Niinalle...

Exton

Niina istui iltapäivän ruotsin tunnilla etupenkissä. Ajatukset eivät tahtoneet pysyä millään sanajärjestystehtävässä vaan mielessä pyöri kokoajan edessä oleva lääkäri käynti. Niina vilkuili koko ajan hermostuneena kelloaan, se oli jo 15.05 vielä 35 minuuttia. Niina nosti varovasti kätensä ja ilmoitti opettajalle että hänen on lähdettävä lääkäriin. Niinan päässä pyöri alitajuisesti ajatus että pitää herättää mahdollisimman vähän huomiota. Hieman änkyttäen ja punastuen Niina sai lopulta sanottua asiansa ja nousi nopeasti pulpetista kootakseen tavaransa. Takapenkistä kuului kiivasta kuiskintaa joka sai Niinan punastumaan entisestään. Aavistivatko pojat muka että Niinalla oli juuri kohta edessä ensimmäinen käynti gynekologilla? Muut tavarat pakattuaan nopea käden liike tipautti penaalin lattialle, luokassa oli jälleen aivan hiljaista äskeisen kuiskinnan jälkeen koska kaikki olivat keskittyneet jälleen tehtävien tekoon. Kolahtaen penaali iskeytyy lattiaan ja koko sisältö leviää lattialle. Kaikkien päät kääntyvät. Niinan sydän alkaa jyskyttää kiivaasti ja kasvoille nousee voimakas puna. Hetken jähmettymisen jälkeen Niina kyykistyy kohti lattiaa. Kyykistyessä kireät farkut painautuvat tiukasti kiinni tytön jalkoväliin ja samalla hetkellä Niina tajuaa pikkuhousujen kapea nauha painautuvan syvälle pakaroiden väliin. Ei voi olla totta. Aamusuihkun jälkeisessä kiireessä jalkaan sattui ainoat kohdalle osuneet puhtaan pikkuhousut, juuri ne ainoat stringit jotka kaveri antoi 17-vuotislahjaksi. Niina sulloo kynät silmiinpistävän nopeasti reppuunsa ja säntää luokan ovesta käytävälle. Aikaa on enään alle puoli tuntia eikä millään ehdi enään käydä kotona vaihtamassa pikkuhousuja. Ajatus astua gynekologin vastaanotolle pienet stringit jalassa tuntui nöyryyttävältä


Niina nappaa takkinsa naulakosta ja kävelee aulan limsa-automaattiin luokse johon taskunpohjalla olevat kolikot uppoavat nopeasti. Pakko saada jotain muuta ajateltavaa kävelymatkaksi. Terveyskeskus sijaitsee noin kilometrin päässä koulusta. Matkalla mieleen tulee luokkakaveri Sadun kertomus ensimmäisestä gynekoligi käynnistä parin kuukauden takaa. Lääkäri oli ollut noin 50-vuotias tylyn oloinen nainen. Satu oli kertonut kuinka tutkimuspöydällä joutui makaamaan jalat levällään ja lääkäri oli jossakin vaiheessa työntänyt kaksi sormea varomattomasti Sadun pilluun ja pyöritellyt niitä siellä. Tämän jälkeen lääkäri oli painellut alavatsasta kauhean kovaa. Eniten oli kuitenkin sattunut emättimeen työnnetty levitin jonka avulla lääkäri oli ottanut papa-näytteen. Lääkärissä käynnin jälkeen Sadun pikkuhousut olivat tahriintuneet pillusta tihkuneesta verestä. Eikä Satu voinut ajaa edes pyörällä kotiin koska jalkoväli oli ollut niin kipeä että hän oli soittanut äitinsä hakemaan häntä. Satu on kuitenkin vähän tukeva tyttö ja ollut jo monen pojankin kanssa sängyssä ja nytkin seurustelee yhden kanssa. Olisi voinut kuvitella että Sadun paikat olisivat jo hiukan tottuneet tollaiseen. Niina ajatteli kauhulla lääkäriä joka tulisi kohta venyttämään hänen lähes neitseellistä pimppiää.


Niina saapuu terveyskeskuksen ovelle. Vetää syvään henkeä ja tarttuu kahvasta kiinni avaten oven. Aulasta lähtee kaksi käytävää oikealle ja vasemmalle. Niina kääntyy vaistomaisesti kohti oikeaa käytävää jossa istuu muutama ihminen. Päästyään melkein käytävän perälle Niina pelästyy olan takaa kuuluvaa kysymystä ”Kenelle lääkärille teillä on aika”. Pelästyneenä Niina kääntyy ympäri ja sanoo ajattelematta ”Öö… tuota… itse asiassa en oikeen muista”. ”Oletteko menossa yleislääkärin vastaanotolle, meidän osastollemme ei nimittäin ainakaan pitäisi tulla enää ketään”. ”Punastuen katse kohti lattiaa Niina vastaa vaimeasti nuorelle mies lääkärille ”olen menossa gynekologille, nää paikat on vähän outoja kun oo juuri muuttanut paikkakunnalle”. ”Vai niin gynekologin vastaanotto on toisessa kerroksessa.” Niina lähtee hämillään puolijuoksua takaisin kohti aulaa jossa näkyykin rappuset, ohi mennessään aulan selvät opastaulutkin sattuvat silmiin. Rappusten yläpäässä näkyykin taas jo selvä nuoli jälleen oikealle, gynekologia.


Käytävän tuoleilla istuu kaks naista, toinen vanhempi raskaana oleva nainen istuu käytävän alussa ja käytävän perällä istuu toinen noin 25-vuotias tumma hoikka nainen. Niina istuu parin tuolin päähän nuoremmasta naisesta ja laskee kassinsa viereiselle tuolille. Hetken istumisen jälkeen Niina ottaa lehden käteensä vain sen takia että ei näyttäisi niin vaivaantuneelta. Käytävän alussa olevan huoneen ovi aukeaa ja naislääkäri kutsuu Sirpaa, raskaana oleva nainen nousee ja kävelee huoneen ovelle ja sulkee sen perässään. Käytävän keskusradiosta kuuluu hiljaista musiikkia, muuten käytävä on hiljainen eikä muita ihmisiä näy, ainoastaan lähellä istuva nuori nainen ja kaukana vastakkaisen käytävän päässä oleva siivooja joka moppaa lattiaa. Niina tuntee koko vartalon jännittyneen, hiki alkaa tuntua kainaloissa ja jalkoväli tuntuu nihkeältä, koska jalassa on ollut kokopäivän haaroväliä kiristävät farkut. Likaiselta tuntuva olotila tuntuu pakottavan varovaiseen itsensä nuuhkintaa. Onkohan kukaan muu vielä huomannut pikkupöksyjen sisältä peräisin olevaa tuksua. Vieressä istuu kuitenkin toinen potilas joten mitään kovin näkyvää ei voi tehdä. Kello on paria minuuttia vaille 15.40 eikä toisessa päässä käytävää olevaan vessaan ehtisi enään lähteä koska lääkäri voi kutsua milloin tahansa. Kuumat aallot vellovat edestakaisin Niinan jännittynyttä ja kuumaa vartaloa, stringitkin tuntuvat liimautuvan yhä tiukemmin vasten kuumia häpyhuulia ja rinnatkin tuntuvat kuumilta sekä hieman turvonneilta. Tällainen kihelmöivä jännitys on aivan ennen kokematonta uutta, mutta ajatukset katkeavat yllättäen kun käytävän keskeltä aukeaa ovi ja nuorehko mieslääkäri astuu ovesta muutaman askeleen kohti tyttöjä ”Teija”. Niina huokaisee itsekseen huh onneksi ei vielä ollut minun vuoroni, vaikka lääkäri näytti komealta mieluummin otan kyllä naislääkärin tutkimaan itseni.

Puolen minuutin päästä Niinan vieressä oleva välinehuolto huoneen ovi aukeaa ja vaaleahiuksinen nainen tulee ovesta takapuoli edellä ja vetäen kapeita metallisia kärryjä perässään joiden päälle on levitetty vihreä liina. Valkoisiin sairaalahousuihin ja takkiin pukeutunut hoitaja kääntyy tervehtien ja jatkaa matkaansa kohti käytävän perällä olevaa ovea. Pienen hetken kuluttua sama ovi kolahtaa jälleen auki ja sama todella nuoren näköinen nainen astuu jälleen käytävälle. Nainen näyttää lähes saman ikäiseltä kuin mitä Niina itse on. Pitkät vaaleat pikkuletit heilahtavat naisen hennoille olkapäille hänen astuessaan käytävälle. Rennosti tyttö käskee jännittyneen Niinan huoneeseen ”No niin nyt on sinun vuorosi, oletkin tämän päivän viimeinen asiakas”. Vastentahtoisesti sydän pamppaillen Niina nousee odotustuolistaan ja lähtee kävelemään kohti hoitajaa

Varovasti Niina astuu huoneen ovelle, vastakkaisella seinällä on suuret ikkunat ja huoneen keskellä on tutkimuspöytä jonka vieressä ovat pienet kärryt. Lääkärin työpöytä on huoneen vasemmalla sivulla ja oikean seinän peittää lasiovelliset kaapistot, huone vaikuttaa melko pieneltä vihreine seinineen ja muutenkin hieman vanhan aikaiselta. ”Tule vai rohkeasti sisään ja käy istumaan” Nainen pöydän takaa sanoo. Niina sulkee oven perässään ja istuu suoraselkänojaiselle tuolille kirjoituspöydän päähän.

”No niin, minun nimeni Sanna olen lääketieteen opiskelija ja tuuraan vakituista gynekologin kesäloma-ajan, vaikka tänään onkin vasta ensimmäinen työpäiväni täällä. Oma kouluterveydenhoitajasihan on suositellut sinulle käyntiä gynekologilla koska täytät kohta 18-vuotta etkä ole vielä käynyt kertaakaan tutkimuksessa ja tänään olisi siis tarkoitus tehdä sinulle ensimmäinen sisätutkimus. Sinua varmasti jännittää ensimmäinen tutkimus. Jos kuitenkin aloittaisimme vaikka haastattelulla. Olet siis lukion toisella luokalla. Joo. Annan sinulle tämän kaavakkeen minkä voit samalla täyttää kun voisit vaikka kertoo kuukautisistasi ja onko seksi kokemuksia ja jos on niin mitä ehkäisy keinoja olet käyttänyt ja muuten seksuaalisuudestasi oletko esimerkiksi harrastanut masturbointia.
Niina katsoo huoneeseen ”kuukautiset on ihan normaalit ja säännölliset. oon mä sit yhden pojankin kans ollu” Käytittekö mitään ehkäisyä? Ei me oikeestaa käytetty se poika rakasteli mua hetken ja sit juuri ennen kun se laukesi se tuli ulos must… Harjoittelija jatkoi Niinan tenttaamista ja Niina yritti pysyä vain mahdollisimman rentona.


No niin Niina nyt voisimme aloittaa varsinaisen tutkimuksen, sä voisit ensiksi riisua kaikki muut paitsi alusvaatteet, sä voit laittaa sun vaatteet esimerkiksi tuonne tuolille. Niina käveli huoneen nurkkaa ja rupesi riisumaan vaatteitaan, ensimmäisenä Niina riisui vaalean toppinsa jonka alta paljastuivat pikkuhiljaa vaaleat B-kuppiset ritsikat jotka peittivät terhakkaita hieman vieläkin jännityksestä turvoksissa olevia teinitytön rintoja. Seuraavaksi Niina istuu penkille ja riisuu punaiset tennarinsa ja mustat nilkka sukkansa. Nyt ovat jalassa enää farkut joiden napit aukesivat hitaasti yksi kerrallaan. Laskiessaan housujensa vyötäröä Niina tuntee pikkuhousujensa tuoksun jotka ovat koko päivän hieroneet kuumassa vaossa. Varovasti Niina laskee nousut nilkkoihin ja viikkaa ne tuolin selkänojalle. No niin seuraavaksi mittaamme pituuden ja painon. Niina kävelee jälleen huoneen toiseen reunaan jossa on puntari ja mitta eikä voi välttyä näkemästä Tiinan ilmeiltä kun hän näkee Niinan jalassa olevat stringit. Ja astupa tähän puntarille… näyttää 53kg. Astupa tähän seinän viereen kantapäät ihan kiinni seinään, ja koitapa vielä oikaista selkä aivan suoraksi. Niinan koittaessa venyttää selkäänsä aivan suoraksi työntyvät rinnat kiinni Sannan avonaisen työtakin alta kohoavaan poveen… tämä näyttää 171cm. Sanna jatkaa kuin ei mitään olisi tapahtunutkaan Ja mitataan vielä verenpaine... Tämäkin näyttää ihan hyvältä sanoo Sanna aukaistessaan verenpainemittarin tarranauhaa.

Sanna kävelee huoneen keskelle ja vetää vaalealla nahalla päällystetyn tutkimuspöydän alla olevasta rullasta kahisevan paperin tutkimuspöydän päälle. Tutkimuspöytä näyttää normaalilta lyhyeltä sairaala pöydältä ainoastaan toisessa päässä olevat jalkatuet ja niiden välissä oleva puolipyöreä leikkaus viittaavat käyttötarkoitukseen. No niin Niina nyt voisit riisua ylävartalon paljaaksi ja käydä pöydälle selällesi jotta voin tutkia rintasi. Niina tekee työtä käskettyä ja riisuu rintsikkansa tuolin selkänojalle ja kävelee varovasti kohti tutkimuspöytää. Niina kääntyy ja laskee kiinteän peppunsa

pöydän reunalle samalla nojaten hitaasti kohti kaltevaa selkänojaa. Pää osuu pienelle tyynylle jolloin jalat jäävät polvista taittuneena roikkumaan pöydän päädystä. Hoitaja Sanna astuu tutkimuspöydän viereen juuri rintojen tasolle ja aloittaa rintojen painelun siroilla käsillään. Alkuun hellästi tutkien rintojen pintaa ja ihoa kevyillä painalluksilla. Hetken kuluttua hoitaja ottaa nännin peukalonsa ja etusormensa väliin napakkaan puristukseen ja venyttää nänniä ja lopuksi hän vielä painaa nännejä kevyesti ja tekee saman tutkimuksen vielä toisellekin rinnalle. Lopuksi hoitaja vetää Niinan rintaa voimakkaasti toisen päälle ja toisen käden sormenpäillä painaa rinnan ulkoreunasta kohti rinnan keskustaa jolloin Niina hieman vinkaisee kivusta. Rinnat näyttäisivät normaaleilta mutta lähetän sinut varmuuden vuoksi vielä mammografiaan jossa rintasi kuvataan. Aristelit hieman toista rintaa joten voisimme tutkia sen vielä uudelleen kun sinulle on tehty kuvaus.

Nyt voimmekin sitten riisua pikkuhoususi, jos hieman käsillä nostaisit lantiotasi. Hoitaja tarttuu stringien vyötäröön vetää pikkuhousut pois Niinan jalasta. Voisimme samalla hieman nostaa sängyn pää puolta niin saat paremmin vatsalihakset rennoiksi. Hoitaja tarttuu pöydän alla oleviin kahvoihin ja nostaa pää puolta ylöspäin. No niin nyt on parempi. Niina näkee nyt edessään ikkunat joiden takana noin 50m päässä kulkee kävelytie ylämäkeen josta varmasti näkisi tutkimushuoneeseen koska huoneen ikkunoissa olevat sälekaihtimet ovat alhaalla mutta niitä ei ole suljettu. Kaikilla olisi kohta tilaisuus ihastella Niinan täysin avoinna olevaa pillua. Ohikulkijoita miettiessä lääkäri kehottaa Niinaa nostamaan peppunsa aivan sängyn reunalle vielä vähän lähemmäksi ja vähän vielä. Nyt voisit nostaa jalat näille jalkatuille jotka ovat sängyn sivuilla. Ensin vasen jalka, hoitaja hieman auttaa jalan nostamisessa koska asento on tässä vaiheessa aika epämukava ja laske reisi tätä tukea vasten. Sitten vielä sama oikealle. Ja sitten levitä reidet oikein levälleen niin saadaan tutkimus helpommin suoritettua. Noin ja vielä jos pikkuisen saisit levitettyä. Lukitsen jalkatuet tähän asentoon jonka jälkeen voit olla aivan rentona, koita rentouttaa alavatsa äläkä turhaan jännitä. Niinan tuntee kuinka maha alkaa tuntua kipeältä jännityksestä ja hän makaa alastomana haarat todella levällään kaikkien ohikulkijoiden tiirailtavana. Hoitaja poistaa vihreän liinan tutkimuspöydän vieressä olevan kärryn päältä ja suuntaa kohti lavuaaria. Niina pelästyy nähdessään kaikki liinan alta paljastuneet instrumentit. Kärryssä on eri kokoisia kiiltävää metallia olevia L-kirjainta muistuttavia välineitä sekä useita erilaisia purkkeja, ruiskuja, tikkuja ja muita pienempiä instrumentteja . Kärryn toisessa päässä on ankan nokkaa tai hauen leukaa muistuttavia metallisia välineitä joiden toisessa päässä on sarana ja kahvat. Suurimmissa nokan pituus on varmaankin lähes 20cm ja leveyskin lähes kolme sormen luokkaa. Osa välineistä on vihreissä pusseissa joiden toinen puoli on läpinäkyvä ja suurimmat instrumentit ovat nokat avattuina siistissä rivissä. Kärryn alatasolla näkyy kaksi teräksistä vatia ja pullo josta lähtee letku.


Toinen toistaan suuremmat instrumentit joista osa tulisi kohta uppoamaan kireään pimppiin saavat Niinan kauhun valtaan. Yksin ollessaan Niina on silloin tällöin runkannut mutta silloin jo yksi sormikin on tuntunut napakalta. Hoitaja on selin Niinaan sulkiessaan hanaa ja kuivatessaan käsiään. Hoitaja avaa kaapin josta hän ottaa käteensä parin valkoisia kumihanskoja ja astuu kohti tutkimuspöytää vetäen samalla vasemman käden hanskaa käteen joka paukahtaakin tottuneesti paikoilleen. Seuraavaksi oikean käden hanska napsahtaa paikoilleen ja hoitaja ottaa pyörillä liikkuvan tuolin alleen ja napsauttaa kohdevalon päälle joka osoittaa suoraan Niinan pilluun. Koita pitää alavatsa mahdollisimman rentona. Aluksi tutkin hieman sormin miltä täällä vaikuttaa. Jo ensimmäinen hellä kosketus saa Niinan vavahtamaan jännityksestä. Hoitajan puristaa Niinan toisen häpyhuulen peukalonsa ja etusormensa väliin ja venyttää sitä varovasti ulospäin. Häpyhuulen vaaleanpunainen kosteana kiiltelevä iho tulee näkyviin ja hoitaja tunnustelee toisen käden sormilla liukasta ihoa. Päästäessään irti otteensa, häpyhuuli vetäytyy napakasti takaisin paikalleen. Hoitajan kädet nousevat hiukan ylöspäin Niinan klitorikselle ja tarttuvat kiinni hiukan turvonneeseen ja kohollaan olevaan klitorikseen. sormet alkavat varovaisesti puristella ja venytellä Niinan herkintä kohtaa. Hoitaja jatkaa tutkimustaan kunnes Niinan suusta pääsee tahaton voihkaisu. Hoitaja katsoo selällään reidet ammollaan olevaa potilastaan suoraan silmiin ”tuntuuko tästä aralta”. Hämillään oleva Niina nyökkää varovaisesti. Voimme tutkia asiaa tarkemmin kun olemme saaneet muut tutkimukset tehtyä. Hoitajan sormet valuvat taas alaspäin liukkaassa häpyhuulten muodostamassa vaossa ja sormenpäiden saavuttaessa vaon alapään alkavat etu- ja keskisormi levittää häpyhuulia paljastaen piilossa olleen emättimen suuaukon. Vapaana oleva käsi kurottaa tutkimuspöydän vieressä olevaan vaunuun jonka päällä on pieni vaalea purkki johon hoitaja kastaa kaksi sormeaan. Hoitaja nostaa sormet ylöspäin Niinan nähtäviksi ja liikuttelee niitä ristiin jolloin kiiltävä geeli leviää ympäri sormia. Seuraavana tutkin sinun emättimesi, työnnän kaksi sormea sisääsi ja tunnustelen emättimen sisäpintaa ja kohdunkaulaa.

Vasemman käden sormet levittävät häpyhuulia vielä hiukan enemmän auki ja oikean käden etu- ja keskisormi työntyvät kohti ahdasta emättimen suuaukkoa. Hitaasti sormet työntyvät sisään suuaukosta, hoitaja lisää hiukan voimaa ja lopulta emättimen suu antaa periksi ja sormet luiskahtavat Niinan tiukkaan pilluun. Jälleen kuuluu pieni voihkaisu ja Niina jännittää alavatsansa. Ei mitään hätää. Sirot sormet uppoavat voideltuina liukkaasti aivan juuria myöden vittuun ja aloittavat tutkimuksen pyörivillä liikkeillä. Sanna pyörittelee sormiaan hieroen ja tunnustellen emättimen seinämää joka puolelta. Välillä hän vetää hieman sormia ulospäin. Niina tuntee sormien liikkeet sisällään ja tuntee kuinka pienet häpyhuulet ovat kiristyneet tiukasti Sannan sormien ympärille. Sormien liikkeet eivät kuitenkaan aiheuta suurempaa kipua liukkaan voiteen ansiosta. Hengitä rauhassa syvään, painan kohta sormet ihan pohjaan asti ja painelen hieman alavatsaasi. Sanna työntää sormiaan hitaasti kohti kohdunkaulaa lisäten koko ajan voimaa. Pysy ihan rentona. Sannan sormien väli alkaa painumaan häpyhuulten ohi kiinni emättimen aukkoon jolloin Niina alkaa tuntemaan kipua alapäässään. Sanna nousee seisomaan ja alkaa painelemaan sormenpäillään häpykummun yläpuolelta kohti kohdunkaulaa ja samalla toisen käden sormet painautuvat vastaan aina vain lujemmin sisältä päin. Aaa ai aaaa Niina voihkii aina kun Sanna vaihtaa sormiensa kohtaa ja painaa lujemmin vatsanpeitteestä. Vielä pari kertaa… Kohdunkaulasi ja munasarjasi eivät tuntuneet kovin selvästi vaikka painelen hieman voimakkaamminkin olet kuitenkin aika hoikka tyttö joten niiden pitäisi kylly tuntua aika selvästi. Painan vielä pari kertaa niin koita rentouttaa vatsalihaksesi… Sanna painaa yhä lujemmin jolloin Niinan suusta pääsee pitkä voihkaisu, Aaaaaah. Tämä varmaan riittää sanoi Sanna ja vetää nopeasti sormensa ulos geelin liukastamasta pillusta josta kuuluu litsahtava ääni.

Hoitaja istuu takaisin tuolilleen ja käännähtää kohti vieressä olevaa kärryä. Josta alkaa valitsemaan L-kirjainta muistuttavaa välinettä joka on muutaman sentin leveää ohutta metalli levyä joka on taivutettu keskeltä. Toinen haara on hieman kupera ja päästä pyöristetty ja toisesta haarasta hoitaja tarttuu kiinni. Tämä näyttäsi aika sirolta ja voisi olla sopiva sinulle. Sanna laittaa jälleen kaksi sormea pillun huulille ja työntää ne jo reippaammin äsken liukastettuun reikään takaisin. Rystysiin asti työnnetyt sormet vetävät pillua reippaasti oikealle ja samaan aikaan Sanna ohjaa välineen sormia myöden reiälle. Kylmä rauta alkaa uppoamaan sormia myöden yhä syvemmälle tummanpunaiseen aukkoon. Rauta tuntuu Niinasta todella kylmältä vaikka se on ollut kokoajan lämpimässä huoneessa. Raudan koko 15cm:n haara on painunut pilluun kun kulma koskettaa häpyhuulia. Ja hengittele taas syvään venytän kohta emättimen suuta jotta näen kunnolla sisääsi. Sanna alkaa vetää sormilla oikealle ja vasemmassa kädessä oleva rauta vasemmalle jolloin emättimen suu alkaa aueta yhä lisää ja lisää. Niinan pillun suu aukeaa ja pingottuu aivan sileäksi. Aaa sattuu! Vielä pieni hetki… Hetken kuluttua Sanna hellittää vedon ja vetää oikean käden sormet pois pillusta. Hän kääntää raudan toisinpäin mutta jättää kulmarauhan edelleen Niinan pilluun, kahva osoittaa nyt oikealle ja se pysyy napakasti paikallaan pillun jälleen supistuessa. Sanna voitelee vasemman käden sormet geelillä ja työntää ne sisään kun on ensin hieman avannut pillun suuta välineellään. Sanna kiristää Niinan pillun jälleen tuskallisen tiukalle ja samaan aikaan kääntää hieman oikeata kättään jolloin pillun pohjalla oleva raudan pää raivaa lisää tilaa pimppiin. Ai lopeta sattuu inisi Niina tuskissaan. Tämä saattaa vähän sattua mutta en muuten näe tarpeeksi hyvin emätintäsi. Muutaman tuskaisen huudon jälkeen Sanna armahtaa Niinan ja vetää sormensa ja raudan ulos pillusta.

Meillä olisi vielä papa-koe ja sitten tutkimus on tehty kokonaan, olet kyllä selviytynyt tähän asti ihan hyvin kun ottaa huomioon että olet vasta ensimmäistä kertaa gynekologilla ja tunnut jännittävän tätä aika paljon. Haluaisitko pitää pienen tauon vai aloitammeko heti? No en mä oikeen tiiä, no heti vaikka. Nyt olisi sitten oikeen tärkeetä ettet jännittäis yhtään kun me joudutaan ottaan koepala sun kohdunkaulalta ja se ei muuten onnistu jos en näe sinne hyvin.

Sanna valitsee kärrystä sopivaa tähystintä joka muistuttaa hauenleukaa. Jälleen Niina tuntee vartalon jännittyvän kun hän kuulee pahaenteisen kilinän Sannan selän takaa. Tämä taitaisi olla sopiva koko sinulle, nuo muut taitavat olla suurinta kokoa. Sanna avaa pussin jossa tähystin on. Voin näyttää miten tämä toimii, tässä on tällaiset kaksi pyöreäpäistä kuperaa sakaraa vastakkain. Tämä toinen sakara ja kahva on saranoitu toiseen pariin nähden. Sakarat painetaan yhteen jolloin niistä tulee yhdessä tällainen vähän niin kuin suippo puikko ja kahvat jää sit tälleen auki. Tää pyöreäpäinen puikkomainen osuus työnnetään ensiksi aivan emättimen pohjaan asti jolloin nää kahvat jää ulkopuolelle tälleen auki pystyyn. Seuraavaks säädetään tää haarojen välinen etäisyys tässä sarana kohdalla joka määrää sit kuinka paljon emättimen suuta avataan ja tästä lukitaan sit tää etäisyys. Ja sit viimesenä painetaan nää kahvat yhteen jolloin noi sisällä olevat haarat leviävät ja painavat emättimen seiniä kauemmaks toisistaan. Niin tuntee itsensä avuttomaksi katsellessaan hoitajan kädessä olevaa kapistusta joka ei todellakaan näytä pieneltä vaikka se olikin pienimmästä päästä. Sanna sulkee levällään olleen kapistuksen pitkät ja leveät haarat ja koittaa käsillä hieman lämmittää niitä.

Sannan vasen käsi suuntaa kohti nuoren Niinan pillua jota ympäröi lyhyt vaalea kiharainen karvoitus joka on siistitty huolella. Etu- ja keskisormi painautuvat liukkaaseen häpyhuulten muodostamaan vakoon jossa ne alkavat levittää häpyhuulia erilleen paljastaen jälleen kosteana kiiltelevän ihon. Toisen käden sormet sivelevät lisää geeliä Niinan pillun suulle ja käyvät vielä nopeasti sisällä reiässä. Sanna pitää häpyhuulia erillään ja tarttuu pöydällä olevaan tähystimeen ja kuljettaa sen pyöreän kärjen pillun suulle. Ja hengitä oikeen syvää! Niina puristaa pöydässä olevia kahvoja kädet valkoisena ja pelkkä ajatuskin siitä että tuo huulilla oleva kapistus työnnettäisiin sisään ja avattaisiin siellä tuntui mahdottomalta. Sanna alkaa todella hitaasti ja varovasti työntämään tähystintä pilluun. Reikä avautuu hitaasti mutta vääjäämättömästi kärjen työntyessä yhä syvemmälle ja syvemmälle. Tiukka reiän suu painautuu pääasiassa kuitenkin kärjen edellä eikä tahdo antaa periksi vaan työntyy mukana yhä syvemmälle pilluun. Lopulta paine kasvaa niin suureksi että reiän on pakko antaa myöden ja se leviää suipon kärjen ympärille. Mitä pidemmälle tähystin liukuu sitä enemmän pillun suu leviää, tässä vaiheessa tähystimen haarat leviävät kohti kahvoja. Työnnettyään tähystimen puliksi sisään Sanna kysyy sattuuko kovasti. No sattuu pikkusen! Selvä, Sanna ottaa tukevamman otteen kahvasta ja kääntyy hieman kyljittäin, tämän lopun työntämien ei pitäisi enää sattua enempää. Sanna lisää voimaa painallukseensa ja tähystin työntyy hetkessä juurta myöden Niinan pimppiin. Samassa Niina voihkaisee Aaaaaah!. Nyt alan levittämään emättimesi suuta. Pillun suuaukko tuntuu jo tässä vaiheessa levittyneen aivan äärimmilleen. Sanna tarttuu toisella kädellä kahvasta ja toisen käden etusormen hän pujottaa haarojen väliin syntyneeseen pieneen aukkoon. Haarojen väli alkaa hitaasti avautua lisää Sannan vetäessä haaroja erilleen. Niinan voihkinta ja vaikerointi voimistuvat, aaah, mmhh, aaaa. Sanna kuitenkin jatkaa pillun avaamista voihkinnasta välittämättä. Ai ai sattuu!!! Niina tuntee pillun kohta repeävän jos sitä vielä avattaisiin lisää mutta Sanna vain jatkaa levittämistä. Ai, Aaaah! Yht äkkiä Niina nostaa paljaan ylävartalonsa ylöspäin ja tarttuu käsillä sannan käsiin. Itkuisella äänellä Niina sanoo, tää sattuu ihan mielettömästi. Sanna miettii hetken, voisin käydä katsomassa olisiko toisesta huoneesta pienempiä avaajia. Sanna päästää sormensa irti ja pillun suu vetäytyy välittömästi ja sormet vielä työntävät tähystinn sakarat yhteen ja vetävät se pois kiiltelevästä pillusta laskien sen takaisin kärryn päälle. Käyn katsomassa tuolta naapurihuoneesta, Sanna poistuu ovesta jättäen työtakkinsa työtuolilleen ja jättää Niinan yksi makaamaan alastomana tutkimuspöydälle haarat levällään.

Parin minuutin kuluttua ovelta kuuluu vieras ääni. Sinä olet varmaankin Niina, minun nimeni Maarit. Tulin hieman auttamaan Sannaa kun hän on vasta ensimmäistä päivää täällä ja pyysi vähän apua sinun tutkimukseesi. Sanna kävelee perässä huoneeseen ja näyttää kirjoituspöydällä olevia lappuja. Niina ei oikein näe mitä hoitajat tekevät koska hän makaa pää poispäin ovelta eikä kehtaa kauheasti kurkkia olkansa ylitse. Hoitajat puhuvat jotakin tutkimukseen liittyvää mutta Niina ei oikein saa selvää hiljaisesta puheesta. Aikansa keskusteltuaan Maarit suuntaa lavuaarille pesemään kätensä jonka jälkeen hän astuu Niinan levällään olevien haarojen väliin. Maarit on noin 35-vuotias lääkäri jolla on punaiset lyhyet hiukset ja kehyksettömät silmälasit ja päällään hänellä on polviin asti ulottuva pitkä lääkärin takki. No niin katsotaanpa miltä täällä näyttää ja samalla Maarit vetää läpinäkyvät kumihanskat sujuvasti käsiinsä. Sormet painautuvat nopeasti häpyhuulten väliin ja alkavat painelemaan emättimen suuaukon ympärystä. Tämä tosiaan vaikuttaa aika napakalta. Nyt Niina voisit nostaa kädet pääsi vierelle. Niina pelästyy kun pään takana seisova Sanna tarttuu voimakkaasti kiinni ranteista painaen ne vasten tutkimuspöydän pintaa. Sanna pitää hieman käsistäsi kiinni jotta saamme tutkimuksen tehtyä. Emme löytäneet enää yhtään pienempää tähystintä, tänään on kyllä käynyt aika paljon nuoria potilaita mutta kaikki pienemmät tähystimet on varmaankin käytetty ja jäljellä on enää näitä suurempia. Mutta eiköhän tämä tälläkin onnistu. Maarit tarttuu samaan vaunussa olevaan tähystimeen joka juuri äsken oli Niinan pillussa ja pyyhkäisee paperilla tähystimeen tarttuneen vaalean eritteen pois. Ja pidä vatsa ihan rentona. Niina tuntee jälleen kylmän metallin koskettavan pillunsa huulia ja kaksi sormea jotka ovat työntyneet hieman pilluun. Sormien levittäessä reikää suuremmaksi liukuu tähystimen kärki hitaasti sormien välistä pillureikään. Kärjen työnnyttyä muutaman sentin sisään Maarit kääntää kahvat ylöspäin ja vetää sormensa pois pillusta. Hengitä aivan rauhallisesti työnnän nyt tähystimen sisääsi. Niina tuntee vihlaisun pillunsa suulla ja kiristyneen otteen ranteissaan kun tähystin työntyy muutamassa sekunnissa aivan pohjaan saakka, eikä voi pidätellä suustaan pääsevää voihkaisua aaaaaiih. Hengittele syvää… kohta hieman levitän emättimesi suuta jotta näen kohdunkaulasi ja voin ottaa siitä koepalan. Niina tuntee jälleen kuinka kylmä metallinen istrumentti alkaa hitaasti levittämään pillun suuta. Vatsalihakset jännittyvät väkisin kun mieleen tulee äskeinen avaus. Jännittynyt alavatsa saa myös pillun huulet puristumaan entistä tiukemmin koko ajan leviävän tähystimen ympärille. Tulepa Sanna auttamaan, sinä voisit ottaa koe palan ja minä pidän tähystintä ja samalla vähän neuvon sinua. Sanna päästää Niinan ranteet vapaaksi ja siirtyy levällään olevien haarojen väliin. Vanhempi lääkäri Maarit neuvoo ensimmäistä työpäivää olevaa Sannaa. Nämä kahvat kannattaa painaa kokonaan yhteen jolloin sisään tulee riittävästi näkyvyyttä otat vain kahvat näin reilusti käteen ja painat ne näin tiiviisti yhteen. Aaaaaiiiii aaa pitkä tuskainen huuto kuuluu kun sisällä olevat haarat leviävät pillussa ammolleen kahvojen painuessa yhteen. Sanna työntää puisen tikun ja ohuen metallisen välineen avautuneeseen reikään. Tämä ei sittenkään taidakaan olla vielä riittävästi avautunut sanoo Sanna ja katsoo Maarittia. Olet oikeassa voisimme levittää vielä varmaankin pikkuisen lisää. Maarit tarttuu kahvasta ja työntää sormillaan haaroja lisää erilleen, sentti pari varmaankin riittää ja katsahtaa Sannaan joka nyökkää. Lopeta, toi sattuu ihan kamalasti. Aneluista huolimatta Maarit venyttää lisää jo äsken äärimmilleen pingottunutta pillun suuta. Niina huutaa tuskaisella äänellä AAAAA AAAA AAAAihhh! Nyt Sanna työntää jälleen välineensä pilluun. Nyt näkyvyys alkaa olla aika hyvä mutta kohdunkaula ei ole kyllä aivan normaalissa kohdassa, vai mitä mieltä olet Maarit. Tähystintä täytyy taivuttaa alaspäin. Tähystimen käänteleminen äärimmilleen venytetyssä vitussa tuottaa suunnattoman tuskan ja Niina kirkuu Aih SATTUU SATTUU! Niina koittaa nousta pöydältä mutta Maarit painaa hänet takaisin pöytää vasten, vielä pikku hetki. Kohtusi on painunut ja kääntynyt todella erikoiseen asentoon mikä tekee tutkimuksen erittäin vaikeaksi mutta jospa vielä kokeilisimme kerran. Maarit kääntää tähystintä vielä edelliskertaakin rajummin, mikä aiheuttaa pillun suulle vielä äskeistäkin rajumpaa kipua. Niina tuskainen valitus kantautuu selvästi käytävälle. Yhtäkkiä huoneen ovelta kuuluu matala miehen ääni, mitenkäs täällä sujuu? No ei kauheen hyvin. Meillä on pikkuisen ongelmia tämän tytön kanssa, hänen kohdunkaulansa on painunut aika voimakkaasti alaspäin ja hän tuntuu vielä jännittävän aika paljon jo muutenkin kireitä paikkojaan. Vain niin, voisin hieman katsoa miltä siellä näyttää. Voisin esitellä sinut ensin Niinalle, tämä herra on osastomme ylilääkäri Seppo. Terve vaan.


Seppo tarttuu heti tähystimeen joka on edelleen ammollaan Niinan pillussa. Tämä tosiaan näyttää aika ahtaalta ja samalla Seppo kääntää tähystintä voimakkaasti alaspäin. Samalla hetkellä Niina parkaisee taas tuskaisesti Aaaaiii. Tämä tosiaan näyttää aika hankalalta tapaukselta. Tyttöjen työvuoro taitaa loppua parin minuutin päästä, niin ehkä olisi parasta että jatkan itse tutkimusta. Jos ohjaisitte Niinan erikoistoimenpidehuoneeseen niin teidän ei tarvitsisi jäädä ylitöihin ja minä hoidan tämän loppuun. Selvä, kaikki muut paitsi Niina nyökyttelevät päitään hyväksyvästi. Seppo avaa tähystimen lukitukset ja painaa sen jälleen kokoon ja vetäisee tähystimen ulos levitetystä kosteana kiiltelevästä pillusta. Tähystin luiskahtaa litisten ulos geelillä liukastetusta pillusta.


Jos haluat polttavasti lukea tarinan huikean loppupuoliskon niin lähetä vastaavan tyyppinen novelli [email protected]

6

10435

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • f77

      ...jos et äkkiä kirjota juttuas loppuun! Hitto just kun meno oli kiivaimmillaan niin tarina loppu!

      Ei auta ku toivoa et kirjottaisit tarinan loppuun, juttuas oli mielettömän rentouttavaa lukea raskaan työpäivän päätteeks ;)

      Ole kiltti...

    • f77

      Kiltti pieni,

      laita se tarinan loppu kaikkien luettavaks. Mä EN osaa kirjottaa tällasia novelleja eikä edes pöytälaatikossa oo mistä ottaa...

      Mä kierin sun jaloissa ja vaikka nuolen varpaat jos kirjotat sen lopun ilman "vastanovellia".

      *jää odottamaan kieli pitkällä*

      • timppa19

        hyvä tarina mut loppu jäi kiinnostamaan. kirjota loppuun tää jooko?


    • Niina

      Miks aina pitää olla tuommoisia tarinoita joissa ei ees tehdä seksiä toi muuten tosi RAJU VAU!!!!!!!!!!

    • minä

      jatka mut älä laita mitää kikkeli juttui

    • pelkkää

      täyttä paskaa koko tarina

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      246
      3913
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2318
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2131
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      92
      2039
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      93
      1704
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1401
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1311
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      306
      1241
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe