Lapsen kanssa Sunny Beachilla

pilviini

Hei!

Kuulisin mielelläni muiden Sunny Beachille lasten kanssa matkustaneiden kommentteja matkasta. Meillä on 2,5 vuotias likka, ja olemme lähdössä matkaan kuun päästä.

4

1154

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • usko tai älä

      kertoa sillä en ymmärrä sinun kysymystä? Takuu juttu on että maitoa, mehua, jäätelöä ja yleensä ruokaa on myös lapselle kun se näyttää olevan ainoa huolenaihe. Ei Bulgaria ole sen kummempi kuin mennä Ruotsiin tai Tanskaan.

    • hmr78

      tulin juuri Sunny beachiltä tyttöni kanssa ja voin lämpimästi suositella paikkaa perheillekin. itse ihastuin paikkaan niin että haaveilen jo sinne uudestaan. sen verran mitä marketeissa kävin niin siellä oli vauvan purkkiruoista aikuisten ruokiin asti aineksia saatavilla ja ravintoloissa on lasten menut. itse en oikein pitänyt ruuasta kun ei ollut osattu maustaa kunnolla kun pidän tulisesta ruuasta,mutta eihän se tarkoita ettei muut tykkäisi. ranta oli kiva lapsille kun se oli pitkälle matalaa ja pehmeää hiekkaa ei kivikkoista. paikalliset tykkäävät todella lapsista ja osaavat pelleillä lasten kanssa.sieltä löytyy pomppulinnaa,liukumäkiä,vesiliukumäkiä, mini golfia,pieni huvipuisto ja vesipuisto. nessebarissa vanhassa kylässä kannattaa käydä oli tosi mielenkiintoinen. bussilla 1 levan/henkilö ja bussi vie päätepysäkille joka on juuri nessebarissa kun retki matkan järjestäjän kautta maksaa useampia kymppejä.rannoilla pyörii lapsia viihdyttämässä pupu koira ja leijona pehmo hahmot. varokaa kun maksatte laskunne että tarkastatte sen etteivät huijaa kun tahtovat sitä tippiäkin vielä sen lisäksi. minua yrittivät huijata mutta tarkastan aina laskun ja sieltä löytyi hieman yli hintaa eikä ollut tipistä kyse kun selvitin asiaa, jäi tippi sille tarjoilijalle antamatta.täytetyt perunat on todella maittavia ja täyttäviä, saat valita täytteet itse eikä maksa paljoa.mitähän vielä,no jos tulee mieleen jotain niin kysäise pois yritän vastailla. hyvää juhannusta!

      • pilviini

        Kiitos asiallisesta vastauksesta. Ehkä kysymykseni oli vajaa, mutta tarkoitukseni oli juuri kuulla kokemuksia matkasta kyseiseen kohteeseen lasten kanssa. Aktiviteettiä siis piisaa pomppulinnoineen kaikkineen. Entä vesipuisto? Sopiiko pari vuotiaalle vauvauimarille? Onko kaikki vedet "syviä" vai löytyykö matalampiakin kahluualtaita?


      • hmr78
        pilviini kirjoitti:

        Kiitos asiallisesta vastauksesta. Ehkä kysymykseni oli vajaa, mutta tarkoitukseni oli juuri kuulla kokemuksia matkasta kyseiseen kohteeseen lasten kanssa. Aktiviteettiä siis piisaa pomppulinnoineen kaikkineen. Entä vesipuisto? Sopiiko pari vuotiaalle vauvauimarille? Onko kaikki vedet "syviä" vai löytyykö matalampiakin kahluualtaita?

        vesipuiston altaista sen verran että noin pikkuisen kanssa on oltava aikuinen kokoajan mukana vedessä,muistaakseni olisi ollut ainakin 60-70 cm vettä matalimmassa kohtaa. sunny beachin rannalla olevassa baarissa lazur on myös vesiliukumäkiä ja lasten allas,itse huomasimme sen vasta viimeisenä päivänä ja sekin että oli ilmainen niin harmitti hieman kun ei tajunnut sitä paikkaa aiemmin.eli kyllä löytyy matalempaakin kahluuallasta. vesipuiston maksu määräytyy pituuden mukaan, en muista nyt hintoja, mutta olisikohan ollut yksi lapsi ja aikuinen n.50 levaa eli noin 25€.vesipuistossa on paljon kaikkea aktiviteettia pikkuisille vesipedoille ja kuivan maan kaloillekin. varmasti tulette viihtymään ja pikkuinenkin varmasti on illalla niin väsynyt että tulee uni nopeasti silmään. hauskaa matkaa!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe