Hannele ja Sanna mökillä

Sandrila

Hannele tuli perjantaina baariin, en ole koskaan ennen nähnyt Hannelea siellä, joten yllätyin-positiivisesti. Hannele tuli viereeni istumaan ja me juttelimme siinä karaokehuoneessa. Olin nähnyt Hannelen jo päivällä, koska Hannele on töissä kirjastossa.No, me siinä juteltiin ja minä lauloin ja porukka alkoi tanssimaan musan tahdissa, Hannele kysyi miksi minä saan porukan tanssimaan. -Minä? En minä ketään saa.. -Ei täällä aina porukka tanssi kuten discossa, joku muukin sanoi. -Olis minullakin joku kenen kanssa tanssia! Sanoin. Yhtäkkiä Hannele alkoi kanssani tanssimaan. Hannele suuteli minua. Yllätyin, en ollut tiennyt Hannelen seksuaalisesta suuntautumisesta. En tiennyt myöskään, että Hannele tiesi. -Olen kuullut, Hannele sanoi. -Keneltä? Hannele kuiskasi korvaani keneltä. -Jaa! Vai on se kertonut!Just.. Hannele sanoi yhtäkkiä: -Mennäänkö huomenna mun mökille? Sinne on 30 kilometriä, voisin tulla hakemaan järven rannalle. No, sitten tuli lauantai, ja Hannele tuli hakemaan minut autolla. -Mennäänkö ostamaan siideriä? Vai haluatko jotain alkosta? -No, mennään siellä käymään,sanoin. Hannele osti tequilaa meille. Menimme siis yhdessä mökille.

Mökki oli kaunis, rannalla oli suuri laituri, menimme sisälle ja istuimme ja katsoimme tv:tä. Elokuvaa jonka olen lainannut kirjastosta. Elokuvaa nimeltä Love Story. Sitä katsoimme ja istuimme sylikkäin. Sitten välillä joimme tequilaa. Ystäväni soittelivat minulle ja kerroin missä olen ja että olen Hannelen kanssa. Yksi ystäväni sanoi että haluaisi tulla myös. Sanoin, ei käy, me olemme kahdestaan. Hannele sanoi, kännykät kiinni, ettei meitä häiritse kukaan. -Mennäänkö saunaan? Hannele kysyi. -Mennään vaan, sanoin. Hannele lämmitti saunan. Me menimme saunaan tunnin kuluttua, kun se oli tarpeeksi kuuma. Istuin lauteelle ja Hannele hieroi selkääni ja niskojani. Hannele hieroi minua alempaa myös ja tosi hellästi. Sitten Hannele suuteli minua ja olimme vierekkäin, alasti Hannele ja minä sylikkäin. Emme heittäneet löylyä, nautimme toisistamme, Hannele hyväili pilluani ja rintojani ja hellästi suuteli nännejäni. Sitten Hannele katsoi silmiini ja hymyili viettelevästi ja sanoi, mennäänkö uimaan? -Mennään vaan, sanoin. -Mennään alasti uimaan, Hannele sanoi minulle. Menimme laiturille. Menimme veteen ja uimme kauemmas järvelle. Jaksoimme uida noin 100 m. päähän. Siitä takaisin.

Me uimme pitkään, emme malttaneet mennä saunaan. Taivas oli kirkas ja pilviä oli vain vähän. Oli jo ilta, ei kovin myöhä, taivas oli punertava ja todella kaunis, vesi tuntui suloisen lämpimältä ja oli melkein tyyntä. Nautimme vedessä uimisesta ja juttelimme samalla. Menimme sitten saunaan ja sauna oli vielä lämmin, vaikka olimme tosi kauan olleet uimassa. Hannele hieroi minua eteerisillä öljyillä, ja minä Hannelea. Menimme suihkuun ja pesimme toistemme selän. Menimme pois saunasta ja pukeuduimme kauniisiin kukkamekkoihin, minulla oli mukana ja Hannelella. Menimme soutamaan Hannelen veneellä Oli yhä lähes tyyntä ja lämmin ilma. Juttelimme ja katselimme kauas järvelle ja soudimme järven toiselle rannalle, melkein kaksi tuntia soudettiin veneellämme. Suukottelimme keskellä järveä.

Menimme mökkiin ja aloimme syömään iltapalaa ja joimme tequilaa. Muistelimme kauniita muistoja elämästämme, matkoja, lapsuusmuistoja ym. Menimme sänkyyn, Hannelella oli parisänky. Makasimme vierekkäin ja kuuntelimme erästä kasettikirjaa. Hyväilimme toisiamme, olimme alasti vierekkäin. Hannele katsoi minua ja sanoi hymyillen hiljaa "Olet Sanna tosi kaunis ja ihana" -Niin sinäkin, mun beibi Hannele, sanoin Hannelelle. Hannele silitti poskiani ja hiuksiani ja hyväili minua hitaasti joka paikasta. Hannele tuli päälleni ja rutisti minua tiukasti itseään vasten. Hannele suuteli minua kaulaan, sitten rintoihin ja olimme kiihottuneet, rakastelimme, ja sammutin radion, sanoin Hannelelle, "Olet ihana, rakastellaan aamuun asti!" Suutelimme kauan ja olimme unohtaneet kaiken muun, tuntui että koko maailma on jossain kaukana ja olemme vain kahden, minä ja ihana Hanneleni. Nukahdimme toistemme syleilyyn. Aamulla heräsin ja aloin laulaa "Voiko ihanammin päivän enää alkaa.."

6

23133

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tautofonista

      Olisi kannattanut lukea tarina muutamaan kertaan ja muokata sitä reilusti. Nyt sana "menimme" toistuu jatkuvasti ja tekee tarinasta jotenkin raporttimaisen.

      Olisi siinä ollut muutakin korjattavaa, mutta tuo yksi sana, joka toistuu miltei joka lauseen ensimmäisenä sanana häiritsee. Silti vaihtoehtoja olisi ollut kuten lähdimme, kuljimme saunaan käsikkäin jne jne.

    • AAAAaaaaargh________

      Menitte sinne tänne tonne ja siinä samalla oli niin kaunista ainakin jossain paikassa. Onko ihan pakko kokoajan säntäillä joka puolelle? ADHD:t narulla kiinni tolppaan niin ei tarvi säntäillä.

    • ja sitte hannele sitä,

      ja hennele hannele hannneleeeeeeeeeee prkl.

      • Hannele sinne ja Hannele tä...

        tota nimeä alkaa väkisinkin inhota kun ei muuta kuule kuin mitä H teki ja meni.Murrrr!!Paljon parantamisen varaa...


    • lukeaa

      BI-tarinoita,tosia tai ei,kysyn miksi naisten kesken palsta ammottaa tyhjyyttään,,daneon,seuralainen,dereka,poledra,,,missä TE ootte Te ihanat Naiset kun emme "lue enää" TEITÄ??? lomat on loppu nyyyyyyyyyyyyyyyyyyt!

    • surkea

      surkea

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1826
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1396
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1362
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1355
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1324
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1260
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe