vinkkejä??

puolaan matkaaja

Onko kukaan käynyt kaupungissa nimeltä Dunajki tai sen lähistöllä? Onko lähistöllä hyviä ravintoloita tai muita nähtävyyksiä olen netistä etsinyt ja löytänyt stutthoffin keskitysleirin, lisäksi kuulemma näkemisen arvoisen Gdanskin vanhan kaupungin ja Sopotin kaupungin hiekkarannat meillä on mukana pieniä lapsia joten vähän senkin mukaisesti mutta jos joku siellä on käynyt niin olisi mukavaa jos viitsisitte antaa vinkkejä!! :)

5

1112

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kaszuby

      Dunajki on pikkukylä, ei mikään kaupunki. Koko kunnassa (Dziemiany kylineen) asuu kaikkiaan alle 2 tuhatta ihmistä, siinä kylässä on ehkä pari-kolme taloa - joitakin peltoja ja kävelymatkan päässä jotain metsiä. Eli siis pieni varoitus, oletko varaamassa jotain aivan muuta kuin itse olisit halunnut?!

      Ylipääten Kaszuby seutu on tosi kaunis, tunnen muutamia mukavia paikkoja siellä, mutta... Esim. lähin näkemisen arvoinen järvi (Wdzydze) on tuosta Dunajkista noin 12 km matkan päässä, lähin kaupunki (Koscierzyna) yli 20:n.

      Dunajki - linkkejä on netissä suht. paljon, luulen kuitenkin, että tuon "holiday appartmentsin" omistaja osaa vain erittäin hyvin käyttää (salittuja) mainoskonstteja ja epäilen, että samaan hintaan voisit saada jotakin kivaa paljon paremmastakin ympäristöstä.

      Gdansk on ehdottomasti näkemisen arvoinen paikka, samoin Itämeren rannikko, Malborkin ritarilinna jne, jne. Sieltä Dunajki - kylästä ette vain pääse millään julkisella kulkuneuvolla minnekään. No, ehkä jos matkustatte omalla- tai vuokra-autolla...

      Jos ette ole vielä varaustanne tehneet, voisin ehkä ehdottaa jotakin muuta, paikat ovat minulle jkv. tuttuja (olen Puolasta kotoisin).

      • Kaszuby

      • puolaan matkaaja
        Kaszuby kirjoitti:

        Kaiken lisäksi löysin vielä toisen samannimisen Dunajki kylän, sen vieressä on pieni mutta mukava Plociczno - järvi ja lähin kauppala on Kaliska (sen matkailuesite puolaksi http://www.kaliska.pl/download/informator_turystyczny_2008.pdf ), tämä paikka näyttäisikin vähän paremmalta. Kaliskassa on myös rautatiepysäkki. Kartan mukaan alueella on paljon metsiä http://www.wikimapia.org/#lat=53.9369909&lon=18.206234&z=14&l=0&m=m&v=2 - no, ehkä viihdytte hyvin, mukavaa kesää!

        juu... kiitos vinkeistä... tuo josta myöhemmin puhuit on paikka johon me olemme menossa. Kiitos myös linkeistä, en ehtinyt kyllä vielä kokeilla mutta varmasti ovat hyviä. Matkan olemme jo varanneet ja olemme siihen mitä siitä meille on kerrottu hyvin tytyväisiä. Menemme laivoilla joten autot ovat mukana, eli pääsemme siis vähän pidemmällekin :) hyvää kesää myös sinulle!


    • puolaan matkaaja

      eli matka lähestyy joten tarvitsisin lisää vinkkejä.... meillä on autot joten pääsemme myös läheisiin kaupunkeihin kuten gdansk jos sieltä jotain löytyisi meille tekemiseksi niin olisi kiva jos jollain olis jotian paikkoja yms.... joihin olis mukavaa pienten lasten kanssa mennä. KIITOS JO ETUKÄTEEN KAIKILLE JOTKA VAIVAUTUVAT LUKEMAAN JA VASTAAMAAN!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1767
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      72
      1591
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1283
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1121
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      755
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      737
    8. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      718
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      715
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    Aihe