TERO VAARA

ON DIIVA

ihan niinkuin Meurman sanoo. Olin Mamban keikalla, ja kesken biisin Vaara alkoi "haastattelemaan" innokasta n. 35 v. nais fania. Vaara kyseki kuinka kauna nainen on fanittanut Mambaa, ja nainen kertoi, että pientä taukoa lukuun ottamatta aina, niin Vaara nappasi mikin pois ja huusi mikkiin että silloin tietysti tuli se VITUN DINGO. Oli mun mielestä aika nolosti sanottu!

12

1386

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ahmed el-ahne

      Krister Meurman. Varmasti hän olisi toivonut, että joku nainen olisi sanonut samaa hänestä. Mutta kun meurmanin kohdalla ura on vain vuoden ikäinen niin pahapa siinä on huudella sitten mitään. No, korkeintaan että ensin fanitin mourmannia ja "SITTEN TULI TIETYSTI SE VITUN KOIVUNEN!!!"

      • Kallonkutistajaeukko

        ...moni nainen, että on fanittanut häntä aina, niin minäkin - siitä alkaen, kun hänet bongasin. Ja aina tulen pitämään äänestään, tulkinnoistaan, luonteestaan ja herrasmiehen käytöksestään. Täydellinen mies.:)


    • en ole ikinä

      Pitänyt Mamban musiikista, enkä Tero Vaarasta.

    • että ......

      Meurman on huomattavasti lahjakkaampi laulaja kun Tero Vaara.
      Aivan niinkuin Dingokin.

    • Juuoa

      Tero Vaara on tehnyt maailman typerintä musiikkia ja laulaa kuin tyhjenevä rantapallo. Kristianilla on sentään ääni kohillaan vaikka läpi laulaakin toisinaan liikaa...

      • menee radio

        Kiinni heti jos Teron laulu alkaa soimaan.


      • Kristian fani forever

        Mä en niin ole tykännyt näistä coveribiiseistä, ei Myrskyluodon Maija oikein kolahtanu, eikä se joku Hela maailma tai jotain, mutta tää Läpi yön ja Näiden kyynelien jälkeen oli aivan ihanat uudet kappaleet ja sopi Kriden muhkeelle äänelle mahtavasti! Toivottavasti seuraavalla Kriden levyllä on VAAN uusia biisejä!


    • Tero ???

      Siis mikä ryhmä se on ?
      En ole kuullut onko joku uusi tai uusvanha ?
      Soittaako humppaa, tangoa vai mitä ?

      • makeaan valoon

        Äsken kuulin aikamoisen väitteen. Sen mukaan Tero Vaara olisi muka siviiliammatiltaan oikein liikennelentäjä.

        En muuten ihan vähällä usko. Kertokaa jos tiedätte paremmin!


    • Anonyymi

      Yli 40 vuotta sitten alaikäisen teinin juottivat humalaan ja raiskasivat sekä ryöväsivät kyseisen teinin sanottamat ja säveltämät kappaleet. Joitain aikoja sitten tämä jengi hyökkäsi aseineen kyseisen naisen kimppuun sekä uhkasivat tappaa hänet, jos kertoo tämän totuuden.

    • Anonyymi

      tero vaara mamban sanoittaja.säveltäjä.-laulaja ja joka toimi möys lyhyen aikaa ysärin alussa tero vaara soolona ja mm leipoi levyn sydänmailla vuosimallia 1990.Löysin wikipediasta myös kaksi sinkkukiekkoa = ihana voima single 2019 +rakkauden taloon singlelevy 2019. hiljaista ollu soolorintamalla siis, mutta kun pääpaino on ollu mambassa, niin ymmärrettävää tietenki.

      Mamban diskografia on laaja ja monipuolinen.

      Eka levy työnnettihin ulos "purkista" vuonna 1984 singlelevy A-puolen mitä yhdestä särkyneestä sydämestä ja b-puolena anna minun olla.

      Vuosi etiäpäin singlelevy pyyhi kyyneleet &kantakaa jo lassi pois ja tämäkin sai ekan sinkkukiekon ohella huomiota valtakunnassamme. Kappaleet pääsi radioihin pyörimään. Vuotta aiemmin tullut mitä yhdestä särkyneestä sydämestä soi myös heti radioissa ilmestymisen jäläkheen. Etenkin nuoret tytöt ja naiset kiinnostui vaaran romanttisista ja herkistä teksteistä sekä kappaleiden sävellysrakenteista myös moni nainen&tyttö innostui. Olipa keikoilla poikiakin&miehiä. Vuoden 1986 singlelevy lauantai-ilta nosti sitten mamban ns raskaaseen sarjaan eli kappale sai koko suomessa ison huomion. B-puolena oli sinkulla takahuoneeseen joka itseasiassa suunnilleen yhtä hyvä kuin hittikappale lauantai-ilta, ellei jopa hieman parempi jossa on mm upeana yksityiskohtana huikea basso! Mamban musan juuret tähän mennessä sekoitus suomimusaa ja etelä-amerikkalaista musaa joista eniten se kuuluu esim kappaleissa lauantai-ilta ja pyyhi kyyneleet. Taas hyvin suomityylinen kappale tuli purkista ulos vuonna 1986 singlelevyn älä jätä minua&yhden illan ystävyys muodossa ,jossa a-puolen hittikappale äläjätä minua on hyvin perisuomalainen melankolinen surunyyhkylaulu. Siitä tuli myös iso hitti. Vuoden 1987 singlelevy viimeinen tanssi&wiklundin parempi jatsi ei saanut yhtä isoa huomiota koko suomessa, mutta huomattavaa on se, että B-puolen kappale wiklundin parempi jatsi on siitä erinomainen, hieman trubaduurimainen, jazziakin sisältävä fox-kappale jossa on huikeaa se bändin muodostoma huikea svengi ja sointi ja kappaleen yksityiskohtana on se, että melodialaji ei muutu käytännössä juuri ollenkaan alusta loppuun vaan menhään samalla "kaavalla". Kappale sai jonkun verran huomiota suomessa.Vuotta aiemmin oli myös vuonna 86 mamba&four cats julkaisu jossa a-puolen kappaleena liian vähän sittenkin(tämä niitä etelä-amerikkalaistyylisiä mamban vetoja!) ja b-puolen kappale suotta kyynelehdit. Vuonna 89 sinkkulevy elokuu &terveisiä päiväntasaajalta(kappaleen nimi on siitä mielenkiintoinen kun ennen mambaa bändin nimenä oli juuri tuo kyseinen nimi mutta he muuttivat yhtyeen nimen mambaksi jos ette tienneet tätä !)
      Elokuu on jazzia, rauhaisaa ja melodista sellaista. Uskomaton kappale koska on niin huikea!

      Vuonna 92 singlelevy kun olin kuustoista &ollaanko me vielä joista kun olin kuustoista on ihan mahtava kappale jossa tekstissä kyseinen henkilö rypee itsesäälissä.

      Vuoden 95 sinkkukiekko saa koskettaa&pieni lemmenleikki nousi koko valtakunnassa suureen suosioon pitkälti saa koskettaa ansiosta. Mun äiti rakastaa tuota laulua yli kaiken!

      Vuonna 2001 singlelevy sä onneni oot joka sai koko suomessa paljonkin huomiota.

      Samoin vuonna 2002 sai vielä enemmän huomiota kappale vielä on kesää jäljellä josta orkesteri julkaisi singlelevyn. Ei vaan mulle oikein toimi tuo kappale. Yliarvostetuinta mambaa!

      Vuonna 88 yhtye julkaisi melko harvinaisen kahden levyn kombinaation jossa levyt mamba ja lauantai-ilta . Löysin c-kasetin kirpputorilta ja maksoi vain 50 senttiä! Kasetti on iänikuisen vanha (villi veikkaus se on vuoden 88 C-kasetti). Ei kait siitä uusintapainosta tehtykään , mutten oo satavarma hmm???

      Vuonna 89 parhaat kokoelma jossa mukana yksi coveri (alunperin ulkomaalaisten väsäämä laulu) nimeltä tyttö tuollainen.

      Vuonna 1995 mitä yhdestä särkyneestä sydämestä kokoelmalevy.Joo onhan se kova levy on on!

      Vaaran vuodet 84-99 on kokoelma jonka ostin noin 13 vuotta sitten kirpputorilta ja CD toimii edelleen moitteettomasti. Se sisältää myös joitakin tero vaaran soololevyn sydänmailla biisejä. Esim yks sellainen on kappale on taas kesä joka on huikeaa jazzia! Tero vaaran maatakiertävä uusi viihdeorkesteri jolta poimittu tälle levylle 7 laulua. Hyvä havainto levyn suunnittajalta siis ottaa huomioon tero vaaran soololevy! Sydänsuruja on aika tylsä valinta pitkä vapaa levyltä sillä oisin itse mieluummin poiminut joko kappaleen kun olin kuustoista tai eilinen tyttö. Ei minusta ihan paras mamba kokoelma.

      80-luvulla julkaisivat myös 4 studiolevyä järjestyksessä Mamba 85, lauantai-ilta 86, syksy 87 ja tunteellisella tuulella 89 (josta kriitikot kirjoitti kriittisiäkin sävyjä muistaakseni ellen sitten muista väärin mut itse tero vaara taisi sanoa että on se kuitenkin ihan ok levy ja onhan siellä esim kappaleet elokuu ja kaupunkiin jotka on huikeita täysosumia!)

      Syksy levyn omistan (löytyy c-kasettina) ja myös tunteellisella tuulella on minulla c-kasettina.

      90-luvulla niitä levyjä tuli sitten paljo.

    • Anonyymi

      90 -luvun mamba levyistä varmaan kummitusjuttu (94) sai eniten huomion, mut aika monilta kait meni ohi vuoje 92 pitkä vapaa joka on minusta ennenkaikkea huikea kokonaisuus! 95 vuoden lähdössä pieni tason pudotus ,muttei oo paska levy.
      vuoden 96 kuume on jäänyt hieman pimentoon pitkä vapaa levyn ohella kun taas kipinä 97 levy sai aika paljon huomiota osakseen.

      2000 luvulla orkesteri teki myös niitä studiolevyjä reippaanpuoleisesti = 1.sodassa ja rakkaudessa 2000

      2.meille vai teille 2002

      3.joulualbumi 2003

      4.mä tein sen taas 2006

      5.toinen elämä 2008

      6.kaipuun sanomat 2009

      2010 luvulla levyt;

      1.kuuma rakkaus 2011

      2.miehiä ja ihmisiä 2014

      2020 luvullaki on tullut singlelevyjä kuten;

      1.et ole yksin 2020

      2.sielut liittyy yhteen 2020

      3.kun tavataan 2021



      omistan melkein kaikki mamban studiolevyt ja pari kokoelmaakin löytyy ja se 2 studiolevyn kombo mamba&lauantai-ilta c kasetti .

      Mamba ansaitsisi paljon enemmän vielä huomiota. Telkkarissakaan ei ole tarpeeksi huomioitu. Erinomaisesti sulavasti hyvinsoivaa musiikkia soittava ryhymä jolla on kaiken lisäksi laadukkaita kappaleita moneen lähtöön. Bändi on ensijaisesti pop-yhtye mutta ei ujostele rokatakaan ja voi panna myös jazziksi halutessaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4499
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2229
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1754
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1488
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1423
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1288
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1217
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1136
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe