NÄHTÄVYYDET

Eka kertaa Wienissä

HEI

ENSI KERTAA MENOSSA WIENIIN??? noin viisi hyvää nähtävyyttä, asumme Hotel Kaiserin Eliabethissä ja haluaisimme käydä mm. museoissa ym.. Lapsille onko jotain kivaa (1½ v.) ?? Onkos tuon lähellä hyvää ja suht kohtuuhintaista ostospaikkaa?
Ja tietty olis kiva tietää hyvät ruokapaikat?
Kiitos kaikille jo etukäteen:)

5

3241

  Vastaukset

  • Schönbrunnin linna puistoineen, jonka eläintarha voisi lastakin kiinnostaa. Ringin sisäpuoli kävelykatuineen ja siellä esim. Stephansdom-tuomiokirkko. Hofburg, josta löytyy mm. Sissi-museo sekä Espanjalainen ratsastuskoulu. Ringstrassen kierto ratikalla (paljon merkittäviä rakennuksia) ja puistot muistomerkkeineen Ringin varrella. Praterin huvipuisto ja illalla esim. Nussdorfin tai Grinzingin viinikylä.

   Taidetta riittää esim. Albertinassa, Belvederessä, Taidehistoriallisessa museossa ja Leopold-museossa.

   Taisi nyt tulla enemmän kuin viisi kohdetta, mutta on niin vaikea valita, kun käymisen arvoisia paikkoja on niin paljon!

  • Ostoksista sen verran, että keskustan kävelykadut Graben, Kohlmarkt ja Kärntner Strasse ovat kyllä hyviä katsastelupaikoja, mutta hinnat niissä ovat aikas kalliit.
   Hieman sivummalla on MariahilferStrasse, jossa liikkeitä löytyy myös vaikka kuinka paljon, mutta hinnat on lompakkoystävällisempiä.
   Metro ja ratikat on varsin hyviä kulkupelejä Wienissä, ostaa vaikka sellaisen lipun,jolla saa useamman päivän matkustella rajattomasti, niin pääsee helpolla paikasta a paikkaan b. Tai vaikka sen Vienna cardin, siinä oli jotain lisäetuja, alennuksia ja taisipa jonnekin päästä ilmaiseksikin sillä.
   Esim. Schönbruunnin linnaan ja sen vieressä olevaan eläintarhaan on erittäin helppo mennä metrolla, asema on aivan linnan vieressä.

   • KIITOS TEILLE; saimme jo kivoja vihjeitä...menoksi siis:)

    ..:)


   • matkalle lähtijä kirjoitti:

    KIITOS TEILLE; saimme jo kivoja vihjeitä...menoksi siis:)

    ..:)

    Yhden päivän saa hyvin kulumaan Praterin (huvipuistossa. Jos aikaa on rajallisesti, niin ostatte vain liput Praterin Wiener Riesenradiin. Sieltä saa hyvän käsityksen kaupungin mittasuhteista ja onnistuneita maisemakuvia, sillä näkymät on hulppeat. Metrolla pääsee.


   • Rythmus kirjoitti:

    Yhden päivän saa hyvin kulumaan Praterin (huvipuistossa. Jos aikaa on rajallisesti, niin ostatte vain liput Praterin Wiener Riesenradiin. Sieltä saa hyvän käsityksen kaupungin mittasuhteista ja onnistuneita maisemakuvia, sillä näkymät on hulppeat. Metrolla pääsee.

    Wienissä on tosi hienoa. Kävimme juuri. Paljon nähtävyyksiä. Menimme huvipuisto Prateriin, kävimme Mozart paikoissa, (Sen entisessä talossa yms.), ja paaaljon muuta. Hevosvaunuja oli koko ajan. : D

    Kannattaa mennä ! Suosittelen !


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  • Pistää vihaksi nuo pakkoreissaajat.

   Mikä ihmeen addiktio se on kun pakko päästä ulkomaille vaikka on omasta hengestään kiinni pahimmassa tapauksessa. Katselin uutisista porukkaa joka oli lähdössä ulkomaille, maskit kaikilla naamalla ja sanoivat, että voi sen koronan saada suomessakin. Nyt sitä hedelmää typeryydestä saadaan maksaa. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006595396.html

   106
  • Aiotko noudattaa maskisuositusta?

   Alatko käyttämään maskia kun liikut julkisilla paikoilla? Kyseessä on siis suositus, ei pakko.

   742
  • Ketä kiinnostaa YouTube-maailma?

   Tässä kun on kesällä ollut aikaa ja hieman seuraillut netistä kaiken maailman vlogeja sun muita videoituja mielipidekanavia niin herää yksi suuri kysymys: Ketä kiinnostaa tällainen kun täysin tuntemattomat ihmiset hölisevät omia mielipiteitään kameralle täysin merkityksettömistä asioista? Onko tämä kenestäkään muusta typerää? Niin miehet kun naiset selostavat suu vaahdossa asioitaan kameralle yksinään jossakin v..tun vaatehuoneessa. Tulee mieleen, että säilyttäkää nyt joku järki. Ketä kiinnostaa jonkun nobodyn mielipide mistään? Tai sen myday-solkkaukset sun muut? Mitä varten näitä tehdään? Ei voi muuta sanoa kuin, että netti täyttyy roskasta ja itsensä korostamisesta.

   260

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Poker Run kolari

   Ei mennyt aivan putkeen! Joku loukkaantui vakavasti ja taphtuma keskeytetty. Videolta näkyy ensin yksi vene ajaa melko hiljaa kovalla melulla ja vesis
   Yleistä veneilystä
   169
   3212