Huone 267 (ari koivunen)

tähtisumu*~*

tässä tämä :)



Kävelin sateista katua pitkin kaverini Mian kanssa hotellilleni. Ari Koivusen Helsingin keikka oli loppunut muutama tunti sitten, ja sateesta huolimatta hehkuimme ilosta. Ilta oli ollut loistava. Olin päässyt eturiviin räpsimään kuvia, ja Ari oli tullut suoraan kamerani eteen ja hymyillyt samalla tuijottaesaan kameraani. Katsoimme Mian kanssa kuvaa ja hihkuimme kuin pikkutytöt sitä, kuinka sulonen hymy Arilla on. Arin läheisyys oli tuntunut myös jännittävältä että ihanalta, niin myös jännällä tavalla kutkuttavalta. Se hetki oli tuntunut kestävän ikuisuuden. "Jos mä olisin ollut sä, mä olisin repässy sen alas ja suudellu, haha!" Mia nauroi ja tuijotti minua virnuillen "Oi se olis ollu tosi ihanaa", sanoin ja katsoin vielä kuvaa ennen kuin suljin kameran.

Olin varannut hotellin Itä-Helsingistä. Mia sai kyydin kotiin Lappeenrantaan, ja minua harmitti etten voinut tulla samaa matkaa. Mian isän autoon kun mahtui vain kaksi matkustajaa, ihan tyhmää, ajattelin. Paluu hotellille yksin tuntui kylmältä ajatukselta. Hyvästelin Mian, ja jatkoin matkaa.
Vastaanottoaulassa oli kahvikone, josta otin kuumaa juotavaa itselleni. Pyysin virkailijalta oven avaimen, ja lähdin laahustaen hissiin. Hississä huomasin, että paitani oli lähes tulkoon likomärkä ja tummanpunaiset pitsirintsikkani paistoivat valkoista paitaa vasten läpi. Minua alkoi hävettämään, kun muistin että hotellivirkailija-mies oli tuijottanut minua oudosti. Ajattelin, etten välitä ja toivoin ettei kukaan tulisi vastaan ja näkisi minua tällaisen näköisenä. Hytisin kylmyydestä, ja tottakai myös housuni olivat likomärät.

Hissin ovi avautui vihdoin seitsemännessä kerroksessa ja riensin ulos katsomatta eteen. Askelista päätellen en ollut yksin kerroksessa ja päätin pitää vauhtia, ettei kukaan näkisi minua. Yhtäkkiä törmäsin pitkään ja hoikkaan mieheen. "Ai saatana!!" huusin, kun kuuma kahvi läikkyi pitkin rinnuksiani. Tunsin sen valahtavan housuihini asti ja minua raivostutti. Nostin päätäni valmiina antamaan jäätävän katseen syypäälle, kun luulin tuijottavani aluksi huoneeni julistetta. Kasvot olivat niin tutut.
Tajusin sekunnin sadasosassa, että Ari seisoi edessäni. Päässäni humahti pahasti, ja luulin että olin tullut hulluksi. Erotin vain lämpimän mutta samalla reippaan hymyn, jonka Ari oli vetäissyt kasvoilleen. Tuijotin suu auki. Olimme molemmat hiljaa, kunnes Ari huomasi, että oli tärvellyt paitani kahvilla. "Oi anteeks kauheesti! Voi ei, mä en kattonu yhtään eteen!" Ari sanoi, ja näytti hätääntyneeltä. Suuni oli jähmettynyt paikoilleen enkä tiennyt mitä tehdä. Arin pitkät, keskiruskeat hiukset olivat mustan lippiksen alla, ihanasti olkapäillä sileinä. Hänellä oli musta kauluspaita, josta oli muutama nappi avattu ylhäältä. Jalassa hänellä oli pitkät mustat farkut ketjuineen, jotka näyttivät istuvan hyvin. Katsoin kaula-aukkoa haltioituneena, kunnes tajusin että Ari tuijottaa minua. Muistin samalla läpinäkyvän paitani ja poskiani alkoi kuumottaa. "To-tota, mä oon aika märkä jo muutenkin, ei kai tää haittaa..." sanoin äänellä, joka muistutti pientä ujoa hiirtä ja viittoilin paitaani hätäisesti. Olimme hiljaa ja Ari ei oikeen tiennyt mitä tehdä nähdessäni märän etumukseni, ja sitten hän repesi ihanaan hymyyn joka oli samalla ystävällinen myös poikamaisen viekotteleva. "Noo tota, kai toi kahvi jotenki pesussa lähtee...tai en tiedä. Oon tosi pahoillani oikeesti!" "Eei ei se mitään", sanoin, ja hymyilin takaisin. "Etten mä vois jotenki hyvittää tätä?" Ari kysyi, ja vilkuili minua hymyillen leveästi. Naurahdimme molemmat.
Tilanne oli jokseenkin kiusallinen molemmille. Yritin alottaa hätäisesti jotain keskustelua.

Sitten tajusin, että olin juuri ollut Arin keikalla. "Sun keikka oli muuten iha mahtava! Mä olin siellä mun kaverin kanssa ja me pidettiin siit hirveesti, oli tosi hyvä meno!" "Oikeesti olitko? Ai kiitti!" Ari sanoi ja hymyili. "Tosiaan valehtelematta, oli tän vuoden paras keikka, koko bändi tykkäs myös!" ari hymyili. "Nii!" sanoin innostuneesti ja katsoin Aria haltioituneena.
Arilla on niin hypnoottiset silmät, olisin voinut tuijottaa niitä vielä pidempään, vaikka koko illan.
Sitten tajusin kuinka oudosti olin käyttäytynyt ja katsoin ujosti varpaitani. Ari rikkoi hiljaisuuden: "Tota, miten ois, mä oon tänä iltana ihan yksin nii mietin, et etsä haluis vaik tulla seuraks tonne mun kaa? Voitaisiin vaik jutella keikasta lisää", Ari ehdotti ja hymyili ystävällisesti. "Jätkät lähti muualle päin Hesaa ajelee ja mä jäin tänne ihan yksin et ois kiva jos ois vaik jotain seuraa. Sä taidat olla myös yksin?" Ari virnuili. "JOO...joo olenhan mä, kaveri tosiaan lähti kotiin takasin...mut tota, eemmä oikeen tiiä että voisinko tulla...tai siis, oishan se tosi ihanaa mut..." "No tuu ihmeessä!" Ari sanoi ja naurahti. "Eihän kukaan tahdo yksin perjantai-iltaa viettää." "Niiiin...eikai sitten" sanoin ja hymyilin. Mietin, miten kukaan voi olla noin rento ja sulava tuntemattoman henkilön seurassa. "No jos mä tulisin vaikka... mikä sun huoneen numero on?" "267. Tuu vaa sitku kerkeet! Mut mee äkkii vaihtaa vaatteet ettei tuu nuha ja kuume." Ari vitsili ja hymyilimme toisillemme. "Okei, jos mä meen, tai jos se vaan ei haitt--" "Eeei, ei ei missään nimes. Tuut nyt ku mä käsken!" Ari heitti läpän ja naurahti. Hymyilin takaisin lempeästi ja sanoin tulevani hetken päästä. Ari kääntyi ja käveli käytävän päähän, kääntyi ja kysyi: "Niin tota, mikäs sun nimi olikaan?" "Jasmin", vastasin hymyillen. "Ai joo, mä oon Ari" "Joo, mä tiesin sen jo", hymyilin Arille joka hymyili takaisin ja kääntyi sitten kokonaan näkyvistä.

En voinut uskoa, että Ari Koivunen oli pyytänyt minua huoneeseensä. Olin ihan innosta jäykkänä. Olisi tehnyt mieli kiljua ja soittaa Mialle mutta ajattelin, että en halua hehkuttaa liikaa. Kun mietin tapahtumaa, muistan nähneeni Arilla olutpullon kädessä kun hän huitoi käsiään jotenkin hätääntyneenä tietämättä mitä tehdä kahviläikkä-etumukselleni. Mies tuntuikin olevan pienessä ilosessa hiprakassa. Ehkä siitä johtui se sulava ja vähän kummallinen mutta samalla niin söpö käytös. Annoin asian olla ja pompin hotellihuoneeseeni.

Menin makuuhuoneeseeni ja etsin vaatteita, joita laittaa päälle. Mietin, sopisikohan iltaan lämmin villapusero vai kukallinen kesätoppi, jonka ostin Teneriffalta. Toppi oli vähän avonainen, mutta halusin tehdä vaikutuksen. Sitten näin minun Ari Koivunen- paidan hyllyn nurkassa. Olin unohtanut ottaa sen keikalle mukaan. Mietin kuitenkin, että se olisi jotenkin mielistelevää jos pistäisin sen päälle. Päädyin toppiin. Uskomatonta, että ostaessani tämän vaatteen päätyisin vielä se päällä Ari Koivusen kanssa samaan hotelliin. Ja samaan huoneeseen!
Aloin riisuutua ja heitin märät vaatteet lattialle. Kokeillessani sääriäni huomasin, että viime ajosta onkin aikaa. Päätin jostain syystä ajaa sääreni, ihankuin Ari muka huomaisi sen farkkujeni alta. Sääristä tuli silkinpehmeät ja pujotin ne farkkuihin. Kun olin pukeutunut, menin ihailemaan itseäni peilistä. Hiukseni olivat vielä vähän kosteat, saaden minut näyttämään jotenkin kauniimmalta.

Pakkasin laukun ja lauleskelin Arin jotain satunnaista biisiä ihan ajatuksissani. En meinannut pysyä housuissani, olin niin innoissani ja koitin takoa päähäni että todellakin tapaan kohta Arin.
Sammutin valot ja pistin oven kiinni perässäni. Lähdin kävelemään kohti kahdeksannetta kerrosta, noustessani rappusia tuntui kun olisin noussut taivaaseen. Sydämeni hakkasi niin kovaa että minun piti ottaa kaiteesta kiinni. Voi Mia jos tietäisit mitä minulle nyt on tapahtumassa!

Kävelin käytävää pitkin. 259...260...261...262...,luettelin mielessäni. 267. Ari on oven takana. Vedin syvään henkeä muutamaan kertaan ja sitten koputin. Koputus kumahti käytävässä ja sekottui sydämeni lyöntiin.
Ari avasi oven ja hymyili: "Ai katos! Sä sitten uskalsitkin tulla." "Jooo...kyyl mä sit kai päätin tulla" hymyilin. "No tuu vaa peremmälle, siivosin just ku tääl oli ihan paskasta. Naiset ei kuulemma diggaa sotkusta" Ari heitti ja naurahti. Istahdin sängylle. Telkkarista tuli joku vanhanaikainen elokuva. "Tää on kyl paljon hienompi huone ku mulla, mulla on paljon pienempi eikä näin siistin värinen." "No, ehkä se johtuu siitä et mä oon niinku joku tällanen "julkimo", ne saa aina parempaa kohtelua" Ari vitsaili ja naurahti "Tärkeint on vaa et olis joku punkka mis nukkuu, emmä tajuu miks tääl on kaikkee tällast muuta. Nii ja jääkaappi mis voi pitää bissee. Haluisitsä?"
En ole ikinä tykännyt oluesta, mutta päätin ottaa ihan Arin takia. "Voinhan mä ottaa, vaikkemmä paljoo sellasta juo. Mä tykkään ehkä vähän enemmän siideristä." "No noinhan se yleensä menee, et naiset tykkää siideristä ku se on sokerista", Ari hymyili: "mut löytyy mult tuolt yks mansikkasiideri jos sä haluut?" "Noo, een mä tiedä, jos sä haluut antaa niin.. "Joo joo ota ihmees, hyvään seuraan kuuluu aina hyvä juoma!" Ari heitti ja lähti laahustamaan kohti nurkkaa jossa kaappi sijaitsi. Hän kyyristyi ja työnsi pään jääkaappin. Jäin tuijottamaan Aria. Miten ihminen, jota en ole koskaan tavannut tuntui niin tutulta? Seinällä oleva juliste, jota Ari oli hämäävästi muistuttanut ennen oli melkein tipotiessään. Silti tuossa miehessä oli jotain niin taijanomasta. Jotain, mitä ei voinut selittää...Jotain, joka sai koukkuun, niinkuin lauluäänikin...

Säpsähdin ja nolostuin. Olin ajatellut jotain mikä sai minut kuumenemaan. Ehkä siideri jäähdyttäisi minua. Ari kääntyi pullonavaajan kanssa minua kohti ja ojensi siiderin minulle. Kiitin, ja Ari korkkasi uuden olutpullon itselleen. Hän istuutui sängyn reunalle eteeni ja asetti olutpullon huulilleen. Hän nosti päätänsä ja otti huikan. Jäin tuijottamaan Arin kaulaa ja ja taas olin ihan poissa tolaltani. Toruin itseäni. Ari alkoi puhumaan kääntymättä minun suuntaani: "No, mites oliko ensimmäinen keikka kun oot ollu kattomassa Koivusia?" ja hymyili ystävällisesti. "Eeeei, ei ole. Oon ollu aika useemminkin katsomassa, viimeks olin Vantaalla ja Turussa ja Lahdessa..." "Lahdessa? Oi ku siistii sinne asti oot tullu?" ari vastasi. "Joo, oli kyl hyvä keikka sielläkin!" "Totta. Hyvää musiikkia kannattaa kuunnella aina!" Ari totesi, ja nauroi omalle itseironiselle vitsilleen. Naurahdin ja myönsin että Ari on oikeassa. Ari katsoi taakse ja suoraan minua silmiin. Hän oli niin ystävällinen. Hänen silmistään kajastui lempeämielisyys joka sulatti minut kokonaan. Hymy oli vielä lempeämpi.

Ilta sujui rattoisasti. Aluksi olin jännittänyt niin paljon kuinka minun pitäisi käyttäytyä, mistä puhuisin jne. Ari sai tilanteen tuntumaan jotenkin rennolta olemalla oma itsensä ja heittämällä läppää sillon tällön. Nauroimme paljon ja tavis-julkkis-ero, jonka olin asettanut välillemme oli jo tipotiessään.
Puhuimme jopa aika vakavistakin jutuista, kuten seurustelukokemuksista. Ari oli eronnut kuukausia sitten tyttöystävästään, niinkuin minäkin omasta poikaystävästäni. Mikko oli käyttänyt ihan sikamaisesti minua kohtaan, niin kylmä kuin ihminen voi vaan olla. En tuntenut enää mitään häntä kohtaan ja en tahtonut ajatella häntä tänä iltana.

Arin kanssa pystyi puhumaan ihan mistä vaan. Tosin, alkoholillakin oli vaikutusta asiaan. Aina puhuessani vakavista asioista Arin hennoilla kasvoilla oli enkelimäisen ymmärtäväinen katse. Aistin, että Ari ymmärsi helposti minua ja minä häntä. Kerroin vähän kuin ilmaan heittäen että Mikko oli ollut minua kohtaan kovakourainen ja lyönyt minua, ja siihen se suhde loppuikin. Ari kauhistui ja tuli lähemmäksi minua ja valitti siitä, kuinka inhottavasti miehet voi joskus kohdella naisia. Pelkäsin, että Ari luulee että kerään sääliä, mutta en uskonut että hän niin ajatteli. Kertoessani lisää, huomasin palan nousevan kurkkuuni, ja samalla yhtäkkiä kyynel vieri poskeani pitkin. Säikähdin, ja olin varma, että nyt ainakin Ari luulisi minun hakevan sääliä. Olin heittäytynyt aivan liian vakavaksi! Mutta Ari pisti kätensä varovasti poskelleni ja pyyhki kyyneleeni. Tunsin sähköiskun kulkevan vartaloni ylitse ja tuijotin Aria. Hän oli polvillaan edessäni ja katsoi minua säälien. "Voi sua pientä millasta oot joutunu kokemaan", ääni niin täynnä myötätuntoa. "No kyllä tää tästä", sanoin. Ajattelin, että alkoholia voisi pitää hyvänä syynä tähän tilanteeseen, ei siihen muita syitä tarvita. Normaalisti ei tällaisia keskusteluita käytäisi näin spontaanisti, mutta me olemme vain pienessä humalassa molemmat, Ari ja minä. Ari, joka katsoo minua silmiin. Ari, joka tuijottaa minua isoilla, sinisillä silmillään, kuin riisuen minusta kaiken, saaden minut tuntemaan alastomaksi hänen edessään. Tuijotamme toisiamme ja Ari kääntää katseen äkkiä alas, ja sitten takaisin...pidempi katse. "Kerro mulle Jasmin, mistä sä oot saanut noin uskomattoman kauniit silmät?" Punastun. Välillämme oli kuin jokin näkymätön lanka, joka tuntui vetävän meitä vastakkain. Kuin magneetti.

Ari jatkoi tuijotusta ja sitten hymy levisi nopeasti kasvoilleni ja katsoin naurahtaen alas. Tunsin yhtäkkiä taas Arin sormet leuallani, nostaen hellästi päätäni ylös. Hän oli työntynyt eteenpäin. Näin Arista puolen, josta ei julkisuudessa ole ikinä annettu edes pientä palaa. Ari lähentyi minua ja minä häntä. Mietin että onko tämä normaalia, mutta olin ajattelematta. Olen hiprakassa, tämä on normaalia. Samassa Ari oli hellästi siirtänyt sormensa hiuksiini. Tunsin värähdyksen menevän kehoani pitkin, Arin kosketus sai sen aikaan. Katsoimme toisiamme silmiin, ja sitten hän vetäisi kasvojani hänen kasvojaan vasten. Olimme aivan lähellä toisiamme, kuin yhtä sulaa vahaa. Tunsin Arin hengityksen kasvojani vasten, ja Arin tuoksu sai minut hulluksi. En enää ajatellut, siirsin käteni Arin niskaan ja vetäisin tätä minua kohden. Huulemme kohtasivat. Arin huulet lämmittivät omiani ja aloin suutelemaan hitaasti. Ari vastasi siihen ja suutelimme, lähentyen pikkuhiljaa syleilemään toisiamme. Rutistin Aria ja Ari halasi minua itseään vasten. Suudellessani tunsin Arin kielen, ja me molemmat säpsähdimme. Katsoimme toisiamme silmiin kuin samasta ajatuksesta ja uppouduimme taas suudelmaan. Arin kieli tuli hellästi suuhuni ja kohtasi omani. Kielemme leikittelivät ja koskettelivat toisiaan, tunsin kuumentuvani ja Arin hengitys kuumensi kasvojani. Ari alkoi kovemmin imemään kieltäni ja pian suutelu oli muuttunut intohimoisemmaksi ja suorastaan imimme toisiamme. Minun huokaukset ja Arin epämääräiset tuhahtelut sai molemmat tajuamaan, mitä toisen mielessä liikkuu.

Ari kellautti minut kevyesti sängylle jatkaen suutelua. Luoja tuo mies suuteli ihanasti! Ari irrotti huulensa ja katsoi minuun. Koitin peittää kiihkoani, mutta Ari taisi nähdä sen silmistäni. Hän näykki alahuultani ja olin seota. Sanaa sanomatta hän liutti huuliansa leualleni, leuasta kaulalle ja kaulasta pikku hiljaa toppini kaula-aukolle. Tunsin itseni niin seksikkääksi topissani. Arin huulet hipuilivat kaula-aukossani ja pelkkä ajatus tapahtumasta sai minut huokailemaan etäisesti. Ari kuuli sen ja nosti päätänsä ja hymyili innostuneena. Otin Arin lippiksestä otteen, ja vihdoin sain nuo ihanat hiukset vapautettua. Pöyhin niitä silmät kiinni ja nautin tilanteesta. Ari sukelsi taas toppini kaula-aukkoon. Vedin topin helmasta kaula-aukkoa isommaksi ja Ari suuteli vielä alempaa, edeten rintojani kohti. Hän suuteli puoliksi paljasta rintaani ja voihkasin. Ari katsoi minua kysyvästi ja eleilin hänelle hyväksyvästi jatkamista. Ari nosti toppiani paljastaen napani ja suuteli mahasta ylöspäin. Pian hän oli nostanut topin niin, että näki rintaliivini. Aloin riisumaan toppiani kuin puutuneena halusta ja heitin sen lattialle ja katsoin Aria lempeästi. Ari tuijotti keskikokoisia rintojani. Tilanne sai minut kuumaksi ja rukoilin mielessäni Arin etenevän nopeammin.Rukoilin, että hän avaisi farkkuni napit ja hyväilisi minua herkistä paikoistani. Olin ansainnut tämän, Mikon jälkeen, niitten monien kuukausien yksinolon jälkeen.

Ari ei kuitenkaan siirtynyt alas vaan kietoi kätensä selkäni alle, yrittäen saada rintaliivien hakasia auki. Ari yritti ja yritti mutta ei onnistunut. "Ei tästä tule mitään! hahaha, avaa sä jooko!" nauroimme toisillemme ja avasin ne silmänräpäyksessä. Arin kasvoille ilmestyi suloinen ihmettelevä hymy johtuen nopeudestani. Vein Arin huulilleni ja suutelin kovaa. Ari vakavoitui ja alkoi suutelemaan rintojeni väliä. Hän liu'utti huulensa nänneilleni ja alkoi näykkimään niitä hengittäen kuumasti niille. Huokasin ääneen. "Jatka tota, oooi tuntuu ihanalta..." Ari näykki ja nuoli, ja otti rintani käsiin ja hyväili hellästi. Olin sulkenut silmäni ja Ari hieroi tukevammin ja inisin kiihkosta. "Avaa mun farkut" suustani pääsi kuin paljastaen automaattisesti ajatukseni. Ari siirtyi alas ja avasi nappi napilta hitaasti housujani. Olin seota. Hän avasi vetskarin ja alkoi vetämään housuja alas. Autoin Aria ja olisin halunnut huutaa Aria koskettamaan minua, juuri sitä kuuminta kohtaa minun kehossani jossa en ole pitkään aikaan tuntenut miehen kosketusta, liian pitkään aikaan. "Sul on ihanan silkkiset sääret!" Ari henkäisi ja hiveli niitten pehmeyttä.

Katsoin Aria epätoivoisesti ja Ari kuin luki kasvoiltani ajatukseni. Hän levitti jalkani haaralleen ja alkoi molemmin käsin hyväilemään läheltä kukkaani, kuitenkin koskematta siihen. Inisin ja olisin halunnut siirtää Arin sormet klitorikselle heti. Nyt heti, halusin. "Kosketa" sanoin kuin jostain kaukaa, ja Arin sormet löysivät häpyhuulilleni. Hän liutti ja painoi sormiaan huulilla ja koitin olla hiljaa, mutta en voinut. Arin kädet etenivät ylös, kohti klitoristani. Aloin huokailla kovempaa, välillä koittaen olla hiljaa onnistumatta. Arin sormet pyörivät määrätietoisesti ja kiusottelevasti klitorikseni ympärillä. "Älä kiusaa" sanoin lempeästi Arille. Ari hymyili takaisin ja työnsi sormensa klitorikselleni ja alkoi tehdä pientä hieromisliikettä. Lantioini kaartui kaarelle ja suuni avautui. Se tuntui niin ihanalta. Arin hoikat sormet hyväilivät kovemmin, mutta silti niin hellästi. Huokailin ja Ari silminnähden kiihottui tilanteesta ja nopeutti tahtia. Vääntelin vartaloani puolelta toiselle. "Oi tuntuu niin ihanalta!" Ari nousi ja sanoi "Mä haluun niin kovasti sua, nyt just tekee niin mieli.." Kuiskasin: "Niin munkin.." Ari pysähtyi hetkeksi: "Onks tää ihan oikein, eihän sua ahdista mitenkään?" Pudistin päätäni ja katsoin Aria niin lempeesti hymyillen kuin voin. "Sanothansä, jos sä et haluu tai jos tää tuntuu jotenkin epämiellyttävältä", ari kysyi varovasti. "Mä haluun sua...mä haluun sua niin" kuiskasin, "Mä oon halunnu sua koko illan", huokasin. Ari hymyili innostuneena ja unohti hätäilyn. Hän alkoi riisumaan paitaansa ja autoin. Paita lensi lattialle ja Arin tukka oli ihanasti sekaisin, joka sai Arin näyttämään vain entistä seksikkäämmältä. Arin hoikka alaston ylävartalo oli minulle liikaa. Kaadoin vuorostaan Arin sängylle makaamaan ja Ari nautti alastoman naisen vartalosta. Suutelin kiihkeästi Arin rintaa, Ari pisti silmät kiinni ja nautti suudelmista. Koska Ari oli avannut housuni, niin minusta tuntui että voin ottaa ihan hyvin Arinkin housut pois.

Aloin avaamaan housuja kiihkon vallassa ja Ari otti vyötä pois ja heitti sen pöydälle. Sain Arin tiukat farkut pois ja kiihotuin suuresti näkemästäni. Arin boksereissa oli selvä kohouma. Katsoin Aria kiihkossa kuin kysyvästi ja Ari näytti siltä kuin ei kestäisi odottaa kosketusta. Aloin hivellä boksereitten reunaa ja siitä alaspäin, liu'uttaen käsiäni Arin miehuuden ympäri. Nyt kiusasin häntä. Ari makasi silmät kiinni, ja sormeni kohtasivat Arin kalun ja aloin koskettelemaan sen vartta. Ari haukkoi henkeään ja hän avasi nopeasti silmänsä. Hieroin vaativammin ----ja tunsin, kuinka Ari kovettui käteni alla.---- Mies yritti peittää kiihottumista mutta ei pystynyt siihen.
"Onhan sul kondomi?", kysyin. "Joo" Ari sanoi, ja ojentui sängyn vieressä olevalle kassilleen. Hän otti sieltä paketin esille ja nousi istuma-asentoon. "Mulla ei oo kyl yleensä tapana tälleen vaan kellistää naisia, kyllä mä niitä ihan kunnioitan" ari hymyili ja katsoi minua lempeästi silmiin. "Ettet sä vaa luule toisin". Hän silitti poskeani ja hymyilin. Suutelimme ja Ari avasi kondomipakkausta.
Yhtäkkiä hän nousi nopeasti sängyltä kuin hakemaan jotain. "Mihin sä meet?" kysyin. "Tota, mä aattelin laittaa valot pois...jos se ei sua yhtään haittaa?" Ari katsoi minua hymyillen pikkasen kiusaantuneena, kuin punastuen. En olisi uskonut, että Ari ujostelee niin paljon ja meitä huvitti tilanne, söpöllä tavalla. Sillon tuntui, kuin olisimme samalla tasolla, olenhan itsekin hieman ujo.

Ari laukkasi virnuillen takaisin sängylle ja suuteli minua. Siirryimme keskelle sänkyä ja Ari alkoi hivuuttamaan housujansa alas. Autoin häntä, ja pian hän oli täysin alasti, Arin miehuus edessäni. En pysynyt paikoillani vaan jokin voima sai käteni koskettelemaan sitä ja hyväilin pitkään. Ari laittoi silmänsä kiinni ja otin kondomin Arin kädestä ja laitoin sen paikoilleen. Hymyilimme ja Ari riisui pitsiset alushousuni ja heitti ne lattialle. Olimme alastomina. Ari käänsi minut makaamaan ja tuli päälleni ja hänen hiukset tulivat kasvoilleni. Autoin Aria työntymään sisälleni. Halusin niin hirveästi. Ari työntyi puoliksi sisälleni ja huokasi. Minulta pääsi syvä huokaus Arin täytettyä minut kokonaan. Katsoimme toisiamme silmiin ja Ari alkoi liikkua sisälläni hitaasti. Huokailin. Hän nopeutti tahtiaan, tunsin leijuvani vaaleenpunaisten pilvien päällä, tunsin Arin hengityksen niskassani ja Ari nopeutti edelleen tahtiaan. "Oi tuntuu niin ihanalta aaah aah oooh oi sä tunnut niin ihanalta!!" Huoneen täytti minun kosteat voihkinnat ja Arin hiljaiset huokaukset. Ari työntyi sisälläni kiihkeämmin.
Tunsin jo sekoavani kun kuulin Arin hengityksen kiihtyvän. Yhtäkkiä hän huokasi syvään "Aaah...aaah..aaaaaaah..oih..aah".

Olimme liikkumatta paikoillaan, Arin hengitys hiljentyi vieressäni. Avasin silmät ja hymyilin raukeasti.
Ari nousi ja hymyili takaisin kuin unesta heränneenä. Hän vetäytyi pois minusta, irrotti kortsun ja heitti sen lattialle. Sitten hän kääntyi selälleen sängylle ja hengitti raskaasti kädet levällään, katse katossa kiinni.
Käännyin Ariin päin ja nojasin kädellä sänkyyn. Silitin Arin otsahiuksia ja hieroin niskaa. Ari laittoi silmät kiinni ja jäi hymyillen hengittämään raskasta, hiljaista hengitystä. Nojasin kasvoni Arin kasvoihin ja annoin kevyitä suukkoja ohimolle maaten Arin vartalossa kiinni. Ari kietoi kätensä kaulani ympäri. "Kylläpä tuntu hyvältä", hän tokaisi hymyillen minulle kuin kysyen, että olinko samaa mieltä. Nyökkäsin ja annoin pusun Arin huulille.

Makasimme siinä varmaan vartin ja Ari sanoi, että pitäiskö molempien mennä nukkumaan pikkuhiljaa, kello on jo kohta kaksitoista ja että keikka olisi huomenna niin pitäisi pysyä pirteänä. Olin samaa mieltä ja ehdotin, että hän voisi ottaa kahvia aamulla niin jaksaisi keikalla paremmin. "Ai vaan siks, et sä voisit tulla ja mulauttaa sen mun päälle kostoks?"
Me naurettiin.

Ari saattoi minut ovelle ja antoi suukon. Sanoimme hyvät yöt ja Ari hymyili pitkään. "Nähäänhän me vielä?", kysyin, vaikka se tuntui turhalta kysymykseltä. Tottakai halusin nähdä Aria vielä. "Tietenkin, joo ehottomasti, nähään vaan. Mä olen täs hotellis viel jonki aikaa ku mulle tulee muutaman päivän loma, mul ei oo keikkoja missään muutamaan päivään." "Aa okei" hymyilin ja Ari hymyili. Minulla oli niin lämmin olo. "No, jos mä nyt jään vaan tuijottamaan sua niin mä en pääse ikinä nukkumaan. Koitahan saada unta, jooko?" "Joo tottakai!" hymyilin. Vilkutimme toisillemme ja Ari sulki oven. Kuuntelin askelia jotka häipyivät kauemmas huoneessa.
Lähdin kävelemään ja pää oli yhtä sekava kuin tullessani hissiltä huoneeseeni. Mutta eri tavalla. Sydämeni ei lyönyt enää niin vimmatusti. Olin täyttä tyyntä oloa. Ei mitään jännitystä. Hymyni oli kuin liimaantunut kasvoilleni.

Saavuin ovelleni ja avasin sen. Huoneessa tuoksui mieto kahvin tuoksu ja muistin paitani. Menin makuuhuoneeseen ja näin valkoisen kahviläikkäisen paitani kuin hylättynä lattialla. Otin sen ylös ja haistoin sitä. Suutelin kahviläikkää. Ilman tätä tapausta en olisi tavannut maailman ihaninta miestä! Miten pienestä kaikki voi ollakaan kiinni!
Pistin paidan likoomaan ammeeseen, menin makuhuoneeseen ja vaihdoin yövaatteet. Samalla kun riisuuduin, Ari Koivunen- paidasta tutut kasvot katsovat minua hymyillen. Minua huvitti tilanne, ja kuin vaistomaisesti annoin lentosuukon paidalle. Kömmin peiton alle, ja katson taivaalle. Pienet kirkkaat tähdet tuikkivat kuin iloiten kanssani. Tuntui kuin olisin juuri ollut siellä, kosketin palaa taivasta vielä hetki sitten. Huoneessa 267.



*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Moi kaikki! pistäkää ihmeessä kommenttia novellista! :)

10

6165

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kiiiitos<33

      nyt tän tänne!! Kiitos kiitos kiitos! :D luulin etten voi enää lukea tätä, ihana!

    • tähtisumulle

      tästä :) sydäntä lämmittää kun saa näin hyvää luettavaa! toivottavasti tätä ei täältä poisteta.

    • kiitti kiitti

      kiitti ja kiitti!! tällasta ollaan toivottu NIIIN pitkään :D:D! kiitos!

      (ja lisää näitä ;)

    • jugi

      Yleensä en ikinä lue tälläisiä novelleja. En tätäkään, muutakun selaillen. Mutta hyvältä vaikutti. Pakko kirjoittaa tälläinen turha kommentti tähän pelkän highlightin takia. Lukekaa tämä.

      • vitsi?

        mitä ihmettä? ei tää voi olla totta. jtn vitsiä vaan ?


    • :):)

      lisää vaan tulemaan..

    • kiitos sulle

      ihana novelli, pistin työpöydälle jos en löydä enää :) ;)

    • huihui

      jesus mitä saissee

    • Damillane

      Olihan tää ihan hyvä vaikka en niin hirveesti arista tykkääkkään. Seksiä oli ihan liian vähän, onhan tää kuiteski seksinovelli. Muuten ihan jees.

    • EllaKoivunen

      Taitaa sulla olla pahemmanpuoleinen ihastus Arii? Ei sillä, ensimmäinen seksinovelli jossa on mainittu mun broidi : D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      531
      5769
    2. Mainehaitta metsäkonefirmalle

      Hukkajoen tapahtumista liikkuu paljon huhuja. Eikö kannattaisi julkaista raakkuja tuhonneen metsäkoneyrityksen nimi, kos
      Suomussalmi
      99
      1955
    3. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      19
      1951
    4. Aivan täysin tahallinen teko

      Ei mitään puolusteluja, eikä selittelyitä. Kuljettajalle kerrottiin asiasta siinä paikanpäällä, mutta silti hän ajoi ves
      Suomussalmi
      107
      1759
    5. Suomussalmi saatu vihdoin maailmankartalle!

      Nyt kun Suomussalmi on vihdoin viimein saatu ennennäkemättömällä tavalla maailman tietoisuuteen niin voitaisiin järjestä
      Suomussalmi
      62
      1568
    6. Olet saanut minut sekoamaan

      Tunteiden ristiaallokossa vellominen on ollut melkoinen kokemus. Ei kukaan ole saanut minua niin raiteiltaan kuin sinä.
      Ikävä
      28
      1567
    7. Oho! Maajussi-Kallelta pakit saanut morsioehdokas Miss Suomi -kisoissa! Tunnistaisitko hänet nyt?

      Hmm, tunnistaisitko?!? Onnea missihulinoihin! Lue lisää ja katso kuvat: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-maajussi-
      Suomalaiset julkkikset
      0
      1315
    8. Myönnän sinulle nyt

      Että olen erittäin mustasukkainen sinusta jo nyt. Ikävä on tämä tunne, kun tietämättömyyden solista nousee myrkkyä miele
      Ikävä
      59
      1184
    9. Olen käyttäytynyt ristiriitaisesti

      eikä minusta varmaankaan ota mitään selvää. Se johtuu siitä, kun järki sanoo ei, ei, ei ja sydän sanoo kyllä, kyllä, kyl
      Ikävä
      66
      1035
    10. Pysytäänkö nainen

      edelleen yhtä viileän tyynenä kun nähdään. Uskotko että tahtoessani saisin murettua tyyneytesi hyvin helposti.
      Ikävä
      57
      995
    Aihe