sotilassatamassa

dana

Kun yhden ainoan kerran pääsin vierailemaan ulkomailla sotilassatamassa, muodostui paikasta minulle pysyvä fantasia. Voi sitä näkyä kun sadat lihaksikkaat miehet univormuissaan huoltavat laivoja ja muuta.. Tässä siis fantasia:

Olin Irlannissa opiskelumatkalla ja tuohon matkaan kuului armeijaan tutustuminen. Eräänä leutona päivänä lähdin ryhmäni kanssa tutustumaan satamaan, josta puolustusta hoidettiin. Sain ensin informaatiota paikasta ja sotilaista. Minulle kerrottiin että vain parhaat sotilaat pääsevät sinne töihin ja näky oli sen mukainen. Koko esitelmän ajan vilkuilin välillä komeita tummiin univormuihin sonnustautuneita sotilaita. Halusin nuo kaikki hyvännäköiset miehet kotiin orjikseni. Kun oppaamme oli kertonut kaiken, saimme kiertää satamassa yksin tai ryhmissä ilman ohjausta. Meidän piti tavata kahden tunnin päästä alueen portilla.

Koska en tuntenut ryhmästäni erityisesti ketään, lähdin tutkimaan aluetta yksin. Halusin käydä juttelemassa jollekin sotilaalle henkilökohtaisesti saadakseni paremman käsityksen heidän työnkuvastaan. Toivoin siihen kuuluvan myös vierailijoiden tyydyttämisen... Suuntasin matkani erääseen laivaan, jossa oli noin kymmenen sotilasta huoltamassa varustusta. Kun näin heidät, en voinut enää estellä itseäni. Kävelin paikalle ja pyysin mukaani heistä viisi. Kerroin tarvitsevani opastusta.

Sotilaiden kanssa kävelin laivan etuosaan alakannelle, jonne ei nähnyt muualta. Istahdin jonkin suuren tolpan päälle ja kokosin miehet ympärilleni. Neljä heistä oli tummaa ja yksi vaalea. Kun riisuin itseni yläosattomaksi, huomasin miesten kiihottuvan. He olivat hämmentyneitä, mutta heti leikissä mukana. Vedin yhden tumman ja pitkän sotilaan lähemmäs ja suutelin häntä. Hän tarttui rintoihini hellästi ja hyväili niitä. Kun keskityin tähän yhteen, tunsin useampia käsiä vartalollani. Aluksi ne hyväilivät minua hellästi ja sitten kiimaisemmin. Yksi miehistä nosti minut seisomaan ja vapautti minut hameestani. Seisoin heidän keskellään alastomana ja hyvin kiihoittuneena. Toiveenani oli pitkä ja hellä käsittely viideltä komealta nuorukaiselta.

Toiveeni ei kuitenkaan toteutunut, sillä keskittyessäni yhden sotilaan hyväilyihin, yksi heistä oli riisunut housunsa. Ehdin vain huomata hänen kovan ja kauniin kalunsa kun hän kaappasi minut syliinsä ja upposi koko pituudellaan tiukkaan mutta märkään vakooni. Olin tottunut entisen poikaystäväni kanssa hyvin hellään rakasteluun, joten tämä yllätti minut täysin. Aivan uudenlainen tunne valtasi ruumini, kun yksi sotilaista pani minua rajusti ja neljä muuta katselivat meitä lumoissaan. Tuo näky yllytti muutkin miehistä riisumaan univormunsa ja vapautumaan armottomalle nussimiselle.

Mies, joka pani minua, asetti minut sen tolpan päälle, jolla olin istunut. Hän jatkoi painamista ja minä tunsin ruumiini supistelevan koko ajan kiimaisempana työntöjen tahdissa. Yhtäkkiä kasvojeni eteen kohosi jäykkä kulli, jonka ahmaisin suuhuni. Imin ja nuolin sitä yhden miehen alkaessa imemään rintojani. Se sai minut laukeamaan. Orgasmi vyöryi ylleni ja sen nähdessään minua pannut mies kiihdytti tahtiaan entisestään ja laukesi äänekkäästi muutamalla työnnöllä.

Suljin silmäni hetkeksi ja havahduin siihen, kun minut käännettiin ympäri. Makasin vatsallani kun sykkivään pilluuni tungettiin massiivinen kalu. Se mahtui sisääni vain edellisen miehen sperman liukastavn vaikutuksen vuoksi. Nainnin tunne oli niin hyvä, että en voinut kuin huutaa. Kun katsoin ylöspäin, huomasin että paikalle oli saapunut kaksi muuta naista ryhmästäni. He olivat ilmeisesti kuulleet äänemme ja saapuneet katsomaan mitä oli tekeillä.

Toinen naisista, Anna, oli jo ehtinyt yhden miehen kimppuun. Kehotuksestani myös Merja ryhtyi leikkiin. Hetken kuluttua Anna oli kontallaan maassa yhden miehistä vedellessä häntä eläimellisesti takaapäin ja toisen pannessa häntä nautiskellen suuhun. Yksi miehistä oli Merjan päällä, jonka ilme kertoi hänen olleen miehen tarpeessa. Tuo näky kiihotti minua entisestään ja en voinut olla laukeamatta kun mies, joka pani minua takaapäin alkoi hieroa klitoristani kiihkeästi sormillaan. Orgasmi oli vielä voimakkaampi kuin edellinen ja se lähes sumensi tajuntani. Mies jatkoi vielä hetken ja laukesi sitten pakaroilleni.

Hetken kuluttua nousin ylös ja otin käsittelyyni ainoan miehen, joka ei ollut vielä päässyt panemaan. Otin käteeni hänen kivikovan vehkeensä ja hieroin sitä pitkin vedoin. Halusin nyt itse antaa jotain miehelle ja hallita naimista. Polvistuin miehen eteen ja otin kullin suuhuni. Mies oli ilmeisen kiihottunut äsken näkemästään, sillä hän laukesi melkein heti. Tosin tiedän kyllä olevani taitava suihinottaja..

Tämän jälkeen kaikki olivat saaneet jotain, mutta mies joka oli nussinut minua ensin alkoi olla jälleen paraatikunnossa. Kaikki muut makoilivat raukeina kannella ottaessani miehen uudella innolla käsittelyyn. Vaikka pilluni oli jo arka edellisistä panoista työnsin miehen selälleen ja kävin hänen päälleen. Aloin ratsastaa koko ajan kiihtyvällä vauhdilla hänen huohottaessaan allani. Olimme molemmat menettää tajuntamme nautinnosta. Minä liikuin hänen päällään, kuin olisin ollut vuosia puutteessa ja supistelin samalla vaginalihaksia. Koska mies näytti olevan laukeamaisillaan aloin hieroa klitoristani samalla. Kiihdytin tahtini äärimmilleen ja tunsin kuinka mies laukesi sisääni. Lähes samanaikaisesti minäkin laukesin ja päästin kovaäänisen huokauksen nautintoni keskeltä.

Nousin miehen päältä pois ja puin ylleni. Sitten vielä suutelin jokaista miestä kiitokseksi ja lähdin kävelemään portille. Kyllä oli Merjan ja Annan kanssa paikat kipeinä.

Laittakaa palautetta

4

8102

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mirel

      vähän samanlainen ku kaikki muutki

    • 1 of those men

      Hello !
      I just stopped by to read some fantasies.
      I remember that day when you came and made
      all of us came too...

      When will we have you again ?
      Or maybe we will come to you Dana
      so be ready...

    • lisää

      toi oli tosi hyvä kirjota ihmeessä samanlaisia lisää .)

    • Merimies

      Erittäin hyvä, lisää! Lisää! Miten sinun, Merjan ja Annan unelmat jatkuvatkaan...?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    7. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    8. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    9. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe