Kontio ralli

Pieni pettymys

Paikka oli hieno mutta telttailu alueena hiukan huono,kalliota,ryteikköä,tasaista tai loivaa maastoa oli erittäin vähän..Hinnat jopa festari hintoja kovemmat,grillimakkara 3e!!!pyttipannu (tosipieni)6e50s!!!Tuli vain rahastuksen maku joka ei pitäisi olla tarkoitus?????Aamupalana,tumma ja vaalea leipä,margis,voinappi,yksi siivu kinkkua,yksi siivu juustoa!!!Eikä tässä vielä kaikki,4 siivua kurkkua,ja puolikas tomaatti!!!Puuroa oli myös tarjolla mutta maitoa ei!!Se oli kuulemma vain kahviin!!
Perjantaina sauna oli kylmä jo ennen klo 24..Ja porukkaa saapui pitkin yötä,kuului melkoisia kommentteja tästä hyvästä..

14

4792

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • toyotakuski

      pysynyt kotona.

      • Samaa mieltä

        Märkäkorvat ei sillon ollut Kontiossa tai muissa kokkareissa kun niissä ei ollut mitään palveluja. Kalja ja makkara piti viedä mennesssään. Näille nykyajan marisijoille pitää olla kaikki valmiina ja sitten itketään kun se maksaa. Köyhälle on tietenkin kaikki kallista.


      • SatPent
        Samaa mieltä kirjoitti:

        Märkäkorvat ei sillon ollut Kontiossa tai muissa kokkareissa kun niissä ei ollut mitään palveluja. Kalja ja makkara piti viedä mennesssään. Näille nykyajan marisijoille pitää olla kaikki valmiina ja sitten itketään kun se maksaa. Köyhälle on tietenkin kaikki kallista.

        Eka kertaa Kontiossa...Alku hieman näytti kaaokselta,kun tulimme klo.21.15 sanottiin KARUTOTUUS portilla... että telttapaikkoja ei ole yhtään.....Mutta kuitenki hyvällä tuurilla löytyi " TODELLA MAHTAVA TELTTAPAIKKA APILANURMIKENTÄLTÄ....JÄRVINÄKYMÄLLÄ!
        Ruokapuolesta voin sanoa että Todella hyvin järjestetty eikä suuria odotteluja...Jokaisella
        oli mahdollisuus ostaa syötävää lisäksi.
        Ehkä kuitenki Ensi...vuonnakin KONTIOSSA Jälleen!


      • mökki..sieltä..
        SatPent kirjoitti:

        Eka kertaa Kontiossa...Alku hieman näytti kaaokselta,kun tulimme klo.21.15 sanottiin KARUTOTUUS portilla... että telttapaikkoja ei ole yhtään.....Mutta kuitenki hyvällä tuurilla löytyi " TODELLA MAHTAVA TELTTAPAIKKA APILANURMIKENTÄLTÄ....JÄRVINÄKYMÄLLÄ!
        Ruokapuolesta voin sanoa että Todella hyvin järjestetty eikä suuria odotteluja...Jokaisella
        oli mahdollisuus ostaa syötävää lisäksi.
        Ehkä kuitenki Ensi...vuonnakin KONTIOSSA Jälleen!

        hienolla näköalalla hintaan 840 euroa.... jes. Lauantaina mökkien vierustat täynnä telttailijoita...meidän apilanurmikentällä!!
        Eivaiskaan, sopu sijaa antaa eikä kenellekkään varmasti jäänyt paha mieli. Mutta totuushan on että helvetin huonot teltta maastot siellä oli!


    • kokenut kontion kävijä

      Paikkana tosi hieno,no ainahan saa marista jos haluaa. Todella ennen palveluita ei juuri ollut,siis makkarat,juomat vietiin mukana, nyt kauppa vieressä.Ei kait se Kontion tarkoitus olekkaan olla "hotelli"tasoa. Nytkin oli kalliolla hienoja paikkoja, kuten eräskin pariskunta oli löytänyt mahtavan paikan korkealta. Siis vähän erähenkeä ja seikkailu mieltä. Kiitos vaan kaikille järjestelyyn osaistuneille.Jälleen ensi vuonna tavataan.

      • 25-vuotta mennyt

        Toivottavasti päästään siihen kuin esim. Tulevassa saaristorallissa johon on vain sisäänpääsymaksu ja ruokailun järjestää jokainen itse joko kantamalla eväänsä tai ostamalla palvelut erikseen.

        Oikestaan parhaat rallit ovat pystymettä- tyyppiset joissa on erähenkeä. Tietysti niissä ohjelmakin täytyy itse tehdä.

        Ehkä tulevaisuus on puoli-nyyttikestit jossa vain viihde sisältyy hintaan.


    • lomalainen...

      Olen korvessa mökillä, joten tieto puuttuu!

      • Heisuliveisuli

        Rantasalmella, lomakeskus Järvisydän. Vähän naftisti telttapaikkoja; mutta muuten järjestelyt olivat kohtis kohdillaan. Alueen pienestä kaupasta sai ruokaa ja juomaa mukavasti, juomien hinnat OK. Se, joka on järkännyt parintuhannen hengen pileet kerralla putkeen, saa arvostella, muuta voivat yrittää ensin, että onko kuinka helppoa.


    • samaa mieltä myös

      paikka tosi hieno, mutta telttailijoita ei otettu huomioon ja eikös kontiorallin idea ole nimenomaan kokoontua telttoineen. mökeissä ihmiset ovat useinmiten omissa porukoissaan. paremmin ihmisiin tutustuu teltta-alueella.siellä on tunnelmaa! firmat on hoksanneet hyvän tienauskonstin kontioralleista. toivottavasti ensi vuonna rallit on välillä jo täällä pohjoisessakin.

    • osallistuja no. 1000

      ..vaikkapa hyvä mieli ja avoin katse. Meikäläinen ollut vasta 8.ssa kontiossa ja tämä oli yks parhaita ehdottomasti.. telttanaapuritkin aivan loistavia persoonia ja onneksi teltan ja pressun sai kotona pestyä lopusta hiesuhiedasta, minkä sade telttaan liimasi ja mikä ei matkalla lionnut.
      Musa pelasi ja fiilis oli hyvä, naiset kauniita ja kaikki iloisia. Evijärven ja Pistohiekan kontioiden kanssa samalla viivalla, kaikenkaikkiaan, mun mielestä. Kaikissa jotain erikoisen hyvää.. huonoja asioita ei kannata muistella tai voi jäädä kotiin pelaamaan kenoa. Lievää uhkapeliä kontiokin on.. ainakin marisijoille.

      • Nimetön

        Me oltiin ihan akka-porukassa liikenteessä. Ja meillä oli ainakin ihan hauska viikonloppu. Meitä ei haitannut pätkääkään vaikka pyörät jäi melkein portin pieleen ja hiki päässä raahattiin kamoja. Jos lähtee tällaiseen mukaan ei kai sitä hotelli majoitusta tartte odottaakaan.
        Ja palataan taas ensi vuonna asiaan..


    • elisa-64

      Jaahas kuulehan mitäs lähdet yleensäkkään mihinkään ralliin jos olet sieltä mukavuuksia hakemassa..eiköhän sinne olla menossa viettämään mukavaa aikaa muiden samanhenkisten kanssa. Itse et taida kuulua kyseiseen joukkoon tai sitten olet nojatuolimatkustajana Goldwingissä ja katselet dvd-elokuvia "kuivin jaloin". menepäs käymään ensi vuonna Rutakossa niin voit istua ...askalla kolmen muun kanssa aamulla vääntämässä krapulaasi ulos jos sitä on sinulla koskaan ollutkaan..... Turhat marinat pois ja nauti reissuista! Ruokailu oli mitä parhaiten järjestetty ja maitoa sai todellakin mitä parhaimpaan puuroon...
      Suuri kiitos upean Kontio-rallin järjestäjille.

    • bian

      Olen samaa mieltä.Ikinä en enää Kontioon mene.Pelkkää rahastusta koko juttu. Meillä oli 300m pajamajaan ja yli puoli km saunalle teltalta. Ruoka huonoa ja vähän, niin joutui ostamaan lisäksi kalliilla.

      • sinäkin

        töihin niin ei kaikki tunnu kalliilta.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      140
      5913
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3605
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1925
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1913
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      25
      1738
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      74
      1586
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      16
      1512
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1406
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1398
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      24
      1327
    Aihe