naapurin viisikymppinen rouva

parikymppinen naapurin poika

Parikymppisen nuoren miehen mieleen ei ihan heti tule lähteä porukoiden kanssa mökille viikonlopuksi. Varmaan vanhemmatkin lähtevät mielellään mökille kahdestaan, kun saavat viettää laatuaikaa kahdestaan. Niillä tuntuu olevan vielä melkoisen vireää seksielämää kun mutsi on aina niin rento hyvin vietetyn viikonlopun jälkeen. Faijan myhäilystäkin huomaa että, kyllä pesää on saatu. Musta tuntuu että ukko on ihan kova pelimies vielä viisikymppisenäkin ja tietää mitä nainen sängyssä haluaa. Ja luulen että ei ne sinne sänkyyn astikaan ole aina ehtineet.

Nyt sain jäädä yksin kaupunkiin mutta tulin jo melko aikaisin himaan, kun meno kaupungilla alkoi hiipua ja tyttökaveri Tiinan kanssa oli tullut bänät jo kuukausi sitten. Asumme kerrostalossa ylimmässä kerroksessa eikä siellä asu kuin yksi toinen, hieman meidän porukkaa vanhempi lapseton pariskunta. Reijo on virkauraansa lopetteleva valtion virkamies ja Liisa reilun viisikymppinen hieman rehevä kirjastonhoitaja. Porukat on heidän kanssa paljon tekemisissä ja monesti meillä on ovet auki porraskäytävään ja ne huutelee puolin ja toisin iltapäiväkahville, kun satutaan olemaan kotona. Mulle on Liisasta tullut vähän sellainen varamutsi. Varsinkin pienempänä meidän väen ollessa jossain, saatoin kulkea vapaasti molemmissa asunnoissa ja Liisa hoiteli minua kuin omaansa, jota ei koskaan tullut. Joskus kuulin sattumalta kun Liisa pienessä hiprakassa mutsi paljasti että Reijosta ei isäksi ollut, mutta ei hän muidenkaan kanssa lasta halua tehdä.

Jonkin kerran satuin näkemään, kun Liisa oli kotioloissa pelkissä pikkupöksyissä ja rintaliiveissä. Pienoinen ylipaino ei haitannut, vaan rehevä aikuinen nainen kiihotti nuorta miestä kovasti, vaikka perhetuttu olikin. Tai ehkä se vielä lisäsi kiinnostusta. Murrosiässä tumputin useastikin muistellen Liisan valkoisia pikkareita, niiden punteista vilahdelleita karvoja. Samoin suuret liivien yli pursuvat tissit saivat mielikuvituksen laukkaamaan. Hieman viileämpinä päivinä nännitkin erottuivat selvästi. Liisan silmissä taisin edelleen olla naapurin pikkupoika, eikä hän tajunnut nuoren miehen nousevaa kiinnostusta vastakkaiseen sukupuoleen.

Nyt kun jäin yksin kotiin, niin mutsi oli pyytänyt Liisaa vähän katsomaan mun perään. Niin kuin nyt melkein aikuinen mies perään katsojaa tarvitsisi. Olin ottanut pari olutta ja ovea avatessani kolistelin hieman naapurin oveakin ja Liisa kurkisti kohta oven raosta.

Ai hei, sinähän aikaisin tulit kotiin, Liisa huikkasi oven raosta.

Hän oli pukeutunut pieneen yöpaitaan ja vetänyt aamutakin ylleen kuitenkin sitomatta sitä kiinni.

Anteeksi jos herätin, pahoittelin.

En minä vielä osannut nukkumaan käydä. Reijo siellä jo kuorsaa ihan täysiä, nainen vastasi.

Äitisi pyysi katsomaan että saat ruokaa. Onkohan sulle siellä mitään syötävää? Voit tulla tuonne meidän puolelle, Liisa hössötti kuin kanaemo.

Eiköhän tuolta jotain löydy, vastasin.

Minä tulen nyt kuitenkin katsomaan että syöt nyt kunnon iltapalan. Ei ole sitten aamullakaan niin huono olo, nainen naurahti havaitessaan lievän humalatilani.

Avasin oven ja Liisa seurasi perässä. Aamutakki liehui avoimena ja yöpaita oli niin lyhyt että paljasti runsaat reidetkin puoliväliin. Kävin nopeasti kusella ja istuin keittiön pöydän ääreen. Liisa keräsi jääkaapistamme tavaraa pöytään aivan kuin kotonaan. Hän kumarteli pöydän toiselta puolelta ojennellen tavaroita minulle lähemmäs. Antelias yöpaidan kaula-aukko paljasti että liivejä hän ei yöksi ollut pukenutkaan. Suuret rinnat meinasivat jo lipsahtaa kokonaan ulos, mutta Liisa nousi pystympään ja tissit valahtivat taas piiloon. Nainen vilkaisi puoleeni ja huomasi mihin katseeni oli kohdistuneena. Hän ei sanonut mitään, mutta jotenkin hänen hengityksensä tuntui syvenneen.

Jutustelimme vielä syödessäni, mutta äidillinen puhetyyli oli vaihtunut jotenkin erilaiseksi. Kun hänen juttunsa siirtyi tyttöystävääni, niin Tiinan pienen pimpan muisteleminen sai puutteesta kärsineen elimeni heräämään. Pienellä humalatilalla ja vähäpukeisella kypsällä naisella keittiössämme saattoi tietenkin myös olla osavaikutus asiaan. Liisa nojasi keittiön oven pieleen kun astuin eteensä. Hän katsoi silmiini, eikä tiennyt miten olisi minuun suhtautunut. Nuori mies seisoi aivan edessään ja katsoi häneen selvä himo silmissään. Nyt pitäisi lähteä jo kotiin kun poika oli saatu ruokittua.

Kaikki veri oli paennut aivoista kaluuni, kun laskin käteni Liisan häpykummulle. Hän värähti selvästi mutta jokin sai hänet pysymään paikallaan. Ai jokin, no himo tietenkin. Reijo ei pitkään aikaan ollut koskettanut häntä noin eikä kyllä muullakaan tavalla. Siellä se kuorsasi viereisessä huoneistossa. Täällä nuori mies kosketti hänen häpyään. Nyt miehen käsi valuu hieman alaspäin ja koskettaa paljasta reiden sisäpintaa. Se lähtee nousemaan ylemmäs. Herranen aika en laittanut pikkupöksyjä yöpaidan alle, kun olin menossa nukkumaan, nainen ehtii ajattelemaan samalla kun hän tuntee vaativat sormet häpyhuulillaan.

Liisalla ei ollut housuja ja löysin lämpimät pehmeät häpyhuulet työntäessäni käden hänen yöpaitansa alle. Levitin niitä löytääkseni etsimäni. Olin seurustellut Tiinan kanssa sen verran pitkään että olin jo oppinut mistä naiset käynnistyvät. Nyt olin ollut jo monta viikkoa puutteessa, eikä käteen vetokaan ollut houkuttanut. Oli ollut ikävä oikean naisen ihoa. Löysin klitoriksen johon koskiessani tunsin Liisan värähtävän ja nappula pyrki karkaamaan sormeni alta. Liu’utin sormea edestakaisin häpykielen yli ja Liisan hengityksen kiihtyessä työnsin sormeni sisäänsä. Hän voihkaisi ja tuntui että hän yrittäisi lähteä.

Tartuin alas suuntautuneisiin kasvoihin ja käänsin puoleeni. Hän piti silmiään tiukasti kiinni kun painoin vaativasti huuleni huulilleen. Vielä hän yritti pyristellä vastaan eikä vastannut suudelmaani. Tartuin yöpaidan helmaan ja nostin sen rintojen yli. Laskeuduin eteensä polvilleni ja painoin huuleni karvoitukselle. Suukottelin vatsaa ja navan yli kiipesin ylemmäs. Nännit olivat paisuneet peukalonpään kokoisiksi ja imaisin toisen suuhuni. Vaihdoin välillä toiseen tissiin ja purin niitä varoen. Liisa voihki vaimeasti silmät suljettuina.

Tissejä nuoleskellessani avasin samalla housujani ja työnsin ne nilkkoihin. Työnsin polveni Liisan jalkojen väliin. Hän päästi ne erilleen hieman kuitenkin hidastellen. Siirsin toisenkin jalkani polviensa väliin ja jalat avautuivat hitaasti. Koukistin polviani. Kaluni sojotti tiukasti kohti kattoa, mutta käänsin sen alemmas. Liisa voihkaisi vielä hiljaa kun tunsi suuren terskan painuvan häpykumpunsa alle. Nostin toisen jalkansa kainalooni ja sormenpäillä levitin häpyhuulia pakaran alta. Tökin kalulla Liisan häpyä, mutta hieman sormella ohjaten vihdoin osuin oikeaan kohtaan.

Työnnyin hitaasti naiseen ja nautin kuinka pillun sisäseinämät hyväilivät terskan reunoja. Synnyttämättömän naisen pillu oli tiukka kuin nuorella naisella. Ehkä peräti pienempi kuin Tiinalla ehdin ajatella. En päässyt aivan juurta myöten kun jo terska törmäsi naisen pohjaan ja hän voihkaisi taas. Nyt vähän tuskaisemmin. Tai ehkä kiihottuneemmin. Vetäydyin hieman ja junttasin loputkin kalustani sisäänsä. Liisa tarttui kaulaani ja takertui minuun. Mitähän Reijo sanoisi jos tietäisi että naapurin poika nai vaimoaan hänen nukkuessaan seinän takana, ehdin ajatella. Seuraavalla kerralla hänet nähdessäni, en ehkä pysty pidättelemään hymyäni. Kannattelin tämän rehevän rouvan toista jalkaa kainalossani ja hän varvisti toisella jalalla ylemmäs. Homman kiihottavuus oli sitä luokkaa että mitään maratoni suoritusta tästä ei tule. Sitä ei tuntunut Liisakaan odottavan vaan huohotuksesta päätellen hänen orgasminsa oli jo lähellä.

Pumppasin rajusti ja rytmitin työntelyä nostelemalla naista perseen alta. Liisa käänsi jalkansa selkäni taakse. Kun korjasin otettani takapuolestaan, niin sormeni osui suoraan ryppyreiälle. Työnsin yhden nivelen verran sisään ja samassa Liisa laukesi. Tunsin pillun puristuvan entistä tiukemmin kaluuni ja parin työnnön jälkeen tunsin vihdoin oman orgasmini tulevan. Sperma suihkusi syvälle Liisaan kun vielä junttasin viimeiset rajut työnnöt anteliaaseen naiseen. Neljän viikon satsia riitti ja riitti. Peppureikä puristeli sormeani. Liisa vuorostaan hamusi suutani huulillaan ja sulimme pitkään pehmeään suudelmaan elintemme sykkiessä toisiaan vasten.

Laskin Liisan jalan alas ja vedin vielä puoliksi seisovan kaluni Liisasta jonka kiima oli laskemassa. Hän katsoi hieman nolona keittiön lattiaa mutta kun pillustaan valuva sperma sotki lattiaa jalkojensa välissä, ei hän voinut olla nauramatta. Hän katsoi silmiini ja näin aivan erilaisen ilmeen kuin ennen. Enää en ollut hänelle naapurin poika vaan mies joka oli juuri tyydyttänyt polttavan tarpeensa. Seisoin naisen edessä housut nilkoissa, märkänä kiiltävän kalun roikkuessa velttona. Liisa silitti sitä vielä hellästi.

En tiedä mikä minuun meni, mutta kiitos kuitenkin. Tuntui aivan ihanalta, nainen kuiskutti hiljaa.

Kiitos vaan itsellesi. En ole saanut naista kuukauteen. Tuli tuota spermaakin aika lailla, vastasin.

En minäkään ole saanut kuin sellaista hiljaista varovaista nusuttelua. Enkä tuon kokoista varmaan koskaan, nainen kehui.

No jatkossa tiedät mistä sitä on saatavissa, vastasin nyt jo rehvakkaasti.

Kyllä tämän täytyy jäädä tähän kertaan, Liisa totesi jo siveää näytellen.

Nyt katsoimme molemmat edelleen kasvanutta lätäkköä Liisan alla ja nauroimme makeasti. Otin talouspaperirullasta siivun jonka heitin lattialle ja toisen repäisin Liisalle, jotta hän voi pyyhkiä alapäänsä.

Arvaa mitä minä aina tästä lähin ajattelen kun käyn teidän keittiössä, Liisa kysyi pyyhkiessään lattiaa?

Kyllä minä arvaan, vastasin nauraen.

1

18335

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      En ole poikamies mutta naapuri toisinaan soittaa, miten sinulla, kun sanon yksin tulee heti. On nelikymppinen urheilija nainen mies on lihonut reilusti. Marja pudottaa yleensä heti saunatakin, hyväilee itseään, haluaa esitellä vartaloaan. On tiukka vartalo rinnat kohennettu ja pylly on porno jalkojen väli näkyy hyvin ei läskiä. Kun on kiusannut tarpeeksi laskeutuu jalkojen väliin ja imee kiihkeästi, kehuu että imisi kaluja vaikka kuinka monta peräkkäin. Kun istuu päälle on niin tiukka tuntuu että esinahka repiää nauttii kun kerron että on kuin teinityttö lantio liikkuukin kuin nuorella. Tulee kiihkoon kun panen takaa ja kerron kuinka porno on pillun huulet on tiukilla kalun ympäri. haluaa kyrpää edestä ja takaa. Kun mies on töissä tarpeeksi kaukana voi soittaa hänelle illalla kun naidaan kertoo että haluaa hulluna ja tyydyttää parasta aikaa itseään, kun nain samaalla takaa kun soittaa tulee niin märäksi että valuu pitkin reisiä kun saa oegasmin huutaa miehelle puhelimeen.
      Toi kerran ukkonsa sinisiä, naitiian koko yö oli täysin hurmiossa öljyttiin kunnolla että ei tule kipeäksi välillä oli niin kiimassa että olisi antanut kavarillenikin jos olisin soittanut mukaan. Kertoi että urheilu ja lisäravinteet tekee hänet kiimaseksi.
      Kertoi että kerran illalla oli reenaamassa ja siellä oli vain joku nuori komennusmies oli huomannut itsekkin että housut oli märkänä. Poika oli lopussa vain katsellut häntä ja kiima oli kasvanut rajusti.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      141
      2092
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1928
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1878
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1690
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1488
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1180
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1147
    Aihe