Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Lasinnostin

Lagge2

Kuskinpuoleinen lasinnostin rupesi temppuilemaan sikäli ettei avaudu eikä sulkeudu muuta kuin vaiheittain, eli nappia kun painaa niin ikkuna avautuu noin neljä senttiä ja pysähtyy. Sitten kun painaa toisen kerran niin taas avautuu lisää n, 4 cm ja sitten taas pysähtyy ja sama kun sen sulkee. Eli jokin jumittaa ja ylikuormitussuoja iskee päälle, mikä siis estää sen että moottori ei pala, saman sanoivat myös Auto-Serviassakin. Kyselin että voisiko mekaniikan rasvata ja huoltaa sen muutenkin. Sanoivat joo, että voidaan yrittää, mutta yleensä menee koko systeemi uusiksi moottoreineen, hinta-arvio 750 euroa. Tuntuu helvetin naurettavalta että lasinnostimen moottorissa on ylikuormitussuoja jotta se suojelee moottoria ja silti ei huollossa voida tehdä muuta kuin uusia koko paska! Mitähän helvetin virkaa sillä ylikuormitussuojalla sitten mahtaa olla???? En kyllä näe tässä mitään logiikkaa!!! Auto on ollut muuten tosi hyvä, mutta tällaista huolto/korjauspolitiikkaa ei kyllä jaksa ymmärtää.

5

898

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lagge2

      Ai niin....., unohdin vielä kertoa että lasinnostin rupesikin yht´äkkiä toimimaan ihan normaalisti??!!?? Täytyy kuitenkin varmaan viedä se pajalle ja vaatia että tehdään pieni huolto/rasvaus, mutta uudesta moottorista en anna hevillä rahastaa.

      • ahteri

        Mulla tekee ihan samaa aina kun akku käy irti. Auttaa kun ajaa ns testin: ajotietokoneen nappi pohjaan (pidä pohjassa) sit avainkortti sisään (virrat päälle), mittarit rupee heiluun hullun lailla, sit virrat pois ja takas, ni johan toimii.


      • Lagge2
        ahteri kirjoitti:

        Mulla tekee ihan samaa aina kun akku käy irti. Auttaa kun ajaa ns testin: ajotietokoneen nappi pohjaan (pidä pohjassa) sit avainkortti sisään (virrat päälle), mittarit rupee heiluun hullun lailla, sit virrat pois ja takas, ni johan toimii.

        Juttelin tuossa naapurin kanssa, joka on mekaanikkona Veholla. Neuvoi että rasvaa esim. silikoniöljyllä se ura missä se lasi liikkuu. Tein työtä käskettyä ja lasi liikkuu tosi liukkaasti, ei kitise, natise, pauku eikä napsu jne.jne.jne.jne. Taitaa nämä huoltokorjaamot pantata tietoa että saisivat enemmän fyrkkaa sisään. Onhan se selvää että jos lasi liikkuu nihkeästi kovan kitkan vuoksi, niin ennen pitkään jotain hajoaa, esim. vaijeri katkeaa. Montakohan turhaa ja kallista lasinnostin- remonttia mahtaa olla Lagunoihin tehty ja ehkä muihinkin merkkeihin, ja aivan turhaan??


    • KG0D

      Kun akku on ollut irti tai virrat muuten hetken kateissa, sille kuskinpuolen ovelle pitää kertoa rajat eli kertaalleen ajaa se 4 cm kerrallaan ihan alas rajoittimeen asti ja sitten ylös rajoittajaan ja sen jälkeen toimii taas.

      Mikään ei jumita, vaan tuo on ihan ominaisuus.

      Ihme juttu jos eivät tuota voineet kertoa, kun autoserviassa yleensä ovat olleet ihan vihjeellistä porukkaa.

      • Lagge2

        Ohoh..., tuo oli aivan uutta tietoa. Mulla tosiaan ladattiin akku edellispäivänä kun se pääsi tyhjentymään; hölmöyksissäni unohdin avainkortin kortinlukijaan pariksi tunniksi ja tuuletin ja ilmastointi sekä mittariston merkkivalot jäivät palamaan kun tulin kaupasta himaan. Autolla on ajettu paljon lyhyttä ajoa, joten sehän tietenkin syö akkua ja näin pääsi lopulta käymään. Akkua ladattaessa ei kuitenkaan irroitettu akkukaapeleita, joten virransyöttö auton järjestelmään ei ollut missään vaiheessa katkolla. Joo tosiaan, meinasivat Auto-Serviassa että koko systeemi pitää uusia(moottori, vaijeri jne.jne.). Meinasi tulla kalliiksi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      83
      2102
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1798
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      24
      1715
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1490
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      65
      1451
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1358
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      20
      1354
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1302
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1274
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1251
    Aihe