kaikki nettivideot pätkii

fdddd

eli kaikki videot jota netissä yritän kattoa pätkii, yleensä pari-kolme ekaa minuuttii toimii normaalisti ja sen jälkee rupee pätkimää.

11

7652

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jos kiintolevyn valo alkaa palamaan, tarvitset enemmän muistia koneeseen. Jos latauspalkki on samassa kohtaa kuin mitä toistaa, tarvitset nopeamman nettiyhteyden.

      • fddd

        ei kumpikaa, ja oon mozillan ja flashplayerin molemmat päivittäny.


      • fddd
        fddd kirjoitti:

        ei kumpikaa, ja oon mozillan ja flashplayerin molemmat päivittäny.

        eli lataa videot ihan normaalisti ja latauspalkki tulee kokonaa, mutta rupeee pätkimää yleensä jossai parin minuutin kohalla ja sit pätkiiki niin pahasti et on turha yriyyää enää tsiigaa.


    • fdddd

      eli jos meen esim. youtubee kattoo videoita niin ensimmäinen video jota katon pyörii aluks ihan normaalisti noin 3-5 minsaa, mut sen jälkee kuva pysähtyy kokonaa ja ääni rupee pätkimää, mutta kuitenki kuuluu jotai ja se pyöree lataus hommeli siin keskellä rupee pyörii vaikka video ois jo kokonaa latautunu ja tää sama juttu käy myös kaikil muil sivustoil jos yritän kattoo videoita. ja sit seuraavana päivänä sama juttu eli ekaa videoo pystyn kattoo jonku aikaa mut sit en enää mitää videoit koko loppupäiväst paitsi jos käynnistän tietokoneen uusiks.

      • Mikä prosessori

        Kerro myös muistien määrä niin voi paremmin ottaa kantaa pätkimisongelmaan.


    • välimuisti :

      Internet explorerin työkalut "Väliaikaiset internet tiedostot" kohdasta tai Firefoxin Työkalut lisäasetukset verkko "tyhjää välimuisti" tämä siis versiossa 2.0.0.x, voi vaihdella vanhemissa versioissa

    • arttu-poika eemeli

      mulla tökkii nettivideot.laittaa pausea päälle.vähän väliä.oon kokeillu kaikkia selaimia.osaiko joku auttaa

    • Mystic tech

      hyvin samanlaista ongelmaa.

      videot pätkii ja kuva varsinkin jumittaa, niin että mahdotonta mitään katsoa, mutta ei ole nettiyhteydestä kiinni. firefox ja flash on päivitetty ja koneessa ei ole tehoista pulaa. virustutka ei löydä mitään. catche tyhjennetty. kone monta kertaa resetoitu.

      seuraavaksi koitan defraggia ja näytönohjaimen päivitystä, en tiedä mitä sitten, sauna, viina ja terva seuraavaksi?

      explorer tuntui pyörittävän videoita ihan ok (tosin en ole kattavasti vielä tutkinut), mutta en vaan tykkää käyttää exploreria.. vika siis ehkä liittyy 64 bittisyyteen, koska käsittääkseni tuo explorerini on 64 bittinen ja firefox ei ole. outoa on että ennen ei vikaa ollut

    • Just joo..

      Tietääkö joku nyt oikeesti millä ton firefox/flash bugin sais korjattua. FF on 13.0.1 ja flash on 11.3.300.262. Youtube pätkii nii helekatisti. Alkaa oikeesti vituttamaan tuo FF..

      • FF:n Flash on susi

        Löysin tiedon, että edellisistä Flash-versioista vois olla jo bugi-paikattuna versio 10.3.183.20, jonka onnistuin lataamaan, ennenkuin sekin joutui Zip-tiedostojen isoon joukkoon. Mutta jos on maksettuna tai koeversio zipistä, niin etsi em. versio, pura se zipillä ja lataa se. Se on vanhojen versioiden listalla. Älä ala käyttämään edellistä vanhaa 11.x versiota, se ei taida olla turvallinen, koska se piti juuri korvata päivitetyllä versiolla 11.3.300.262 (mutta jonka toimintaan tuli jokin epävakauden aiheuttaja). Siis tämä koskee Firefoxin Flashin pluginia.

        Ohjelmat-valikossa on Flash 32:n asetusten kuvake erillisenä Win 7:ssä. Siellä viimeinen välilehti Advanced, ja kohta, jossa voi määritellä, antaako Flashin päivittyä omia aikojaan uusimpaan versioon: jos ei muuta valintaa keskimmäiseen "Kysy ensin, saako päivittää" tms, niin Flash päivittää sen sun 10-version hetken päästä videoiden katselussa taas "vialliseen" uusimpaan, koska huomaa, että täällähän käytetään vanhentunutta versiota!

        En tiedä, jos ekalla kerralla saisit Flashin latausruutuun kysymykset, että annatko päivittää kysymättä (suositus!), vai vaaditko että KYSY. Multa hävisi siitä 10-version latauksesta nuo kysymykset, joten joudun siksi menemään kuvaamalleni Flash 32 -asetussivuille, sen viimeinen Advanced-välilehti. Älä muuta mitään muuta niissä asetuksissa!

        Ja kun ensin valitsin Advanced-välilehdessä kolmannen kohdan, joka estää kaiken päivittämisen, niin se ei toiminut, vaan Flash päivitti väkisin Firefoxin Flashin, ja jouduin uudestaan asentamaan 10-version ja valitsin keskimmäisen napin/vaihtoehdon, joka on "KYSY, saako päivittää." Jostain syystä Flash ei ole nyt yrittänyt päivittyäkään uusimpaan, eikä myöskään kysellyt, että saako päivittää, vaikka katselin Youtube-videoita myös Facebookissa! Tolla uusimmalla on lähes mahdotonta katsoa mitään Firefoxissa! Sivu jäätyy, hiirellä ei pääse ylös eikä alas ja videon katselu katkeaa tms. Syntyy ainakin mulla sen verran inhottava jumi, että käytänkin mieluummin Exploreria tai Chromea.

        Täällä on viisaammat suositelleet katsoa Flashia vaativia sivuja joko Explorerilla tai Chromella. Toimii kuin rasvattu salama niille päivittyvä Flash-versio. Chromessa Flash on kuulemma sisäänrakennettuna. Explorerilla on muuten uusimman ActiveX -version loppuosa vielä .257 - eikä .262. Myös siksi kannattaa käyttää IE:tä tai Chromea, että niiden Flash on viimeisin turvallinen versio. Chromessa toimii erinomaisesti ja nopeasti esim. Youtuben videoiden katselu. Historiatiedot voi poistaa Asetukset-välilehdessä katselun lopuksi.


    • FF:n Flash on susi

      Kumma kun muistelin valinneeni Flash 32 -asetusten Advanced-välilehteen kohdan KYSY saako asentaa päivitykset, mutta nyt siellä onkin vain kaksi nappia: Check for updates automatically (recommended) SEKÄ "Never check for updates", joka on minulla valittuna, jottei firefoxin Flash päivittyisi aina takaisin uusimpaan huonosti toimivaan versioon.

      No, jos toi "Never check..." estää päivittymisen, hyvä niin. Tosin estävä valinta EI saa jäädä ikuisesti päälle, kun/jos saadaan sellanen uusi versio, joka todellakin toimii Youtubessa ym. Flashia tarvitsevilla sivuilla. Pitää seurata tietotekniikan uutisia esim. Cert.fi -sivuilta tms., jos saatais vihdoin toimiva uusi Flash Firefoxiin. Tää liittyi edellä kuvattuun ongelmaan, jos haluaa käyttää bugi-korjattua vanhaa Flashin versiota 10.3.183.20.

      Niin ja mullakin on 64-bittinen Win 7. Joten Exploreria varten on 64-bit -yhteensopiva Flash activeX viimeisin versio 11.3.300.257. OIkeastaan ei kyllä edes kannata siirtyä vanhaan versioon, vaan käyttää vaan esim. Chrome-selainta, jos ei tykkää Explorerista. Chromessa on sisäänrakennettuna Flash, ja sillä pyörii hyvin videot! Vaikken Chromesta muuten tykkää, kun siinä ei saa sivuhistoria sivupalkkiin näkyviin jatkuvasti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      377
      3548
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      194
      1648
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      66
      1317
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      145
      1182
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      863
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      164
      845
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      116
      804
    8. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      799
    9. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      51
      799
    10. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      782
    Aihe