Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

APUA..Bremenin hotellit

lapsiperhe

Tarvitsisin vinkkejä hotellista, josta löytyy huone lapsiperheelle, lapset 12 ja 13 vuotiaat. Olemme syyslomalla lähdössä reissuun ja yleensä hotellihuoneisissa on rajoituksena max 1 lisävuode huonetta kohden , huoneet ovat pääsääntöisesti 2 aikuiselle. Lapset alle 12 v. saa olla vanhempien seurassa (max 1 lapsi), mutta kun meidän lapset ovat juuri sen yli...syyskuussa täyttänyt 12v.Huoneisto tai perhehuoneita en löytänyt..vai olivatko jo niin varattuja!?
Ja kai tekemistä löytyy lokakuussakin, tärkeintä on kuitenkin "uudet maisemat"

14

2462

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eu01

      Jos haluaisitte asua maaseudulla lähellä Bremeniä (matka Bremenistä lähijunalla kestää 25 min.), niin tutustukaa http://www.gaestehaus-schlossgarten.de/ kolmen tähden Schlossgarten- hotelliin. Nimensä mukaisesti se sijaitsee palatsin puutarhassa, kolmen hengen huone maksaa 66,00 €, lisävuode 15 euroa. Samasta netti osoitteesta löytyy myös loma-asunto (kts. Ferienwohnungen), min. kaksi yötä, max. 5 henkilöä, pinta-ala 54m2), tämä maksaa 80 euroa/vrk.

    • ihastunut bremeniin

      Pari viikkoa sitten Bremenin kadulla talsiessani huomasin kyltin,jossa mainostettiin hotellihuoneita ja -huoneistoja etenkin lapsiperheille ja ainakin osoitteen perusteella ja muistelinkin, että oli best western-alkuinen, on tämä:
      http://book.bestwestern.com/bestwestern/productInfo.do?propertyCode=95318&disablenav=true

      Kyltissä oli jotain suomeksikin, "lapsiperheille" tms.
      Tein koehaun porukallanne ja yön hinnaksi tuli aika korkea 149 e mutta sisälsi kylläkin aamiasen ja teidän lapsistahan menee jo maksu kuten totesit.
      Hotelli on muutaman minuutin kävelymatkan päässä keskustasta ja kivenheiton päässä rautatieasemalta.

      • äskeinen

        Alakerrassa on muuten hyvä espanjalaistyylinen ravintola Maredo. Hyvän pihvin saa suomen huoltoasemahinnoilla ja alkuun ihana salaattipöytä.

        Jos ette löydä muuten yhtä huonetta, ottakaa kaksi vaikkapa intercity bremnistä, alpharooms.comin kautta halpaa kun ajoissa varaa. kaksi huonetta vähän päälle 100 euroa/yö. Aamiainen sis. hintaan sekä julkisen liikenteen kortti kaikille.


    • tämäkin.
    • lapsiperhe

      Tosi hieno juttu, että sain jo näin monta vastausta ja todella hyviä neuvoja...Mukavaa todeta , että avuliasta tuo Suomen kansa, jopa oli tehty koehakukin meidän perheelle. Nyt sitten vain koneen ääreen ja tekemään lopulliset ratkaisut. Vaihtoehtoja oli monta, esim. useamman huoneen vuokraaminenkin oli hyvä ehdotus!Lisää vinkkejä otetaan toki vastaan, mitä lokakuussa voi tehdä? Varmaan hiljaisempaa kuin kesällä??

      • Yksihuone

        Meidän perhe oli majoittuneena tänne:
        Mercure Hotel Columbus Bremen.

        Hotellissa on tilavia huoneita. Ja sain sieltä varattua ison, siistin huoneen, jossa oli 2 lisävuodetta. Hinta oli 89 e (tätä ei voi perua). Ja hiukan yli 100 e, kun halusi peruutusmahdollisuuden. Aamiaista ei siihen hintaan saa, mutta samassa talossa tai läheisellä (n 100m )asemalla on paljon ruokapaikkoja.


      • huoneistokin

        Olimme viime kesänä pienempien lasten kanssa tilavassa kahden huoneen huoneistossa hotelli Stadt Bremenissä. Oli noin 500-1000m ostoskadulta. Vanhassa rakennuksessa, suht vähän aikaa sitten uusittuja huoneita, täyspuusängyt oli huoneissa (tosin huonot patjat) eli molemmissa huoneissa oli parisänky, sit eteinen ja iso kylppäri.

        Olin viikonloppuna saman ketjun hotelli Turmhotel Weserblickissä. Ulkoa kivan näköinen, mutta ei mielestäni yhtä hyvä ja sijainti hieman kauempana, eri puolella.


    • mkkv

      Kesäkuussa oltiin vanhemmat ja kaks teiniä gasthaus walterissa ja tykättiin kovasti.Huoneisto oli sisäpihalle päin, supersiisti, makuuhuoneessa norm parisänky,olohuoneessa 140cm leveä parisänky, pieni keittiö ja tilava wc kylpyammeella. Ihana aamupala joka sisälsi oikeesti vaikka mitä!Ne tuoreet rapeakuoriset sämpylät,nam! Oli marjoja hedelmiä leikkeleitä juustoja muroja jugurtteja kalaa marmeladeja jne. Omistaja Hanna Walter todella mukava ja auttavainen, antoi heti kartat ja esitteitä, katsoi juna-aikataulut Hampuriin(käytiin siellä eläintarhassa). Niin ja huoneisto maksoi 100e yö! Suosittelen! En osaa laittaa linkkiä mut www.hotel-walter.de Kotisivut myös englanniksi.

      • Gasthaus Walterista

        Muistaisitko oliko siellä kokolattiamatto vai joku muu versio? Välillä niin vaikea löytää majoituspaikkaa allergia- ja astmaperheelle, huonetta ilman kokolattiamattoa ja sellaisia huoneita, joissa ei ole ollut lemmikkejä. Kuullosti muuten hyvältä paikalta kuvauksesi perusteella.


      • mkkv
        Gasthaus Walterista kirjoitti:

        Muistaisitko oliko siellä kokolattiamatto vai joku muu versio? Välillä niin vaikea löytää majoituspaikkaa allergia- ja astmaperheelle, huonetta ilman kokolattiamattoa ja sellaisia huoneita, joissa ei ole ollut lemmikkejä. Kuullosti muuten hyvältä paikalta kuvauksesi perusteella.

        Ei ollut kokolattiamattoja, vaikutti muutenkin että on hiljan remontoitu. Lemmikkieläimistä kannattaa kysyä sähköpostitse, minä kyselin ensin kans joistain jutuista ja H. Walter vastasi heti ystävällisesti(englanniksi).



    • bremen4r

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2485
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2173
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      83
      1829
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1621
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1565
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1528
    8. 60
      1396
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1319
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe