Uusi Twingo on totaalinen

PETTYMYS !

Kahden aikaisemman sammakonsilmä-Twingon omistajana petyin totaalisesti tähän uuteen. Vanha Twingo oli helppo ostaa kun muistaakseni oli kaksi tai kolme vakiovarustemallia eikä juurikaan tarvinnut mistään listalta alkaa ruksaamaan varustetasoa.
Uudessa mallissa Relluliikkeessä mahduin 186 senttisenä nipin napin sisään. Siellä sitten pällistelin maailman menoa pää katossa! Avulias automyyjä huomautti että penkkiin saa kunnon säädöt 110 erkin lisähintaan. Kierroslukumittarin ja ilmastoinnin ym saa myös lisähintaan. Olen istunut hyvin mm C2:essa, Getzissä, Swiftissä, Kalosissa ja oikeistaan lähes kaikissa 2-3 ovisissa malleissa yleensäkin. Useimmissa on jo ilmastointikin vakiona. Kun ensi kuussa vaihdan autoni uuteen Twingo jää valitettavasti pois harkinnasta. Vaikka onkin ihan hauskan näköinen mutta....
Mikä olisi Twingossa parempaa kuin vaikkapa vain noissa edellämainituissa?

5

2061

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • twingo vm2000

      Ei siinä ole enää mitään spesiaali, vanhassa oli loistavat tilat ja hauska ja ajaton muotoilu, uusi on ihan kuin mikä tahansa muukin pikkukippo, esmes C2 on persoonallisemman näköinen.

      Harmi että sössivät rellulla twingon, no onneksi oma 120 tkm ajettu vm. 2000 täyssininen twingo toimii kuin unelma, ei tarvetta vaihtaa, meni leimastakin läpi tuossa puolessa välissä kuuta heittämällä, katsastusinssi innostui vielä kehumaan kuntoa ;)

      • lähes kaikki

        Rellu on sössinyt mallistonsa ja myös Suomen maahantuontinsa jättämällä myynnin ja huollon entisiin käsiin eli Volvo-kauppiaille. Etenkin Bilia on hätää kärsimässä, varastot ovat täynnä suurehkoja bensamoottorisia vaihtoautoja, joita kukaan ei halua niistä pyydetyillä hinnoilla ja toimipisteitä suljetaan. Uudet Volvot sinänsä käyvät kaupaksi, kolmanneksi myydyin merkki tänä vuonna heti Toyotan ja VW:n jälkeen.

        Oikein mikään malli ei käy kaupaksi, kesäkuussa rekisteröintejä 219 kpl eli 1,8 % kaikista autoista. Sillä irtosi kuukausitilastossa 17. sia. Koko vuoden rekisteröinneissä ollaan vielä pykälää huonompia. Yhtä Renaultia kohden rekisteröitiin 7 Toyotaa, 6 Volkkaria ja 4 Volvoakin.

        Oli sellainenkin aika, että Megane oli kymmenen myydyimmän auto joukossa ja Lagunakin vilahteli top 30 -listoilla. Cliollakin oli kysyntää. Muutaman intomielen tälläkin palstalla etukäteen kohkaama Logankaan ei tule tilannetta pelastamaan, ja luulen, että senkin vähäinen myynti on pois lähinnä Rellun muilta malleilta. Suomeen tulokin siirtyi ensi vuoden alkuun.

        Uuden Lagunan tapauksessa ilmeisesti oletettiin muotoilun olevan ratkaiseva tekijä, mutta kyllä ostajat haluavat kunnon sisätilatkin. Rellun dieselit lienevät vallan kelvollisia, mutta Lagunan 2-litrainen Nissan-perustainen bensakone tyrmättiin (oliko Hesarissa?) liian paljon kuluttavaksi ja huonosti vääntäväksi.


    • Pikkupirssi

      Ilmeisesti tämä jossain entisessä sosialistimaassa halpatyövoimalla tehty pikkupirssi on sitten viimeinen naula tähän laatuongelmista kärsineen ranskalaisvalmistajan arkkuun.

      Korkealla hinnalla yritetään saada kipesti kaivattuja lisätuloja mutta eihän tuo pikkuinen ja vanhanaikaiselta tuntuva ajokki ole missään suhteessa myyntihintansa väärti. Sisällä paistaa paljaan metalliosia, itse löin nilkkaani avohaavan törkättyäni sen penkin liukukiskoon jonka metallipää törröttää suojaamattomana lattiassa. Ahtaassa jalkatilassa näin helposti käy.

      Melua ja ääntä autossa on kovasti ja kaukana on ne ajat, jolloin Renault tunnettiin pehmästä ja mukavasta kyydistään sekä hyvistä ajo-ominaisuuksistaan. Mitenkään taloudellinenkaan Twingo ei ole. Pari, kolmetonnia joka tapauksessa riisutussa perusmallissa on liikaa hintaa.

    • pasta carbonara

      Edellisen korinen Twingo oli tosi sympaattinen pikkuauto. Rinnastan sen klassikoiden kuten Kupla, rättisitikka, Mini ja Fiat 500 joukkoon.

      Uudessa Twingossa en näe mitään menestymisen mahdollisuuksia. Aivan hölmön näköinen ja liian kallis.

    • Iso mies

      Kyllä mää kovasti ihmettelen näitä kommentteja. Meillä tossa tuli Clion vaihto uuteen ajakohtaseks ja tutkittiin moniakin eri vaihtoehtoja. Kokeiltiin Pösöt, Citikat, Hiivatit, Volkkarit, Chevroletit ja oikeestaan kaikki pikkuautot jokka ei oo Jaappanista, kun mulla on Jaappani-allerkia. Uuteen Twingoon kumminkin päädyttiin. Tarjoukset otettiin kaikista mitä kokeiltiin meijän haluamilla varusteilla. Kaikki muut oli kalliimpia kun Twingo. Kyllähän sen hinnan saa näyttään halvalta jos kaikki täytyy sitte ostaa eri hintaan niinkun vaikka volkkarissa. Hyvä että virta-avaimen saa tähän alkaen-hintaan. Ja mä mahdun istuun tohon Twingoon oikein hyvin, jää ainakin 5 senttiä tilaa kattoonkin vaikka mittaa on melkein 190 ja painookin on. Ompa toi Twingo näistä kokeilemistamme ylivoimasesti mukavin ajaakkin. Oikeestaan ainoo kilpalukykynen vaihtoehto ois ollu Clio Storia, mutta haluttiin kumminkin vähä vaihtelua. Enkä ees oo mikään Renu-fanaatikko.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      181
      10557
    2. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      70
      7374
    3. Tekijä on poliisin vanha tuttu

      Ihan supisuomalainen.
      Valkeakoski
      64
      3719
    4. Valkeakosken sekopää murhaaja.

      Itselläni on 3 teini ikäistä tytärtä ja tämä tapaus on herättänyt minussa tosi paljon surua ja vihaa. On käsittämättömän
      Valkeakoski
      139
      1847
    5. Nainen, olet jollakin tavalla pelottava

      Tunne sinun suhteen on ehkä verrattavissa ruusupensaaseen, hurmaavan kaunis kukka, upea tuoksu, mutta jos yrittää lähell
      Ikävä
      58
      1392
    6. Kuumat päivät

      Hyvää huomenta. 🌞🌼☕😊🙌 Sinkkukesä 2024
      Ikävä
      355
      1348
    7. Naiset pysyy sinkkuna ja ottavat mieluimmin koiran

      Nykynainen ei halua jakaa elämäänsä miehen kanssa, vaan elää yksin ja ottaa koiran tai koiria. Ja pikkuvähemmistö eli in
      Sinkut
      237
      1285
    8. Valkeakosken surmaaja oli koeajalla edellisestä tuomiosta

      Tässä osoitus, että rangaistukset Suomessa ovat liian löysiä ja se maksoi tämän tytön hengen https://yle.fi/a/74-2009067
      Maailman menoa
      21
      1239
    9. Haaveilen sinusta

      Läheisyydestäsi, kosketuksestasi. Siitä että saisin koskettaa sinua. Pitää sinua lähellä. En tiedä mistä tämä tuli. Tied
      Ikävä
      22
      1063
    10. Enpä usko että olisit valmis jättämään kaiken

      Vaikka tulisin ja kosisin sinua.
      Ikävä
      48
      961
    Aihe