ylläksen ykkös caravan

lyhty kahvila

käytiin toissa päivänä ylläksen ykkös caravan alueella ja kyllä paikka on todellinen kukkaron kuluttaja, sillä yhdestä yöstä maksat jo saman verran jolla saisit olla kaksi päivää hotellissa täydessä ylläpidossa eestissä.

ei mennä enää kyseiseen paikkaan sillä joku tolkku se on reissaajallakin oltava!

18

17860

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • big ice

      me ollaan oltu tossa järven puolen isoylläs alueella ja aivan sama vika että niin helvetin kallista ja mitään alueella ei ole. te köyhät kiertäkää ylläs mahdollisimman kaukaa ja rikkaillekkaan en suosittele turhasta maksamaan.

      • matkailu-auto INF-112

        me ollaan käyty ylläksellä joka syksy katsomassa ruskaa ja ei se minusta niin kallis paikka ole. äkäslompolon ylläs ykkösessä vuorokausi maksu oli 17 euroa silloin syksyllä ja se tosi oli miedän mielestä tosi halpa.

        myös joukonkaupasta saa ainakin halpaa makkaraa ja erittäin hyvää lapinherkkua savuporo juustoa jota me ollaan aina hamstrattu todella paljon mukaan tänne etelään. ja ravintola huippu tarjoaa kylän halvimman poronkäristyksen. jotenka ylläkselle kannattaa todella mennä jos ei halua maksaa mistään yöelämästä niin kuin saariselän tunturihotellin vaunualueella.


    • riemuliiteri

      ylläksen puolella en ole ollut, mutta järven puolella ei ainakaan kesällä tee yhtään mitään, sillä laskettelurinteet ovat sulat ja hiihto latujakaan ei ole, jotenka minkäänlaista aktiviteettiä paikalla ei voi kesällä harrastaa.

      talvella toki alueella on väkeä kuin merenmutaa, mutta itse en kuitenkaan menisi moisesta maksamaan sillä minulla on sellainen periaate että hiihtämisen on oltava ilmaista eikä maksaa kallista aluemaksua vain päästäkseen suksimaan.

    • jouni lapista

      itse olen ollut ylläksellä monenakin talvena, mutta kesällä en ole ollut ja koskaan en ole maksanut ylläs ykkös caravan alueelle vaan olen aina yöpynyt siinä jouninkaupan lähettyvillä olevalla pihaleirinnällä eli ylläksen yöpuussa ja sieltä toki saa myös sähköpaikan joka ei maksa edes puoliakaan ykkös caravan alueen hinnasta ja kaikki on lähellä, toisin kuin ykkösestä josta joutuu aina lähtemään auton kanssa kylille kun taas yöpuusta kaikki on kävelymatkan päässä.

      myös äkäshotellin eli paikallinen pirtukirkko tarjoaa mahdollisuuden edulliseen yöpymiseen
      ja talvella ladulle pääsee heti pihalta kun taas ykkösestä joudut aina kävelemään joko riemuliiteriin tai sitten isometsän kantapaikan takapihalle.

      eli ylläkselle kannattaa mennä, mutta valita ehdottomasti joko yöpuu tai äkäshotellin alue.

      • yöpuku

        Olen soitellut ja kysellyt sekä Yöpuun että Äkäshotellin matkailuajoneuvopaikkoja, mutta molemmista on kerrottu että ei heillä ole enää sellaisia.


      • hirvaspään lautta
        yöpuku kirjoitti:

        Olen soitellut ja kysellyt sekä Yöpuun että Äkäshotellin matkailuajoneuvopaikkoja, mutta molemmista on kerrottu että ei heillä ole enää sellaisia.

        yöpuu ei ainakaan ota mitään turisti varauksia vastaan ja äkäshotelli ei ole ottanut enää kuuteen vuoteen matkailu-ajoneuvoja eikä telttailioita.

        yöpuuhun otetaan vain kantaväkeä eli tavallisen etelän turistin ei kannata edes kysyä alueelta vaipaina olevia paikkoja sillä vastaus on että me emme ota matkailu-ajoneuvoja vastaan.


      • velhonkota
        hirvaspään lautta kirjoitti:

        yöpuu ei ainakaan ota mitään turisti varauksia vastaan ja äkäshotelli ei ole ottanut enää kuuteen vuoteen matkailu-ajoneuvoja eikä telttailioita.

        yöpuuhun otetaan vain kantaväkeä eli tavallisen etelän turistin ei kannata edes kysyä alueelta vaipaina olevia paikkoja sillä vastaus on että me emme ota matkailu-ajoneuvoja vastaan.

        itse olen yöpynyt siinä yöpuun mökissä ja kyllä ainakin silloin oli siinä pihalla asuntoauto joka oli asuttu, jotenka kyllähän sinne otetaan näin ollen myös turisteja.

        äkäshotellin alue on todellakin vain parkkipaikka ja siellä on viimeksi otettu turisteja vastaan neljä vuotta sitten.

        ylläs ykkönen on kuitenkin se paras paikka matka caravaanarille, koska siellä on myös sauna ja pesutilat.


      • Oho?!?

        Eli et jatka siis kävellä puoltakilometria, sillä se on jonka suurin piirtein yhtään minnekkään tarvii ylläksen ykkös caravaanista kävellä...


      • Anonyymi

        Hei!
        Meillä Ylläksen Yöpuussa on ollut matkailuauto- tai vaunupaikkoja viimeksi 90-luvun alussa, olet tainnut sekoittaa meidät johonkin toiseen paikkaan. Joskus mökkimme edessä voi olla asuntoauto mutta se tarkoittaa vain sitä että asukas on tullut sellaisella, meillä ei ole paikkoja autoille eikä vaunuille.
        T. Yöpuun väki


    • hyvä paikka

      Meille taas jäi oikein hyvä kuva paikasta. Siisti ja rauhallinen.

    • Tuurilainen

      Asun Tuurissa, ja suosittelen teille karavaanareille Kyläkaupan Onnela-karavaanialuetta.Tavarapuotina tunnetun tavaratalon ja elintarvikemyymälä Ruokapuodin lisäksi Kyläkaupan katon alta löytyy muun muassa:puutarhamyymälä Pihapuoti, hotelli OnnenTähti, ravintola OnnenKivi, liikenneasema OnnenLiekki sekä kaksi kauppakatua ulkopuolisine yrittäkineen.Jos nälkä yllättää voit tehdä valintansi kolmen kahvilan, kahden grillin, pizzerian sekä a’la carte-ravintolan maittavista annoksista.Tekemistä riittä on myös lapsille.Ihan karavaani alueen vieressä on Labyrinttimaailma, jossa lapset viihtyvät varmasti.Lisäksi lähellä on Minigolfrata sekä Bungee-trampoliini. Sähköpaikan hinta:10€/päivä, ja ilman sähköä:5€/päivä.Karavaanialueella pieni ja vaatimaton uimaranta, saunoja , pieni leikkipuisto sekä grillikota. Joten tulkaa ja nauttikaa päivistä Tuurissa!

    • dippidappi

      Vai kallista höpö höpö !
      Miten te kuvittelette siellä ihmisten elävän jos elinkeinoa pitää harjoittaa.Tottakai kaikki maksaa kyllä meikäläinen on siellä monet vuodet käynyt ja suuri kiitos Ylläksen ykkös Caravanille hyvästä ja ystävällisestä palvelusta.Menkää itseenne valittajat yöpykää hotellista jos ei kiinosta.

    • männäntappi

      Kyllähän olis menty tuonne alueelle mutta ei tälle alueen tätille käynyt että oltais yksi yö mutta ok onhan näitä paikkoja missä yöpyä varmaan tietää että ollaan köyhiä..

    • järnää

      Melestäni ykkös caravan hyvä paikka ja kohtuu hintainen ollaan oltu monta kertaa ja mennään jatkkossakin ystävällinen vastaan otto on aina ollut ja toivotettu hyvää matkaa ja tervetuloa uudelleen.

      • matkaaja

        En ikinä mene lähellekkään ylläksen 1 caravaania. Erehdyin ohikulkiessani levähtämään kyseisen paikan aidan ulkopuolella olevalla parkkipaikalla, jossa ei ollut mitää kieltoja yöpymisestä. Caravan alueen emäntä ja isäntä tulivat aivan raivona keskellä yötä häätämään pois, vaikka oli vammakiekko ikkunassa. Sain nyt kuvan äkäslompolon ihmisten pimeästä puolesta. Aivan karmeata porukkaa, jos kaikki ovat sellaisia.


      • Kulkurinvalssia

        On totta että siinä ei yöpymis kieltoa ole, mutta se aidan ulkopuolinen alue EI kuulu mitenkään ykkös caravanille joten he EIVÄT voi siitä häätämään pois.


    • PihiPihiPihi

      Maisematien parkkipaikka on nykyään suosittu karavaanirikohde kaikenmaailman Timoille ja Penteille.

    • Anonyymi

      Näitä kommentteja luettiin Ylläksen ykkös caravanista, kun mietimme kummalle puolelle Yllästä menisimme matkailuautolla ja päädyimme ykköscaravanin alueelle, kaikesta luetusta huolimatta.

      Kyllä pitää todeta, että oli juuri sen arvoinen, mitä siitä on tässä kirjoitettu. Todellakin tunsimme itsemme kaikkea muuta kuin tervetulleeksi. Rahat osataan ottaa lähes jo kiittämisestäkin. Pelkkä huoltopalvelu (wc kasetin tyhjennys), ilman yöpymistä onnistuu, kylläkin siihen hintaan (puolenkymmentä litraa dieseliä), että ennemmin ajaa jo pidemmänkin matka toiseen kohteeseen vaikka varta vasten.

      Mutta vastaavan tasoisia tai parempia paikkoja löytyy onneksi läheltä muitakin.

      Suosittelen suuresti puskaparkkia vaihtoehtona Äkäslompolon puolelta.
      Hienoja paikkoja löytyy, joista ei varmasti tule keskellä yötä ajettua pois.

      Mutta onneksi on muitakin paikkoja alueella

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1727
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1547
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      55
      1260
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      729
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      725
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      717
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      668
    Aihe