Mercure Old Town

Elokuussa Prahaan

Onko kellään kokemusta kyseisestä hotellista? Sijainti on lähellä vanhaa kaupunkia joka on ehdoton edellytys koska ollaan menossa ekaa kertaa Tsekkeihin.

5

1266

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tähän hotelliin;)

      ..eli palaan asiaan kommentein ensi viikolla

      • kommentoida

        kun palaat reissusta! Meilläkin elokuun alussa varattu huone ko. hotellista. Lähistön kivat ruokapaikat yms. tietoa kaipaillaan.


    • reissu tehty!

      Mercury Old Town-hotelli HIENO!!Palvelu viileähköä..kuten Prahassa usein.Sanoisin venäläisvaikutteista.Aamupalalla olkaa aktiivisia,että saatte teetä/kahvia pöytään.Thaimaassa käyneelle "allearvostelujen" tämä asiakaspalvelualttius!!Valinnanvaraa syötävissä mielestäni hyvin.Huoneemme siisti,puhdas.Suht.pieni.Parivuode-ei rakoa välissä.Rauhallista.Hyvät tyynyt ja patjat.Laukkujen säilytys toimi lippuja vastaan-ilmainen, paitsi tippiähän virkailija odotti..
      SIJAINTI:Tosi HYVÄ!Pienen kävelymatkan päässä Vanhan kaupungin kadut.Palladium-ostoskeskus aivan naapurissa.Metroasema myös ihan lähellä.
      LENTOKENTÄLTÄ pääsee julkisilla tosi kätevästi:osta aseman lippukioskista bussi/metrolippu 26kr(n.1,15e!!)/henk.Ovesta oikealta,keskikorokkeelta,lähtevät bussit metroasemalle..joko no 119 tai 100...menimme 100:lla päätepysäkille eli metroasemalle ja sieltä Nam.Republiky:lle.Oli aika monta pysähdystä metromatkalla,n.10, mutta tunnissa hoitu koko matka!Ja mukava oli seurata paikallisia ihmisiä..Mm.n.10v.poika antoi heti kohteliaasti vanhalle rouvalle istumapaikan!Ihan pyytämättä.Oli saanut hyvän kotikasvatuksen!!
      RUOKAPAIKAT:Viimeisenä pv:nä söimme hotellista vas.ital.ravintolassa koko matkan parhaimmat ruoat!;)-pizzerie LA PRIMAVERA.Kauniit ja herkulliset annokset-otin päivän keiton-pinaattia-ja sekin tosi hyvää.Vain 33kr.Pippuripihvi samoin tod.hyvä!450kr.Hintataso alhaisempi kuin ns.keskustassa.Mikä 2 vuodessa kyllä noussut.Olut ed.edullista!38-70kr..Matkalla Kallen Sillalle-loppupäässä ..ravintola REYKJAVIKISSA ihastuimme jo ed.kerralla sitr.olueen.Ruokakaan ei huono.
      RETKET:Ostimme kalliimmalta matkanjärjestäjältä (kaksi myyntikojua Nam.Reb.aukiolla)Terezin juutalaisleiri-retken..Oli puhutteleva ja pysähdyttävä kokemus!Matkalla saimme oppaalta yleistietoa Tsekin historiasta ja perillä engl.kielinen opastus;kaikesta karmeudesta.Lisäksi vielä ghettomuseossa käynti.-Matkalla näki maaseutua ja runs.viljelysmaita.Retki yhteiskuljetuksella ja samalla ohjelmalla!!!Hintaeroa 110kr..Kesti vajaa 5h.
      Huom.Vanha juutal.hautausmaa EI ole lauantaina auki!!!

      • 1.8.08

        ja majoittuminen ko. hotelliin. Vastauksestasi päätellen ei mitenkään huono vaihtoehto:)
        Kiitos retki- ym. vinkeistä!


      • samassa hotellissa ollut

        Hotelli oli mielestäni siisti ja sijainti mitä parhain. Aamiainen runsas ja monipuolinen. Kahvikannua sai tosiaan parina aamuna käydä pyytämässä, muina aamuina tultiin heti kysymään että mitä juotavaa saisi olla. Palvelu silti mielestäni ystävällistä ja tarjoilijattaret yrittivät parhaansa. Niin se vain oli, että meluisat italialaiset palveltiin ensin;)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      54
      3673
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      166
      2287
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      1999
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      139
      1874
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      398
      1286
    6. 80
      1205
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      135
      1094
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1020
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      980
    Aihe