Koirienne elinikä

Minkä ikäisiksi dobermanninne ovat eläneet ja ovatko kuolleet vanhuuteen vai sairauteen? jos sairauteen niin mihin?
Ilmoita


Porskutellaan 10:tä ikävuotta, eikä lääkärissä ole tarvinnut käyttää kuin pikkukoiran pureman vuoksi.. (ja rokotuksien tietty) =)
2 VASTAUSTA:
eli muita sairauksia ei tullut esiin, eikä vaivoja muutenkaan. Tuo syöpä kun tuli niin vei mennessään ja aika äkkiä.

Uutta katellaan sillä silmällä;).
syöpä kk kirjoitti:
eli muita sairauksia ei tullut esiin, eikä vaivoja muutenkaan. Tuo syöpä kun tuli niin vei mennessään ja aika äkkiä.

Uutta katellaan sillä silmällä;).
Vanhempi on 4-vuotias ja nuorempi lopetettiin vähän aikaa sitten 1.5-vuotiaana. Sairasti wobbleria.
Vanhemman kanssa ei ole ollut mitään sairauksia. ainakaan vielä *koputtaa puuta* ja toivon, että päästään "helpommalla" kuin nuoremman kanssa..
+Lisää kommentti
meidän poika jouduttiin lopettamaan munuaisten vajaatoiminnan vuoksi.
Ilmoita
http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=102&conference=4500000000001429&posting=22000000036619289
Tuossa tarinat kahdesta edesmenneestämme. Tällä hetkellä lattiallamme viipottaa puoltoista vuotias pieni tyttöenergiapakkaus. Hänet otettiin ihan pentuna. Vain pientä purentavikaa, muuten täysin terve:)
Ilmoita
mulla 11 v ja sydän loppu
Ilmoita
,Meillä kuoli dobbi vasta 22v Oli mutantoitunut koira sillä pituus kanti 78 cm ja paino 20kg..
1 VASTAUS:
Meidän dobbe kuoli kun olin 22 vuotias.
+Lisää kommentti
mulla 12,5 v siitä jo 5 vuotta
Ilmoita
10v 3kk, sydän petti lenkillä.

Hirmuinen on ikävä, ja välillä tuntuu että sydän rusentuu.. kohta vuosi kuolemasta.
Ilmoita
Ikävä on kova. Dopermanniuros kuoli 26-vuotiaana vuonna -99. Se oli syntynyt keskosena kolme vuotta ennen syntymääni.
Ilmoita
Meillä Dobberi Bee eli suht terveenä,1,5 Veenä poistettiin korvan ulkosilta peitteiltä pieni kasvain. 4vuoden iässä poistettiin nivusista koteloituma, KATKAISTUUN pajukkoon juoksun tuloksena,(Jonka juos 1.5vuotiaana), 9veenä poistettiin kasvain sisäelimistä. 4vuotta sai lisä aikaa (toipuminen mukaanlukien) ja kuoli syöpään.Nopeesti 13vuotiaana.

Leikkaus salissa soi bon jovin keep the faith. "i can't not erase things i've done, But we'll got to keep of faith ! :D.
Ilmoita
doppreilla on tapana saada kasvaimiaeikö sitten jalosotuksen tulo meillä kuoli 13 vuotias 13 v vatsakasvaimeen (no ei niinkä vaan nopeeseen lyijymyrkytyseen)
en voinu ite ampua vaan isäpuoli.....ja sitten pidettin peijaiset.

9
Ilmoita
Minun toopeni olivat molemmat vähän yli 11 -vuotiaita. Toinen nukutettiin luupiikin aiheuttaman halvauksen ja toinen maksa-ja pernakasvaimen vuoksi.
Ilmoita
Meillä eli 11 vuotiaaksi ja sitten tuli syöpä kasvain vatsaan,,joka vei meidän koiran.Sitä ennen oli koirallamme tullut 6 vuotiaana märkäkohtu,joka leikattiin ja se selvisi siitä ja eli sen jälkeen siihen asti kunnes tuo syöpä sitten tuli.
.
Mutta tuo nimimerkki" Heidi 18v." koirahan olikin jo suorastaan hämmästyttävän pitkäikäiseksi päässyt ,kuten" dobbityypi69" koiran myös,sillä aika harvinaista kyllä taitaa olla se että koira yli kaksikymppiseksi pääsee elämään.Joten se on jo ihan hatunnoston paikka,sillä siinä on varmasti osuutensa täytynyt olla ollut kyllä koiran hoidollakin myös, jos vaikka perimäkin sattuisi hyvä olemaan myös,mutta se tuskin yksin siihen pelkästään silti kuitenkaan riittäisi.Joten hieno juttu!!
Ilmoita
Kyllä näitä enemmän kuolee DCM.ään ku kasvaimiin.
Ilmoita
Uros dobermann 10v7kk eturauhaskasvain levinnyt. Nivelrikkoa oli.
Ilmoita
Eräs erinomaisen koiralääkärin maineen saavuttanut eläkeiän ohittanut
eläinlääkäri totesi täysin vakuuttuneesti, että hän on aivan selkeästi vuosikymmenien ainana huomannut, että koirien syöpäkasvaimet lisääntyivät aivan merkittävästi koirille tarkoitettujen kuivanappuloiden myötä. Marketin raksut ovat pahimpia, mutta kaikista 'laatumerkeistäkään' ei ole takuuta. - Hänen mukaansa monipuolinen kotiruoka, esim Yrjölän puuro, yms ovat paras takuu terveeseen elämään koiralle.

Oma koirani eli 13-vuotiaaksi kotiruoalla, eikä lääkärissä tarvinnut juuri käydä. Ei ollut sairauksia. Syötimme mm tummaa riisiä, lihaa, raastettua porkkanaa ja muuta harkittua kotiruokaa. Sai pikkuisen eläinkaupan vehnättömiä nappullita ym hyvää.
Ilmoita
meidän rakas tyttö nukkui lokakuussa pois päivälleen 13,5 vuotiana , edellinen oli 11,5.Lähti ihan kesken lenkin ,"saappat jalassa"
Ilmoita
Eka dobberi kuoli 8 v lenkillä, avaustulos suomennettuna "sydän räjähti" toinen dobberi lopetus lähes 13 v nivelrikko ja selkähermot pinteessä . Otan taas dobberin kun työtahti vähenee.
Ilmoita
Koiramme Essi Partanen eli erittäin terveenä yli kymmenen vuotta. Lopulta Essillä puhkesi vanhuusiän diabetes, mikä kuitenkin saatiin hyvään kuriin ja tasapainoon ruokavalion, insuliinin ja huolellisen hoidon avulla. Essi eli 15 ja puoli rikasta ja antoisaa vuotta, ymmärtääkseni dobermannille jo hyvin korkea ikä, ja kuoli lopulta vanhuuteen, nukkui pois omassa sängyssään rakastamiensa ihmisten keskellä. Essin mielipiteitä : essipartanen.wordpress.com - Space:Essi.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Koirienne elinikä

Minkä ikäisiksi dobermanninne ovat eläneet ja ovatko kuolleet vanhuuteen vai sairauteen? jos sairauteen niin mihin?

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta