Lapsen kanssa Sunny Beachilla

pilviini

Hei!

Kuulisin mielelläni muiden Sunny Beachille lasten kanssa matkustaneiden kommentteja matkasta. Meillä on 2,5 vuotias likka, ja olemme lähdössä matkaan kuun päästä.

4

1147

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • usko tai älä

      kertoa sillä en ymmärrä sinun kysymystä? Takuu juttu on että maitoa, mehua, jäätelöä ja yleensä ruokaa on myös lapselle kun se näyttää olevan ainoa huolenaihe. Ei Bulgaria ole sen kummempi kuin mennä Ruotsiin tai Tanskaan.

    • hmr78

      tulin juuri Sunny beachiltä tyttöni kanssa ja voin lämpimästi suositella paikkaa perheillekin. itse ihastuin paikkaan niin että haaveilen jo sinne uudestaan. sen verran mitä marketeissa kävin niin siellä oli vauvan purkkiruoista aikuisten ruokiin asti aineksia saatavilla ja ravintoloissa on lasten menut. itse en oikein pitänyt ruuasta kun ei ollut osattu maustaa kunnolla kun pidän tulisesta ruuasta,mutta eihän se tarkoita ettei muut tykkäisi. ranta oli kiva lapsille kun se oli pitkälle matalaa ja pehmeää hiekkaa ei kivikkoista. paikalliset tykkäävät todella lapsista ja osaavat pelleillä lasten kanssa.sieltä löytyy pomppulinnaa,liukumäkiä,vesiliukumäkiä, mini golfia,pieni huvipuisto ja vesipuisto. nessebarissa vanhassa kylässä kannattaa käydä oli tosi mielenkiintoinen. bussilla 1 levan/henkilö ja bussi vie päätepysäkille joka on juuri nessebarissa kun retki matkan järjestäjän kautta maksaa useampia kymppejä.rannoilla pyörii lapsia viihdyttämässä pupu koira ja leijona pehmo hahmot. varokaa kun maksatte laskunne että tarkastatte sen etteivät huijaa kun tahtovat sitä tippiäkin vielä sen lisäksi. minua yrittivät huijata mutta tarkastan aina laskun ja sieltä löytyi hieman yli hintaa eikä ollut tipistä kyse kun selvitin asiaa, jäi tippi sille tarjoilijalle antamatta.täytetyt perunat on todella maittavia ja täyttäviä, saat valita täytteet itse eikä maksa paljoa.mitähän vielä,no jos tulee mieleen jotain niin kysäise pois yritän vastailla. hyvää juhannusta!

      • pilviini

        Kiitos asiallisesta vastauksesta. Ehkä kysymykseni oli vajaa, mutta tarkoitukseni oli juuri kuulla kokemuksia matkasta kyseiseen kohteeseen lasten kanssa. Aktiviteettiä siis piisaa pomppulinnoineen kaikkineen. Entä vesipuisto? Sopiiko pari vuotiaalle vauvauimarille? Onko kaikki vedet "syviä" vai löytyykö matalampiakin kahluualtaita?


      • hmr78
        pilviini kirjoitti:

        Kiitos asiallisesta vastauksesta. Ehkä kysymykseni oli vajaa, mutta tarkoitukseni oli juuri kuulla kokemuksia matkasta kyseiseen kohteeseen lasten kanssa. Aktiviteettiä siis piisaa pomppulinnoineen kaikkineen. Entä vesipuisto? Sopiiko pari vuotiaalle vauvauimarille? Onko kaikki vedet "syviä" vai löytyykö matalampiakin kahluualtaita?

        vesipuiston altaista sen verran että noin pikkuisen kanssa on oltava aikuinen kokoajan mukana vedessä,muistaakseni olisi ollut ainakin 60-70 cm vettä matalimmassa kohtaa. sunny beachin rannalla olevassa baarissa lazur on myös vesiliukumäkiä ja lasten allas,itse huomasimme sen vasta viimeisenä päivänä ja sekin että oli ilmainen niin harmitti hieman kun ei tajunnut sitä paikkaa aiemmin.eli kyllä löytyy matalempaakin kahluuallasta. vesipuiston maksu määräytyy pituuden mukaan, en muista nyt hintoja, mutta olisikohan ollut yksi lapsi ja aikuinen n.50 levaa eli noin 25€.vesipuistossa on paljon kaikkea aktiviteettia pikkuisille vesipedoille ja kuivan maan kaloillekin. varmasti tulette viihtymään ja pikkuinenkin varmasti on illalla niin väsynyt että tulee uni nopeasti silmään. hauskaa matkaa!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 185
      2078
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      53
      1972
    3. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      156
      1602
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1598
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1334
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1227
    7. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      11
      1194
    8. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      11
      1147
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1138
    Aihe