Yhteydet lentokentältä

matkailija :D

Osaatteko suositella, mikä on paras yhteys lentokentältä kaupunkiin? Asun osoitteessa KONEVOVA 8 PRAGUE 3 (Hotelli Seirert) Kulkeeko kentältä jotain suoraa bussi-/ratikkalinjaa? Onko kokemuksia takseista? Paljonko kustantaa matka noin kentältä kaupungin keskustaan entäpä käyttävätkö kuljettajat mittaria?

13

3865

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Prager

      Teidän hotelliinne julkisilla seuraavan lainen reitti:
      bussi 119 => metro => bussi 133/207 pysäkille : "Tachovské náměstí"
      Matka näyttää kestävän n. vajaan tunnin.
      Taksilla jos päättää mennä, niin heti saapuvien ovista ulos marssiessa näkyy keltaisia AAA-firman autoja. Hyvä firman.
      Maksaa n. 500-700 korunaa liikennetilanteesta riippuen.

    • ????
      • löytyy

        Juuri viime viikonloppuna käytin kyseistä firmaa. Olin liikkeellä yksin eikä linja-auto - metro yhdistelmä kiinnostanut. Sitäkin olen kokeillut. Varasin taksin lentokentältä hotelliin ja paluumatkan hotellilta lentokentälle. Kaikki toimi tosi hyvin. Kuski oli kentällä vastassa nimikyltin kanssa. Maksoin meno- sekä paluumatkan samalla kerralla, hotellille viennin yhtydessä. Taksikuski antoi varauslapun, johon oli merkitty paluumatkan noutoaika ja sen annoin kuskille kun vei minut takaisin kentälle. Hintaa kyydeille tuli yhteensä 44€. Majoituin hotellissa joka oli toisella puolella kaupunkia.


      • ...

        Erittäin toimiva ja ystävällinen palvelu. Suosittelen!


    • matka

      Lentoasemalta pääsee helpoiten minibussilla keskustaan. 2 viikkoa sitten se maksoi 120 korunaa/henk. Jos teitä matkalaisia on 4, niin silloin kannattaa ottaa terminaalin edestä pikku-bussi, joka vie suoraan hotelliin. Maksaa muistaakseni 500 korunaa. Sen kentältä kaupunkiin ajavan minibussin lippuja myydään terminaalin sisällä, oikealla olevassa kioskissa, kun menet ulos. Myös kuski myy lippuja. Ja se minibussi lähtee 25 m vasemmalle terminaali 2 ovesta. Taitaa lukea Tadez. Bussi lähtee puolen tunnin välein sekä kaupungista että kentältä. Matka kestää noin 35 min. Suosittelen.

    • kannata käyttää

      kun minibussilla pääsee noin 5 € hintaan keskustaan.

      • mimibussi

        Taksi vie suoraan ovelle, minibussilla saatetaan kiertää muiden hotellien kautta. Minä ajan aina taksilla. Mukavaa, nopeaa, eikä edes kallista.


      • Cedaz
        mimibussi kirjoitti:

        Taksi vie suoraan ovelle, minibussilla saatetaan kiertää muiden hotellien kautta. Minä ajan aina taksilla. Mukavaa, nopeaa, eikä edes kallista.

        kuljettaa lentoasemalta matkailijat 120 korunan maksulla Tasavallan aukiolle. Puolen tunnin välein ja vastavasti aukiolta lentoasemalle. Kannattaa valita hotelli siten, että matkasta tulee helppo. Ja onhan Suomessa hyvi Prahan karttoja myynnissä. Kannattaa hankkia.


      • Pony Express
        Cedaz kirjoitti:

        kuljettaa lentoasemalta matkailijat 120 korunan maksulla Tasavallan aukiolle. Puolen tunnin välein ja vastavasti aukiolta lentoasemalle. Kannattaa valita hotelli siten, että matkasta tulee helppo. Ja onhan Suomessa hyvi Prahan karttoja myynnissä. Kannattaa hankkia.

        Oletko varannut kyydin etukäteen Cedazin nettisivuilta vai onnistuuko ilman varausta?


      • Pony Express
        Pony Express kirjoitti:

        Oletko varannut kyydin etukäteen Cedazin nettisivuilta vai onnistuuko ilman varausta?

        Vastaan omaan kysymykseeni: selvisi, ettei tarvitse varata Cedaz-kyytiä etukäteen netistä, vaan niillä on tiski lentokentällä.


    • Prahassa klo viisi

      Olimme Prahassa viime viikonloppuna. Tilasimme taksin hyvissä ajoin sähköpostilla Prague Airport Transports- nimiseltä firmalta. Saimme paluuviestin, jossa vahvistettiin, että kuljettaja on meitä vastassa kentällä tietyssä paikassa. Myös siitä huolimatta, että kone olisi myöhässä. Koneemme olikin 50 min myöhässä. Ei näkynyt kuskia eikä autoa! Tuloaulan ovien edessä oli pitkät jonot vapaita taxeja. Kyyti vanhaan kaupunkiin maksoi neljältä hengeltä 630 paikallista rahaa.

      • tässäkään asiassa

        Teillä on kyllä ollut huono tuuri sekä taksin että ruuan suhteen. Vai kuulutkohan niihin ikuisiin valittajiin, joilla ei koskaan ole mikään hyvin?
        Itse varasin taksin netissä ja kuski oli nimikyltin kanssa odottamassa siitäkin huolimatta, että lento oli 45 minuuttia myöhässä. Kuski oli erittäin ystävällinen ja vei meidät turvallisesti perille. Paluukyytikin toimi moitteetta ja samalla ystävällisellä palveluasenteella.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      54
      3673
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      166
      2287
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      1999
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      139
      1874
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      398
      1286
    6. 80
      1205
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      135
      1094
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1020
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      980
    Aihe