Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Automatkailu Eestissä?

Ressu

Millaista on matkailla omalla autolla Eestissä. Missä kannattaa käydä, missä yöpyä? Tallinna on turistien kansoittama, mutta olisi mukava käydä muualla maassa varaamalla enemmän aikaa.
Voiko liikkua turvallisesti autolla lasten kanssa?

6

4383

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • erkki

      Vuosi sitten kävin vaimon kanssa Haapsalussa, viime talvilomalla oltiin koko perheen voimin Saarenmaalla Kuressaaressa, jossa sijaitsee aivan uusi, edullinen ja upea kylpylä. Autoilu ei mitenkään poikkea Suomen olosuhteista, tai on sittenkin yksi asia: polliiseja on nopeusvalvonnassa huomattavasti enemmän kuin täällä, mutta siitä selviää sillä, että ei ylitä sallittuja nopeuksia.
      Monet Viron pikkukylät ovat tosin palveluiltaan aika vaatimattomia, mutta toisaalta Viro on pieni maa, joten kohtuuajassa selviää johonkin isompaan kaupunkiin.

    • jari

      Kivaa on,tosin alkaa olla Suomalaisia täynnä noi isommat paikat,esim.Pärnu.

      Mut vaikka alkuun pieni kartanokierros,Tallinnasta itäänpäin olisi esim.Palmse,Sagadi,Vihula,sit Rakvereen,(Rakveren linna)sieltä vaikka Tartton(Pussirohukelder) kautta takaisin ja pienemmistäkin paikoista saattaa löytää hyviä ruoka-ja majapaikkoja(Kõrts-ja Külalistemaja) hyvällä hinta/laatusuhteella

      http://www.viroweb.com

      http://www.maaturism.ee

    • automatkailija

      hei! Viro on automatkailijalle ystävällinen maa.bensiini tunnetusti edullista tiet yleensäottaen aivan ajokunnossa.viron kunnollinen maantiekartta kannattaa hankkia.Tallin in your pocket-lehtisestä löydät yöpaikkoja ja käyntikohteita.Paldiskin kaupunki Itämeren rannalla,Tallinnasta n.50 km päässä on hieno paikka.Samalla reissulla voit poiketa Keila-joen putouksilla.Netistä tietoa saa runsaasti hakusanalla Viron matkailu.Lasten kanssa liikkuminen turvallista.Olemme autoilleet Baltian maissa viitenä kesänä,n.viikon reissuja.
      Koskaan ei ongelmia.Ihmiset ystävällisiä ja avuliaita kaikkialla.

      • Pläts

        virossa on autoilijan kannalta parasta, että maasta pääsee latviaan kolmessa tunnissa tallinnasta


    • helikati

      Olimme kesällä viikon Virossa ja Latviassa, mukana yhteensä 4 aikuista, 5 lasta.( Kaksi 3 vuotiasta, kaksi 2 vuotiasta, yksi vauva.) Ylitti odotukset reippaasti! Lautalla helppo tulla yli lahden, ja Tallinnasta eteenpäin ajaminen navigaattorin avustuksella vaivatonta. Olimme kaksi yöta Saaremnaalla Kuressaaressa, Staadioni hotellissa. Se on todellinen HELMI! Huoneet siistit, aamupala ok, sijainti loistava. (Puistomainen ympäristö, takapihalla urheilukenttä,siisti ranta parinsadan metrin päässä, ja piispanlinna näköetäisyydellä.) Myös henkilökunta hotellissa tosi ystävällistä ja avuliasta, osaavat suomea. Saari on sen verran pieni, että siellä on helppo ottaa auto alle ja lähteä kiertämään ja katselemaan. Me reissattiin vähän sellaisella fiilis-pohjalla, pysähdyttiin kun tuli kivannäköinen paikka eteen.

      Pärnussa oltiin yksi yö, hotelli Viikingissä. Sekin oli siisti, aamupala todella hyvä. Rannathan Pärnussa ovat aivan huikeat lasten kanssa reissatessa, matalaa riittää varmaan useampi sata metriä.

      Latviassa oltiin 2 yöta Rigassa. Hotelli Viesnicassa. Ihan mukava hotelli sekin, henkilökunta todella ystävällistä ja avuliasta. Navigaattori oli Rigassa ihan ehdoton. Yhtenä päivänä käytiin Jurmalassa (alle 20km hotellilta) sielläkin todella upaa rantaa kilometritolkulla. Pärjää mielestämme etelän rannoille ihan helposti. Vanha kaupunki Rigassa hieno, lapset tykkäsivät eläintarhasta. Saman tyylinen kuin Korkeasaari.

      Tosi tyytyväisiä oltiin reissuun, voin lämpimästi suositella myös lasten kanssa lähtemistä. Etäisyydet ovat suhteellisen lyhyitä kuitenkin, ja tiet ihan ok kunnossa.

      Ensikesänä uudestaan!

      • Kummin Kaiman Serkun Veljenpoika

        Hotelli Viesnicassa..:) eli ts. majoituitte Hotelli Hotellissa? Viesnica (lausutaan "viesniitsa") on nimittäin latvian kieltä tarkoittaen "hotelli". En usko, että RIIASSA on hotellia nimeltään hotelli, vaan olet sekoittanut nimen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      71
      2338
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2113
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1738
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1547
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1536
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1475
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1439
    8. 52
      1298
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      75
      1258
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe