hotelli amaris

,,,

pystyykö ketään kertomaan millainen hotelli amaris on? Aika vähän löytyy paikasta tietoa ja ne mitä löytyy on parin vuoden takaisia. Onko esim. pelkoa huoneesta varastamisesta tai millainen aamupala on?

10

2127

  Vastaukset

  • majoituimme Amariksessa, eikä ollut minkäänlaisia ongelmia. Mitään ei varastettu, vaikka huone siivottiin päivittäin. Koko hotellin henk.kunta oli ystävällistä, ja aamupalakin oli mielestämme hyvä ja meille ihan riittävä.

   • Itsekin olen menossa Amarikseen elokuun puolivälissä ja kovasti kiinnostaisi ihmisten kokemukset hotellista!


   • kiinnostaisi... kirjoitti:

    Itsekin olen menossa Amarikseen elokuun puolivälissä ja kovasti kiinnostaisi ihmisten kokemukset hotellista!

    Sama vika, elokuun puolivälin jälkeen mennään ja olis kiva tietää kaikki mahdollinen :)


   • Me matkaajat kirjoitti:

    Sama vika, elokuun puolivälin jälkeen mennään ja olis kiva tietää kaikki mahdollinen :)

    Noniin, reissusta tultiin noin viikko sitten ja hotellina oli siis Amaris. Ei mitään pahaa sanottavaa, ihan siisti oli ja homma toimi. Henkilökunta ystävällistä yms.

    Aamupalakin oli ihan ok (leipää, munakasta, muroja), tosin alkoi viikossa jo hieman tökkimään samat ruoat aamusta toiseen. Altaalla oltiin tasan kerran (koska kun kerran meri on vieressä, niin miksi maata altaalla..?) ja sekin oli siisti ja hyvä.

    Passit ja rahat säilytettiin huoneessa lukollisessa matkalaukussa ja siellä ne ainakin säilyivät erittäin hyvin.

    Viimeisenä päivänä (ti) huone olisi pitänyt luovuttaa klo 12, kun kone lähti vasta yöllä 01:10, joten maksoimme 25levaa (~12,5€) ja saimme pitää huoneen klo 18 asti.

    ..Muutenkin Sunny Beach oli ihan ok, ruoka ja juoma oli kaikkialla hyvää, ja shopattavaa oli vaikka kuinka. Tosin aika kamala turistirysähän tuo paikka on eli siellä ei ole mitään omaa..kaikki on tekemällä tehty turisteja varten. Siitä pitkä miinus.

    Kävimme tosin Nessebarissa ja Burgasissa, joten näimme edes jotain aitoa paikallista meininkiä. Finnmatkojen kautta olimme myös katamaraaniretkellä ja se oli ehkä parasta koko matkassa! Suosittelemme :)

    Rahaa saimme kulumaan noin 500€/hlö/vko, mutta ostimmekin varsin paljon kaikenlaista..halpaahan tuolla on.

    Sellaista meillä! :)


  • Minäkin olisin kiinnostunut kuulemaan samasta hotellista, ens kuussa menossa ja olisi kiva tietää juuri aamiaisesta ja huoneiden tasosta.

   • heinäkuussa menossa. onko muita ??


   • Myös heinäkuussa menossa! Lähtö on 24.7. Hotelli on ennestään tuttu ja hyvä ja siisti ja ihan ok paikalla rauhallisessa kohdassa supermarketin vieressä.


  • Moi! Olin viime vuoden elokuussa SB:llä ja majoituimme Amarikseen. Siitä tosiaan löytyy vähän tietoa, yritin itsekin kovasti etsiskellä viime vuonna.
   Amaris oli mukava yllätys, eihän se parhaimpiin hotelleihin kuulu.. Huoneet olivat hyvässä kunnossa, ainoa miinus huoneesta oli että viemärit olivat hieman tukossa kun suihkussa kävi, mutta ei siellä sentään tulvinut yli ;) suihkun "reunat" olivat myös ihan vähän ruosteessa, mutta siinä huoneen miinukset olivatkin. Huone oli hyvin tuuletettu ja tilava. Ilmastointikin löytyy, vaikkakin se pitää hieman meteliä parvekkeella ja ensin sitä vähän naureskelimme! :) Muistakaa laittaa vastaanotosta saamanne "kortti" oven vieressä olevaan "aukkoon" niin saatte sähköt huoneeseen. En tiedä onko se systeemi kaikissa huoneissa mutta meillä oli.

   Aamupalalla kävimme sitten viikon aikana vain yhden kerran :P mutta oli ihan hyvää ruokaa, ei kovin monenlaisia ruokia mutta saa mahan täyteen. Kannattaa mennä ajoissa, sieltä meinaa loppua parhaimmat ruoat.

   Kokonaisuudessaan siis hyvä hotelli, talletus ei maksa paljon ja se on myös luotettava - se on vastaanoton vieressä. Henkilökunta oli ystävällistä. Ei kannata kuitenkaan jättää arvotavaroita huoneeseen kun lähdette, jotkut saattavat näpistellä. Ja matkalaukut kannattaa laittaa kiinni myös. Niin teimme me eikä mitään viety. :) Allasalueelle jos haluaa mennä ottamaan aurinkoa niin heti aamusta, allastuolipaikat menee heti. Se on kuitenkin ilmaista..

   Jos tulee vielä jotain kysymyksiä niin vastailen mielelläni! :)

  • Hei, ollaan miehen kanssa lähdössä sunny beachille ja nyt arvotaan hotellien välillä, olisin kiinnostunut kuuleman jos joku olisi käynyt hotelli amariksessa nyt lähiaikoina, viime viesteistä on kuitenkin hetki jo vierähtänyt niin jospa paikka olisi vähän muuttunut ehkä parempaankin suuntaan:)

  • V2019 Nazar kuskaa Amarikseen.
   Hotelli on hintansa väärtti!
   Täällä näitä hotelleja on sadoittain!
   Ihan normaalia turistielämää, ei kannata pelotella!
   Hinnat tosi edulliset!
   Ravintoloita tuhansittain!
   Ja lämpöä +32C.
   Täysi turistirysä!
   Ensimmäisenä yönä israelilaiset nuoret rymisti koko yön, respan kautta/Nazar homma rauhoittui!
   Tällaisia ne meidän uskonnon kehittäjät ovat!

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Uuden henkilötunnuksen koodi

   Puuhaillaan uutta henkilötunnusjärjstelmää josta tavan taallaaja ei voi päätellä yhtään mitään. Vastaavasti koodien lukuoikeus ja tiedonpurku tulee ol
   Maailman menoa
   140
   2847
  2. Muut maat tiukentaa korona toimia, suomi ei

   https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006643856.html Miksi suomessa taas odotetaan että tartunnat räjähtää. Jo nyt helsingissä enemmän tartuntoja kuin O
   Maailman menoa
   220
   2328