Kokemuksia Puerto del carmenista ja yleensäkkin Lanzarotesta??

rexaseni07

Olemme lähdössä perheemme kanssa Lanzarotelle Puerto del carmeniin 2009 helmikuussa. Matkalla olemme ruhtinaalliset 3 viikkoa, palaamme maaliskuussa. Hotelli on Diamond Las Calas Resort. Matka on otettu RCI:n kautta pisteillä. Onko kellään kokemuksia juuri tästä hotellista? Perheeseemme kuuluu vanhemmat sekä lapset matkantekohetkellä 7,4 ja 1,5 vuotiaat. Olen kuullut monesta suusta että Lanzarotella on sään vuoksi huono maine, siellä on kuulemma tuulista ja sateista. Pitääkö paikkansa?? Varmasti tuulista on, mutta onko siellä sitten kylmä jos tuulee? Välillä epätoivo valtaa mielen, kun tuntuu, että tuli tehtyä väärä valinta matkakohteen suhteen.

Olen todella kiitollinen jos saan vastauksia!:)
Säästä etenkin ja muutenkin!!

5

521

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei valittamista

      sillä tuolla oltu 6. kertaa.Hotelli ei ole tuttu kun en käytä noita RCi:n hotelleja kun löytyy paljon parempia vaikka lomaosake onkin.Siellä on tuulista kun saarella ei lainkaan puita suojaamssa mutta joskus se on vaan hyvä asia sillä lämpöä riittää vaikka helmikuu voi olla suuri yllätys negatiivisesti. Sadetta ei ole sen enempää kuin muualkaan ja useasti helmikuussa viikon aikana sataa 1-2 päivänä.Paikka on ihan ok, siisti ja mahtava uimaranta joskin siis tuulinen. Kauppoja ja ruokkapaikkoja löytyy vaikka kuinka. Paikka ei maailman paras ja en oikein itse ymmärrä mitä siellä 3 viikkoa voisi tehdä kun saari on katsottu muutamassa päivässä sillä se on erittäin pieni.Minulla loppuu viikossa mielenkiinto vaikka monesti olen siellä käynnytkin.

      • rexaseni07

        Kaikki ei halua lomalta samaa, meillä ei todellakaan ole aikomus lomalla olla kokoajan johonkin menossa kiertelemään ja kattelemaan, pienten lasten kanssa sellainen "reissuloma" olis varmasti aika stressaava.. Emme siis vietä niin aktiivista lomaa, joten kateltavaa ei tarvitsekaan olla paljoa. Nautimme rauhasta ja perheen yhteisestä ajasta.


      • rexaseni07

        Mikä on saanut sinut lähtemään kuusi kertaa samaan paikkaan? Joku varmaan siellä erityisesti viehättää, vai?


      • kelit parhaimmat
        rexaseni07 kirjoitti:

        Mikä on saanut sinut lähtemään kuusi kertaa samaan paikkaan? Joku varmaan siellä erityisesti viehättää, vai?

        maaliskuun lopussa-huhtikuun puoliväli. Viehättää mutta myös muut saaret koluttu väh. yhtä monesti. Mutta kuten sanoin niin viikon annos on meille riittänyt. Joulut olemme viettäneet sitten Thaimaassa jo liki 10 vuotta ja Kanaria kyllä häviää kaikessa. On vain mukavaa käydä keväällä lyhyt loma ja silloin Kanaria on paikallaan.


    • ok hotelli

      etä sakkasin tuon hotellin ja tiedän nyt missä se sijaitsee myös. Paikka on hyvä kuten yleensä paikan hotelleilla. Sijainti n. 1 km pääväylästä jossa kaikki on. Vanha kaupunki ja satama on tosi mukava paikka ja muistkaa käydä sunnuntaina maalaismarkkinoilla ja tietenkin tulivuoripuistossa. Kameliajelu ja muutakin mukavaa ja kannattaa vuokrata auto niin näkee paremmin. Sukellusvene reissu on myös mahtava ja mieleenjäävä. Viihdytte varmasti ja jopa joskus palaatte sillä Lnazarato on jotenkin siistimpi, uudenmpi kuin muut saarten paikat.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2675
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      103
      2252
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2010
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      13
      1729
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1691
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1656
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1646
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      91
      1583
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      128
      1447
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1284
    Aihe