Floridan majoitukset 5 henkiselle perheelle?

5-henk_perhe

Joulukuussa 2008 matka Floridaan majoitukset tuottaa ongelmia..meitä on 2 aik. ja 3 lasta (13,16,17), emme tunnu löytävän majoitusta tällaiselle kokoonpanolle netistä.
Tarkoituksena ensin Orlando noin 4 pv ja sitten Fort Lauderdale noin 10-12 pv ja sieltä ajella vuokra-autolla ympäriinsä. Onko kellään muulla suurperheellisellä kokemusta majoituksista, kannattaako ottaa hotelli vai vuokrata jostain asunto tai vastaava? Mikä on edullisin tapa? Kiitos jo etukäteen.

5

738

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tätä kautta

      homeaway.fi, tanjontaa löytyy myös isommalle perheelle. Hotelleissa ja motelleissa ongelma on se, ettei saa majoittaa kuin max 4 henkilöä per huone.

      • florida07

        Majoitus motelleissa ei ole kallista (n. 50e/huone/yö), ja motelleja/hotelleja löytyy joka tien vierestä. Kannattaa todellakin vuokrata se auto.


    • Nitakas

      Talon vuokrausta. Tosin yleensä on viikko minimiaika. Esim. Orlandon lähettyvillä saa reilulla 500eurolla talon uima-altaalla viikoksi. Onhan se kalliimpi kuin motelli, mutta huomattavasti mukavampi.

      Meidän sakki oli ekan reissun FortLauderdale/LakeWorth alueella, sen jälkeen tukikohtana on aina ollut talo Kissimmeessä. Sieltä on kohtuumatka moneen mielenkiintoiseen paikkaan. Esim. Orlandon outletit on n.20min päässä :)

      Yksi vaihtoehto on huoneistomotelli. Siinäkin on omaa rauhaa ja tilaa. On makkari tai kaksi ja olohuone/keittiö. Isolla porukalla arvostaa tilaa. (Meitä 2aik 4lasta)

      • 5-henk_perhe

        näytti olevan edullisia ja isoja vaihtoehtoja Kissimeessä, oliko teillä jokin tietty siellä, mitä voit suositella? Paljonko varasitte aikaa DisneyWorldiin?
        Riittäneekö 3pv disney Epcot universal studio ja 1pv Space Centerissä? Lapset meillä jo suht isoja, joten ei ole helppo arvuutella aikaa disney worldiin.
        Missä yövyitte FortLauderdalessa talo/hotelli?


      • Nitakas
        5-henk_perhe kirjoitti:

        näytti olevan edullisia ja isoja vaihtoehtoja Kissimeessä, oliko teillä jokin tietty siellä, mitä voit suositella? Paljonko varasitte aikaa DisneyWorldiin?
        Riittäneekö 3pv disney Epcot universal studio ja 1pv Space Centerissä? Lapset meillä jo suht isoja, joten ei ole helppo arvuutella aikaa disney worldiin.
        Missä yövyitte FortLauderdalessa talo/hotelli?

        Vuokrasimme Kissimmeen talot Destination American kautta. On brittifirma ja ovat hoitaneet osuutensa hyvin. Erityisesti jos talon hoidosta vastaa EliteVacations. DA:lla on tarjous, jossa uima-altaan lämmitys kuuluu hintaan. Talvellahan altaat on todella kylmiä ilman lämmitystä ja normaalisti se maksaa reilusti jos haluaa lämmityksen.

        http://www.destinationamerica.co.uk/Florida/Pool Homes/Kissimmee Standard Homes/winterpoolheatspecial.htm

        DisneyWorldissa ollaan oltu päivän verran. Meistä se on enemmän pienten lasten paikka. Epcotissa kerran 10v sitten ja oli pettymys. Kamalat jonot ja ei niin ihmeellisiä laitteita.

        Universalilla menikin sitten viimeksi 5pv. Kun osti 2pv lipun netissä, sai samalla hinnalla 5pv. Siellähän on kaksi puistoa, joissa molemmissa todella hauskoja paikkoja/laitteita.

        Fort Lauderdalen majoituksien nimiä en muista, on senverran aikaa. Sellaisia perusmotelleja olivat.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1249
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1046
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      63
      797
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      740
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      706
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      37
      656
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      638
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    Aihe