Kerho liivit

käyttö

en tiedä mihin osastoon tälläinen kysymys kuuluisi..mutta pistin tänne. Minua on hieman vaivannut kysymys, että mikä on liivien/tunnuksien käyttö tyyli, eli käytetäänkö niitä vain ja aina kun on pärrällä liikkeellä, vai onko niillä jokin traditio yleiskäytöstä...kiinnostais tietää.Eli onko niistä jokin sääntö, noin yleensä.

25

10768

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • hjkiuy

   en tiedä minäkään tuohon vastausta, mutta ostaisin myös sellasen kun löytäisi sopivan, moto s.joella on kivikovaa nahkaa, jotain pehmempää ku löytyis, minä käyttäisin sitä liiviä aina ku huvittaa vaan

   • kes63

    www.leatherheven.com tai www.jep.jep.fi, josko sieltä löytyis vähemmän kivikovalla nahalla olevia liivejä.


  • infoa....

   Nahkaliiviä päälle vaan ja kysymyksiä nahkaliiveistä sekä prätkänahka-asuista lisää...samaa jankutusta vuodesta toiseen.

   Voit perustaa vaikka yhden henkilön kerhon ja liiviä järkevä ihminen pitää silloin kun huvittaa ja ei pidä silloin kun ei huvita.Kumma jos ei osaa itse päättää milloin liiviä pitää ja milloin ei...että siihenkin tarvittaisiin muka joku traditio tai sääntö.Hah...hah!

   Kyllä paras on kunnon paksu,jäykkä prätkänahkahaalari joka on KOKONAAN NAHKAA ja joka:
   1)Tuoksuu voimakkaasti nahkalle
   2)Rutisee
   3)Narisee
   4)Natisee
   5)Kitisee

   Liivit ovat yleensä naisten juttuja tai jos miehellä tarvetta käyttää jotain nahkaliiviä jossa lapsellisia tunnuksia niin tai taa enemmän olla kyse hunosta itsetunnosta/epävakaasta persoonallisuudesta kuin mistään muusta!

   Mistä traditiosta ajattelit kysellä seuraavaksi?

   • kljaskl

    Mistähän se sellainen traditio on saanut alkunsa että palstoilla vastataan asialliseen kysymykseen hyökkäävästi ja asian vierestä? Jos ei tiedä vastausta, eikö voisi ihan yksinkertaisesti jättää vastaamatta?


   • voipihan

    se olla että haluaa..kertoa..esim.vakaumuksestaan ympäristölle...uskostaan...raittiudestaa..(hyvä asia)... tai muusta. Ei se ole huonoa itsetuntoa..päinvastoin...voi olla, ja haluaa olla erilainen kuin naapurin mikot ja maijat...samaa harmaata joukkoa...


   • Olen HD-MIES!!!

    Sillä liivien taskuun mahtuu kortsuja.
    Eihän sitä koskaan tiedä milloin pääsee kopeloimaan haarakiilaa.
    Liiviä en riisu, kuin sängyssä ja saunassa.

    Liivien taskusta on hyvä löytää myös bikerapteekki milloin minkäkin vaivan korjaamiseksi.
    Hamppu on hyvä yleislääke melkein mihin vain!
    Erilaisilla hotapulvereilla voi sitten piristäytyä, tai hoitaa univelkaa.
    Muutama viagrakin on hyvä ottaa liivin taskuun. Silloin vanhakin kyrpä toimii kuin nuorella orilla.


   • Anonyymi

    Miks ihmisten pitää aina vittuilla ku joku kysyy asiallisen kysymyksen


  • kes63

   Esim. Hells Angels ja Cannonballs moottoripyörä-jengiläiset pitävät liivejä lähes aina ja heillä ne tunnukset ovat todella täkeitä.

   Jos taas on kyse vaikka jostain moottoripyöräkerhosta, jolla on kerhon omat liivit ja niissä kerhon tunnukset, niin jokainen pitää niitä liivejä sillon kun lystää.

   • käyttää

    tissiliivejä 24h.


   • liivien käyttö

    ilmaisee sen että tappaa tarvittaessa. Jos kohalle sattuu, ammun ensin. nimim. ilman liivejä


  • forever2

   For fucks sake...
   Liivit on päällä koska kannatetaan ja rakastetaan omaa..Ei sen takia et "Tappaa tarvittaessa..."..vaan sen takia että kuuluu ryhmään ja on ylpeä siitä. Elää ja kuolee perheen takia on tärkeämpi kuin "Tappaa tarvittaessa."

   • Ja nythän tuntuu

    olevan suorastaan muotia kaikenlaisten rikollisjärjestöjen kannattaminen. Kuljetaan support-paidoissa ilman että ajatellaan edes mitä toiminnassa on kannattamisen arvoista. Samat mopot ne on joka kerholla,onko se sitten kenties tyyli millä ajetaan vai mikä? Terveeseen moottoripyöräharrastukseen ei tarvita mitään asekersantteja tai elääjakuolla-asennetta.


  • Mc.......

   Kerhon jäsenenä vastaan kysymykseen. Olen erään mc kerhon jäsen ja säännöissä on tarkalleen kerrottu milloin liivejä saa ja ei saa pitää. Liivit ovt mc kerholle yhtä pyhää asiaa kuin meille suomalaisille meidän oma valtionlippu. Liivit tulee olla aina ehdottomasti päällä liikkuessa moottoripyörällä tai autolla (autosta on tiettyjä poikkeus-sääntöjä olemassa) Liivejä tulee ehdottomasti käyttää kun kokoonnutaan yhdessä sovittuun paikkaan esim juhliin tai kokoontumisajoon yms yms Myös jäsenen hautajaiset edellyttävät liivipakkoa. Liivejä ei saa pitää saunassa eikä erityisesti kirkon tiloissa tai vastaavissa. Liivejä ei saa myöskään käyttää tilaisuuksissa jossa tiedetään etukäteen ettei siellä ole muita joilla liivit löytyy ja yleensä jäseniä pitää olla vähintään kolme niin liivit on sallittu. Jäsenmaksu kerhoon on 17.000e ja eroaminen kerhosta johtaa pyörän luovuttamiseen kerhon omaisuudeksi.

   • Ensin meinasin

    kommentoida,mutta kun huomasin,että koko kirjoituksesi on täynnä ristiriitaisuuksia ja täyttä shaibelia niin en enää jaksakaan laittaa mitään.


   • MCPresidentti

    hohhoijaa ota lääkkeet ja me hoitoo.


   • Motskarijengiguru

    Kerhoon liittyminen maksaa 6000€ ja se on vähän kun panttimaksu, kun lopetat saat sen takaisin, jos liivit ja motskari (mieluiten Triumph sekä Honda) ovat siistissä kunnossa.
    Lähtiessä motskari jää muun kerhon lainaan pariksi tunniksi ja he saavat keulia sillä ja tehdä donitsia kerhotalon takapihalla.


   • HondaMongkii

    Tunkekaa perseeseenne ne liivit. Homojen ja identiteettivammaisten juttuja. Jos ette tiedä, keitä olette ilman noita naurettavia liivejä, niin ampukaa ittenne. Mutta älkää vitun liivivammakot elvistelkö täällä kopiopelleilyillänne. Olette pääosin akuankkoja.

    Huh huh.


   • Sviduddaako
    HondaMongkii kirjoitti:

    Tunkekaa perseeseenne ne liivit. Homojen ja identiteettivammaisten juttuja. Jos ette tiedä, keitä olette ilman noita naurettavia liivejä, niin ampukaa ittenne. Mutta älkää vitun liivivammakot elvistelkö täällä kopiopelleilyillänne. Olette pääosin akuankkoja.

    Huh huh.

    Mutsis on akuankan kopio.


   • Anonyymi

    Puhut oman kerhosi puolesta. Tosiaan kaikissa kerhoissa ei noin isoa jäsen maksua ole. Ja joissakin kerhoissa on myös poispääsy maksu ei välttämättä tarvitse pyöräänsä luovuttaa.
    Liiviä saa myös pitää vaikkapa yksin ulkona kävellessä joissakin kerhoissa.
    Tottahan se on että värit a.k.a liivit ovat pyhät.


  • hdmään

   Mä en tarvii liivejä kun mulla ei oo manboobseja ja rintalihakset on timmit..

   • HondaKurkonAkseli

    Sulla mitää rintalihaksii oo, tai muitakaan. Veltot narut roikkuu hartioista, kouristelevat kätösesi hiplaavat teroa mielihyvää hakien mutta turhaan, aivan turhaan.


  • 8istons

   Meillä Rc kerho ja vaikka ei oo autoa niin kannan merkkejä 😊....T.J.Savilampi Kajaani

  • Anonyymi

   Pappa tunturilla ajaessa joskus villaliivi päällä

  • Anonyymi

   Liivit on kuin huutomerkki sioille. Kannattaako bisneksiä haitata liiveillä? Eri asia esim. HAMC ja Hatut. Heillä liivit saattaa toimia jopa positiivisesti edistämään tiettyjä ongelmia.

  • Anonyymi

   Kävin eilen liivinmaalla - kerhossa!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Nainen ammuttu metsästyksessä "jäniksenä"

   On se ihme ja kumma, että Suomessa voi metsästäjät ampua metsästyskaverinsa, tässä tapauksessa vielä ilmeisesti puolison
   Maailman menoa
   234
   4107
  2. Perussuomalaisten bensalupaukset kumisevat tyhjyyttään, äänestäjiä on viilattu linssiin

   Annoitko viilata itseäsi linssiin ja uskoit perussuomalaisten vaalilupaukset bensan hinnan alentamisesta?
   Maailman menoa
   262
   1863
  3. En enää halua

   Nähdä sinua. Sotket ajatukseni enkä saa sinuun yhteyttä joten parempi kun molemmat kuoppaamme kaikki tunteet ja haudata
   Ikävä
   140
   1634
  4. Sanna julkaisi uusia kuvia Pariisista

   ENSIMMÄISESSÄ kuvassa Marin on kuvattuna, kun hän on joko poistumassa tai istumassa auton kyytiin. Toisessa kuvassa Mari
   Maailman menoa
   196
   1385
  5. Hämeenlinnan tulipalo?

   Miten syttyi? Pyromaani?
   Hämeenlinna
   43
   1099
  6. Miksi meidän juttu

   Oli niin vaikeaa? Ei vaan kertakaikkiaan tullu mitään vaikka kumpikin tykkäs niin paljon... Jännitystä pelkoa ja epäluul
   Ikävä
   36
   973
  7. Kuka maksaa

   Taidan siirtää firman ja itseni vaikka Hartolaan, en ole maksamassa näin typerää päätöstä. Maksakoon aiheuttajat kunnanj
   Sysmä
   29
   949
  8. Sano Mies rehellisesti ketä rakastat nyt?

   Sano miltä sydämessäsi tuntuu?
   Ikävä
   51
   824
  9. Me rakastellaan joskus mies

   Me rakastellaan jossain. Tiedän ja tunnen sen. Olen tiennyt sen alusta asti.
   Ikävä
   60
   792
  10. Olen niin suruissani siitä mitä kävi

   Tapahtunut painaa minua tosi raskaasti ihan joka päivä. Joka aamu ja ilta, myös päivälläkin suren niitä onnettomia käänt
   Ikävä
   39
   713
  Aihe