootti huutamassa että ONKO UROS VAI NARTTU?? mitä helvetin väliä sillä on,puistot on tietääkseni tarkoitettu kaikille koirille jotka myös tulevat kaikkien kanssa toimeen,eikö??

Itse en enään kuuntele näitä huutoja laisinkaan vaan todellakin menen oman koirani kanssa sinne puistoon. Ei mielestäni edes kannata puistoon mennä jos koira ei siellä muiden kanssa pärjää,koira raukat...suurin vika on hihnan toisessa päässä.
LUKEKAA niitä SÄÄNTÖJÄ!!!

15

1790

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • antti...

      Entäs jos siellä puistossa on yksinään sellaisen koiran kanssa joka ei välttämättä tule toimeen vaikka toisen uroksen kanssa. Niin minusta se on ihan ok että kysyy etukäteen mikä sieltä on tulossa että ennättää lähteä sen oman koiran kansa pois sieltä. Parempi se on kysyä ja lähteä menemään jos kuulostaa siltä että ei onnistu, kuin se että on tappelu kohta.

      Ei varmaan ole kieletty menemästä puistoon semmoisen koiran kanssa mikä ei tule kenenkään kans toimeen, jos puisto on vain tyhjä. Kai siellä puistossa voi olla minkä tai minkälaisen koiran kanssa tahansa, kun vain pitää huolen siitä että jos joku on tulossa puistoon niin lähte itse pois.

      Ei se luulisi sosiaalinen kanssakäyminen olevan niin hirveä asia. Sen ymmärrän jos huudellaan toiselta puolen puistoa että miten on. Mut kävellään lähemmäs, kysytään asiallisesti ja kerrotaan tilanne.

      -antti

    • ---------------

      Ehkäpä sen takia sillä 2 urosta voi aina ottaa yhteen varsinkin jos entuudestaan tuntemattomia..taidatpa itse olla niitä tyhmiä jotka eivät välitä vaikka koira hyökkää kimppuun tai alkaa rähistä..viisaat omistajat ovat tietoisia mimmoisia koiria siellä on tai on tulossa eikä tappeluita synny..

      Ja mitä hittoo sä selität että vika siellä hihnan toisessa päässä! et taida tietää paskaakaan koirista..kaikki koirat eivät ole mitään labbiksia,noutajia jotka luonnostaan kilttejä ja tulevat toimeen kaikkien kanssa..kaikki koirat on erillaisia..ja kaikki eivät todellakaan tule toimeen keskenään..se on yksilöistä kiinni vaikka olisikin koulutettu koira..!paljon vaikuttaa myös koiran ikä..vanhat koirat ei yleensä kestä nuoria rasittavia koiria jotka haluaa leikkiä tai hyppivät päälle..

      ehdotan että menet kirjastoon ja lainaat muutaman koirakirja..ennen kuin palaat sinne puistoon tai ylipäätänsä tälle palstalle..ei noin tyhmiä voi olla..

      • omistaja itsekkin

        puistoon ei viedä vihaisia tai mielenvikaisia koiria,jotka eivät tule toimeen keskenään,PISTE.

        Puisto on nimenomaan tarkoitettu kaikille koirille jotka pärjäävät KAIKKIEN KANSSA.PISTE!!!!

        P.S. en omista noutajaa,enkä labbista,vaikka ihania ovatkin!!


      • Miako00
        omistaja itsekkin kirjoitti:

        puistoon ei viedä vihaisia tai mielenvikaisia koiria,jotka eivät tule toimeen keskenään,PISTE.

        Puisto on nimenomaan tarkoitettu kaikille koirille jotka pärjäävät KAIKKIEN KANSSA.PISTE!!!!

        P.S. en omista noutajaa,enkä labbista,vaikka ihania ovatkin!!

        "epäsosiaalista" koiraa puistoon (ei tule toimeen vilkkaiden koirien kanssa, vanhus mikä vanhus), koska siellä saa juosta ilman hihnaa, luvalla ja ilman, että minun pitää pelätä, että jää auton alle tjm. Jos puistossa on joku ennen meitä, jatkamme matkaan ilman puistossa piipahtamista. Jos puistossa ei ole ketään, menemme ja sitten kun joku toinen on tulossa, lähdemme.


      • JOPAS JOTAIN
        omistaja itsekkin kirjoitti:

        puistoon ei viedä vihaisia tai mielenvikaisia koiria,jotka eivät tule toimeen keskenään,PISTE.

        Puisto on nimenomaan tarkoitettu kaikille koirille jotka pärjäävät KAIKKIEN KANSSA.PISTE!!!!

        P.S. en omista noutajaa,enkä labbista,vaikka ihania ovatkin!!

        Taidat olla varsinainen asian tuntia piste ennakkoon ei voi kukaan tietää miten toisilleen tuntemattomat Urokset tai Nartut suhtautuvat toisiinsa ei tarvitse olla edes mielen vikanen tai agressiivinen kun tulee "Rähinää" niin monesti se on nähty ja koettu kun toinen käy omaani kiinne pienen tuijottelun päätteeksi mutta yleensä minä laitan siihen PISTEEN
        ja se loppuu lyhyeen PISTE


      • Joku pöllöpää ja Miro
        omistaja itsekkin kirjoitti:

        puistoon ei viedä vihaisia tai mielenvikaisia koiria,jotka eivät tule toimeen keskenään,PISTE.

        Puisto on nimenomaan tarkoitettu kaikille koirille jotka pärjäävät KAIKKIEN KANSSA.PISTE!!!!

        P.S. en omista noutajaa,enkä labbista,vaikka ihania ovatkin!!

        Oletko kenties Ala-ikäinen ? Se selittäisi tuon sinun lapsellisen käytöksesi: ''Meidän koira syö teidän koiran.''

        Kasva aikuiseksi pentu.


      • ...

        Et taida paljoa koirapuiston säännöistä välittää. Siellä nimittäin lukee että VIHAISIA KOIRIA EI SAA TUODA PUISTOON! Joten jos olen menossa puistoon niin vien koirani sinne oli siellä sitten uros tai narttu. Jos osapuoli ei siedä uroksia hänen ei silloin kuuluisi olla siellä PISTE joten meneppäs vielä lukemaan ne puiston säännöt jotka yleensä löytyvät portin ovesta!


    • kysyn....

      aina portilla että kumpi uros vai narttu on tulossa puistoon ja minkä ikäinen...oman uroksen kanssa ei ole ongelmia, mutta ikinä ei tiedä millaisia koiria omistajat puistoon tuovat..

    • kysyä

      Puistot ovat KAIKKIEN kaytössä. Jopa ei-sosiaalisten koirien. Siksi kuuluu kysyä portilla enen sisään menoa, että tuleeko jo puistossa oleva koira toimeen muiden kanssa. Mikäli ei tule, niin anna heidän poistua rauhassa äläkä ala tuolla lailla kiljumaan. Taidat olla pikkasen vajaa..

    • parempi katsoa kuin katua

      Ei kysyvä tieltä eksy - tässäkään tapauksessa! Yleensä koko koiralauma tulee uutta koiraa vastaan portille ja silloin on yksin koiransa kanssa jos tulee välittömästi tappelu. Ko. tilanne on erittäin stressaava tilanne just portista tulleelle koiralle ja omistajaa helpottaa tieto onko koira pentu, uros vai naaras ja siten voi varautua tilanteeseen...

      • Eeva enkeli

        olen IHAN samaa mieltä!

        Meillä ollut maailman ihanin hoffiuros - joka suureksi surukseni kuoli 7 vuotiaana kasvaimeen. Tällä koiralla oli maailman kiltein luonne, se tuli toimeen kaikkien kanssa, kunnes sen kimppuun 3 kertaa hyökkäsi mielenvikainen schäfferi ja kerran irti oleva rotweileruros!!! Sen jälkeen koira rupesi puolustamaan itseään heti huomatessaan, että toinen oli hyökkäämässä. Koira oli erittäin hoikkarakenteinen mutta niin iso, että painoi 45 kiloa, ja erittäin voimakas. Itse painoin silloin arviolta 60 kiloa. Jos koirapuistossa olisi syntynyt tappelu jonkun toisen uroksen hyökätessä (onneksi ei sattunut kertaakaan), niin en tiedä miten olisin pystynyt erottamaan koirat!!! Tämä on karu totuus.

        Sen takia ymmärrän erittäin hyvin, että joku kyselee "uros vai narttu?" tullessaan puistoon. Niin teen minäkin kun lähden nuoren hoffityttömme kanssa liikkeelle. Hän on muuten paljon äkäisempi ja terhakkaampi kuin entinen koira.


    • Joku pöllöpää ja Miro

      Koirapuistossa muistaakseni SAA olla vaikka sellasen koiran kanssa joka on päästään vialla ja hyökkää kaikkien kimppuun, mutta jos se lähtee ja ei aiheuta koirallesi harmia niin se on sallittua olla puistossa. Minäkin aina kysyn puistoon mennessä onko tyttö vai poika, sillä aikuiset uros koirat hyökkäävät heti minun koirani päälle. Joten äläpäs valita :>

    • emilia__1__

      Ilmeisesti yleistietosi koirien kohdalta on täysi nolla.

      Vie toki koirasi omistajan kyselyistä huolimatta puistoon,mutta ole myös valmis kärsimään seuraukset. Kaikki koirat eivät tule toimeen keskenään,PISTE, kyse ei ole mielenviasta,vaan koiran luontaisesta käytöksestä. Oletko koskaan ajatellut,että omistaja saattaa kysyä koirasi sukupuolta ihan ajatellen koirasi parasta? Tai oman koiransa parasta. Miksi siis et sallisi tälle
      omistajalle aikaa esim. poistua koiransa kanssa?

      Viestisi perusteessa siellä koirasi hihnan päässä roikkuu koirista mitään tietämätön egoisti,jolle koira ei ole muuta kuin "munanjatke".

    • -marica-

      kyllä minäkin yleensä kysyn onko koirat puistossa narttuja vai uroksia.. ja vielä minkä ikäisiä. Jos nään että puistoon on tulossa muita isokokoisia uroksia silloin kun olen siellä meidän koiran kanssa, niin poistun puistosta.

      Meidän koira kun yleensä käy ärsyttämässä isompia uroksia.. oikeen haastaa riitaa :( en myöskään haula puistoilla pentujen kanssa koska oma koirani voi olla aika raju leikeissään.. juoksee yli ja jyrää pienet pennut.

      silti puistoillaan usein. eikä siinä mun mielestä ole mitään väärää. Kunhan me vaan poistutaan paikalta kun puistoon tulee semmoisia koiria joiden kanssa mun koira ei osaa leikkiä nätisti.

    • pluto

      Hyvä "koiranomistaja itsekin":

      1. Pidä koirasi vapaana - Varmista, että koirasi tulee toimeen muiden koirien kanssa.

      Eiköhän tuossa kyteydy olennainen VARMISTAA että koira tulee toimeen myös vastapuolen kanssa?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      57
      2325
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      73
      1950
    3. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      174
      1750
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      55
      1745
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1651
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1619
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1524
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1357
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1321
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      1
      1228
    Aihe