Kannabis laillista?

Alkoholia vastaan

Wikipedian mukaan Tsekeissa kannabis on laillista. Prahassa ei varmasti ole samanlaista kuin Amsterdamissa että coffee shopeja on joka nurkassa? Onko siellä laillista olla "kannabis-yrittäjä"?

Prahaan on aikomus syksyllä ja olisi kiva tietää, voisiko siellä harrastaa myös pössytteyä. Jos voi niin missä? Miten siihen suhtaudutaan?

7

2067

Vastaukset

 • ainakin oli kaupan hyllyllä..

 • pilaamaan Brno'n puistoja, siellä pössytetään
  lastenpuistojenkin vieressä.

 • Taitaa saada nykyään aika helpostikkin. Itse olen matkustellut damiin ja tehnyt siellä paljon muutakin kuin poltellut, mutta pidän siitä että illalla voin mennä baariin istumaan juoda bissen ja polttaa jointin tai kaksi. Prahassa kuulemma sitä myydään kaduilla, joissakin baareissa ja ruokapaikoissa.

  Olisikohan täällä joku Prahassa viihtyvä joka tykkää itsekkin poltella välillä. Ja voisi valaista minua asiassa että miten homma toimii siellä?

 • Ei ole laillista, vaan dekriminalisoitua (vai miten tää on suomeksi?)
  Eli sitä ei voi "virallisesti" ostaa mistään, mutta käytännössä suht.helposti saatavissa. Olkaa kuitenkin varovaisia - mielestäni kadulta ei koskaan kannata ostaa mitään.
  Pienien määrien hallussapidosta ei käsittääkseni rangaista, eikä poliisit kauheasti puutu pilvenpolttoon. Pössyttelyä ei katsota pahalla tietyissä baareissa, mutta ei kannata olettaa,että saisit polttaa missä tahansa (tupakkaahan saa siis kuitenkin polttaa lähes jokaisessa baarissa). Jos on rennon oloinen baari, niin voit kysäistä baarimikolta asiasta. Kannattaa pysyä pahimpien turistirysien ulkopuolella.

  Ruokakaupoissa ym. ei kannabista myydä, muuta kuin turisteille tarkoitettua "kannabis"vodkaa yms, pelkkää rahastusta.

  t. Prahassa asuva, poltan pilveä muutaman kerran vuodessa eli mikään suurkuluttaja en ole

  • Amsterdamissakaan se ei ole ihan täysin laillista. Katsotaan läpi sormien ja coffeeshopeista saa suht laillisesti ostaa ja siellä nauttia tuotteista. Itsekkään en pahemmin innostu kadulta ostamisesta, sitä en harrasta damissakaan joten miten tunnistaa baari jossa tälläinen toiminta on hyväksyttyä? Jossain nettikeskustelussa kerrottiin että jostain ruokaravintolasta (olisko ollut pizza paikka) sai ostaa myös kukkaa.


  • Voi pössytellä vapaasti Prahassa, myynti on kielletty. Pieniä määriä hasista sisältäviä juomia, keksejä, tikkareita, sipsejä jne on myynnissä. Tosin en testannut


 • Honest guide teki tästä juuri jutun:

  https://youtu.be/NwpM-gAhmdY

  Lyhyesti: kannabis on laitonta Tsekissä, sen sijaan turistien huijaaminen ei ole.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Aamun kolari ja tienhoito

  Aamulla tapahtui kuolonkolari hiljaisten risteyksen kohdalla. Ajettiin juuri ennen kolaria Kuusamo-Suomusalmi väliä. Ehdittiin Suomussalmelle kun alk
  Suomussalmi
  44
  1205
 2. Oliko autokolarissa ollut...

  ... lapsia? Tämän aamusessa.
  Suomussalmi
  1
  623
 3. Sun katseessa on jotain mikä ei sovi sinne

  Sellaista surumielisyyttä. Vaikka muuten vaikutat olevan iloinen ja puhelias. Kerran aiemmin ajattelin, että se on voisi olla halveksuntaa mua kohtaan
  Ikävä
  31
  487