Yhteydet lentokentältä

matkailija :D

Osaatteko suositella, mikä on paras yhteys lentokentältä kaupunkiin? Asun osoitteessa KONEVOVA 8 PRAGUE 3 (Hotelli Seirert) Kulkeeko kentältä jotain suoraa bussi-/ratikkalinjaa? Onko kokemuksia takseista? Paljonko kustantaa matka noin kentältä kaupungin keskustaan entäpä käyttävätkö kuljettajat mittaria?

13

3859

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Prager

      Teidän hotelliinne julkisilla seuraavan lainen reitti:
      bussi 119 => metro => bussi 133/207 pysäkille : "Tachovské náměstí"
      Matka näyttää kestävän n. vajaan tunnin.
      Taksilla jos päättää mennä, niin heti saapuvien ovista ulos marssiessa näkyy keltaisia AAA-firman autoja. Hyvä firman.
      Maksaa n. 500-700 korunaa liikennetilanteesta riippuen.

    • ????
      • löytyy

        Juuri viime viikonloppuna käytin kyseistä firmaa. Olin liikkeellä yksin eikä linja-auto - metro yhdistelmä kiinnostanut. Sitäkin olen kokeillut. Varasin taksin lentokentältä hotelliin ja paluumatkan hotellilta lentokentälle. Kaikki toimi tosi hyvin. Kuski oli kentällä vastassa nimikyltin kanssa. Maksoin meno- sekä paluumatkan samalla kerralla, hotellille viennin yhtydessä. Taksikuski antoi varauslapun, johon oli merkitty paluumatkan noutoaika ja sen annoin kuskille kun vei minut takaisin kentälle. Hintaa kyydeille tuli yhteensä 44€. Majoituin hotellissa joka oli toisella puolella kaupunkia.


      • ...

        Erittäin toimiva ja ystävällinen palvelu. Suosittelen!


    • matka

      Lentoasemalta pääsee helpoiten minibussilla keskustaan. 2 viikkoa sitten se maksoi 120 korunaa/henk. Jos teitä matkalaisia on 4, niin silloin kannattaa ottaa terminaalin edestä pikku-bussi, joka vie suoraan hotelliin. Maksaa muistaakseni 500 korunaa. Sen kentältä kaupunkiin ajavan minibussin lippuja myydään terminaalin sisällä, oikealla olevassa kioskissa, kun menet ulos. Myös kuski myy lippuja. Ja se minibussi lähtee 25 m vasemmalle terminaali 2 ovesta. Taitaa lukea Tadez. Bussi lähtee puolen tunnin välein sekä kaupungista että kentältä. Matka kestää noin 35 min. Suosittelen.

    • kannata käyttää

      kun minibussilla pääsee noin 5 € hintaan keskustaan.

      • mimibussi

        Taksi vie suoraan ovelle, minibussilla saatetaan kiertää muiden hotellien kautta. Minä ajan aina taksilla. Mukavaa, nopeaa, eikä edes kallista.


      • Cedaz
        mimibussi kirjoitti:

        Taksi vie suoraan ovelle, minibussilla saatetaan kiertää muiden hotellien kautta. Minä ajan aina taksilla. Mukavaa, nopeaa, eikä edes kallista.

        kuljettaa lentoasemalta matkailijat 120 korunan maksulla Tasavallan aukiolle. Puolen tunnin välein ja vastavasti aukiolta lentoasemalle. Kannattaa valita hotelli siten, että matkasta tulee helppo. Ja onhan Suomessa hyvi Prahan karttoja myynnissä. Kannattaa hankkia.


      • Pony Express
        Cedaz kirjoitti:

        kuljettaa lentoasemalta matkailijat 120 korunan maksulla Tasavallan aukiolle. Puolen tunnin välein ja vastavasti aukiolta lentoasemalle. Kannattaa valita hotelli siten, että matkasta tulee helppo. Ja onhan Suomessa hyvi Prahan karttoja myynnissä. Kannattaa hankkia.

        Oletko varannut kyydin etukäteen Cedazin nettisivuilta vai onnistuuko ilman varausta?


      • Pony Express
        Pony Express kirjoitti:

        Oletko varannut kyydin etukäteen Cedazin nettisivuilta vai onnistuuko ilman varausta?

        Vastaan omaan kysymykseeni: selvisi, ettei tarvitse varata Cedaz-kyytiä etukäteen netistä, vaan niillä on tiski lentokentällä.


    • Prahassa klo viisi

      Olimme Prahassa viime viikonloppuna. Tilasimme taksin hyvissä ajoin sähköpostilla Prague Airport Transports- nimiseltä firmalta. Saimme paluuviestin, jossa vahvistettiin, että kuljettaja on meitä vastassa kentällä tietyssä paikassa. Myös siitä huolimatta, että kone olisi myöhässä. Koneemme olikin 50 min myöhässä. Ei näkynyt kuskia eikä autoa! Tuloaulan ovien edessä oli pitkät jonot vapaita taxeja. Kyyti vanhaan kaupunkiin maksoi neljältä hengeltä 630 paikallista rahaa.

      • tässäkään asiassa

        Teillä on kyllä ollut huono tuuri sekä taksin että ruuan suhteen. Vai kuulutkohan niihin ikuisiin valittajiin, joilla ei koskaan ole mikään hyvin?
        Itse varasin taksin netissä ja kuski oli nimikyltin kanssa odottamassa siitäkin huolimatta, että lento oli 45 minuuttia myöhässä. Kuski oli erittäin ystävällinen ja vei meidät turvallisesti perille. Paluukyytikin toimi moitteetta ja samalla ystävällisellä palveluasenteella.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4975
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      31
      3154
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1817
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1770
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1635
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1491
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1253
    8. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1247
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1227
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1207
    Aihe