Outlook 2007 poistaminen ja uudelleen asennus Vista järjestelmästä

jpsa63

Minä asensin ostamini Office standard 2007 koneeseeni (Vista Home) ja ongelma on se, että se kaatuilee ja en esim. pääse laittamaan mitään sääntöjä outlook sähköpostiohjelmaan..kone sanoo vaan " ei toteutettu" eikä edes avaa sääntökohtaa. Olen käyttänyt outlookin eri versioita xp.llä ja minulla on toisella koneella 2003 versio (XP-käyttis) ja se toimii hyvin ja siis luulen tietäväni suurinpiirtein miten ohjelmaa käytetään. Yritin poistaa tätä 2007 versioita koneen ohjelmat ja toiminnot kohdasta ja sieltä microsoft office standard 2007 kohdasta ja poistaminen alkaa ihan hyvin kunnes se keskeytyy ja homma jää siihen ja joskus tulee joku vikailmoitus. Useimmiten poisto-ohjelma ei lähde edes käyntiin, eli ei tapahdu mitään. Onko kellään tietoa miten Officen tai ainakin Outlook osan voisi poistaa vista koneelta ja asentaa uudestaan. Kone ei sitä siis itse suostu tekemään.. Olen myös yrittänyt laittaa levyt uudestaan ja korjata asennusta, mutta ei auta. Pitäisi saada kokonaan pois ensin.

3

2414

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • OpenOfficeen Vistaan

   Itsellänikin oli Vistassa ongelmia uuden version kanssa ja ei sinne kunnolla asentunut. Vanhalla koneellani on XP ja siellä pyörii mukisematta. Vistaan sitten asensin OpenOfficen.

   • jpsa63

    Miten osoitteet päivittyy OpenOfficen kanssa Nokian PC Suite ohjelmasta? Olen tykännyt Outlookista, koska siihen siirtyy suht.koht.hyvin kaikki puhelimessa olevat osoitetiedot ja niihin liittyvät huomautukset. Eli siirrän jatkuvasti joko tietokoneelta tai puhelimestani (N958gb)ja päinvastoin. Eli mahtaakohan toimia open officessa ja vielä niin, että mitään ei putoa tai muutu. Tosin kyllä välillä on Office.ssa jotain muuttunut, mutta sen pystyn korjaamaan. Lisäksi siirrän samaa tietoa i maccini Microsoft Office Entourage sähköpostiohjelman välillä ja sen kanssa kyllä pärjään.


  • MinäIte.

   Mutta minäpä asensin vistaan Office 2003 Pro ja hyvin toimii. Jotenkin inhosin sitä uutta versiota joten päätyin vanheempaan.;)

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mua kiinnostais

   Aika paljon vietellä sut vielä J... ❤️❤️
   Ikävä
   63
   1740
  2. Aion ottaa yhteyttä sinuun

   ens tai seuraavalla viikolla. Tähän vaan tiedoksi että osaat varautua rakas :)
   Ikävä
   108
   1422
  3. Martina, Jasser ja kaik neljä tytärtä Järvisydämessä

   Sinne se Jasseri kiitää pitkin baanaa. Esko oli niin kiva, että antoi autonsa hälle. Noin toimii fiksu, avarakatseinen ex.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   171
   1381
  4. Jos laittaisin viestin

   Laittaisn: vaan: Moi, mitäs kuuluu 😊 Se riittäisi kertomaan tarpeeksi kaiken jälkeen. Mitä itse laittaisit?
   Ikävä
   78
   1241
  5. Miten musta tuntuu

   että sä teet niitä mulle :) Olen katsonut rivien välistä ja ymmärrän ehkä mitä tarkoitat. Olemme samalla viivalla ja täysiä idiootteja jos me ei yhdis
   Ikävä
   41
   802
  6. Valtamedia VALEHTELI Oodin tapahtumista, paikalla ollut pastori kertoo totuuden

   Eli ainoa joka häiriköi oli naiseksi pukeutunut mies(sairasta), joka töni ja jopa löi pastoria ja haastoi kaksintaisteluun. Youtubelta löytyy video j
   Maailman menoa
   235
   750
  7. Helteet paljastaa.

   Sumin naiset on kyllä aika läskejä, osa ihan yököttää ku vähissä vaatteissa kauppaa lyllertävät, läskit tursuu ja sit koittavat viel pitää tiukkoja va
   Suomussalmi
   50
   738
  8. Jos en olisi rakastunut sinuun

   voisin sentään tapailla muita. Rakastumalla sinuun tuomitsin itseni yksinäisyyteen.
   Ikävä
   57
   717
  9. En halua elää ilman sinua

   Mutta ei sinun kanssakaan voi elää. Miten tästä voisi päästä yli..
   Ikävä
   47
   700
  10. Miten reagoisit

   Jos heräisitkin aamulla palstalaisen vierestä?
   Sinkut
   128
   691
  Aihe