Saksalaisten viha

Ruttunaama

En tiedä mikä meissä vitun suomalaisissa saa niin vihan ja pelon eteen kun sanoo sanan Saksa..
Haluaisin että jokainen toistaisi tämän replyn
jälkeen mielessään sata kertaa sanan Saksa ja jokaisella kerralla hieman pehmentäisi sanaa niin että se olisi lopuksi meidän kaikkien ystävä Saksa.

Tätä teemaa on käsitelty jo pitkät tovit Urheilulehden sivulla, että miksi saksalaiset ovat Suomessa niin vihattuja ja englantilaiset niin palvottuja?
Ovatko suomalaiset liikaa saksalaisen oloisia??
Onhan meissä erittäin paljon samaa..
Meidät on kuitenkin veistetty samasta puusta niin sanotusti maailman kirjojen mukaan..

En ymmärrä miten joku 47v arkkitehtimies voi kannattaa jotain vitun Hullia henkeen ja vereen kun sellainen joukkue on yks kärpäsen paska koko jalkapallon skaalassa eikä IKINÄ joukkue tule saavuttamaan mitään suurta..

Itse olen 100% suomalainen ja olen ylpeä saksalaisen jalkapallon ja saksalaisuuden kannattaja. En ole natsi vaikka olen oikeistolainen.
En ymmärrä minkä vitun takia Haloska aina änkeää punakaartilaisten muistojuhliin, kun se vittu ei ole kertaakaan ollut valkoisten muistojuhlissa..
ja hän on meidän vittu kaikkien presidentti!

Minä olen aina vihannut Englantia ja kaikkee mikä liittyy brittiläisyyteen..
Englanti on koko maailmankirjojen ajan halunnut alistaa kaikki valtaansa koloanialismin myötä.

Saksa on aina luonut jotain uutta ja puhdasta.
Rakastan yhtä paljon Saksaa kuin rakastan Suomea sillä sydämessäin uskon, että Saksa on Suomen sielunkansa ja sukulaiskansa.

Kiitos Bastian Schweinsteiger!
Kiitos Joachim Löw!
Kiitos Saksan olemassaolo!
Ilman sinua ei olisi Rammsteinia!

18

872

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • on....

   Ensin pelataan kuukausi jalkapalloa ja sitten Saksa voittaa, voi pitää nytkin paikkansa.

   • <<<<

    EI KUN EIKS SE OO SE ETTÄ ENSIN PELATAAN 90 MIN JALKAPALLOA JA SITTEN LOPUSSA SAKSA VOITTAA....
    OMA SUOSIKKI ON SAKSA...OLISI NASTAA REISSATA SAKSASSA KATSOMASSA PELEJÄ VFB STUTTGART.BAYERN MUNCHEN.HSV.BAYERN MUNCHEN.HSV.VFB STUTTGART


   • <<<<<

    SAKSA RULEZZZ


   • yrjänä88

    Gäri linekkeri:
    "jalkapallo on peli joka kestää 90 minuuttia ja lopussa Saksa voittaa."


  • yrjänä88

   Suomen itänaapurina on sellainen valtio joka ennen tunnettiin neukkulana ja se perkele vaikutti Suomen sisäpolitiikkaan aivan perkeleesti. Stallarinperkeleet ne demonisoi Saksaa ja Suomea, siis hyi vittu niitä vasemmisto"intellektuelleja", apinoita ne on perkeleet!

   NIIDEN TAKIA KANNATAN SAKSAA.

   • ihminen vähän

    rauhallisemmin.


  • että näin:

   "Minä olen aina vihannut Englantia ja kaikkee mikä liittyy brittiläisyyteen..
   Englanti on koko maailmankirjojen ajan halunnut alistaa kaikki valtaansa koloanialismin myötä.

   Saksa on aina luonut jotain uutta ja puhdasta."

   Oliko se uusi ja puhdas erään itävallassa syntyneen korpraalin luoma uljas valtakunta?. Puhdas arjalainen unelma.

   • oli----

    Se puhdas rotu ja puhdas valtakunta.


   • en Lapin polttajia

    kannata.


  • sentään

   Ja sinäkö et ole rasisti etkä natsi? Viestisi perusteella kyllä saa hieman erilaisen käsityksen. Rakastat yhtä paljon Saksaa kuin Suomea... Tiukassa tilanteessa ei siis voisi olla varma vaikka saksalaisten puolesta tappelisit.
   Miten tää juttus muuten liittyy kansainvälisiin arvokisoihin? Ei kait juuri mitenkään:)

  • yrjänä88

   Suomen itänaapurina on sellainen valtio joka ennen tunnettiin neukkulana ja se perkele vaikutti Suomen sisäpolitiikkaan aivan perkeleesti. Stallarinperkeleet ne demonisoi Saksaa ja Suomea, siis hyi vittu niitä vasemmisto"intellektuelleja", apinoita ne on perkeleet!

   NIIDEN TAKIA KANNATAN SAKSAA.

   • MasaTheMan

    Miksi meidän suomalaisten pitäisi intohimoisesti kannattaa jotain Saksaa tai Englantia?. Varsinkin kun molemmat pelaavat äärimmäisen tylsää jalkapalloa.


   • yrjänä88
    MasaTheMan kirjoitti:

    Miksi meidän suomalaisten pitäisi intohimoisesti kannattaa jotain Saksaa tai Englantia?. Varsinkin kun molemmat pelaavat äärimmäisen tylsää jalkapalloa.

    Tainnut jäädä muutamakin viime peli Saksalta näkemättä.. Enkslannista osuit oikeaan.


  • Wanha futaaja

   Olen samaa ihmetellyt itsekin. Näitä suomalaisten sympatioita, ja antipatioita toisaalta. Toki, jos nyt puhutaan Saksa-Englanti akselilla, on brittifudista hehkutettu ja näytetty telkkarissa jo 70-luvulta lähtien suhteellisen säännöllisesti ja onhan se saanut pari futaajapolvea samaistumaan sikäläisiin joukkueisiin. Osittain kai se selittää ykspuolisen ja sokeankin Englannin kannattamisen.

   Jos nykypäivää ajattelee, on valta vaikuttaa mielipiteisiin pitkälti sillä suppealla hyväveliryhmällä, joka kisastudiossa matseja analysoi. Heidän mielipiteensä helposti omaksutaan totuutena. Vaikka se on vain subjektiivinen näkemys asiasta.

   Mielipiteitä toki saa olla ja pitääkin olla, mutta tasapuolisúutta ja puoluettomuutta toivoisin. Varsinkin, jos Suomi ei pelaa. Suomen suhteen hyväksyn lievän puolueellisuudenkin.

   Sanottakoon lopuksi vielä selkeästi, että minulla ei ole mitään brittiläistä kulttuuria vastaan, tai myöskään jalkapalloa. Päinvastoin. Toisaalta en myöskään ole yltiöpäinen Saksafani sen enempää. Enkä ole edes oikeistolainen.

   Pidän vain jalkapallosta ja pyrin puolueettomuuteen, jos mahdollista. Joskus ehkä näissä yhteyksissä tulee liikaakin korostettua Saksan osuutta, mutta se johtuu vain siitä, että brittifudiksen erinomaisuutta meillä niin paljon joka puolella liioitellaan. Ja Saksan ansioita vähätellään ja halveksitaan. Se mistä pitää ja ketä fanittaa, olkoon jokaisen oma asia, mutta miten ihmeessä voi kokonaan ohittaa saksalaisen fudiksen ansiot? Sitä ei onneksi tee meidän nykyinen päävalmentajamme, Baxter. Kyllä meillä on paljonkin opittavaa maalta, joka on ollut 7 kertaa MM-finaalissa ja 5 kertaa EM-finaalissa. Toki opittavaa on muiltakin. Briteiltä myös.

  • Enrique83

   Itse näin seurattuani viime kauden Englannin sekä Saksan omia liigoja ja voin näin ollen sanoa että Saksan Bundesliga on parempi sarja. En tiedä vaikuttaisiko seuraava asia yhtenä osana, mutta Saksan pääsarjassa pelaa useampi oman maan kasvatti kuin Englannissa (korjatkaa jos olen väärässä). Oman muistikuvani mukaan Saksan ulkopuolella pelaavista pelaajista, jotka ovat nyt Saksan maajoukkueen palveluksessa, on muistaakseni yksi, Michael Ballack. Joten tulen nyt ja tulevaisuudessa kannattamaan Saksalaisia enkä koe minkäänlaista Adolf Hitler-syndroomaa asiasta. Tietenkin Suomen maajoukkue on myös kova juttu, mutta Saksa on kovempi. Että sillee!

   • Uber

    Johan se Rädyn Seppoki aikoinaan sanoi, jotta Saksa on paska maa...En kannata ikinä, missään tilanteessa Saksaa....Lapin polttajat...sota on julmaa, mutta tuollaiset teot ovat kaiken alapuolella!


   • völlermöller
    Uber kirjoitti:

    Johan se Rädyn Seppoki aikoinaan sanoi, jotta Saksa on paska maa...En kannata ikinä, missään tilanteessa Saksaa....Lapin polttajat...sota on julmaa, mutta tuollaiset teot ovat kaiken alapuolella!

    Lapin polttamisesta on kulunut reilut 60 vuotta, olisikohan aika jo unohtaa sen verran, ettet vihaisi nykysaksalaisia.

    Entäs sitten muut maat? Venäjä, Englanti, Espanja, Ruotsi, .. lista vieraita maita alistaneista on tosi pitkä.


  • Näin on marjat

   Saksalaiset polttivat Lapin ja rosvosivat Soneran miljoonat.

   Mutta muuten ihan kivoja.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. TTK-tippuja Elina Gustafsson tilittää tulosten jälkeen: "Mä olisin toivonut, että Suomen kansa..."

   Ou nou, ex-nyrkkeilijä Elina Gustafsson tippui parinsa Ansku Bergströmin kanssa Tanssii Tähtien Kanssa -kisasta. Tuli kyllä täysin puskista ja yllätyk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   156
   7941
  2. Maria Veitola sai pakit tänäkin vuonna - Tämä yksi pariskunta kieltäytyy aina Yökylässä-sarjasta

   Maria Veitola on kyllä nähnyt monenlaisia julkkisten koteja vuosien varrella. On ollut Maisa Torppaa, Tiina Jylhää ja Anu Saagimia... Kenet sinä halua
   Kotimaiset julkkisjuorut
   25
   6762
  3. Martina avautuu

   Gekkoselle. Tosi hyvin sanottu: https://gekkonen.net/martina-aitolehti-hannu-pikkarainen-18921/ Näen nyt ekaa kertaa videolla. Aika paljon muistutt
   Kotimaiset julkkisjuorut
   180
   3497
  4. Tohtori Jussi Halla-aho sairaslomalla

   Viikon ikävin uutinen oli Suomen suosituimman poliitikon, äänikuningas tohtori Halla-ahon joutuminen sairaslomalle. Peukut pystyyn, että Suomen ykkösp
   Maailman menoa
   145
   3172
  5. Ei oo Pikkaraisella kaikki kotona

   Viimeisessä insta pätkässään tuijottaa kameraan nyrkki pystyssä, ja huutaa vamos. Voi hyvää päivää, kertoo mitä päässä liikkuu.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   125
   2581
  6. IS: Tarvitsemme työperäistä maahanmuuttoa ja nopeasti

   Teknologiateollisuuden varatoimitusjohtaja Minna Helle ”tarvitsemme työperäistä maahanmuuttoa ja nopeasti ja heitä tarvitaan kaikkiaan 130 000 ”. Vo
   Maailman menoa
   192
   1831
  7. Kuumaa huumaa! Sofia Belorf keimailee pienen pienessä kesämekossaan: "Nyt jo ikävä..."

   No nyt ei ole kulunut paljoakaan kangasta tähän Sofian mekkoon. Mekko on nimittäin varustettu reilulla kaula-aukolla ja lyhyellä pituudella... https:/
   Kotimaiset julkkisjuorut
   28
   1812
  8. Romanit osoitteli pistoolilla nuoria La iltana

   Nonii. 15-16v poikia oli osoiteltu pistoolilla ohiajavasta sinisestä Fordista? Onneksi pojat olivat yhdessä soittaneet poliisille ja ilmoittaneet r
   Kannus
   52
   1654
  9. Semmonen rakas kuin sinä

   Mistähän sellaisen saisi? :)
   Ikävä
   191
   1218
  10. Martinan live, ääää, öööööö

   Kuka pystyi katsomaan loppuun, ihan kamalaa kuunneltavaa, ja toi ylimielisen ällöttävä olemus. Mulle riitti siihen saakka, kun sanoi, "on vielä muutam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   77
   1206
  Aihe