Ihana uni

naapurin mies

Kyllä Suomen kesään muutama kuuma hellepäiväkin mahtuu. Laitoit uimapuvun päälle lähtiessäsi kitkemään pienestä puutarhastasi enimmät rikkaruohot. Pensaiden välistä näit, kun naapurin perhe pakkautui autoon ja teki lähtöä, tavaramäärästä päätellen lomareissulle. Isäntä jäi pihalle vilkuttamaan kun muu perhe hurautti matkaan. Naapuri asteli postilaatikolleen ja huomasi sinut pihallasi. Iloisesti hymyillen hän heilautti kättään ja pysähtyi päivittelemään kanssasi hellettä. Naapurin perhe pääsi vilvoittavien vesien ääreen, mutta perheen isän loma oli alkamassa vasta viikon päästä. Valittelet miehelle tukalia öitä ja hän esittää että jätä takaovi yöksi auki. Miellyttävän miehen kanssa oli mukava vaihtaa kuulumisia, mutta yksinäisen naisen mielenrauhaa hän vähän järkytti. Aiemminkin hänen läsnäolonsa oli tuntunut pienenä kihelmöintinä alavatsassa. Et voinut mitään sille että nännisi kovettuivat ja puristuivat tiukan uimapuvun kangasta vasten.

Herran katse harhautui vähän väliä rintojesi tienoille ja käväisi jossain vaiheessa myös jalkovälissäsi, kun siirsit jalkojasi hieman erilleen. Pullottiko hänen jalkovälissään hieman? Ehkä sinä vain kuvittelit. Olisi pitänyt pyytää häntä iltakahville. Ehkä se olisi liian läpinäkyvää. Onkohan nyt ovulaation aika vai mikä on kun miestä tekee mieli niin että mahaan koskee. Vielä hieman flirttaava katse, hymy ja sipaisu hiuksiin. Pakkohan hänenkin on huomata kuinka kuumana jo käyt. Pitääköhän uimapuvun haaraosa kosteuden kurissa, ajattelet hieman huolestuneena? Vaikka mitä sitten jos vaikka kostuisivatkin, näkyköön nyt naapurin miehelle millainen kissa tien toisella puolella kehrää.

Naapuri hakee tikkaat talonsa eteen ja ryhtyy tyhjentämään sadevesirännejä. Korkeilta tikkailta näkee paremmin pihallesi. Kykit pensaiden ympärillä ja aina kun huomaat miehen kiipeävän tikkaille, käännät takapuolesi sinne päin ja kumarrut syvälle pensaan juurelle. Onhan tuohon takapuoleesi jo kertynyt hieman leveyttä, mutta olet huomannut sen kyllä monelle miehelle olevan mieleen. Toivottavasti hän ei putoa, huomaat ajattelevasi kun tunnet uimapuvun alaosan painuvan syvälle häpyhuuliesi väliin.

Ilta alkaa kääntymään yöksi ja lämpötila hieman laskee, ei kuitenkaan paljon. Mietit naapuri ehdotusta ja jätät takaoven auki yöksi. Ötökkäverho kyllä pitää hyttyset kurissa ja voisihan sitä vähän sipaista myrkkyäkin ihoon. Suihkun jälkeen et voi olla vilkaisematta kylpyhuoneesi pienestä ikkunasta naapuriin päin. Herranen aika, mies seisoo makuuhuoneessaan täydet valot päällä ja hän on täysin alasti! Kylläpä on tiukka peppu ja nyt hän kääntyy toisin päin. Hän näkee varmasti että kylpyhuoneessasi on valot. Silloinhan hän näkee myös sinun kasvosi ikkunassa, ehdit ajatella. Mies seisoo paikallaan hieman liian kauan. Tajuat hänen näyttävän itseään sinulle. Ja tuo velttona roikkuva penis näyttää kasvavan. Hän näkee sinut varmasti, mutta näky pakottaa sinut jäämään. Vihdoin hän sammuttaa valot. Korkealla olevasta ikkunastasi mies ei päässyt näkemään kuin kasvosi. Jäiköhän hän jäi vielä katselemaan? Nouset pienelle jakkaralle ja ripustat pyyhettäsi kuivumaan narulle. Suuret rintasi roikkuvat jo hieman, mutta kiitosta olet niistä niin monta kertaa miehiltä saanut, että ylpeänä haluat niitä esitellä. Nännit kovettuvat kun mietit katseleeko mies niitä.

Alavatsasi kihelmöi ja kaipaa kosketusta. Istut WC-istuimelle ja otat bidee-suihkun käteesi. Paine kovalle ja napista painaen vesisuihku iskee herkkään klitorikseen. Vain muutaman sekunnin suihku ja laukeat valittaen. Aivan ihana orgasmi tärisyttää vartaloasi ja sinun on pakko lopettaa suihkutus. Herkkä klitoris ei kestä enää kosketusta vähään aikaan. Huh, huh vähän helpotti. Laitat vain pienen Dolly-yöpaidan ja silkkiset viileät pikkupöksyt yllesi ja peset hampaasi. Kuuman päivän jälkeen ilta-auringon puolella oleva makuuhuone tuntuu vieläkin niin kuumalta että vedät vain päiväpeiton pois ja laskeudut nukkumaan peiton päälle. Vai nukkumaan, äskeisen orgasmin aallot ovat jo laantuneet ja kiima sen kuin painaa päälle.

Onneksi yöpöydän laatikossa on se yksinäisen naisen ystävä. Kaivat hieromasauvan esiin ja painat sen vasten housujasi. Löysän housun puntista saat työnnettyä sitä hieman sisääsikin. Mutta se ei riitä. Riisut housut ja levität jalkasi aivan levälleen. Toisella kädellä levität häpyhuulesi ja painat värisevän sauvan vasten klitorista. Se on vielä hieman arka, mutta koko ajan tuntemukset paranevat. Vaginan aukko supistelee kun kokeilet sitä sormellasi. Käännät sauvan sisääsi. Se uppoaa sinne liiankin helposti. Olet niin märkä, eikä suora sauva tunnu riittävän. Olisi sittenkin pitänyt ostaa se aidomman mallinen. Siellä kaupassa se ei tuntunut niin tärkeältä ja tämä suora kiiltävä oli helpompi ostaa kun se on melkein neutraali. Kyllähän siellä niitä oikean muotoisiakin olisi ollut, mutta siihen ei kantti silloin riittänyt. Nyt teet mielessäsi päätöksen, että seuraavalla kerralla ostat sellaisen.

Työnnät kaksi sormea sisääsi värisevän sauvan kanssa ja G-pistettä hieroen saat vihdoin helpottavan orgasmin. Vedät sauvan sisältäsi ja heität sen sängylle. Käännyt kyljellesi ja painat silmät kiinni. Jäät aivan uupuneena nukkumaan peiton päälle. Uni tulee saman tien. Naapurin miehen esitys tulee uneesi. Tuo ihana kalu tien toisella puolella paisui selvästi ja unessasi se nousee täyteen erektioon. Se seisoo kovana edessäsi ja tartut siihen. Katsot miehen silmiin ja painat huulesi kiihottavan terskan ympärille. Kuinka se onkaan kuuma ja sykkivä. Et malta odottaa enää yhtään ja laskeudut sängyllesi kyljellesi. Työnnät takapuolesi tarjolle ja mies laskeutuu taaksesi. Kova kanki painuu pakaroidesi väliin.

Mies vetäytyy hieman ja kääntää kalunsa alemmas. Se työntyy jalkojesi väliin ja liukuu häpyhuulien yli. Tunnet kuinka suuri terska tulee esiin jalkojesi välistä. Malttamattomana nostat hieman toista jalkaasi ja painat terskan häpyhuuliesi väliin. Olet aivan valuvan märkä ja suuri kalu lähtee ohjaamanasi työntymään vääjäämättömästi sisääsi. Tarvittaisiinkohan kumia, käy mielessäsi, mutta tämähän on unta. Suuri terska kaivautuu sentti sentiltä sisään ja tunnet kuinka pillusi poimut hyväilevät tuota ihanaa valtavaa hyvän tuojaa. Voiko uni olla näin ihanaa? Sitä tulee vielä lisää. Kohta ei mahdu enää enempää. Terska painuu tiukasti vasten kohdun suuta samalla kun tunnet miehen alavatsan ja karvoituksen vasten takapuoltasi.

Kalu sykkii sisälläsi. Joko mies tulee? Ei, hän vain kiihotti sinua. Nyt kalu lähtee vetäytymään ulos. Ei, ei haluat lisää. Kieltämättä terskan liike vasten pillusi seinämiä tuntuu syntisen hyvältä. Tämä lusikka-asento on mukavan miellyttävä ja rentouttava. Nyt kalu muuttaa liikesuuntaa ja painuu taas aivan pohjaasi. Tiesithän sinä että naapurin kalu on suuri ja kova. Näin ihanaksi sitä et kuitenkaan osannut kuvitella, vaikka aikuinen reilun nelikymppinen jo oletkin. Miehiä on tullut kokeiltua moniakin, mutta kyllä tämä, pari vuotta itseäsi nuorempi, on varmaan paras. Mutta tämähän onkin unta.

Miehen käsi hyväilee lantiotasi ja siirtyy vatsalle. Nyt se lähtee nousemaan pienen yöpaitasi alle ja tavoittaa rinnan. Tiukasti käsi pusertuu tissiin ja hetken sitä puristettuaan kaivaa toisen rintasi joka on valunut melkein kainaloosi. Mies nipistää nännistä ja saa sinut värähtämään. Orgasmi on lähellä. Mies vetäytyy ulospäin ja painuu sisään. Nyt käsi nousee rintojesi välistä ja tarttuu hartiaasi. Hän vetää sinut tiukasti alaspäin, vasten kaluaan. Rinnat hinkkaavat käsivartta kun mies aloittaa rytmikkään pumppausliikkeen pillussasi. Käsi vetää sinua rajusti alaspäin samalla kun tunnet kalun työntyvän ylöspäin ja törmäävän pillusi pohjaan.

Et voi olla voihkaisematta. Miehen ei pehmennä työntelyään yhtään. Ehkä päinvastoin, hän työntyy sisääsi entistä rajummin. Mutta tätähän sinä juuri kaipasit. Kovaa kalua työntymään sisääsi ja survomaan pilluasi. Et kaipaa mitään rakasteluhömppää vaan pelkästään rajua naintia. Kovaa kyrpää joka nai, panee, nussii, köyrii. Ja sitä se tekee. Kerta toisensa jälkeen tunnet miehen kangen uppoavan vitun pohjaan ja käsi hartiallasi vetää sinut entistä tiukemmin vasten miehen rintaa ja kalua. Orgasmisi räjähtää niin rajuna että luulet tajuntasi menevän. Mies jatkaa panemista. Orgasmisi jatkuu edelleen vai onko se jo toinen. Työnnät kätesi jalkojesi väliin ja tunnet kuinka märkä orgasmisi on. Sormenpäissäsi tunnet myös kovan kalun varren joka samalla hetkellä alkaa sykkimään. Mies suihkuttaa spermansa syvälle pilluusi. Tunnet vielä sisälläsi sykkivän peniksen joka pehmenee hitaasti.

En tiedä kuinka kauan olet nukkunut, mutta heräät kun kuulet oven kolahtavan. Tuulenpuuskako heitti takaoven kiinni? Naurahdat kun muistat unesi ja huomaat, aamuyön vaalenevina tunteina, hieromasauvan ja silkkipöksyt sängylläsi. Ehkä tuo sauva sittenkin on tarpeeksi suuri. Mutta nyt on pakko lähteä vessaan. Tunnet valuvan kosteuden reisilläsi kun kävelet kylpyhuoneeseen. Olihan raju uni, ajattelet hymyillen. Vilkaiset vielä naapuriin päin ja ajattelet kiitollisena naapurin miestä jonka ansiosta näit niin ihanan unen. Huomaat miehen menevän postilaatikolta aamun lehti kainalossa sisään ja vilkaisevan suuntaasi hymyillen. Samalla työnnät käden jalkoväliisi.

0

6904

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

        Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
        Kuopio
        14
        1392
      2. Taasko se show alkaa

        Koo osottaa taas mieltään
        Ikävä
        28
        1265
      3. Minun oma kaivattuni

        Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
        Ikävä
        63
        1182
      4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

        Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
        Ikävä
        11
        1062
      5. Tervehdys!

        Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
        Turku
        65
        1016
      6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

        Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
        Perussuomalaiset
        27
        1005
      7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

        Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
        Perussuomalaiset
        9
        993
      8. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

        YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
        Varkaus
        1
        980
      9. Elia tulee vielä

        Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
        Helluntailaisuus
        30
        979
      10. Sakarjan kirjan 6. luku

        Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
        Profetiat
        6
        971
      Aihe